Min försvunna tvilling återfunnen


Innan vi säger tack å hej å gonatt så vill dela med mig av en ny upptäckt. Jag har äntligen hittat min försvunna tvilling. Tror vi skildes åt av misstag på bb. Men nu kan vi återuppta kontakten igen!

(Eller är vi femlingar till och med!!!)

Sleepless with Vera

Åkte till affären för att handla till dagens middag.
Kommer hem och ska börja med maten.
Ingen köttfärs..
Svårt att göra spagetti och köttfärssås utan köttfärs.
Inget ätbart hemma så det fick bli smörgås med ost.
Högt näringsinnehåll.
 
 
 
 
Det bli inget valborgsfirande för vår del idag. Jag kan inte komma ihåg när jag festade på valborg senast. (kommer iofs inte ihåg när jag festade överhuvudtaget senast....) Men i år tänker jag skylle denna torra kväll på min dotter som sover lite si och så just nu. Vaknar en hel del och hon måste äta minst 2 gånger annars blir det högljutt från spjälsängen. Odjur minst sagt!!! 
 
 
 
Hon kan vara ganska söt oxå naturligtvis. Idag har hon lekt massor med sin leksaker som jag fyndat på blocket igår. Perfekt. Leksaker för över 1000 kr fick jag för 300 kr. Och dom ser fina ut och inte alls slitna. Ekonomiskt och miljövänligt.
Igår träffade jag och Vera SötaSara inne i staden för en lunch. Kul att få prata ikapp oss lite då det var ett tag sedan vi sågs. 
 
Lite Valborg måste ju firas så nu ska jag ta fram chipsen och pepsin och njuta av barnfritt resten av kvällen.

Den konstiga listan till Fredrik

Idag har jag:

 
Vaknat innan 06.
Sett en vuxen människa utklädd till Nicke Nyfiken
Sett en vuxen människa utklädd till Br-gubben.
Stått i kö nästan en timme för att Liam skulle få fiska upp en godispåse.
Ätit god kycklingfilé.
Somnat på soffan.
Hört melodin till Broder Jacob säkert 50 gånger.
Hämtat klänning till Matilda.
Fått en snorpuss
Skrivit en konstig inköpslista till Fredrik.
Köpt ännu en Blixten-grej till Liam.
 
Nu gör jag:
Väntar på att grabbarna ska komma hem så vi kan äta lite mat!
 

Veckan i bildet

 

Han är ju bäst

 
Jag fick skäll av Fredrik förut idag för inlägget jag skrev igår. Kanske inte jättekonstigt ;P
Självklart finns det fina sidor hos Fredrik.
Det finns ju något hos honom som jag gillar eftersom vi varit tillsammans i snart 11 år. 
 
Detta är ju såklart bara några av de saker som jag gillar hos Fredrik :)

Dumbo med vänner

 
 
Jag och Vera stötte på Dumbo och hans vänner idag under vår morgonpromenad. 
Inte varje dag man ser livs levande elefanter.
 
Är det bara jag som ser det som helt orimligt att två vita små snören kan hålla två GIGANTISKA elefanter
på plats?
Jaja, det är ju bara elefanter.
Vad gör det om dom springer på våra gator
 

Någon som vet svaret?

 
Är det fel av mig att tycka att det är lite skönt att inte ha Fredrik hemma? Jag skulle ju såklart inte vilja ha honom borta jämt men så här 2-3 dagar i veckan är rätt nice. På kvällarna, efter att barnen har nattats, och jag får sitta i lugn och ro framför tvn, det är så skönt. Ensamhet är skönt i små doser. 
Men vet ni vad som är det absolut bästa med att Fredrik inte är hemma? Här är inte alls lika stökigt. Märkligt egentlign. Man kan ju tycka att med två vuxna hemma, två vuxna som kan hjälpas åt, så borde det vara mer städat än när jag är själv. Men icke. Det är snarare så att den ene vuxna (moi) då istället har tre att städa upp efter. 
Sen är det så oxå att när jag är själv med kidsen så hoppas jag ju inte på att den andre ska göra något. Jag går inte och väntar på att han ska göra något vettigt. Jag gör det själv direkt för jag vet ju att Liam gillar inte att städa och Vera är mer av en "smulanerhelahuset"-tjej. 
 
Så vad är då egentligen fördelerna med att ha Fredrik hemma...... ?

En lur vid datorn

 
Efter en väldigt vaken natt, för oss alla fyra, och några timmar på dagis så är det inte konstigt att liten kille är tröttis och somnar i datorstolen. 
 
 
Det bästa med det varmare vädret är helt klart att att man kan vara ute i stort sett hela dagarna. Att låta altandörren stå öppen och bara gå ut och in som det passar. Att inte behöva en massa stora bylsiga kläder och klumpiga skor. När man sen slår ner rumpan i soffan efter att ha nattat barn som somnat innan sista raden är slutläst i boken och man känner hur dåsig man är efter att varit ute hela dagen... härligt!
 
Ännu en ny vecka och Fredrik åkte för att arbeta "far far away" och nu är det jag och kidsen som styr det här stället med våra små järnhänder. Denna vecka kanske han stannar borta till onsdag istället för tisdag. Beror på hur mycket det är att göra antar jag. Idag tar vi det bara lugnt efter att båda kidsen var väldigt vakna inatt. Alla är med andra ord lite sega. Imorrn efter dagis kommer svärmor/farmor hit och passar kidsen medan jag ska till gymmet. Jag hatar att det blir så långt mellan gångerna nu när Fredrik är borta måndag och tisdag. Men denna veckan är svärmor snäll och hjälper mig :) 
Nu ska jag väcka min stora lillkille!

Ett sent gokväll från mig

 
Ett sent gokväll kommer  här. Om man bortser från Fredriks ljudliga snarkningar här intill mig i soffan så är det ett tyst hus. Alla sover medan jag sitter här och njuter av lugnet. Sedan vi har kunnat lägga Vera vid 19, precis som Liam, så har kvällarna varit så lugna och sköna :) Att kunna tajma kidsens nattningar så är verkligen guld värt.De timmarna vi får på kvällen för oss själva är viktiga. Då finns det tid för oss. 
 
Oj, vilket fint vårväder vi har fått njuta av idag. Att sitta inne var verkligen inte ett alternativ idag. Grabbarna har varit duktiga idag och fixat en massa i trädgården. Liam är verkligen en duktig och hjälpsam kille nu. Han har slitit tillsammans med Fredrik och han tycker det är så skoj. Skönt att han inte springer all världens väg så fort dörren öppnas :) 
 
 
Medan grabbarna arbetade och slet så stack jag och Vera in till stan för att möta upp Emmie vid färgaffären. Det blev inte som vi (Emmie) hade tänkt från början. Ännu bättre tror jag. Vera kommer få ett coolt rum helt klart. 
 
Nu ska jag göra som resten av huset och säga tjena till John Blund! 

Inte shopping men träning

Äntligen fick han den där "rockaderingen" som han önskat sig :)
 
Eftersom jag var så jäkla trött igår så drog jag på mig både huvudvärk och kasst humör. Detta kunde Fredrik inte alls förstå: Men du har ju shoppat idag! 
 
Haha, ja han har rätt. Lite shopping får väl för det mesta en på bra humör. Men inte igår. Det som fick mig på bra humör var en löptur. Träning är nog det som piggar upp och boostar en bäst. Jag har en liten motivationssvacka när det gäller träningen. Som tur är så kommer jag iväg ändå och när jag väl är igång så är jag laddad igen. Men det är det där tankespöket man kan ha timmarna innan man ska träna. De som säger att jag kan stanna hemma i soffan bara denna gången..... det är viktigt att mota bort dom. För får dom vinna så är det lätt att man kommer in i en ond spriral och det hoppas över träningar mer än en gång.... 

Innan regn kommer sol

 
I veckan träffade vi Matilda och boysen för en skön dag på "Liams lekplats". Picknickfilten och fika tog vi med oss och det var så mysigt. Jag tror vi alla fick lite sommarfeelings :) 
 
Ingen bra bild alls men det är iaf Matilda och kidsen som spanar på Leo uppe i trädet :P
 
 
Sen bjöds det på middag hemma hos Matilda. Det var tur att Vera och Gustav kunde hålla sams för det kunde inte de stora kidsen. Dom var väldigt trötta bägge två efter att vi varit ute hela eftermiddagen så när vi kom in sen så gick dom varandra på nerverna. 

*raorr*

 
Kul när man kommer till affären och märker att jag inte har med mig någon peng till kundvagnen. Är det då ok att lägga Vera i kundkorgen? ;) Det var bara att åka hem och hämta. 
 
Jag har verkligen varit toktrött de senase två dagarna. Igårkväll somnar jag på soffan framför tvn och det händer aldrig någonsin annars. Vera har dock bjudit på mycket sömn så jag kan inte skylla det på henne helt. Det är mer jag som inte vant mig vid att hon sover så långa pass på natten så jag ligger och väntar på att hon ska vakna. Minsta lilla pip från spjälsängen så blir jag på helspänn. 
Men inatt har jag sovit bra och känner mig lite piggare.
 
Ruskvädret idag gör att vi håller oss inomhus idag tror jag. Vera sover iofs på altanen så hon får andas friskluft idag. Gårdagen spenderade vi till större del utomhus trots den vilda blåsten. Jag och kidsen tog en tur till stan för lite shopping. Liam behövde ny jacka sa han och Vera önskade sig dom där leotightsen som hon spanat på några gånger förut. Jag vill ju vara en snäll mor så jag uppfyllde dessa önskningar igår ;)
 
                                                                                              
 

Ofattbart

 
En skön och härlig morgon fick ett abrupt slut när jag klickade mig in på aftonbladet.se och fick se vad som hänt i Boston. Det finns verkligen inga ord. Att någon kan göra något sådant mot människor är ju ofattbart. Usch, tankarna går till alla drabbade. 
 

PinkPassion

 
Håliga, odämpade, sneda, nötta...
 

Idag skaffade jag mig nya kompisar till mig och mina fötter. Ett par nya löparskor var det dags för så jag och Vera for in till staden och sökte.
När jag ställer mig där framför väggen som är full med löparskor så ville jag kräkas lite. Det var nästan jobbigt att titta på havet av alla färgbombade skor. Jösses. Jag tror inte det fanns en enda sko som inte hade doppats skrikfärgburken. Rosa, lila, orange... det var nog de färger som hade använts mest. Inte alls den färgskala jag brukar falla för.
 
Men, adidas var jag ute efter för det har jag alltid haft. Färgen på adidas undrar du nu....
 
jag lär ju inte behöva använda reflexväst så länge dessa två pryder mina fötter... 

Damn you draken

 
Någon mer än jag (och Emmie) som fastnat för spelappen DragonVale? Jösses. Emmie lockade mig till att börja och nu tänker jag knappt på något annat. Det är det första jag kolla på morgonen och det sista jag kolla på kvällen innan sängen. 
 
Man har små öar där man föder upp drakar av olika slag. Man bygger, river, odlar osv. Att det kan vara så beroendeframkallande asså. Tror jag behöver gå på avvänjning snart. 
Nä, nu har jag inte tid att sitta här mer. Måste ju se om drakägget har kläckts........ 
 

Framsteg

 
Vilken tystnad det blev här inne under helgen. Helt oplanerat. Det har fixats och donats lite här hemma under helgen och äntligen börjar vi komma någonstans med Veras rum. Allt det tråkiga underarbetet är gjort och i veckan ska jag måla. Äntligen! 
Jag ångrar verkligen att vi inte gjorde som med Liams rum, då fixade vi allt innan kan föddes. Nu med två barn så är tiden och orken knapp rätt ofta så därför har det verkligen tagit längre tid än planerat. Men, nu hoppas jag det är färdigt väldigt snart!
 
Idag skulle det varit babysim dårå, men Veras envisa hosta vill inte ge med sig. Jag tycker den har blivit värre tyvärr. Inatt hostades det så pass att hon spydde. Så, det blir ingen simning idag heller. Måste ringa och kolla om det går att få tillbaka lite av avgiften. Kostar ju en del men jag kan ju inte hjälpa att ungen blir sjuk och inte kan simma. 
Vi får gå och simma senare i vår istället. Vera tycker ju det är skoj så det är ju trist om vi inte ska kunna få bada lite någon gång :)
 
Idag finns det ju iofs risk att vi får simma och hämta storebror. Regnar så härligt...... 

Vem fan har bett om snö??!!

Vi får nog skaffa hund!


Hade vi haft en hund så hade det varit en välgödd jycke. Tänk vad effektivt. Behöver inte köpa en massa hundmat för det serveras olika delikatesser i noshöjd varje dag. Plus att jag slipper ligga på alla fyra och torka/plocka upp olika kletiga matrester. Sparar både tid och knän! It's a win win situation!!

Mössor i Massor

 
Se vilka fina mössor vi sydde idag!
Det var inte alls svårt. När jag väl gjort en så rullade det på som ni ser.
Jag har mer tyg så än är jag inte färdig.
Kidsen kommer bli så fina i sina vårmössor.
Dom kommer förmodligen ha på tok för många mössor att välja mellan :)
 
 
Liam blev extra nöjd över sin elefantmössa.
 Den sover i detta nu i hans säng :)
 
                                                                            
 

Nu kan det bara bli bättre

 
Aaaaah, denna dagen började helt fel. Efter en natt med många uppvaknande av Vera så ville jag verkligen ligga och snooza så länge jag bara kunde. Men så hör jag ett ¨Fääääääärdig¨ från toaletten. Det var bara att masa sig upp med andra ord. När jag hjälpt liten man så sitter jag där i godan ro, då kommer Liam in och visar stolt upp en halv brödlimpa som han har gnagt på. SUCK! Han har gnagt runt hela limpan. En självständig ung man som fixar frukost själv när mamma är lat. Så kan man ju se det. Sen kan man även se den smuliga soffan som detta gnagande resulterar i
 
 
Så det första jag gjorde imorse var att dra fram dammsugarn och dammsög hela huset. Inte hela världen men under tiden var Vera på dåligt humör och Liam sprang omkring och drog ut varenda leksak till vardagsrummet. Otacksamt att städa i detta hem. Sen fick jag stressa som en tok hela morgonen för att hinna i någorlunda tid till förskolan. Jag hatar att stressa på morgonen. Jag bli helt oorganiserad och det är ett under att jag kom ihåg att ta med bägge barnen när vi gick hemifrån. 
 
Nu ska jag iaf försöka hitta tillbaka till mitt lugna organiserade jag igen. Nu har jag städat hemmet och snart är det lunch. Lite senare kommer svärmor hit och då ska vi försöka oss på att sy lite. Kan gå hur som helst känner jag. :) Men det ska bli kul.

Vera 6 månader

 
6 månader. Halvåret.
Ja nu har Fröken V börjat närma sig den där gränsen. Den där gränsen där hon snart inte kommer räknas som bebis längre. Även om hon för mig kommer vara bebis ett bra tag till så är hon det inte på riktigt. Ett tag till är hon det men gränsen närmar sig och det går så fort. 
 
Så vad händer i Fröken V:s liv då. Hon har skaffat sig en idol tror jag. Nämligen brorsan. Inte helt konstigt egentligen. Han är ju en sköning han oxå! När han är i närheten så är livet som bäst. Att skratta med brorsan är en höjdare helt klart. 
På ätarfronten kan vi väl säga att Fröken V gärna vill bestämma. En mer ihopknipt munn går nog inte att hitta. Det spelar inte någon roll vad som ligger på skeden, gröt eller mat, gott eller äckligt. Den lilla munnen knips ihop som om det var råttgift som närmade sig. Så jäkla bestämd!! Men mamman ger inte upp så lätt. Det sjungs, skojas, visslas och leks, allt för att den lilla munnen ska öppnas så att skeden snabbt som ögat kan tryckas in och lasta av lite mat. Skam den som ger sig lixom. 
Sitta själv kan Fröken V nu. Balansen är bra men skulle det börja luta lite så är det fritt fall. Men nog kan hon sitta ett bra tag innan det inträffar. 
 
Älskar: En spexande Liam. Då kan till och med mamma slänga sig i väggen.
 
Hatar: Det är nog inget speciellt just nu faktiskt. 
 
Hobby: Är det trist att skriva tugga på saker? Det är iaf det som är på tapeten rätt ofta. Synd bara att det inte är mat som hon gärna tuggar på. 
 
Mål i livet: Göra livet surt för sin stackars föräldrar som börjar undra om det är så att dom kommer flaskmata dottern ett bra tag till. 
 
Längd: 67 cm
Vikt: 8110 g

MittIVeckan


Härlig härlig härlig natt.
Fröken V vaknade 00,30 och 05 men bägge gångerna somnade hon om direkt igen. I sin egen säng ska tilläggas. Så första hela natten i egna sängen. Förut har jag fått lyfta över henne till mig framåt tidig morgon. Så det går minsann bättre och bättre med projektet "sovaiegensäng".

Så vad bjuder denna dagen på? Liam vill gå till ankorna och se dom käka så det ska vi nog göra lite senare. Blir en skön och lång promenad dit.

Men innan dess blir det småfix här hemma. Behövs röjas lite.

Så mycket bättre

Det var så mycket bättre igår när fjärrisen var i mitt våld. Det får bli sängen tidigt istället.

Tidernas bästa!

 
Jag tror att jag hade tidernas skönaste kväll igår. Iaf sen ett barn blev två barn och all ensam tid är antingen på gymmet eller i duschen. 
Bägge barnen somnade innan klockan slagit 20. 
Då tog jag fram en skål med chokladmandelmassagodis, pepsi och sen sträcktittade jag på 4 avsnitt Hemmafruarna i Beverly Hills. Inte ett pip från något av sovrummen. 
Exakt så ska kidsen sköta sig när mamma är själv hemma med dom.
 
Vår sköna picknick idag efter dagis.
Mycket lyckat för alla inblandade :)

Spring is here

Den här blå himmeln tycker jag att vi kan få njuta mer av.
Den höll oss sällskap hela promenad nu under förmiddagen. 
Så härligt!
 
Nu i vår kommer Fredrik vara iväg över natten mellan måndag och tisdag på grund av att han jobbar långt hemifrån. Så då är det jag och kidsen som får ta hand om varandra. Det kommer såklart gå som smort och vi kommer ha mysigt vi tre :) 
 
 
Gårdagen spenderade vi kidsens farmor och farfar. God mat, lekplatshäng, soffhäng och promenad bjöds det på och det var ett perfekt sätt att spendera vår söndag på. Liam var helnöjd som fick busa omkring på lekplatsen och det är extra roligt när han kan välja bland en hel hög med vuxna som ska följa med honom i buserierna. Och sen när den utvalda inte hänger med riktigt är det ju bara till att byta till en fräschare modell :) 
 
Nu är det dags för lite god lunch. Idag skulle jag och Vera åkt till simhallen och babysim. Men hon är förkyld med både hosta och variga ögon. Vi har redan missat två tillfällen på grund av hosta men vad ska man göra? Får hoppas hon är frisk till de två sista gångerna iaf. 
 
Hoppas du har en fin dag!
 

Fuck Snö

 
Glöm våren - nu kommer snön tillbaka.... rubriken skriker åt mig. Ett litet hånflin tror jag mig se oxå. Men dom på fullaste allvar att denna veckas fina vårväder nu avslutas med ett ordentligt snökaos? Jag vägrar! Det går jag inte med på. Det är april, vårmånad. Fuck Snö!!
 
Gym igårkväll och ett gympass i förmiddags fick även inleda denna helg. Nu väntar tydligen trädgårdsarbete. När ni ser den där tjejen på stranden med ursnygg vältränad tajt kropp som ni blir så avis på, säg hej, det är nämligen jag ;) :P 
Igår blev det äntligen ett pump-pass. Första gången och det var minsann lite svårt. Så mycket teknik i alla lyft så ibland kom jag av mig helt. Får ge det några gånger. Det brände gött i armarna efteråt kan jag lova. 
 
Nä, nu kommer väl snart Fredrik och ger mig onda ögat för att jag råkat slå ner arslet i en stol. Dags att göra lite nytta. 
 
En underbart söt liten Liam
Nog är syskonen Andersson/Sahl lite lika :)
 

Lite "läck" sonen?

En hamburgare med pommes, tack!
 
Denna mamma firade fredag och hällde upp lite läsk till sonen var på kaos utbryter:
 
Neeeeeeeeeeeej, jag vill inte ha läck, jag vill ha vaaaaaaaatten.
Sonen rusar in i köket och häller ut läsken i diskhon och häller upp lite vatten. Stampar resolut ut ur köket igen, blänger på mamman: Inte läck!!! 
 
Det går cirka 30 sekunder sen hör mamma små fötter närma sig:
 
Med gråten i halsen säger sonen: Jag vill ha läck mamma. 
 
Vilken tur att denna mamman hade mer läsk då :)

En ny kompis

 
När vi kom hem idag var Fredrik i full gång med att beskära vårt lilla päronträd. Vet inte om det får kallas päronträd längre eftersom det knappt väcer någa päron på det om somrarna längre. 
Iaf, jag skuttade upp i trädet och började såga hejvilt. Eller snarare höll i mig för glatta livet medan jag försökte få ner någon lite pinne.... 
 
 
Detta fina lila paket hämtade jag ut igår. En ny liten kompis till mig (lät snuskigt men så snuskig är den nya kompisen inte). 
 
Phonen min har från ingenstans börjat arbeta emot mig. Så den har fått sparken och jag hoppas min nya vän ska vara mer samarbetsvillig. 
Det blev en upptrappning till 5:an :) Väntar på ett nytt simkort så att jag kan bekanta mig med vännen min. 

En dag i det fria

 
I eftermiddags mötte vi upp Matilda och hennes pojkar. Vi hade packat med oss mellanmål och det tog vi med oss till lekplatsen där pojkarna fick leka av sig ordentligt. 
 
 
På vägen hem stötte vi på några ankor och dom fick smaka på en överbliven mellanmålsmacka. Alltid kul att se ankor käka ;)
 
Nu har vi fått massor med friskluft och är trötta i kroppen, framförallt benen som fick gå/springa mycket idag. Dags att laga mat och jag är sååå sugen på kinagrytan som väntar oss :) 
Sen ska jag berätta om ett spännande paket jag fick igår..... 

Lyrisk Lyrisk Lyyyyyrisk

 
Fröken V somnade igår i egna sängen, av sig själv, även på kvällen. Tog bara 20 minuter denna gången. Så nu ser jag en liten ljusning. Nog ska hon kunna vänja sig vid detta :)
 

Jag blir helt lyrisk av detta fina vädret. Vi fick en skön promenad till förskolan imorse och jag och Vera fortsatte promenaden och vi bara njöt och sög i oss all solljus som vi bara kunde. Några få snöhögar påminner oss om den långa vintern som har varit och de hotar oss även och flinar lite åt oss: nog kan det snöa även i april! Men nä, nu tycker jag att vi satsar på våren och bara ser massa sköna varma vårdagar framför oss!
 
Ett kärt återseende av mitt kära gym hade jag igår. Semester och sjukdom har gjort att jag haft en ofrivillig paus på ungefär en vecka. Kan vara bra att sakna det lite oxå så det kanske inte var så dumt med en paus. Jag tog det iaf lugnt igår eftersom jag fortfarande är lite förkyld. Det blev en massa styrka. Jag har aldrig gillat det förut. Alltid tyckt att det varit tråkigt och att det är så långsamt. Ingen action! Men nu när jag tränar med Sandra och vi gör alla övningar ihop så tycker jag det är riktigt kul. Jag känner mig starkare och jag ser att jag är starkare och det får mig att gilla "skrotlyftandet" ännu mer :) 
 
I eftermiddag blir det ett annat kärt återseende och vi hoppas på en fin eftermiddag ute tillsammans med fina vänner.
 
 

Trägen

 
Ja, det stämmer minsann ibland, det där om att trägen vinner. Det tog två timmar men Vera somnade till slut. Av sig själv. I sin egen säng. Nu har hon sovit i över en timme. I egna sängen. Där hon somnade själv ;) Ja, en gång är ingen såklart men när man vinner över sin überenvisa unge så har man rätt att vara nöjd. Jävligt nöjd. 
Nu har jag och Liam hunnit leka med både bilar och tåg. Nu är det Hem till gården och Liam tycker jag är hur tråkig som helst. Men Hem till gården är heligt och det missas inte. 

Lux:at

 
Jag har hittat den perfekta platsen i vårt hus. Den är i soffan där solen strålar in och värmer så otroligt skönt. Här hade jag kunnat sitta länge länge. Men två barn och en sol på språng sätter käppar i hjulet för mig. 
Vera ligger och smågnäller inne i sin säng. Supertrött men inte helt nöjd med att behöva somna på egen hand. Men det behövs träning när det gäller det så då är det perfekt att göra när hon är så trött att hon knappt ser om jag är där eller inte. 
 
Igår var jag bortbjuden på lite part. Ett Pomp de Lux-party hemma hos Frida för att vara mer specifik. Hon hade ett förra året oxå och det var första gången jag hört talas om deras barnkläder. Nu hade jag mer koll på deras stil och jag såg verkligen fram mot att få spana på deras flickkläder :) Deras stil är verkligen så fin. Det jag beställde till Liam sist använder han fortfarande och det är verkligen bra kvalité. Priset är ett mellanting tycker jag. Inte så billigt som de vanliga klädbutikerna men heller inte så dyrt om Polarn, NovaStar osv. 
 
Jag fick grym beslutsångest. Delux verkligen. Vera är än så länge för liten för deras kläder då de börjar på strl 80. Men om några månader så kan hon ju ha dom. 
 
 
Dessa godbitar beställde jag.
Cardigan har ett så fint tryck i guld på ryggen så jag kunde inte motstå den.
Den rosa toppen glittrade så himla fint och kommer nog bli fin till det mesta.
Leggingsen ser inte så speciella ut på bild men dom är supersöta och detaljerna längst ner på benen, lite rynk, gjorde att dom blev riktigt söta.
Nu när jag tittade på deras hemsida igen så blev jag sugen på att beställa mer :P Så mycket fina kläder.
Jag beställde inget till Liam för jag hittade inget speciellt till honom. Dom har absolut lite mer speciellt till flickor än till pojkar. 
Men det var kul att kunna titta på både pojke och flicka denna gången :)

April Maj och sen kommer sommaren

 
Igår styrdes bilen hemåt igen. Vi lämnade fina underbara Skåne bakom oss och mitt hjärta värkte lite. Det blir svårare och svårare att lämna alla där nere. Då är det skönt att veta att jag ska ner igen i maj och sedan blir det någon trip även i sommar. 
 
 
Men de dagar vi fick där nere i påsk gjorde att vi fick en liten paus i vardagen och nu kommer vi tillbaka med nyfunna krafter och tar oss ann vardagen och dess prövningar igen! Härligt med april och äntligen är våren här. Den startade på bästa sätt med mys i sängen med alla kidsen och sen en skön solig promenad till förskolan. 
Nu ska jag ta tag i lite måsten här hemma innan Verisen vaknar.
Valfritt innehåll
RSS 2.0