38/100

 
På facebook finns det en sida som heter 100 pass innan sommaren och det handlar om ,precis som det låter, att innan sommaren så ska man försöka träna 100 pass. En riktigt bra sporre tycker jag. Speciellt om man som jag har haft jäkligt dålig motiation hela förra året. Fram till idag har jag tränat 38 pass och är man hyfsad på matte så ser man ju att jag ligger riktigt bra till :) Det gäller såklart att hålla motivationen på topp hela tiden. För mig svajar den verkligen upp och ner hela tiden, men mitt nya mantra är: 
Tänk inte, bara gör det" 
Tänker jag för mycket på det och känner efter så blir det till slut att jag har hittat en ursäkt till
att inte träna oxå blir det soffläge istället.
En stor fördel är att jag kan träna hemma. Ska jag till gymmet så tar allting mycket längre tid.
När jag tränar hemma så är det bara att byta om och köra igång. Men jag har ändå tänkt att jag ska få in något gympass i veckan. Till slut så kanske det oxå kommer mer av sig själv!
 
Imorrn är det dags för pass nummer 39 och det blir ett boxpass i Skara med Emmie. Alltid sjukt kul att träna box med Emmie och deras instruktörer är riktigt bra. Så det ser jag fram mot.
Fredagsfys innan fredagsmys helt enkelt!
 
 
Lite småtrött så det får bli sängen snart. Skönt med fredag imorrn.
Slutar redan 13 så det blir lite extra lång helg

Lets move on

Ingen kanal 5, sjukstuga i stort sett hela veckan och internet slutade funka igår och har inte kommit tillbaka än. I-lands bekymmer ofcourse men irriterande likväl... 


Mycket skrik och drama de första dagarna som medicinen skulle tas. Nu är det en piece of café.  Bara några dagar kvar och sedan slipper vi hålla på med det.

Imorgon lägger vi denna trökvecka bakom oss. Veckan som varit har varit så låååång och tråkig. Ska bli skönt med jobb och att få se och prata med människor igen. Min hjärna behöver lite stimulans, det lilla som är kvar av den :) 


Valfritt innehåll
RSS 2.0