Mars Mars Måne

 
Död åt friidrott! Vem bestämde att det skulle sändas på Hem till gårdens sändningstid?! GAH. Besvikelsen är ju enorm när jag inser att kvällens två avsnitt är obefintliga. Borta! På grund av friidrott. Let´s Dance och Marabou mintrkrokant är inte alls samma sak. Kvällen blev totalförstörd. 
 
Det har minsann hunnit bli både Mars och helg. Jösses. På jobbet har det pratats om och suktats efter vårvärmen som tydligen ska hälsa på nu i helgen. Vad härligt det skulle vara med lite vår nu. Få lite solvärme i ansiktet och skinnjackan på. 
 
I veckan har vi hunnit med en fikadate med Sara inne i stan och en lekdate hemma hos Matilda och hennes boys. Det jag inte hunnit med är städning :( Ligger efter sen förra veckan då jag inte kunde städa på grund av ryggen. Nu börjar dammtussar och sandhögar torna upp sig här hemma. Om det finns någon som är sugen på att jobba gratis som städare här hemma så är det bara till att höra av sig till mig så ska jag se till att den önskan går i uppfyllelse rätt så på direkten :P 
 
 
Bästaste!
Imorrn ska jag och Emmie ut och svira.
Tusen år sedan sist.
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0