Kunde startat bättre

Måndagar innebär sovmorgon för mig och Liam. Jag börjar inte förrän 8,30 vilket ju är perfekt efter helgen. Men idag ville Liam inte ha sovmorgon. Överskattat tycker han så han tassade upp 5,15. Han satte sig på sin Bobby Car och körde den långa vägen till vårt sovrum. :) Nu tittar han på Pingu och jag blundar. Jag har sovit kasst och vaknade med värk i huvet, axlar och nacke. Bläääää!! Kass start på veckan. Får ta lite värktabletter innan vi kör. Idag har vi även brandövning efter jobbet. 17-20. Det lockar inte ett dugg :( Men måste göras.

Ha en fin dag!!

Liggandes på golvet

Ligger här och pustar ut på vardagsrumsgolvet. 30 minuter på crosstrainern och sen magövningar på det. Duktiga jag :) Tog även en lång promenad i förmiddags så godkänt kan jag väl få. Förkylningen verkar ha försvunnit igen och det tackar jag för!

Dagen har varit lugn i övrigt. Veckohandlingen är nog det mest spännande vi gjort idag.

Söndagmorgon

Natten gick fint. Liam låg kvar i sängen till kl 6 imorse. Skönt att det inte blev tidigare i och med omställning av klockan. Inte för att det hade spelat mig någon roll eftersom jag hade sovmorgon :)

Det blev dock en liten fight när han skulle sova nu. Han ville hellre sitta i mörkret och leka med tågen. Men efter lite bråk så gav han upp. Känns som att det är viktigt att vi är hårda från början så att han förstår att det är sova som gäller, inget lekande. Nu sover han iaf och jag ska läsa lite. Som vanligt så fastnade jag direkt och vill inte lägga ner boken :)

Den senaste

Satt och tittade på ingenting på tvn. Bara massa skit och jag var uttråkad. Men så kom jag på att Läckbergs senaste goding låg oöppnad vid min säng. Så Änglamakerskan gör mig sällskap ikväll.

Inatt får vi se om det kommer små tassande fötter till oss. Tog bort ena sidan på Liams säng idag. Var och kollade till honom förut och då låg rumpan utanför :) Puttade in honom och la ett täcke på golvet så att det inte blir så hårt om han trillar ner. Spännande att se hur detta ska gå!

Nu ska jag läsa.
Natti på er

Ett faktum

Vaknade med kliande hals och en snorig näsa. Förkylningen är ett faktum. Eftersom jag har inskolning hela nästa vecka så har jag verkligen inte tid att vara sjuk. Så jag hoppas att det stannar vid en förkylning. Annars får jag nog fasiken knapra tabletter och bita ihop på jobbet ändå!
Idag får vi besök av Emmie och Noel och Fredriks föräldrar. Cykelträning för ena gänget och stillande av fikasug för andra gänget. Ni får gissa själva vad som gäller för vem :)
Tack för era fina och stöttande kommentarer efter mitt inlägg igår. Ni är snälla ni. På något sätt hittar vi väl en lösning men om det är en lösning som alla parter är nöjda med det vet jag inte. :/

Går det att kompromissa?


Har ni sett "Drömmen om ett barn" som går på tv 3 på torsdagar? Jag såg det igår. Vilka kämpar dom är. Jag kan inte föreställa mig hur de känner sig i deras kamp om att få ett barn. Att gå igenom IVF om och om igen och hela tiden få ett negativt svar. Eller de som måste gå igenom ett missfall. Jag vet hur det är att längta efter ett barn men vi behövde inte gå igenom allt det där. Det gick "lätt" för oss. Oron för missfall fanns där hela tiden men vi behövde inte gå igenom det heller och det är jag väldigt tacksam för. Jag vet inte hur man klarar en sådan sak. För mig är det en bebis i magen så fort det är ett plus på stickan. Att förlora den bebisen.... nej jag kan inte föreställa mig hur det är.

Vi har en underbar son här hemma. Men det har jag tjatat om sedan dagen han föddes så det visste ni redan. Jag är otroligt tacksam för att vi har honom. Jag älskar att vara mamma till Liam! Jag vill ge honom ett syskon. Jag vill ha ett barn till. Det finns inget jag vill mer. Jag drömmer om det varje dag, flera gånger varje dag. Drömmer! Fredrik drömmer inte om det. Han är nöjd. Den enda person som kan neka mig fler barn är Fredrik och han är mycket tveksam till fler barn. Jag vet att jag ska vara glad över Liam men jag är ändå förkrossad. Att tycka så olika om en sådan stor sak är skitjobbigt. Vi har inte bestämt hur vi ska göra så hoppet är inte släckt än. Only time will tell. Men hur kompromissar man? Hur hittar man en lösning på detta? Vem ska "ge sig"? Ja, hur fan löser vi detta utan att krascha?

<3

Sista veckan i Oktober


En ganska intensiv vecka har nått sitt slut. Det känns som att jag gått på högvarv hela denna veckan, både på jobbet och på hemmaplan. Det ska bli skönt att få varva ner i helgen. Jag tror jag har en förkylning på gång och den ska jag försöka bromsa och utplåna under helgen. Någon som har något bra tips om hur jag ska lyckas med detta??

I måndags var det föräldramöte på Liams förskola. Emmie hoppade in som barnvakt så att vi kunde gå båda två. Jag såg fram att få se vad de hittar på under dagarna, om det är något speciellt tema igång osv. Tyvärr så var det inget sådant som vi fick reda på. Rektorn stod och pratade om den reviderade läroplanen och om skollagen. Eftersom jag jobbar på förskola så tycker jag inte det var något nytt. Sen pratade Liam ena fröken lite mer praktiska grejer och sen fick vi gå runt och titta på avdelningen. Kul men jag hade velat få veta mer. Vi ska på utvecklingssamtal på onsdag och då ska jag fråga lite mer. Fredrik ville oxå veta mer rent praktiskt var de gör om dagarna.

Vi hade föräldramöte på "min" förskola igår. Vi hade det i drop in form och föräldrarna fick komma när de ville under kvällen. Allt gick smärtfritt. Jag gillar inte riktigt sådana tillställningarna men igår var det väldigt avslappnat. Vi visade upp allt vi håller på med i varje rum. Jag hade fixat ihop bildspel för att visa vad vi gjort under terminen. Allt var lyckat och uppskattat :)

Jag har även börjat med min första inskolning. En liten tjej som började igår. Allt går fint hittills och det är så roligt att få göra det. Det är lite pirrigt oxå på något vis. Jag vill ju att det ska gå smidigt och smärtfritt för lilla tösen och hennes föräldrar. So far so good. Blir mer allvar nästa vecka :)

Härlig dag


Vilken härlig dag jag har haft idag. Den började väldigt lugnt med en sovmorgon. Jag verkligen älskar att ligga vaken i sängen och lyssna på hur mina två pojkar busar. När Liam skrattar så han kiknar är helt underbart och när man sen hör hans små fötter trumma mot golvet och man hör hur de kommer närmare och sen öppnas dörren och ett glatt "HEEEEEEJ" efterföljer :) Sen kryper han snabbt upp i sängen och jag får en snabb kram och sen kryper han ner igen och de trummande fötterna försvinner bort igen. Som att man aldrig varit från varandra. Ja det är minsann fel att klaga på mammalivet :)

Efter sovmorgon och lite morgonstök så drog jag och Liam ut på promenad. Liams förslag faktiskt. Vi stannade såklart på lekplatsen. Liam älskar den lekplatsen och han far mellan grejerna. Mitt i alltihop så säger jag till honom att han är helt galen. Då får jag tillbaka: Ja laaaaalen mamma! haha. Sköna unge!

Vi återupptog bakandet oxå idag. Emmie och Noel kom hit. Noel busade järnet med Liam och båda hade superskoj. Dom for omkring på bobby car och rymdbilen och det gäller att man aktar sina små fötter. Jag och Emmie bakade kärleksmums och dom blev supersmarriga. Vi hade planer på mer men tiden rann iväg.

Sen blev det även lite cykelträning för Noel. Han är riktigt duktig nu. Cykla kan han. Nu tränar vi på att starta och stanna. Det gick väldigt bra idag och nu behövs det mest finputsas lite :)

Nu ska jag släcka ner allt och lägga lilla huvet på kudden.

Natti!

Detta får jag stå ut med


Fredrik har nu så ont i halsen så att han bara vill gömma sig bakom något!


(ja då måste det vara illa älskling)

En dag med nyttigheter


Det har minsann varit en hyfsat produktiv dag idag måste jag säga. Började lite väl tidigt vid 05.50 när en liten kille tyckte det fick räcka med sovande. Men det är alltid lättare att gå upp när man vet att nästa morgon är det sovmorgon.

Sen tog jag tag i vår jäkla röra här hemma. Fredrik har ju varit borta mycket denna veckan och jag hinner inte städa så mycket som jag borde då. Men i förmiddags så fick jag det mesta gjort och det var en stor lättnad. Fy farao vad den 2 åring kan stöka till det. Leksaker precis överallt och för att inte tala om alla smulor som knastrar så gottit under ens fötter.... Jag är ingen pedant men jag önskar att jag var det!!!

Efter en massa städ så tog jag en skön promenad. Slet på mig alla ytterkläder och kommer ut på trappan: reeeeegn. Nästan att jag gick in igen men när jag ändå var påklädd så kunde jag lika gärna masa mig runt. Duggade bara lite och det var friskt i luften. Jag älskar tystnaden när man är ute och går. Det är mitt sätt att ladda batterierna. För att inte tala om alla diskussioner som jag har med mig själv om allt möjligt. Tror att många känner igen sig i det. Gudars vad många bekymmer man kan lösa under en promenad!

Sen kom Emmie hit. Vi hade planerat in en bakdag. Jag har velat baka hur länge som helst men jag kommer aldrig till skott. Det jobbigaste med att baka tycker jag är att det blir sådan jäkla röra i köket. Varenda bakpinal åker ju fram och det är möjigt och kladdigt överallt. Uschiannamäj!! Men är man två så kan man ju hjälpas åt med all röra oxå :) Så vi bakade kardemummabullar och kolasnittar. Inget av det såg ut som det skulle men det blev gott ändå. Men alla ni som äter med ögonen får inte komma hit på fika!
Emmie kommer imorgon igen och då ska vi baka lite till. Här ska frysarna fyllas och sen ska det bjudas på fika till höger och vänster.

Hjärtligt välkomna!

Motvilligt

Jag har frusit hela dagen idag. Under utevistelsen idag höll jag på att frysa av mig rumpan. Jösses vad kallt det varit idag. Så nu har jag gömt mig under täcket för att värma upp behindet :9

Barnvagn i diket....

Idol står på här hemma. Jag slötittar lite samtidigt som jag surfar runt. Jag håller på den lilla blondinen. Domarna är hårda i år tycker jag. Helt rätt av dom. Behövs det sågas så ska det sågas!

Jag önskar jag hade haft möjlighet att ta kort på oss imorse när vi var på djursjukhuset. En unge i vagn och två katter i vars en bur. Ni kan ju tänka er hur smidigt det såg ut när jag skulle ta mig in genom dörrhålet. Stackars Leo fick sig en ordentlig åktur där inne i sin bur och jag höll på att köra ner vagnen ner i ett dike. Men för övrigt gick allt smidigt och katterna ska klara sig från pest och all annan konstig smitta ett år till.

Det går bra för Micke Nyqvist just nu. 4 filmer borta i Amerika. Stort!

Jag och Liam tog en tur till lekplatsen i förmiddags. Men det är svårt att göra sandkaka när sanden är frösen och stenhård :/ Men vi hamrade fram lite sand och bakade så gott det gick. Det blev även en promenad bland ekorrar, hästar och hundar. Att djur kan vara så skoj varenda gång :)

Nöjd får jag väl vara ändå


Nu har jag minsann varit duktig. Jag hoppade upp på vår snart rostiga och väldigt oanvända crosstrainer. Fredrik har en hel del sena kvällar på jobbet nu och därför blir det svårt för mig att komma iväg och träna. Då är det naturligtvis lyx och perfekt att ha crosstrainern ståendes i vardagsrummet framför tvn. Synd att den används för sällan (inte alls...) Men idag så tog jag tag i min fläskiga mage och slängde mig upp på den. #0 minuter i bra och svettigt tempo blev det. Det finns även rätt så bra appar till phonen där det är workout för den däringa dallriga magen. Så det laddade jag hem och plågade mig igenom det oxå :) Så nöjd får jag väl vara.

En bra och roliga dag på jobbet har jag haft idag. Min lilla saga blev lyckad och mina pluttar fångades. Fick in lite nyttig färgövning oxå utan att dom märkte av det. Kul när man även får beröm för det man har gjort! Det kan jag tycka att man kan vara dålig på och jag ska bli bättre på att berömma mina kollegor. Jag är inte helt kass på det dock utan försöker tänka på det. Men vi tjejer är så dåliga på att ta emot komplimanger och skjuter det ifrån oss. Vi ska ta emot och gotta oss tycker jag!!!

All you tåglovers

Liam älskar ju tåg och jag mitt nöt hade helt glömt att han har en fin tågbana med massa tåg som han fått av Noel. Jag gömde allt för han var för liten när han fick dom. Men idag tändes min glödlampa och jag rotade i mina gömmor :) så här hemma byggs och tuffas det för fullt. Liam blev tokglad när jag kom bärandes med allt.

Plåster och groda


Ja, idag har jag och Liam varit hemma. Men det har varit planerad hemmavistelse så det var inget pinsamt telefonsamtal till jobbet som behövdes. Vi har varit och tagit prover för att försöka få reda på varför Liam jämt är kass i magen. Behöver ju inte gå in på detaljer men det är iaf något som behövs kollas upp och nu hoppas vi få svar på vad som orsakar detta jissel!!!

Nu ligger Liam och sjunger i sin säng, Fredrik sitter och jobbar och jag sitter och pluggar in en saga som jag ska berätta för mina pluttar imorrn. Skitviktigt att kunna sagor utantill för det blir en helt annan känsla och man förmedlar mycket bättre då. Men denna sagan har jag aldrig hört förut så nu krävs det plugg plugg plugg för att kunna fånga barnens intresse :) Ska bli kul!!!




Uppskattning


I veckan hade vi besök av Matilda och Oskar. Vi bjöd på glass och kladdkaka och pojkarna lekte fint tillsammans. Jag fick en fin blomma av Matilda. Hon ville med den tacka för all hjälp dom fått av oss sen hennes olycka. Jag tycker såklart att det är en självklarhet att man hjälper sina vänner när det behövs. Jag vet att Matilda och Hans hade gjort detsamma för oss. Men jag blev såklart glad för fina blomman och uppskattningen. :)

En söndagkväll


Sitter i min stora soffan med hårfärg in action. Skjuter alltid på det så nu var håret på sidorna brunt och det mitt på svart. Så där snyggt. Men det är ju så fruktansvär tråkigt att färga håret. Men det är ju det eller råttfärgat så..... Har varit på ett spinningpass nu ikväll. Minst två månader sist och jag har varit bokad på flera pass men bangat hela tiden. Ingen motivation. Men efter min flåsiga löprunda igår så var det dags att ta tag i det. Gick bra. Men ni kommer kanske ihåg när jag berättade om box-instruktören från helvetet. Det var samma instruktör idag. Och hon är fortfarande en liten djävul. Tänk att en sån söt liten tjej kan vara så förbannnat förbannad haha. Hon är bra :)

Liam är kass kass kass. Feber, förkylning och astma, det vanliga kan man väl säga. Han blir hemma imorrn såklart. Han och Fredrik stannar hemma och myser medan jag jobbar på. Jag lyckades äntligen jobba en hel vecka förra veckan och jag vill fortsätta med det nu :)

Nu ska jag in i duschen

Biiiil

Nu ligger hela familjen Andersson/Sahl och tittar på formel 1 i vår säng. Fredrik fick sova inatt medan jag och Liam sov i Liams rum. Inte jättemycket sömn för min del. Det blev feber och ordentlig hosta inatt så han har vaknat ofta. Nu för tiden bekommer det mig inte längre, att ha vakennätter. Förr tyckte jag det var skitjobbigt.

Eftersom jag tog natten så tar Fredrik förmiddagen. Perfekt fördelning. Jag hade inte kunnat sova inatt ändå. Så nu ska jag blunda lite.

Grymme unge

Min lille systerson var minsann grymme på att cykla. Precis som jag trodde iofs :) efter ungefär en timmes cyklande fram och tillbaka med antingen min eller Fredriks hand hållandes i sadeln så cyklade Noel långa sträckor helt själv! Behöver jag nämna att han var rätt nöjd? Haha. Dom kommer hit imorrn oxå så ska vi träna lite mer. Det är kul att se han lyckas så bra! Vad stolt man blir :)

Liam fick oxå cykla såklart. Han har fått Noels första cykel som har stödhjul så den åkte han på! Pojkarna hade kul idag.

Nu är Liam i säng såklart. Men han har fått en ny förkylning och det är nog feber på gång oxå. Får se hur natten blir. Hoppas att det inte blir nå mer!!

Nu tittar vi på Limitless. Sov gott!!

Knakelibrak


Nu är Liam hemma igen. Ligger i sin säng. Blev lite knas med sovningen idag. Så här sent sover han aldrig men jag ville passa på att gå på stan när vi ändå körde åt det hållet. Jag skulle inte ha något utan ville bara spana lite. Liam ville ha en Barbapapa-bok och det fick han. Den har han nu med sig i sängen så det måste varit ett lyckat köp haha.

Om en timme kommer Emmie och Noel hit så ska vi cykla lite. Noel har aldrig varit intresserad av att cykla så därför har han inte lärt sig det. Men nu ska han lära sig så han kan cykla till skolan och med kompisarna :) Jag tror det kommer gå ganska lätt och han cyklar nog mot dagens slut :)


Nu måste jag äta lite. Magen knakar och brakar

Tar tillvara på barnfriheten

Här hemma tar vi verkligen vara på att vara barnfria. Igår när jag kom hem från jobbet slängde jag mig i soffan, satte igång tvn och sov en stund. Det är inte ofta jag kan göra det efter jobbet :) Det var riktigt skönt. Idag tar Fredrik sig en ordentlig sovmorgon och det gör han rätt i.
Jag var uppe kl 8. Fixade lite ny musik till iPhonen, drog på träningskläder och stack ut på en löprunda. Välbehövligt minst sagt. Jag har inte tränat något sedan tjejmilen i början av september. Jag har ju oxå varit sjuk en hel del så det har mest haft med det att göra. Löprundan var väl si så där rolig. Jag var rätt peppad innan jag började men det var jobbigt. Mest mentalt. Varenda sekund ville jag bara stanna och börja gå istället. Fick arbeta med det under hela rundan. Jag tog mig runt men det var jobbigt.
Om någon timme ska vi hämta Liam i Lovene men innan dess är det dusch och frukost för min del. Får se när Fredrik känner för att gå upp :)

Gotta look this life in the eye

mc-knutte


Ingen orkade laga mat och när maten väl fixats så åts den i sängen medan vi tittade på Sons of Anarchy. Ja, utan en liten buse här hemma så blir livet ganska lugnt och slappt haha. Vi lämnade Liam hos farmor och farfar igår och där ska han vara till lördag. Så vi har några lugna kvällar här hemma :)

 

Uppdateringen har varit dålig här i veckan men det är så att en viss mc-klubb har tagit upp all vår lediga tid. Otroligt svårt att slita sig och jag missar allt på tv som jag annars följer slaviskt. Så illa är det. Men nu är det slut med maratontittandet tyvärr. Ett i veckan känns torftigt och snålt!!

 

Imorrn är en kort dag för mig och när den dagen är gjord så har jag äntligen jobbat en hel vecka. Det hör inte till vanligheten för mig. Det har varit en otroligt rolig vecka och den har rusat iväg.

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch!!

Krispigt

Blogg.se krånglar lite idag. Jag hade skrivit ett så fint inlägg men det ville den inte publicera. Jaja, ni klarar väl er utan det skulle jag tro.
Imorse när vi (Liam och jag, Fredrik har sovmorgon) så var det frostigt ute. -0,6 visade tempen så nu är det minsann på väg mot härliga vintern. Inte än, jag vet. Men snart :)
Efter frukosten så gick jag och Liam ut. Klockan var inte mer än 08,30 så det var helt tyst ute förutom några snattrande fåglar som höll oss sällskap. Vi fick inviga våra vinterkläder minsann. Kändes helt fel att ta på dom redan men är det minusgrader så är det. Och jag tar gärna på mig min nya ursnygga Didrikson jacka :) Liam fick inviga jacka och byxa från Gekås haha. Kändes lite väl extremt att dra på honom overallen faktiskt. Allt satt som det skulle och vi såg ut som filmstjärnor båda två. Såklart!!!
Det blev lek på lekplatsen och en promenad med vagnen. Härligt krispig luft var det ute. Vi mötte inte en kotte förutom någon i bil. Han hade skrapat rutan fri från frost innan han körde. Snart är det vinter minsann.
frost unisex parka 500152 068
En sån här fin jacka har jag köpt. Fast min är inte röd, den är petrolium men den fanns inte med. Superskön jacka som väl ska hålla mig varm hela långa vintern.

Vattkoppor?!

Hmm, nu har Liams prickar spridit sig till ben, armar och mage. Kan det vara vattkoppor? Tror inte att det är något som går på dagis för det hade dom nog sagt. Vi får se hur dom ser ut imorrn.
Trots prickig som en prickig korv så har vi haft fullt upp här hemma. Jag och Liam var ute hela eftermiddagen. Efter en väldigt regnig förmiddag så blev det en väldigt fin eftermiddag. Vi tog en lång promenad med vagnen, stannade på lekplats, gick hem och bytte vagn mot trehjuling och tog en tur till för att sedan avsluta med mer lek på lekplats. Efter en heldag inomhus igår så behövde vi verkligen detta. Skönt är det oxå när man kan förena nytta med nöje. :)
Nu återstår det att se hur natten blir. Jag vet inte om det kan varit så att det kliade massa föregående natt och att det därför var väldigt ledset. Kanske både kliade och sved om rumpan. Hmmm, vi får se helt enkelt. Innan kvällen går över i natt så ska vi nog se till att avverka några avsnitt av Sons of Anarchy. Gudars vilken bra serie :)

Nytt på huvet


Liam har varit långhårig. Sååååå långhårig. Jag älskar att han har en ordentlig kaluffs men nu var det minsann dax för en klippning. Luggen ner i ögonen och hockeyfriss-varning i nacken. Söt som socker ändå men man skulle ju kunna tro att han har en mamma som inte bryr sig ;) Så jag bokade tid på Hårbolaget här i bya. Frisören sa att vi får se hur det går. Det kan gå åt båda hållen men vi gör ett försök. Hon har själv barn så då tycker man ju att hon skulle klara av det.

Liam var lite tveksam men när hon plockade fram några coola bilar så vann hon över honom. Han protesterade lite under klippningen men både jag och frisören arbetade tillsammans för att hålla hans humör uppe. Han satt i mitt knä och jag fick använda all min fantasi för att få honom att vilja sitta där och få en ny frisyr. Måste säga att jag är imponerad av frisören som lyckas hålla saxen från ögon, öron och annat som inte ska klippas när Liam snurrar på skallen hit och dit. Framförallt så lyckades hon få till frisyren som jag ville ha :)
Jag ville inte klippa det helt kort utan jag ville ha lite längde på det. När han ändå har massa hår som man kan göra lite frisyr av. Hon var jätteduktig. Vi får se vad Fredrik säger när han kommer hem. Han föredrar kort kort kort hår på sin son. Nästa gång kanske.... ;)

Vintern kan komma!!


Nu har Liams overall från Didriksons kommit. Jag velade länge över vilken storlek han skulle ha. Jag vet att dom är stora i storlekarna men jag visst inte hur stora. Liam är lite över 90 cm lång och det skulle vara strl 90 eller 100. Det fick bli en 90 och den funkar fint. Stor nu men den ska ju funka i 5-6 månader. Så den blir nog bra.

När vi var i Ullared köpte snälla svärmor även vinterjacka med byxor så att han har att byta med när overallen blir smutsig och blöt. Även perfekt att ha jacka om man bara ska till affären eller bilturen till dagis. Annars litar jag inte så mycket på Gekås kvalité. Blir bra som reserv.


Blått och grönt för lite variation :)

Jag tror han ska trivas i detta. Kan inte annat än älska Didriksons design. Tycker den är ursnygg. Nu är det bara att hoppas att den håller måttet heeeela vintern!!!

Tuffa tider

Liam har haft två tuffa nätter nu. Natten till igår fick han feber och var allmänt orolig. Febern försvann ganska snabbt men vi var hemma under dagen.

Inatt var han helt förstörd. Han var jätteledsen och hysterisk stundvis. Vi tror att han hade ont på rumpan. Prickig och knallröd är han. Tror det kan svida enormt mycket. Han vaknade hela tiden och jämrade sig. Blev konstig sömn för oss alla men idag är jag ledig så nu tar vi det lugnt.

Säsongsstarter

Idag är det en stor dag. Idag drar det igång. Som jag har väntat :) På tv 3 kl 20 är det Top Model 16. Jag har följt varenda säsong slaviskt och det kommer jag fortsätta med. Jag tycker det var skitbra! På kanal 5 kl 21 är det dags för Desperate Housewives. Sista säsongen körs igång så det är ju lite delade känslor inför säsongsstarten. Men jag ser fram mot allt smaskigt som kommer att ske. Dagen idag har varit lugn. Jag har varit hemma och kurerat mig. Mår ok nu. Både öra och öga är bättre men inte helt bra. Hostan finns kvar dock. Men imorrn ska jag jobba. För då ska jag vara frisk!! Positivt tänkande funkar väl alltid eller?! :P Fredrik är iväg på kurs i GBG och sover där inatt. Så jag har heeeela vår stora soffa för mig själv. Framförallt så har jag fjärrisen för mig själv mohahahahahahahahha

Inte så vettigt

Sonen är hämtad från dagis och mannen är hemma från jobbet. Nu sitter dom och tittar på chuggington vid datorn. Jag tittar på någon repris på tvn. Är trött.

Väntar även på ett samtal från mamma. Dom skulle åka till Hörby åt mig och kolla på en trip trapp stol åt Liam. Billig men ändå väldigt fin. Hoppas den är lika fin i verkligheten.

Snart dax att laga mat. Men lite mer tv först

Lite gnäll är befogat

Har precis lämnat Liam på dagis. Det blir till att vara hemma lite till för min del. Ögoninflammationen har blivit mycket bättre. Vara och rinner lite men inte alls som förut. Öroninflammationen kommer nog göra mig lite tokig. Det blir dubbelt ljud hela tiden. I det kassa örat blir ljudet till en viskning och det friska är ju som vanligt. Blir lite knäpp av det. Sen har jag en hosta som är jobbig. Detta är nog första gången någonsin som jag hostat så mycket att jag hållt på att kräkas. Obehagligt!!
Så nu har jag gnällt färdigt om det :)
Igår fyllde min fina underbara mamma år. Tråkigt att man inte kan vara där nere och fira sådant. Men ringa går alltid! Och förhoppningsvis kommer dom snart hit upp :)

Det kommer mera....

Ja denna sjukstuga verkar inte ha något slut. Förkylning, hosta och ögoninflammation regerar i min kropp nu. Så fräscht med kletiga, röda och rinnande ögon. Ni som jobbar i förskola/skola: får man jobba när man har det? Jag tycker att jag kan göra det eftersom jag är hyfsad i övrigt, men jag vet inte vad kollegor och föräldrar säger. Får se hur det är imorrn. Nu ska jag fortsätta med att vila.

Valfritt innehåll
RSS 2.0