Illamående och feber


Jag har mått så där bra i helgen. Vaknade igår och mådde lite kufiskt. Lite illamående men så pass lite att jag tänkte att det förmodligen skulle gå över efter att jag fått lite frukost i magen. Fredrik åkte iväg och hjälpte en kompis med hans värmepump och jag och Liam stannade hemma. Men jag mådde bara sämre och sämre. Illamåendet blev värre och jag fick frossa. Jag ringde Fredrik men tyvärr så kunde han inte köra hem mitt i arbetet för då hade vännen med familj fått frysa. Så jag väntade och väntade och mådde bara sämre. Blev kass i magen men slapp iaf spy. Jag lade mig på en madrass inne på Liams rum och Liam lekte nöjt bredvid mig i 3,5 timme!!!! Inte ett pip eller gnäll på hela tiden och det vad jag sååå tacksam för.

När Fredrik kom hem så låg Liam och sov och jag hade oxå gått och lagt mig. När jag hittade vår febertermmometer visade det 38,9. Inte konstigt att jag hade frossa. Illamåendet och den krassliga magen gick över framåt kvällen och febern försvann under natten. Idag känner jag mig lite knas i magen men i övrigt är det bra.

Nu tittar jag på skidor. Jag har lycktas missa alla loppen hittills så idag är jag fastklistrad och hoppas på medaljer :) Heja Sverige!!!

BB


Jag som sett fram mot Big Brother så jäkla länge har knappt sett något avsnitt. Det går ju kl 22 och då ska Elin sova för att orka med att jobba. Nu har jag kunnat se det igår och jag tittar på kvällens avsnitt nu. Men usch vad jag missar en massa viktigt ;) Dom verkar ha fått in den vanliga mixen av folk och det kommer nog hända både det ena och det andra där inne. Ett par, en flicka som är född pojke, en norrländsk bamsebjörn, en kristen bimbo, en med en allvarlig sjukdom, en kille med crazy glasögon, en nörd, en heting och lite annat smått och gott. Det ska nog bli en bra säsong det här :)

Inför dagisstarten


Man måste ju ha en väska när man börjar dagis och ingen väska slår den gamle hederlige Kånken.

Så Liam ska han en Kånken Mini Isblå på ryggen när han går till dagis :)

Napp använder Liam och kommer även ha det på dagis när det ska sovas. Jag har insett att det är svårt att hålla reda på alla ungarnas nappar och ibland får man chansa när det är dax för sovstund och man är stressad. Jag tycker det är äckligt när det ska bytas nappar och därför har jag beställt nappar med Liams namn. Så slipper hans fröknar undra :)

På besök på dagis


I förmiddags var vi och hälsade på på förskolan som Liam ska börja på om 1 vecka. Som jag har sett fram mot detta. Vi har fått jaga rektorn för att få reda på vilken förskola som Liam ska var på. Han har varit helt omöjlig att få tag på och har struntat i att ringa tillbaka när han sagt att han ska göra det. Till slut fick Fredrik tag på hans mobilnummer och då fick vi äntligen lite info. Men fy fan vad han har behandlat oss nonchalant. Riktigt irriterde har vi varit här hemma och jag hoppas att han inte brukar behandla folk på det viset. Det är inte meningen att man som föräldrar ska få reda på ens barns plats 2 veckor innan han ska börja. Liam har trots allt stått i kö sen i juli.

Men idag fick vi iaf komma på besök. Personalen verkade jättebra. Det är ju svårt att avgöra efter 1 timme på stället men det lilla vi fick se så verkade dom bra iaf. Väldigt trevliga och snälla. Avdelningen som Liam ska vara på är ganska liten. Men nu jämför jag med den avdelningen som jag jobbar på och den är ju gigantisk i jämförelse med de flesta avdelningar. Men på 16 barn så kändes det lite trångt. Får se hur de gör med det när vi är på inskolning. Annars kändes det bra och jag ser fram mot att Liam ska börja på dagis. Efter inskolning och separationesångest så kommer han trivas bra där. Det fanns 4-5 barn som var i hans ålder och det är ju bra så han får lite kompisar sen :)

Experiment på gång


Sista jobbdagen för denna veckan är avklarad och helgen är här!! Fredrik är på bandy och Liam sussar i sin säng. jag ligger som vanligt i soffan och ska titta på Halv åtta hos mig. Helge Skoog är oslagbar haha.

Veckan som varit har varit bra men väldigt kall. Att stå ute på gården på jobbet blir kallt trots att jag har riktigt varma kläder. Som tur är så är vi inte ute jättelänge med dom små pluttarna. Samlingarna som jag haft i veckan har gått bra och framförallt så har det varit så jäkla roligt. Shit vad jag har saknat det. Jag kände mig lite ringrostig men om några veckor så kommer det flyta på bra. Nästa vecka ska jag ha lite experiment med barnen och det ska bli spännande att se barnens reaktion och få höra deras respons.

Nu återgår jag till tvn för jag har ändå inget vettigt att skriva just nu....

Liten har blivit stor

 

Den 5 mars 2010 var första gången som vi fick se den här lille krabaten första gången. Så liten så var Adam då.

Nu har han blivit stora killen och börjar på dagis idag.

Vad tiden går!!!

Toalocket sprängdes


Vårt toalock sprängdes för några dagar sedan när Fredrik och Liam satt och borstade tänderna. Fråga mig inte hur det gick till men det fanns toalockssplitter överallt. Kunde ju ha blivit riktigt farligt. Två för stora rumpor som satt på den kanske hihi. Men nu ser man rakt ner i vår toastol varje gång man går in på toa och det irriterar mig ordentligt. Jag är manisk när det gäller att fälla ner toalocket. Kan jämföras med min "inte smaska och inte prassla"mani. Fredrik fäller aldrig ner det dock. Hur mycket jag än tjatar så jag har lagt ner det. Och att killar inte gör det förvånar mig inte. Dom är ju som dom är. Men när tjejer inte gör det blir jag rejält förvånad. Kan ni inte bättre än så?? Vem vill glo ner i toastolen lixom. Stäng locket för hundan!!!!

Varför så slarviga?


Jag har putsat färdig på samlingen som jag ska ha med barnen imorrn. Det blir en samling med 1-3 åringarna och vi ska ha en liten björnsamling kan man väl säga. Först blir det sådant som vi har varje samling: morgonsång och vilka är här (varje barn får sätta upp sitt kort på tavlan) sedan ska jag berätta en björnsaga och sedan ska vi leka björnen sover. Efter det tar vi önskesånger och lite frukt. Det är så mysigt att ha samlingar med minstingarna. Man skulle ju kunna tro att de alla har myror i byxorna och inte kan sitta still men dom klarar det så bra. Jag ser verkligen fram mot samlingarna som jag ska ha denna veckan!!!

Jag hör hur Liam ligger och pratar inne i sin säng. Jag var helt säker på att han skulle stensomna efter allt busande hemma och farmor och farfar. Men känner jag honom rätt så somnar han väldigt snart:)

Vi passade på att storstäda här hemma innan vi åkte och hämtade Liam. Som vanligt så behövdes det verkligen. Varför är vi sådana slarvisar som inte kan hålla det städat här hemma?? När ska vi bli vuxna? haha. Jaja, det har iaf blivit bättre med åren så lagom till vi är pensionärer så ska vi nog kunna det ;)

Nu somnade han nog :)

Melodifestival utan Noel :(


Det blev ingen fika med svärisarna idag. Vi körde hem till dom istället och lämnade Liam. Jag fick precis mms från dom och han såg så nöjd ut så.

Efter att vi lämnat av Liam så passade jag på att släpa med Fredrik in till stan för lite shopping. Det blev dock inte så mycket och som vanligt var det till Liam. Det blev ett par snickarbyxor. Jag har varit lite smått emot det förut men dessa var faktiskt snygga så dom fick följa med hem. Även en randig tröja med lappar på armbågarna. Randigt är min grej just nu :) Han kommer bli så fin så!!

Nu sitter jag och väntar på melodifestivalen. Det är inget jag tycker är en bra kvällsunderhållning men på något sätt så kan jag inte låta bli att titta. Man måste ju hänga med lite när det snackas i personalrummet sen ;) Men jag kommer sakna Noel vid min sida den här gången. Förra lördagen satt vi och tittade tillsammans och Noel hissade och dissade hejvilt. Dissade mest tror jag :) Killen kan vara väldigt kritisk.

(Noel fick vi skjutsa hem när vi åkte in till sjukhuset med Liam. Det hade inte varit roligt för Noel att vara med där hela kvällen och vi ville kunna fokusera på Liam då.)

Liam behöver en uppdatering

Inför dagisstarten ville ju Liam såklart uppdatera sin garderob lite. Inget konsigt med det ju :) Så förutom en massa sköna joggingbyxor så var det detta han pekade på när vi surfade lite :) Vi får väl se vad pappa Fredrik säger om det..

Supersnygg tröja från Lindex

Randigt är aldrig fel, enligt mig iaf :)

 

En bra ziptröja att ha under jackan/overallen

Behöver jag ens skriva något?

AAAAH vad tuffa dom är!!

(bilder från lindex.se)

Liam har inga regnkläder så den här regnjackan från KappAhl skulle vara perfekt

Snygg är den ju oxå

..och regnbyxor till jackan

Oxå från KappAhl

(bilder från kappahl.se)

Solrosbladsklippning och bollkastning


Denna veckan har varit lugnare än lugnast på jobbet. Sportlovsvecka innebär att många av de barn som har äldre syskon som går i skolan har föräldrar som tar ledigt och håller barnen hemma. Som mest har vi haft runt 20 barn (vanligtvis har vi nästan 40 barn på vår avdelning). Så vi har hunnit göra en massa som behövts göras men inte har hunnits med. I torsdags satt jag och klippte ut solrosblad i över en timme. Sådana viktigheter gör vi haha. Det gör ju oxå att man kan ge de barn som är på förskola lite extra uppmärksamhet och det är alltid mysigt. Idag har jag kastat mycket boll kan jag ju säga :)

Liams tillstånd är mycket bättre nu. Lite hostigt och snorigt men inget mer. Så nu är det över för denna gången. Min förkylning är oxå bättre men smaklökarna semestrar lite till verkar det som. Iaf vissa av dom.

Imorgon ska vi träffa svärisarna i stan för lite fika och överlämning av Liam. Japp, barnfritt ska vi ha i helgen. Vi ska nog inte hitta på något speciellt. Inte vad jag vet iaf. Jag har några filmer som jag skulle vilja se så det blir nog en mys-och filmkväll.

Nu åter till På Spåret

Då var det dax igen


Liam ligger och sover i sin säng. Efter två dygn med dåligt med sömn så hoppas jag att han får sova gott inatt. Det behöver han verkligen. Han har lite förkylning kvar men inte alls mycket. Snorsug, nässpray och alvedon preparerade jag honom med innan det var dax för sängen. Vi får hoppas att det räcker! Än så länge är det tyst!

Jag har såklart oxå blivit rätt så förkyld. Inte speciellt chockerande. Det senaste halvåret har jag varit förkyld en gång varje månad. Det är så där spännande. Och eftersom mina smaklökar säger bye bye från dag ett varje gång så blir jag helt knäpp. Att äta är knappt lönt då ju :P

Imorgon är det iaf jobb igen som gäller. Jag vill verkligen inte vara hemma mer nu. Jag känner mig som världens slappis och jag blir rädd att de ska bli irriterade på mig på jobbet. Sånt kan man ju aldrig veta. Men jag hoppas dom är lika förstående som dom visar utåt.

Nu ska jag titta på "Fuskbyggarna".

Inlagd på sjukhus

 

Liam blev förkyld igen i måndags och i tisdags så fick han problem med andningen igen. Men eftersom vi blev hemskickade sist vi åkte till akuten och att läkaren då bara sa att det var en rejäl förkylning så vill vi inte "störa" dom igen. Så vi tänkte att vi skulle vänta ut det. Men det gav inte med sig så vi fick en tid på vårdcentralen. Läkaren där var väldigt bra och tog oss på allvar. Liam fick prova att inhalera adrenalin för att hjälpa han med andningen men det blev ingen skillnad så då fick vi en remiss till KSS och fick köra dit direkt. Där fick vi ett helt annat mottagande än förra gången. Läkaren där var riktigt bekymrad när han inte svarade på ännu en inhalation av avadrenalin plus kortison. De tog blodprov, halsprov och näsprov. Hon ville absolut inte skicka hem oss så han blev inlagd över natten. Då bytte de till ventolin som han skulle inhalera. Det vidgar luftrören och det hjälpte ganska snabbt. 23.30, 02,30 och 05,30 kom de in till oss och Liam fick inhalera och de kolla syresättningen. Det blev bättre och bättre under natten och på morgonen så var det bra igen. Proverna visade att han hade en sänka på 14 vilket visar att det var ett virus. Så förmodligen har han förkylningsastma och risken är rätt stor att det kommer bli så här varje gång han är förkyld. Efter en sista inhalation vid 10.00 så fick vi åka hem igen.

Om det händer igen så ska vi åka in igen och då får vi förmodligen grejer som vi har här hemma så vi kan hjälpa honom här hemma när han får problem med andningen. Noel hade samma sak när han var liten och Fredrik oxå. Emmie berättade att de hade grejer hemma men att det tog ett bra tag innan de fick det. De fick åka in med Noel många gånger innan det. Men nu är det redan andra gången så jag hoppas om det händer igen att vi kan få ha grejer hemma. Det vore ju såklart smidigast!

 

 

Vi fick inte lämna rummet på grund av smittspridning så vi fick roa oss med det som fanns att tillgå.

Lite banan var gott på morgonen.

En snäll sköterska kom in med lite leksaker som var roliga en liten stund :)

 

Det var så skönt att de tog oss på allvar och att vi fick så himla bra hjälp. Alla på barnavdelningen var toppenbra och så väldigt snälla!! Liam gillade inte någon av dom eftersom varje gång de kom in i rummet så skulle de göra "hemska" saker. Men det gick bra iaf :)

Turbulent natt


Inatt fick jag minsann verkligen känna på hur det är att ha fler barn. Liam vaknade runt 00-01 och  var vaken till 03. Då ska jag tillägga att jag hade svårt att somna på kvällen och hann precis somna när han kände för att vakna. När jag sen tillbaka till sovrummet vid 03 hade jag svårt att somna igen. Jag lyckades dock till slut. Runt 06 så kom Noel in  till oss och hade ont i magen. Han var lite "panikig" men somnade till slut. Inte jag dock för då vaknade Liam och var pigg och glad. Elin har med andra ord varit tröttast idag. Men Noel har mått bra idag så jag vet inte riktigt vad det var imorse.

Eftersom vi förra helgen missade Adams kalas på grund av sjukdom så åkte vi till dom idag istället. Där bjöds det på hembakat och vi kom med present. Det blev en cd-skiva med sånger där de sjunger om Adam i varje sång. Kul idé tycker jag. Hoppas bara att sångerna går att lyssna på :) Efter det besöket åkte vi hem en snabbis till svärisarna och sa hej. Vi har varit iväg hela eftermiddagen och nu är jag hyfsat trött. Men nu är det snart Solsidan och det kan man inte missa!!!

(jag missade helt att ta foto idag vilket stör mig. jag som brukar vara så duktig med det. grrr)

Nära till skrattet




Liam skrattade hysteriskt åt Noel när vi satt vid middagsbordet. Vi vet inte varför men han tyckte det var skoj och fick oss andra att dra på smilbanden oxå :)

Bowling i Skara

För ett tag sedan pratade jag och Noel om bowling och Noel berättade att han inte bowlat någon gång. Då lovade jag honom att jag skulle ta med honom och bowla någon gång. Och idag blev det. Vi hade inget planerat för dagen och jag orkade verkligen inte bara sitta hemma och glo. Så vi bokade en bana i skara och där var vi i eftermiddags. Noel blev jätteglad när han insåg att det var i en bowlinghall som vi hamnat i. YES och en uppsträckt liten hand är väl ett bra betyg :) haha.

Jag älskar att bowla men det händer inte så ofta. Så jag såg verkligen fram mot det och det var riktigt kul. Noel tyckte det var kul att bowla. Ibland stannade klotet kvar bakom honom när han fortsatte svinga det och ibland hamnade det bredvid banan trots räls hihi. Det såg så komiskt ut. Klotet väger ju nästan mer än honom :)

Vem som vann? Fredrik vinner jämt. Han är grym. Men idag vann jag hihi. Det har aldrig hänt och jag skuttade av lycka :) Nu är jag oxå grym!!!

Crosstraining under en vecka


Torsdag: 42 min
Lördag: 50 min
Söndag: 30 min
Tisdag: 50 min
Torsdag: 30 min

Ja visst är jag duktig :)

Vitt vitt vitt.... igen

Ännu en morgon vaknade vi upp till en vinterlandskap. Det är fint och mysigt men jag är snömätt nu. Det räcker för den här vintern. Jag längtar så till ljuset kommer. Att få stå ute och känna hur solen värmer i ansiktet. Att få gå på barmark i tygskor och få dra på en vårjacka. Jag vill slippa byllsa på mig en massa kläder varje gång som jag ska gå utanför dörren. Tänk att bara få ta på ett par skor, öppna dörren och gå ut. Gud vad jag längtar!! Så att se allt det vita imorse var en stor besvikelse. Sen kan det ju vara kul för alla ungar att få ha snö på sportlovet. Men sen kan det få smälta bort och ge oss vår.

Idag är det torsdag men för mig är det fredag och jag har två lördagar framför mig. Imorrn är jag ledig och det är inte helt fel. Jag och Liam har planer för hela dagen i stort sett. Det ska bli kul att få komma ut. Eftersom Fredrik inte har mått helt ok i veckan så har inte Liam kommit ut så mycket förutom simningen i måndags. Men imorgon blir det en heldag :)

En dag med fint väder och fint sällskap


Har en härlig känsla i benen. Dom är så trötta så :) Jag körde precis 50 minuter på crosstrainern i ordentligt tempo. Att köpa en crosstrainer måste varit ett av de bästa köpen vi gjort. Det är ju inte alltid man hinner eller har lust att åka till gymmet och då är det bra att ha något hemma som man kan hoppa upp på.

Eftermiddagen spenderade jag och Liam i stan tillsammans med SötaSara.Helt underbart vädet fick vi och vi kunde till och med ta en liten promenad när Liam behövde sova. Lite blåsigt men annars helt perfekt. Det blev en del shoppat:

Topp med ficka från GinaTricot.

 

Topp med fint tryck från Vero Moda

Två fina sjalar

Vero Moda och HM

Kan inte låta bli att handla till Liam :)

Två snygga "tishor" från HM

Ja, lite blev det ju! Efter en jobbig shoppingtur så slog vi oss ner på Henry´s och njöt av deras underbara kycklingtoast (äter aldrig något annat där) och sen STOR semla. Jag har verkligen gått och suktat efter semlor i flera veckor och idag fick jag stilla det behovet. Väldigt gott men aldrig så gott som man tror det ska vara. Jag och Sara kunde snacka om ditten och datten trots att Liam var med. Han skötte sig fint och vi satt nog där en timme iaf. Han skulle ju äta allt som vi åt såklart. Han är som en tiggande hund fast mer högljudd haha.

Fredrik fick aldrig träffa någon doktor. Dom sa att det var en virusinfektion, förmodligen en dubbel, och därför var det inte lönt att han kom in. Det vara bara att vänta ut den. Jag trodde att han skulle få komma till vårdcentralen med tank på svininfluensa men det var tydligen inte aktuellt. Hur nu dom kan veta det när dom inte har träffat Fredrik. Jaja, vi får hoppas att det blir bättre snart. Imorrn ska jag jobba igen och svärmora Mia kommer hit och har hand om Liam. Hon är ledig både ons och tors och sen är jag ledig fredag så nu är resten av veckan planerad om det nu är så att Fredrik ska vara sjuk längre. Men det hoppas vi inte på.

Natti natti på er.

 

Sjuk Sjukare SJUKAST


Det är bara jag och Noel uppe här hemma. Liam valde att vara vaken några timmar inatt så han sover fortfarande. Fredrik är sjukare idag tyvärr. Så jag får vara hemma idag för han orkar inte ta hand om Liam. Han har ringt till vårdcentralen som ska ringa upp igen. Han har haft feber i 5 dagar nu och då är det tydligen dax att kolla upp vad det kan vara. Det är ingen låg feber heller, ligger runt 39,5 hela tiden. Så förhoppningsvis får han träffa en läkare idag så vi kan få bukt på det här!!!

Jag vet inte vad jag och Liam ska göra. Först ska vi skjutsa Noel till skolan iaf. Sen behövs det städas BIG TIME här hemma så det ska vi ta tag i. Jag funderar på en tur till staden men jag får se. Behöver shoppa linnen. Men vi får se.

Hoppas ni alla får en bra dag!!

En stressig men kul dag


En hektisk dag har det varit idag. Först nu kan jag landa i soffan med lite glass och top model. Jag hade min första "riktiga" samling med ungarna idag. Jag har haft lite små saker som inte varit planerade. Jag skulle haft förra veckan men då var jag sjuk så jag fick göra det idag istället. Det gick bra och det var så roligt!! Ungarna fick tillverka egna pussel och dom var verkligen engagerade. Vi hann inte färdigt men det blir mer jobb med som i veckan. Jag hoppade min rast för att jag skulle kunna sluta en halvtimme tidigare för att hinna hämta Noel på fritids. Direkt hem, hämta Liam och iväg till simningen. Gick bra som vanligt :) Idag var det 8 ungar, 6 pappor och två mammor. Verkar som att det nu är pappornas tur att bada med sina barn.
Efter simningen var det stress i duschen och i ilfart hem. Lämna Liam och iväg till Lidköping och klippning. Supernöjd och jag måste tipsa som salongen där jag klipper mig. Den heter Studio 33 och ligger i sockerbruket i Lidköping. Amanda är superduktig och väldigt trevlig. Ett hett tips till dig från mig ;)
Sen i ilfart hem igen och lösa av Fredrik. Han är fortfarande sjuk och jag fick dåligt samvete när jag körde och klippte mig och lämnade honom med Liam och Noel. Det gick ju bra såklart men när jag kom hem så kastade han in handduken för dagen. Förståligt helt klart. Då var det en stor kille som skulle bada och en liten som det skulle vällingmysas med. Det är ett hårt liv att vara en arbetande tvåbarnsmamma :)

Jag har haft en kul dag trots stressen!!

En söndag hos oss 4


Ja, helgen har ju varit allt annat än en vilopaus. Inte för att den egentligen har varit fartfyllt eftersom vi inte har gjort något men eftersom Fredrik varit sjuk så har jag haft ansvar för två ungar. Behöver inte vara speciellt svårt men när det är 6 år mellan dom så är det ju inte så att de vill göra samma saker precis. Men det har gått bra men nu känner jag att det ska bli skönt att få åka till jobbet imorrn :) Det blir som en paus konstigt nog.

Idag har vi iaf hittat på lite. Fredrik har legat i sängen större delen av dagen men vi andra vi drog på ytterkläderna och gick ut för att få lite friskluft. Det var välbehövligt. Liam och Noel fick springa av sig lite oxå. Efter att vi varit ute en stund så fick Liam gå in till pappa och jag och Noel gick en promenad och pratade lite. Jag kände att Noel inte fått så mycket utrymme eftersom vi har en liten kille som gärna tar all uppmärksamhet. Så därför blev det en promenad så han fick prata av sig lite.
När vi sen kom in så hade vi bestämt att vi skulle baka sockerkaka och chokladbollar. Och så fick det bli :)

Kladdigt.

det var knappt han kunde låta bli att mumsa från fingrarna :)

En sockerbagare vi har i huset....

 

Det blev supersmarrigt såklart :)

Ensamstående tvåbarnsmorsa

Kalaskläder var införskaffade, present köpt och vi var på kalashumör. Men vi blev portade från Adams kalas. Eftersom Noel var magsjuk igår så ville dom inte ha oss som gäster idag. Jag blev besviken. Jag hade sett fram mot 1 årskalaset ju. Men jag förstår dom. Vem vill riskera bli magsjuk lixom.

Noel, Liam och jag har alla mått bra idag. Dock så har Fredrik fått mer feber och han har legat i sängen precis hela dagen. Så jag har varit ensamstående tvåbarnsmorsa :) Det har gått bra men det hade varit kul med lite vuxet sällskap oxå :) Det har bara varit barn, städning och bakning idag. Jag passade på att baka en rulltårta för jag har varit så sugen på det :) Städningen känns helt ogjord för det är stökigt här igen. Det ena barnet sover och det andra spelar dator. Jag ligger i soffan och pustar ut!

Schlager idag. Jag är inte så sugen på det idag så jag hoppas på att det finns något annat att glo på ikväll.

Magsjuka, feber....


Imorse vid frukostbordet så började Noel gnälla över magont. Jag trodde att det var för att han ville slippa äta upp frukosten. Den pojken skulle sluta äta helt om det inte var så att man tvingade i honom mat. Så han åt upp och när vi var på väg ut genom dörren så sa han igen att han hade ont i magen. Jag funderade lite och sa sen att han fick stanna hemma. Men det var vila och inget spelande eller busande. Han la sig direkt i sängen och jag for till jobbet. På jobbet får jag ett mezz från Fredrik om att jag skulle ringa. Då har Noel spytt 4 gånger!! Magsjuka it is!! Han har legat i sängen hela dagen och nu har han feber oxå. Men verkar ändå piggare.

Fredrik skulle på kick-off med jobbet men en halvtimme innan dom ska hämta honom får han feber. Så han fick stanna hemma.

Liam skiter konstant och är lite lös i magen så han har nog oxå någon lite magsjuka.

Jag har haft ont i huvet hela dagen men nu känns det bättre.

Det är inte mycket med oss här på stavgatan haha. Vi hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt!!

Livet



<3

Kan träna hemma nu

Tillbaka på jobbet idag. Det var minsann riktigt skönt. Det var många barn som rusade fram till mig och undrade var jag hållt hus :) Då kan man ju inte annat än bli glad och krama om dom små liven! Det blev en soft start efter att ha varit hemma i tre dagar. Förmiddagen spenderades tillsammans med de stora barnen och eftermiddagen planerade vi. En massa klippa, klistra och skriva och hela dagen bara susade förbi. Redan fredag imorgon. Härligt!!

Detta paket fick vi hem i veckan:

Ja, vad kan det vara....

Någon som kan gissa?

Japp, en crosstrainer.

Så jag provade den idag. Smidigt och praktiskt att ha en träningsmaskin hemma. Jag kommer fortfarande gå till gymmet oxå för att få variation. Men att kunna träna hemma när jag vill är riktigt bra. Idag körde jag 42 minuter och det var lovely :) Kunde titta på tv samtidigt!!!

Bad med mina killar

Jag och mina fina killar har varit och badat. Badhuset här i Götene är inte jätteroligt för det har inte mycket att erbjuda. Men det passar bra när man har en liten som inte orkar bada mer än en timme. Vi hade skojigt allihop i varmvattenbassängen. Jag och Liam visade vad vi brukar göra på babysimningen. Pappa Fredrik blev lite skärrad när han såg att Liam lätt hoppar från kanten ner i vattnet, både sittandes och ståendes :)

 

Valfritt innehåll
RSS 2.0