Nattning pågår



Ligger på Veras kalla golv och inväntar att minimänniskan i spjälsängen ska få påhälsning av herr Blund. Just nu är hon oroväckande pigg så jag får väl se hur lång tid detta kommer ta.

Idag åkte mamma och lillasyster hem igen. Vilken fin helg vi ha haft. Både tack vare fint väder och väldigt fint sällskap! Shoppats, lunchats, chillats, promenerats, pratats och mysts. Det har varit vår helg :) 


Storasyster är i bra form. Hon slog mig med god marginal när vi tog en löptur tillsammans. Fel att skriva tillsammans för Emmie låg 5-10 meter framför hela tiden. Min ork och mina ben hade nog pratat ihop sig för dom strejkade helt. Usch, det var jobbigt från första steget nästan. Men att ta sig igenom sådana pass ger mycket, framförallt mentalt! 

Nu sover hon då det är dags att dra


Shiny Sunday


Sitter i bilen på väg hem till "Di gamle". Lunch och fika i fint sällskap. Det härliga vårvädret skriker på mig att jag borde spendera dagen utomhus och jag har lovat att jag ska njuta av våren senare idag då jag ska ut på en löptur. Lovar att frusta som kossorna som släpps ut på grönbetet :) 


Gråa moln hotar att ta över ibland... 


Vera tycker helt klart att våren är överskattad och räknar ner dagarna till nästa snöstorm anländer!

Igår hälsade vi på hemma hos familjen Larsson i Lovene. Vi var inte hemma när Adam hade sitt kalas så vi fick komma på fika och presentöverlämning igår istället. Liam räckte över presenten med ett Grattis, det är lego! :) 
Trots presentavslöjandet så var eftermiddagen väldigt trevlig och fin. Emma bjöd på världens mumsigaste våfflor som jag krävde recept på! Så fluffiga och härliga! 

Nu närmar vi oss slutdestination så jag önskar er alla en fin eftermiddag! 

TV när du vill pfffffff

 
tv4play ligger just nu nere. Tekniskt avbrott står det och att de jobbar på att det ska komma igång så fort som möjligt. Går det att stämma dom tror ni? Jag har suktat efter dagens Hem till gården halva dagen och så möts man av ett tekniskt avbrott. Förbjudet borde det vara. 
 
Så nu får det bli lite Let´s dance i brist på bra underhållning :/ 
 
Veckan har varit full av långa dagar. På grund av rumpa placerad i skolbänk och sedan stängning på jobbet och sedan personalmöte. Men när jag sen är ledig på fredagen så är det såklart lättare att ta sig igenom dessa veckor. Värst är det att kidsen får så långa dagar på förskolan. Som tur är känner vi oss väldigt trygga med vår förskola och pedagogerna som tar hand om våra barn. Då blir det oxå lättare ha dom där längre dagar för vi vet att dom tar hand om våra barn så otroligt bra och både Liam och Vera är trygga och trivs där. VI har ju även turen att vi inte behöver arbeta heltid båda två så att kidsen inte måste vara där långa dagar alltid. Det är inte alla som har möjlighet till det. 
 
Idag åkte vi inte till staden för att uträtta två ärende men inget av det kunde jag bocka av från listan. Det ena för att tatueraren hade ritat fel och det andra för att jag glömde bort det (och för att posten har kassa öppettider!!) För Liam blev det en lyckad trip då han kan räkna in Kungen i sin Blixtensamling och både Bulldog och Skipper i Dustysamlingen. Ungen har ju knappt några leksaker så det är klart han ska ha lite................... Blir jobbigt när Vera blir mer medveten om fenomenet ¨leksaksaffären¨ och vad som kan hända när man går in där. Usch vad det dyrt det kommer bli med TVÅ bortskämda barn :P
 
Häpp, om jag skulle ta och skicka iväg lite arga mail till tv4 ;)
 

Under den svenska solen


Vilken påverkan vädret kan ha på humöret. Efter att ha sprungit en tur i ett härligt vårväder så är humöret på topp.

Nu sörplat jag i mig en proteinsmoothie som är himmelskt god. Det skulle jag nog kunna leva på :) 

Onewhey proteinpulver vanilj/vit choklad
Blåbär/hallon
Mjölk

Mumma kallar jag det.

Idag åker jag och Liam hem till EmmieSlemmie för att spendera dagen framför tv-spel. Så nu kan det börja regna så vi kan sitta där med gott samvete!
Härligt Härligt

Gammelsmurfen fixar de svåra frågorna

 
Mamma, bebisar kommer inte alls från magen. Dom kommer från himlen från den blå månen.
 
Jaha, vem är det som har berättat det för dig?
 
Eeeeeh, hmmmm, gammelsmurfen på tv.
 
Här hemma är det Gammelsmurfen som svara på de svåra frågorna.

Vi Väntar På Solsken

 
Fröken V ligger bredvid mig i soffan. Hon ligger helt still. Tittar trött upp i taket men kämpar för att kunna hålla ögonen öppna. Vi vet nu vad som kan sakta ner vår lilla flicka. 39 graders feber. Hon försöker ösa på emellanåt men det tar inte lång stund innan hon är tillbaka i famnen. 
Liam har oxå åkt på en omgång med hög feber och en ordentlig hosta. I Liams fall är det även astman som gör det jobbigt för honom. Konstigt att den kommit tillbaka nu efter att den varit borta i 2 år. Men denna gång har vi medcinen som han behöver så vi hoppas att vi kan hålla det under kontroll!!
 
Idag fick vi hem en mycket efterlängtad sak :) Nämligen en cykelkärra! Den blev äntligen beställd förra helgen och idag ringde ¨Torsten¨ och ville leverera. Nu blir det mycket smidigare att cykla till och från dagis med kidsen. Vi kan även ha den som vagn så idag tog vi en premiärpromenad så att kidsen skulle få lite friskluft.
 
Nu är Fredrik på kalas. Vi skulle naturligtvis ha gått allihop om det inte varit för höga temperaturer och tonvis med snor. Fredrik fick vara den som representerade oss. 
 
Vi andra vilar hemma i soffan och hoppas på bättring snart!
 
 
 
 

Solig söndag inomhus

 
Jisses vilken vårdag det har bjudits på idag. Jag har dock varit dålig på att njuta av det då jag spenderat lite väl mycket tid inomhus. Förmiddagen ägnades åt att städa bort kaoset och smutset här hemma. Gudars så mycket lättare jag känner mig efter det! Sen var det dags att hämta kidsen hos farmor och farfar och på väg hem därifrån passade jag och kidsen på att storhandla. Dags för mat när vi kom hem men efter det så stack vi ut och njöt av de sista solstrålarna innan solen gick ner och lite kyligare väder drog in. 
 
Fredrik har varit frånvarande under dagen minst sagt. Man kunde ju tro och hoppas att det var på grund av att det var lite mycket alkohol under gårdagens nattabandy. Men det är inte det som gör att han har ockuperat soffan och tvn idag. Tyvärr. Han stukade foten ordentligt och idag är den svullen och blå :(  Blir en trip till vc imorrn för att se så att det inte är något värre. 
15 härliga grader här idag.
Så skönt att slippa den stora overallen. 
 
 
 
Snart dags för Mästarnas Mästare. Verkar vara ett kuligt gäng som är med i år :) 
Heja Kajsa såklart!!!
 
 
 

Från partypingla till fyllechaffis

 
Nu skulle jag ha suttit hemma i Annas soffa i hennes lägenhet i Skövde. Gärna lite smålullig redan tillsammans med min trogne vapendragare Emmie. Kanske lite Eddie strömmandes ur högtalarna.
 
Men nu sitter jag i min egna soffan i mitt egna hus i Götene. Lullighet brukar ju vanligtvis inte infinna sig när det är pepsi max i glaset och det har inte hänt här heller. Emmie lyser med sin frånvaro och det är Go´kväll som strömmar ur högtalarna på tvn. Det blev inte som planerat. Den ständigt friska Emmie har åkt på magsjuka så hon ligger hemma i sängen (eller så sitter hon på......). Så istället för att parta i Skövde så blev jag chaffis till Fredrik som spelar bandy med jobbet på den årliga Nattabandyn. Så det kan bli lixom :P 

Mars Mars Måne

 
Död åt friidrott! Vem bestämde att det skulle sändas på Hem till gårdens sändningstid?! GAH. Besvikelsen är ju enorm när jag inser att kvällens två avsnitt är obefintliga. Borta! På grund av friidrott. Let´s Dance och Marabou mintrkrokant är inte alls samma sak. Kvällen blev totalförstörd. 
 
Det har minsann hunnit bli både Mars och helg. Jösses. På jobbet har det pratats om och suktats efter vårvärmen som tydligen ska hälsa på nu i helgen. Vad härligt det skulle vara med lite vår nu. Få lite solvärme i ansiktet och skinnjackan på. 
 
I veckan har vi hunnit med en fikadate med Sara inne i stan och en lekdate hemma hos Matilda och hennes boys. Det jag inte hunnit med är städning :( Ligger efter sen förra veckan då jag inte kunde städa på grund av ryggen. Nu börjar dammtussar och sandhögar torna upp sig här hemma. Om det finns någon som är sugen på att jobba gratis som städare här hemma så är det bara till att höra av sig till mig så ska jag se till att den önskan går i uppfyllelse rätt så på direkten :P 
 
 
Bästaste!
Imorrn ska jag och Emmie ut och svira.
Tusen år sedan sist.
 

Jag och Frank



GodMorgon

Fredriks sovmorgon idag så jag och barnen röjer här hemma denna morgon. 
När pappan har gått upp så ska vi alla ta en tur in till staden. Måste byta en leksak. Jag är så trött på den kassa kvalitén som så många leksaker har. Man lägger en halv förmögenhet på leksaker men vad betalar man för egentligen. Det är ju sååå mycket som bara är skit!! 

Kvällen igår spenderades tillsammans med Frank Underwood. Oj vad jag ääääälskar den mannen haha. Det är serien House of Cards jag menar ni. Underbar serie. En av de bästa, utan tvekan. Både säsong 1 och 2 går nu att se på Netflix. Så spring och gör :) 
Valfritt innehåll
RSS 2.0