ja, jag snodde dom

Vad gör du just nu?
Glor på tv i min ensamhet. Fredrik är på bandy ju

Drömde du något inatt?
Drömmer man inte alltid? trodde jag iaf. men jag kommer inte ihåg någon just nu

När var du på bio senast?
ehm.... joooo.... längesen

Vad heter du i mellannamn?
Johanna Gunilla, har inga som helst problem med mina namn :) ..... ingegärd hihihihihihihihiii, Britt *fniss*

Tränar du?
ingen kommentar...

Hur lång är du?
172 cm

Vill du vara längre?
mjaaaaa, jag tror att 175 är det optimala :P

Vad heter din närmaste kompis/ar?
emmie, emmiepemmie och emmieslemmie

Har du husdjur?
jaaaa, d e la klaaaaart. Missarna!!!

Dricker du kaffe?
nä, fy och usch. Bittert som attans

Har du digitalkamera?
vad är det för stenåldersfråga, har inte alla det??

Photoshop?
ja, men hur fan gör man?!

Varför skriver du din blogg?
för att jag är så rolig höhö...

Vad vill du få ut av din blogg?
inget egentligen, gör det mest för att det är så inne..

Vad tycker du om modebloggar, är din blogg en modeblogg?
ja är ju rätt modern så det tycker jag väl att den är

Give it to me fast

Naturdiet vs Marabou?  
mmmmmmgoooodis
Datorn vs fotboll?   viilken konstig fråga. dom hör ju inte alls ihop. jag vägrar svara på det.
Filmkväll vs fest?   jag väljer både och...

hudiladi

ännu en dag till ända. nu mår jag snart på topp igen så nu är det full fart igen som gäller. det är massvis med personal på jobbet som är sjuka så det blir extra mycket att göra när vi hela tiden måste se till att det finns tillräckligt med personal överallt. så det flyttas personal och barn hela tiden. hoppas det blir bättre snart så jag faktiskt kan se hur det är där i vanliga fall. idag lämnade vi iaf in vårt examensarbete för sista gången (tror vi iaf). så nu är det bara att vänta och se vad som händer... ännu en gång!!

jag vill hitta en snygg tapet!! jag vill verkligen göra om i vårt datorrum nu nu nu nu men jag vet inte hur det ska vara där. jag har inte inspiration alls. det jag vet är att jag vill ha två väggar med tapet och sen vitt på de andra två väggarna. men vilken tapet???? jag har inte en aning. får inte vara för skrikig eller kladdig för rummet är för litet för det så då skulle man nog bli knäpp i huvet i det rummet. men sen vill jag inte ha något för mesigt och tråkigt. gaaah, jag vet inte alls vad jag vill ha. vet bara vad jag inte vill ha tydligen :P jag ska dra med fredrik till staden i helgen så vi kan glo lite :)

nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa min nya bok.
god natt!!

                                                                                                           
<3

dilemma

det blir till att jobba imorrn. känner mig mycket bättre. hostig men bättre :) potatisen står just nu på spisen och puttrar. det blir potatismos med falukorv till fredrik och potatismos med fläsk till mig :)mumsfilibabba!!

jag har ett litet dilemma. eller ja, så här ligger det till. mitt gymkort på gymet här i götene går ut nu snart och jag vet inte riktigt var jag ska börja träna. jag vill ju inte påstå att jag varit överdrivet flitig med tränandet. det har gått i perioder. men nu ska jag minsann skärpa mig. men jag vet inte var jag ska träna. gymet här i götene har bara kort som är ett år och då är man bunden i ett år. medan i stan har man mer valmöjligheter 10 kort, månadskort osv. det lockar mer. och nu när jag ändå jobbar i stan kan jag träna efter. låter inte det bra! så var är dilemmat frågar jag mig nu??? hmmm. vilket onödigt inlägg detta blev då

hur göra?

ja, hur ska jag göra. känner mig bättre. febern är borta. men jag är fortfarande väldigt förkyld och nu har jag fått en hosta som inte är nådig mot min hals. hur gör jag då lixom. känns som att jag borde jobba imorrn men samtidigt så är jag ju inte kry. jaja, jag får tänka och känna efter lite till innan jag ringer till jobbet och berättar hur jag gör. just nu sitter jag och letar efter en engelsk artikel till vårt ex.arbete. det var en av kompletteringarna som vi var tvungna att göra. dock är det inte så lätt som det låter. jag letar så jag svettas.. nästan :P katterna är ute på nya äventyr. dom kommer inspringandes ibland och pratar lite och sen försvinner de lika fort igen. dom har vartit ute i snart 3 timmar så jag ska kalla in dom snart :)
näe, ska fortsätta leta!

Jag blev fadder idag!

 

Isbjörnens rike.

Isbjörnen lever i Arktis och är helt anpassad efter ett liv på isen. Idag finns det uppskattningsvis 20 000 till 25 000 isbjörnar i världen. Studier visar att två tredjedelar riskerar att försvinna till år 2050, som följd av den globala uppvärmningen och issmältningen i Arktis. Vi behöver ditt stöd för att vända utvecklingen - agera genom att bli Isbjörnsfadder redan idag! 


    

Temperaturen stiger

Det största hotet mot isbjörnen idag är den globala temperaturhöjningen. De senaste 35 åren har utbredningen av Arktis havsisar krympt med 14 procent, dessutom fryser isen till för sent på hösten och smälter för tidigt på våren. Detta är en katastrofsituation för isbjörnen, som är beroende av isen för att komma åt sin föda. När isen smälter tvingas björnarna simma längre sträckor än de egentligen orkar för att hitta föda och riskerar därför att drunkna eller svälta ihjäl.   






Vad gör WWF?

WWF satsar stora resurser på alla plan i klimatfrågan, från fältarbete till lobbying i maktens korridorer. Vi arbetar även för att Sverige ska bli en världsledande exportör av klimatvänliga energilösningar - allt för att drastiskt minska utsläppet av växthusgaser.

WWFs Isbjörnspatrull i nordöstra Ryssland arbetar med att minska konflikter mellan människa och isbjörn, att hindra den illegala jakten samt att samla in vetenskaplig data om isbjörnarna. Tack vare pengar från WWFs Isbjörnsfaddrar har projektet blivit mycket framgångsrikt och nu växter behovet av utrustning till våra patruller. Som fadder kan du göra skillnad.

Som fadder får du regelbundet nyhetsbrevet Polarrapporten, med rapporter direkt från vårt fältarbete och exempel på konkreta naturvårdsresultat.

köpa eller inte köpa

jag sitter nu och funderar på om jag ska beställa hem sex and the city-"skolådan" som jag har velat ha ett bra tag. men jag kan inte bestämma mig. 599 spänn. är det värt det? jo, det är det. men kommer jag att titta på dem? ja, det kommer jag! lika bra att jag beställer nu när jag har pengar som bränner höhö

jag är sjukling fortfarande. bättre men fortfarande kass. jag ska vara hemma imorgon oxå men sen tror jag att det får räcka. vill inte vara sjuk ju! men när jag ringde imorse och sa att jag var sjuk så sa anna-karin att jag nu var den tredje från arbetslaget som ringde och sjukanmälde. så det är ju något som går. var ju tre förra veckan oxå.

nu är det bonde söker fru - bröllopet. det måste jag se. såpanörd som jag är :)

god natt!

fortsatt sjukling

blir inget jobb för min del imorgon. har fortfarande feber och rejäl hosta. även om det skulle kännas bättre imorgon så behöver jag vila ordentligt så jag blir av med skiten!! känns ju dumt att vara sjuk så här tidigt in i jobbet men det är ju inte så konstigt eftersom det förekommer mycke bacillet och liknande som barnen "smetar" på en :P jag har ju inte hunnit bygga upp något försvar än. sen kommer jag nog kunna stå pall mot dem. så idag har det varit soffläge hela dagen och nu ska jag bege mig till sängen och läsa lite och sen sömn.
god natt!

04,00

febern har slagit till. vaknade för 2 timmar sedan (vid 4) och kände att jag var glödhet. 38,5. jisses. har proppat i mig lite alvedon och nässpray men kan ändå inte somna. så här sitter jag nu. jag tänkte sätta igång Braveheart och se på den. jag känner att jag förmodligen inte kommer somna så varför inte glo på den bra film istället. den är ju lång oxå så då har jag att göra tills det blir lite mer normala timmar. hoppas ni alla sussar sött!

det svagare könet

jag tycker inte att jag vanligtvis är så där väldans gnällig när jag är sjuk. jag tycker iofs inte att jag är megasjuk speciellt ofta heller så jag har inte så mycket att gnälla över förutom lite huvudvärk lite då och då. men asså, ibland är det minsann befogat att gnälla över lite sjukdom. jag har en rätt så fläskig förkylning. ni vet en sådan som verkligen slår ut hela kroppen. näsan rinner konstant trots nässpraysmissbruk, halsen värker som attans, ögonen är tunga som om de vore gjorde av bly och rinner konstant, nacke och axlar är ömma och obekväma och huvudet känns stort och tungt det med. ja, jag tycker allt att jag får gnälla lite. för trots alla dessa krämpor så har jag minsann jobbat. (vet inte om det är så snällt mot ungar och andra personal men det struntar jag i). jag har slitit! men, gnället måste vara lagom. om jag går över och diskuterar fredriks sjukdomstillstånd så kan jag ju sammanfatta det hela med några få ord:en nära döden upplevelse. jag vet inte hur era karlar är men min tar nog priset för mest sjåpighet. ojojojojojojojoj. hans krämpor är värre, jobbigare, svårare osv. han känner yrsel, illamående, otroligt tungt att andas, kan knappt gå eftersom han är så svag och försöker han så snurrar hela världen och han måste genast sitta ner igen för att inte drösa i backen. ja, ni fattar vad jag menar, hans tillstånd är kritiskt men stabilt. så var kommer allt detta gnäll ifrån. vi har ungefär samma krämpor (han har lite feber oxå) men ändå gnäller han som en liten unge. ni ska höra när han andas, eller ska jag säga försöker andas eftersom det är så otroligt tungt och svårt att ens utföra det. han riktigt gnyr och pustar varje gång han pustar ut luft. ack ack ack!!! jag tycker vi tydligt kan se vilket som är det svagare könet!!!

halsont

tidigt tidigt är det nu. fredrik ligger i rummet bredvid och hostar som en galning. han är sjuk och stannar hemma från jobbet. jag tror dock att han har smittat mig. inte för att jag tänkt stanna hemma. så illa är det inte, än. jag har ont i halsen och känner mig lite hängig men jag tror inte att jag har feber. vi får se hur det går idag. jag jobbar mellan 08,30-17,00. lång dag men jag har hoppat in för en annan idag. så jobbar jag vanligtvis inte nämligen. men det ska nog gå bra. jag hoppas bara att jag inte blir sämre. är ju inget kul att ta hand om spralliga ungar när jag är kass. usch min hals!!!

Bildbombning jul, nyår, fest...


direkt efter att granen var klädd så hittade Leo sin favvoplats bredvid den sovande tomten


Lisa föredrog grisen.


nyårsafton från vår trädgård


ute på nya äventyr!


ute på en promenad i vinterväder


jag och monica på festen


sara på festen. posar som vanligt

opponering, avslutning, jobb...

så, var ska jag börja. uppdateringen har ju varit dålig. men till mitt försvar kan jag ju faktiskt skylla på att min liv faktiskt är lite stressigt. eller, det har varit det. nu är jag bara tröttis. förra veckan var veckan som jag har gått och väntat på i 3,5 år. dagen då vi gick upp med vårt ex.arbete för opponering. jag och frida förberedde oss så bra vi kunde men självklart var vi hyfsat nervösa ändå. vi har även haft en handledare som varit under all kritik. hon har inte brytt sig om vårt arbete och hon hade inte ens läst igenom vårt slutliga arbete. vilket är mycket märkligt. men som tur var så gick det bra ändå. vi fick självklart kritik och vi har saker som vi måste ändra på men det känns lugnt. vi fixar det :) vi opponerade på torsdagen och på fredagen kom den stora dagen som egentligen inte var så stor. men det var dags för examen. vi samlades vid skolan och sedan gick vi två och två i ett långt fackeltåg. det såg riktigt fint ut. och självklart måste jag ju nämna att vi hade poliseskort!!! två poliser gick längst fram och sedan var det en polis o bil som spärrade av vägen åt oss. snacka om att vi kände oss viktiga :P sedan var själv ceremonin i kyrkan där släkt och vänner hade samlats. där höll studenter och lärare tal och en barnkör sjöng. det hela var över på 1,5 timme ungefär. men nu är det ju så att ex.arbetet ska vara inne igen den 28:e jan så skolan har ju inte slutat så därför kändes denna ceremonin inte så viktig. det hade varit bättre om den varit den 29:e jan så att det verkligen hade varit ett avslut på utbildningen.

på lördagen var det då dax för min examensfest. den var riktigt lyckad. jag hade jättekul och trevligt. det enda jag saknade var emmie och noel. vi åt en massa, snackades skit, sjöng singstar så våra halsar förstördes och självklart öppnades det en massa presenter, eller ja, JAG öppnade presenter hihi. jag fick många fina och bra presenter :) idag hade jag på mig mitt nya efva attling halsband som jag fick från min släkt i skåneland. och nu har jag på mig örhängen som hör till :) nööööjd :) jag fick även ett jääättefint guldhalsband av erica,mamma och pappa. vet inte om jag någonsin kommer våga ha det på mig. kommer nog vara inlåst i vapenskåpet konstant oxå tar jag fram och tittar på det lite då och då :P jag fick fler smycken och sedan även fler presentkort på resia. så snart kan jag iaf åka höhö.

och nu till det sista. jag har nu på riktigt börjat jobba (eller arbeta som man egentligen ska säga tydligen). jag har ju jobbat några dagar förut men det har mest varit strödagar så nu har jag kommit igång på riktigt känns det som. jag har varit lite smånervös hela veckan tycker jag. förmodligen mest för att nu gäller det. men jag tycker själv att det har gått bra. jag har bra arbetskamrater som hjälper mig och jag får fråga så mycket jag vill. jag trivs väldigt bra med dom. ungarna är toppen dom oxå. visst, dom är inte undebara jämt :P men iaf för det mest haha. och det är verkligen otroligt hur fort dom tyr sig till en. jag tycker absolut att det verkar lättare för de riktigt små barnen än för skolbarnen att våga sig fram till en. dom har kallat mig för fröken sedan dag ett och ingen verkar ha några som helst problem med att fråga mig om saker eller leka med mig. det känns riktigt bra :) jag trivs. nu jobbar jag ju 100% och jag märker ju att jag inte är van alls vid det. vilken lyx man har haft med att gå i skolan 2-3 dagar i veckan. nu är det 5 dagar i veckan 8 timmar varje dag (nästan iaf)  näe, nu ska jag sluta skriva för jag tror inte att ni pallar läsa mer och mina ögon pallar inte vara öppna mer snart.

god natt och ciao!!

märkligt samtal

det ringer. fredrik svarar. kommer ut med telefonen till mig och jag frågar vem det är innan jag tar det. någon jessica. hmm, jag känner ingen jessica. jag tar samtalet såklart. det visar sig vara Leos förre ägare som ringer för att kolla läget med Leo. det tycker jag inte är konstigt och jag säger ju hur han har det och att han har kattkompis och hur go och mysig han är. inget konstigt. det konstiga är istället att denna människa blir helt tyst och hummar så där som man gör när man inte vet vad man ska säga. jag hummar tillbaka och tänker att nu säger hon väl hej då. men icke! hummandet fortsätter. så jag fortsätter prata lite. frågar om hundarna som de oxå sålde när vi hämtade Leo. hon berättar men det är med vissa svårigheter. märkligt. mer hummande... jag fortsätter prata lite om Leo och hans eskapader.. mer hummande. till slut kläcker hon ur sig att jag gärna får ringa om jag känner för att prata. nu är det ju inte så att jag är en otrevlig person som inte vill prata med andra människor. men, jag har träffat denna människa en gång i kanske 20 min för över ett halvår sedan. jag tycker det är jättefint av henne att ringa och fråga hur Leo har det. det borde minsann alla säljare göra. men när hon ringer till mig så tar jag ju för givet att hon ska vara den som för samtalet lixom. fattar ni? men här var det jag som försökte få samtalet att flyta på genom att svamla och ställa frågor medan hon hummade sig igeonom det. mycket märkligt kändes det.

Gabriellas sång


Jag vet inte om ni sett filmen Så som i himmelen. Det har iaf jag gjort, fleeeera gånger. jag tycker det är en stark film. men det som får mig att gilla den här filmen ännu mer är när Helen Sjöholm sjunger Gabriellas sång. varje gång jag hör den får jag rysningar. för er som inte sett filmen så kan jag säga att hon blir misshandlad och kränkt av sin man (som är han som står och blänger vid väggen, kommer inte ihåg vad han heter) och därför passar denna låten så jäkla bra.


körslaget, vindruvor, film, vatten....

min kväll är torftig när det gäller godsaker. eller ja, vindruvor är ju iofs mumsigt men kan något slå en ordentligt fullproppad godispåse och en fanta till? inte egentligen. men vi har här hemma nu valt att vara ifrån godsaker ett tag så då får vindruvor och kiwi funka istället. (att man så snabbt kan märka skillnad när man slutar käka godsaker asså!!!) just nu sitter jag och tittar på körslaget. jag tycker minsann om det programmet. jag gillar de flesta program där det är sång och musik som gäller. det är oftast mycket underhållande. men jag tror att vi sen ska kolla på grand torino (stavning??)med clintan. emmie har tipsat om filmen så då ska vi se om hon har rätt.

jag är ilsketrött i armarna idag. dels så fick jag lite spel igår och gjorde armhävningar. tokigt, jag vet haha. sen innan idag hade jag och fredrik världens brottningsmatch (näe, inget sånt!!!!) och jag får ju kämpa som en gnu. det är minsann ett ordentligt träningspass det där!!

imorgon är det jobb med ex.arbete som gäller. vi har nu fått ett annat ex.arbete som vi ska opponera på. hitta fel, brister, frågor och positivt som vi sedan ska framföra på torsdag. SISTA DAGEN I SKOLAN hihihihihihihihi. är det tokigt eller vad :)

näe, detta var ju inte så vettigt.

ciao på er!

Mitt 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förrut?
    Jag fick ett "riktigt" jobb

2. Höll du några av dina nyårslöften?
    vill inte minnas att jag gav några....

3. Blev någon / några av dina vänner föräldrar i år?
   mjo..

4. Dog någon som stod dig nära?
    ja

5. Vilka länder besökte du?
    Sverige........ å sverige.... och sen var jag ju i sverige oxå...

6. Är det något som du saknar från år 2008 som du vill ha år 2009?
    bättre självförtroende och emmie och noel nära :)

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
     15 juni, 2 juli,15 juli

8. Vad var din största framgång 2008?
    att jag fick ett jobb

9. Största misstaget?
    jag slappade för mycket med skolan. det gick vägen ändå men det kunde gått bättre faktiskt!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
      näe

11. Bästa köpet?
      katterna

12. Vad spenderade du mest pengar på?
      förmodligen samma som både min syster och kusin skrev:räkningar

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
       när emmie berättade att de fått lägenheten i skara!!!!      

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2008?
      Curly Sue med Takida och I kissed a girl med katy perry (vet inte alls hur hon stavar sitt namn) och Coldplays Viva      la   vida

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år?
       Jag tror inte att skillnaden var väldigt stor men jag var nog lite gladare faktiskt. men de gånger jag var riktigt ledsen så var det jäkligt mörkt!!

16. Vad önskar du att du hade gjort mer?
       vågat mer! tränat mer! helt och fullt varit jag!

17. Vad önskar du att du hade gjort mindre?
       surat över onödiga saker, borde ätit mindre godis, brytt mig om vad alla tyckte

18. Hur tillbringade du julen?
       Med min familj och fredriks familj. (minus emmie och noel)

19. Blev du kär 2008?
      man kan inte bli annat med min underbaring till sambo :)

20. Hur många one night stands?
      jag hoppade det detta året...

21. Favoritprogram på tv?
       Entourage, Californication, Heroes, Desperate, Grey´s

22. Bästa boken du läste 2008?
       Gröna draken vita tigern

23. Största musikaliska upptäckten?
       att jag faktiskt inte kan sjunga alls hahah

24. Något du önskade dig och fick?
       jobb :) kärlek från dom som betyder något

25. Något du önskade dig men inte fick?
       bättre självförtroende och ett nytt kök :P

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
       hade ett litet kalas

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
      om förlusterna av nära hade varit mindre

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
       fierce hahahahaha

29. Vad fick dig att må bra?
       fredriks ständiga fjantande, samtal med emmie om allt och inget, noels underbara kommentaren som får en att gråta av skratt och bli helt varm inombords, fredriks familjs omtanke...

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
        Brittan har ju gått och blivit rätt het :P

31. Vem saknade du?
       Theo, mormor, marika och alla vänner och släktingar som bor alldeles för långt bort...

32. De bästa nya människorna du träffade?
      Ja jag håller med emmie, jag är nöjd med dom jag har :)

efterlysning

det är hiskeligt kallt ute och jag ska jobba på en förskola där vi såklart kommer vara ute en hel del. så, jag behöver såklart termobrallor och en bra jacka och varma skor. är det någon som kan tipsa om var man kan köpa detta utan att bli helt ruinerad?? jag tror att jag kommer att förvandlas till en isskulptur innan onsdagens först jobbpass är över....


det första mötet

dom senaste ter inläggen som jag skrivit har inte velat publiceras så jag är liiiite frustrerad. inte för att där stod otroligt viktiga saker utan för att jag faktiskt suttit och ansträngt mig med dom och sen vill dom inte synas. taskigt!!!

idag har jag ju då varit på min nya arbetsplats. det var ett möte med alla de nyanställda (6st!!), rektorn och arbetslagsledarna.2 av de andra nyanställda går i samma klass som jag så det kändes lite skönt att man kände igen någon där. så rektorn gick igenom lite olika grejer oxå fick vi skriva på lite papper. vi fick även nyckel till förskolan höhö. nu är det verkligen på riktigt det här. känns sååå spännande men oxå såååå skrämmande. men det är nog så det ska vara antar jag. jag börjar jobba nu på onsdag men det blir ju bara lite strödagar nu dessa två veckorna eftersom jag ska till skolan och sen nästa veckan är det ex.arbetets tur och sen examen. men sen drar det igång på allvar. jag har fortfarande en liten ångest över det. ska jag klara av detta nu lixom??? det känns som att kraven är så stora nu när man kommer ut som ny. att man ska komma med massa nya idéer och nytänkande. men jag är ju ingen vidare idéspruta. även om jag inte är helt loj så har jag aldrig varit sådan som kommer med massa bra idéer om hur det kan göras eller vara. och nu är jag orolig att jag inte kommer klara detta. det känns som att pressen är enorm. inte för att varken rektorn eller arbetslagsledarna verkar vara sådana som skulle vara jobbiga på det sätter och sätta press på en på ett negativt sätt. jag vet inte var alla dessa tankar kommer från. men ångest har jag!!

jag trodde att det skulle blir lite jobb idag nu på eftermiddagen efter mötet men det var det inte. men jag trodde iaf att jag skulle få träffa arbetslaget men inte det heller :P blir på onsdag. jag hade även velat ha ett schema så man vet hur man jobbar och vilka tider man har, men det fick jag inte heller. jag vet inte ens när jag börjar på onsdag så jag försöker få tag i min arbetslagsledare men än så länge ingen lycka där. jaja, det löser sig. nu tror jag att jag ska ta en promenad i det vackra men ack så kalla vintervädret. solen skiner så fint så :)

ciao

Miss Li

Jag hörde denna låten första gången på skansen. låten är så jäkla trallvänlig och jag blir så glad av att höra den haha. och Miss Lis röst är ju så jäkla coooool :)


"lilla fyllot med runda fötter"

jag måste ju även tacka "lilla fyllot med runda fötter" aka sandra, som hjälpte mig med att ladda upp klipp från youtube. det var himlans snällt. hennes indiannamn kommer från att hon drog omkull min syrra i fyllan och erica skrapade hela nyllet i betongen hihi. och om jag inte minns helt fel så var det även hon som spydde på mammas och pappas altan så det stank som attans, även detta på fyllan såklart. men ett stort tack ändå!! hon tog sig ju tid och hjälpte en gammal dam i nöd iaf :)

Lars Winnerbäck

jag är älskar Lars Winnerbäck i 7 år nu och min kärlek är för evig!! detta var en av de första låtarna som jag hörde med honom och det var kärlek direkt! jag har även sett han live och även då är han uuuuuunderbar. jag får rysningar av den här låten. så jäkla fin!!
njut





nytt år nya tag

så, gårdagen firades som sagt på kållandsö. maten var uuuuunderbar och sällskapet ska jag inte heller klaga på. vi hade riktigt roligt faktiskt. satt och spelade kort i stort sätt hela kvällen tror jag. det började bli lite segt vid 22 så då slogs tvn på. klockan 23 drog vi oss hemåt igen. fanns ingen anledning till att sitta där ute och bara vänta. det är ju inte så att det bor så många där så att det blir ett hav av fyrverkerier lixom. fredrik och jag stod tillsammans ute i trädgården och tittade på fyrverkerierna som våra grannar sköt iväg :P man behöver ju absolut inte köpa egna. alla andra smäller ju som galna så det är bara att snika på deras :P

dagen idag har varit väääldigt lugn. har läst ut boken jag lånade av emmieslemmie "Gröna draken vita tigern" jäkligt bra bok som jag rekommenderar er att läsa. det känns som att jag äntligen kan börja läsa skönlitteratur nu. förut har det alltid funnits skolböcker som ska läsas och skriva om så jag har inte haft ro till att läsa annat riktigt. tiden har såklart funnits men inte lusten. men nu har jag tid!! så jag har köpt 4 böcker och är färdig med 2 så imorgon börjar jag på marian keyes "är det någon där" älskar hennes böcker :)

nu ska jag återgå till Day after tomorrow.

God natt och Gott Nytt År.. igen kanske :P
Valfritt innehåll
RSS 2.0