Så jäkla sjuk

 
Blev apsjuk natten till onsdag. Hög feber helt plötsligt bara så där. 
Sen blev det bara värre och värre och på lördagen så blev det till att åka till jourcentralen för att ta reda på vad tusan jag hade fått. 
Lunginflammation
Inte konstigt jag varit totalt borta alltså.
 
Men med penicillin så är det på väg åt andra hållet igen. Hosta har jag och jag blir andfådd bara jag reser på mig men det blir bättre. Igår var jag på vårdcentralen för att få sjukintyg eftersom idag blir dag 8 som jag är sjuk. Läkaren sjukskrev mig fram till den 9 maj!! Så lång tid hoppas jag inte att det tar innan jag kan börja jobba igen dock. Hoppas hon bara tog i lite ifall ifall lixom. Eller hur länge är man sjuk egentligen? 
 
 
Min lille plutt var på sin första fotbollsträning igår.
Jag kunde ju tyvärr inte vara med men både pappa Fredrik och Fröken V kunde vara med.
Även bästa kompisen Ville var ju där såklart :)
Han tyckte det var jättekul och han äääääälskade sina nya träningskläder och benskydden. Han såg ut som ett riktigt litet proffs ;) Nu blir det träning varje måndag klockan 17,15 och jag hoppas på att kunna vara med och titta nästa träning.

On the road again


Vi har absolut inte fått nog av långa bilresor så vi har gett oss ut på vägarna idag igen. 
Idag blir slutdestinationen IKEA. 
Vi sålde ett skrivbord imorse och nu ska det in en byrå istället. 





Fina Fina Liam i fina Busströjan från MeandI 


Bildbomb från vår påskhelg


På väg hem till det blåa huset i den lilla byn igen. Skåne har som vanligt bjudit på en härlig vistelse. Här kommer en bildbomb från vår påskhelg: 











Varje stund i Skåne är guld värd!

 
Imorgon åker Fredrik till Alingsås för att jobba och han kommer stanna där några dagar. Så jag och kidsen får sköta om oss själva i veckan. Det är ju inte första gången så det ska såklart gå finnemang! 
När Fredrik kommer hem så packar vi alla in oss i bilen och styr mot söderut för att fira påsk i underbara Skåneland. Det har blivit lite av en tradition sedan vi fick barn och det är såklart en tradition jag håller fast vid stenhårt.
Varje stund i Skåne är guld värd
 

Läget här hemma är nu för tiden bättre. Både små och stora är på bättringsvägen. Skönt eftersom jag är själv i veckan. Sjuka småttingar hade jag klarat själv men att ta hand om småttingar när man själv är sjuk är inte så väldigt spännande. Dom suger ju lixom musten ur en när man är friskus..... 
 
Idag var det avslutning för Liam på Bamsegympan. På grund av hans förkylning så var jag tveksam till att han skulle få vara med men eftersom det var sista gången för denna terminen så gick vi dit. Dom var ute på en stor grusplan, Vargen kom förbi för att dela ut godis och medaljer och det bjöds på kex med dunderhonung :) 
 
Ser ut som att denna bild är arrangerad så att bara Liams ansikte ska synas men så är såklart inte fallet.
Här stod de och väntade på att få sina medaljer av Vargen.
 
Stolt kille med medalj
 
Bästa kompisarna visar upp medaljerna.
 
Nu får vi vänta till september då det drar igång igen :)
 
 
 

Dålig start- Dåligt avslut

 
Veckan började ju inte speciellt bra med ryggont och vc-besök. Sen blev det bättre och bättre men den avslutas inte så bra heller tyvärr. Efter att ha spenderat all vaken och sovande tid tillsammans med snoriga barn så har jag blivit en snorig vuxen. Inte hela världen naturligtvis men trist som attans. Tråkigt och enerverande med alla dessa veckor då min kropp inte vill som jag vill och jag blir tvungen att ta det lugnt. Nu är jag ju inte en person som har så stora bekymmer med att ta det lugnt men när det går ut över jobb, kidsen och träningen då blir jag besviken. Jag är väldigt glad över att veta vad som är tokigt med min rygg så att jag kan göra något åt det. Jag tror att sjukgymnastik kommer hjälpa väldigt mycket. Jag har haft kass rygg sedan gymnasiet så det är på tiden att jag verkligen tar tag i problemet!  
 
Nog om bekymmer. Nu är det helg! Morgonen är schemafri eftersom vi inte vet hur denna vuxne eller de två kidsen kommer att må. Det blir nog en lugn dag så att vi får vila upp oss. Ni som har barn vet ju dock att bara för att barnet är supersnorig och håller på att hosta upp sina lungor så betyder ju inte det att barnet kommer ta det lugnt.... så vi får se hur det blir med den biten.
På söndag hoppas jag att vi kan åka till AspöGård och träffa djuren och hitta på roliga aktiviteter. Det är Lammets dag där så det kommer vara lite allt möjligt roligt. Så håll tumme för att det är fint väder då!!! 
 
Nu ska jag och mitt snoriga huvud masa oss in i sängen och hoppas på att vi vaknar upp med ett mindre snorigt huvud imorrn!
 
Natti!!

Domen


Min rygg fick sin dom idag.
Överansträngda muskler. Det låter värre än vad det är.
Jag ska äta antiinflammatoriska tabletter och hålla ryggen varm. 
"Det gör ont som tusan men det är helt ofarligt" sa herr doktor. 
Skönt att veta vad det är och att det är ofarligt. 
Jag kunde till och med träna :) 


Idag tar vi det lugnt. 
Knaprar och värmer!

Det där med att ta i för mycket....


En kall brännande känsla över större delen av ryggen. Ett tufft Grit-pass i torsdags och ett Tabata-Hiit-Fys-pass idag och nu en pajjad rygg igen. *suck* Inte så illa som sist (än iaf) men den mår inte bra. Jag hoppas att sömn i en skön säng ska göra susen. Så jäkla trist. 


I onsdags lärde sig Liam att cykla utan stödhjulen! Oj vilken stolt och glad kille! Som morot hade han en ny cykel som han skulle få välja själv. 
20 minuter senare så susade han fram och det var bara för pappa Fredrik att ta med sonen till cykelaffären :) 
Det var ju inte längesen han lärde sig sparka sig fram på sin Bobby-car. 


Vera nöjde sig med trehjulingen. Fast hon gjorde några utfall mot Liams cylle ibland ;)


Frisbee in the air

Vilket härligt väder vi har fått ha hela veckan. Det är verkligen en humörhöjare med solsken och värme. 
Jag ignorerar dagens väderdipp och kommentarerna om att kommande veckas väder är allt annat än positiva. 
Hoppet är det sista som lämnar mig!! 

Nu masar jag och min dåliga rygg oss in i sängen och hoppas på att vakna upp till en bättre dag. 



Valfritt innehåll
RSS 2.0