Bye Bye Maj

 
 
Tänk att vi imorgon tar ett stort kliv in i sommaren. Känns helt konstigt att sommaren redan väntar runt hörnet. Våren var verkligen över på ett jiff och nu har vi tre (minst) härliga sommarmånader framför oss! Jag ska ha semester vecka 29-33, dvs 5 veckor och det ska bli otroligt skönt! Kidsen får 6 veckor för Fredrik börjar sin semester en vecka innan mig. Känns bra att kidsen får så pass lång semester. Det bästa är om man är ledig så pass länge att man längtar tillbaka till jobb/skola/förskola :) 
 
Igår hade jag och Vera en riktig tjejdag. Det var nämligen stängt på förskolan så medan Liam var i skolan så passade vi på att mysa tillsammans. Vi började iofs med riktigt karlagöra och åkte och skulle få robotgräsklipparen fixad. Väl där så uppförde den sig helt som den skulle så det var ju väl spenderade 2,5 timme..... 
MEN efter det åkte vi in till stan och åt lunch, fikade och shoppade. Vera fick gå loss inne på HM och välja precis vad hon ville. 
 
Sköna lilla dam! 
Klänning, byxor, silversandaler och ett halsband var det hon behövde, enligt sig själv :)
 
I helgen har vi haft besök av min lilla mor och lillasyster. Supermysigt som alltid. Det blir ju alltid tokintensivt när vi ses och sen kommer en sådan tomhet när dom väl åker hem igen. Men vi hade jättekul när dom var här. 
 
 
Söta flickor
 
Hela veckan ska vi få njuta av härligt sommarväder så Juni inleds verkligen på bästa möjliga sätt. Låt oss hoppas att det är en sådan sommar det kommer att bjudas på!!
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0