16 maj

det är minsann redan mitten av maj. hur gick det till? snart börjar dom härliga sommarmånaderna, oj som jag längtar. jag tror att den här sommaren kommer att bli riktigt bra. det ser ju för tillfället ut som att jag inte har något sommarjobb dock. försökte få på jobbet men reglerna för semestervikarier är ju inte till min fördel helt enkelt. så det verkar som att sommaren är ledig. det ser jag iofs som både positivt och negativt. det är ju väldigt skönt att vara ledig men samtidigt så vill jag inte börja stämpla redan då lixom. men det är ju inte så mycket att göra åt det. det löser sig. men sommaren kommer bli toppen ändå. emmie & co flytttar ju ner om mindre än två veckor så där har jag sällskapet i sommar :) sedan ska jag på annas bröllop vilket jag tror blir najsigt. i samband med annas bröllop kommer jag vara i skåne i en vecka så då hinner jag träffa kompisarna som jag nu inte träffat på snart två år. på tok för lång tid :P jag ser verkligen fram mot allt!!!!

dagen idag. det händer inte överdrivet mycket idag. fredrik är på något pistolutbildning så jag är själv hemma. blir till att tvätta och städa. jag fattar inte hur folk pallar med allt under veckorna när de jobbar heltid. stor eloge till er, helt klart!!! jag ska även slänga mig ut på en prommis. är ju fint väder idag oxå!!!


jag har redan ätit mina första jordgubbar :) har nog köpt en 4 paket eller något. såklart svenska. otroligt goda oxå. jag har aldrigh ätit jordgubbar så här tidigt på året men underbart gott var det!!!

5 maj

vilken skit det går på tvn nu för tiden. eller, kanske inte skit men det är inte sådant som jag vill se. varför är det alltid så att när sommaren närmar sig så slutar allt? det är ju då man hinner glo på´t :) det var ju förut iaf. nu vet jag ju inte alls hur sommaren ser ut med jobb och så där. kanske har tid att glo på tv, kanske inte :P jag orkar verkligen inte oroa mig för hur det blir med jobb efter att mitt vikariat är slut. jag kan ju knappast rå för att det ekonomiska läget ser ut som det gör just nu och att det går ut över jobbmöjligheterna. det blir som det blir. jag kommer ju söka allt som går och sätta upp mig i poolen. mer kan jag knappast göra. det löser sig.

erica var här och hälsade på förra helgen. vi gjorde inget speciellt. grillade, shoppade och snackade en massa. vi brukar inte umgås väldigt mycket men när det händer så gillar jag det skarpt. :)

vad har mer hänt. inte mycket faktiskt. jobbar på som vanligt. det är verkligen toppen när vädret varit så fint för då är vi ute hela tiden nästan. ungarna älskar det och jag håller med dem. mycket bättre än att sitta instängd hela eftermiddagen. nu har vädret ju vänt lite igen. regnat idag vilket ju var pissigt. men men. snart är sommaren här hihi. maj redan, helt sjukt ju. var tog våren vägen :) den här sommaren kommer bli en toppensommar. det är jag övertygad om!!!

häpp, ska återgå till tråkiga tvn.

natti
Valfritt innehåll
RSS 2.0