Tvi för förkylning

Usch, jag gillar inte att gnälla  och klaga (vad ska det vara bra för) men idag är jag låg. Att en liten förkylning kan få en att känna sig som en zombie. Liam tycker att jag är skittråkig som knappt leker med honom utan bara sitter bredvid och glor. Nu den senaste timmen har han gnällt konstant och jag orkar inte med det idag känner jag. Nu har jag lagt honom i sängen och det har blivit tyst så jag hoppas han kan sova en liten stund. Han sov inte tillräckligt förut nämligen.

Nu vill jag bara bli kvitt denna tradiga förkylning så jag kan känna mig som en människa igen och bli mitt vanliga ROLIGA jag igen. För usch vad jag kan bli tråkig just nu :P

BB is back

BIG BROTHER ÄR TILLBAKA!!!!! Wiiiiihooooooooooooooooooooo, som jag har längtat :) Det ska sändas på 4:an men det kan väl inte spela någon roll eller? aaaaaaaaaaaaaa, lycka lycka lycka!!!!

Varför igen?

Självklart så när jag väl kommit igång med träningen ännu en gång så blir jag förkyld IGEN!! Tredje gången den här hösten som jag är. Jag undrar var mitt immunförsvar har gått och gömt sig för i min kropp verkar det inte husera iaf. Jävligt tröttsamt minst sagt!! Hoppades på att det bara var något tillfälligt igår kväll men snorandet har förtsatt även idag. Hade det inte varit för att jag vill träna så hade jag inte brytt mig men träningen går så pass bra nu så jag vill ju träna!!

Liam sover ute i regnet men under tak naturligtvis. Vi hann ta promenaden precis innan regnet kom så det var vältajmat av oss :) Nu ska jag röja lite mer här hemma innan liten vaknar igen.

Tisdagens träning

Idag var det dax för träning igen. Jag var lika motiverad till att träna som jag var att halsa en flaska med het chilisås. Fyyyyy farao vad jag inte ville träna. Hade det inte varit för att jag och Emmie tränar tillsammans så hade jag inte åkt och tränat. Så det är ju tur att vi gör det :)

Emmie hade ett krav idag när det gällde vår träning. Minst 45 minuter konditionsträning på samma maskin. Och efter det kravet tvingade hon upp mig på löpbandet. Jag har ju inte kört löpband på riktigt på några veckor pga rygg-och benhinnesmärtor. Men det var bara att stånga huvet blodigt mot det där löpbandet. Men det gick bättre än väntat. Det blev först 5 minuter gång och sedan sprang jag de resterande 40 minuterna :) Sjukt nöjd. Det blev 7 km sammanlagt men då gick jag ju de 5 första minuterna så jag vet inte exakt hur långt jag sprang. Men jag är sjukt nöjd ändå. Och jag hade orkat mer. Det vet jag!!

Vår tisdag

Vår dag har varit en hemmadag. Liam är fortfarande snorig och hostig men det är minsann full fart ändå så han märker nog knappt av det. Förutom hostattackerna som kommer ibland. Vi tog en ordentlig promenad vid middag och sen sov han i tre timmar ute i vagnen. Skönt att han sov så bra ute i friska luften! Jag passade då på att städa undan lite men såklart oxå att slappa. Man får inte vara dum!

Nu börjar jag känna mig ltie förkyld!! Snorig och nysig. Hoppas det bara är något tillfälligt som gått över till imorrn. För jag vägrar minsann bli förkyld igen! Räcker med de två gånger jag redan åkt på!!

Nu tittar jag på "I form med Anna Anka". Måste säga att den kvinnan har en snyggt muskolös kropp. Jag hade gärna snott den :)

 

Min nyvakna snoris

På en madrass

Min lille kille har inte haft någon rolig natt. Han har vaknat jätteofta på grund av hosta och att han är så täppt så han kan knappt andas. Han har inte varit ledsen när han vaknat utan han har bara somnat om igen. Men han har vaknat många gånger så hans sömn har ju inte varit så bra. Så han sover nu igen. Han sover ju aldrig så här tidigt i vanliga fall men han stensomnade direkt när jag lagt ner honom. Han har haft hostan nu i över en vecka så jag börjar fundera på att ringa till bvc bara för att höra med henne vad hon säger om det. Men jag tror jag väntar till imorrn och ser hur det är då. Det blir iaf ingen simning idag tyvärr. Känns skittrist men han är inte helt kry och då ska han stanna hemma. Kanske blir en promenad i eftermiddag. Får se.

Min älskling

En hemsk historia med ett lycklig slut

Jag tittade på Kalla fakta nu ikväll. Det är väl inget jag brukar titta på men ikväll handlade det om Emma Jangestig. Hennes barn Max och Saga blev brutalt mördade av Emmas sambos sommarflirt. Nu handlade det om Emmas liv nu. Jag har hela tiden då intervjuer med Emma har visats på tv imponerats av hennes styrka och beslutsamhet att inte sluta leva. Kvinnan som mördade hennes barn ville ju förstöra deras liv på grund av att hon var svartsjuk. Men Emma har hela tiden verkat som att hon varit fast besluten att aldrig låta denna kvinna och mördare vinna. Hon mördade hennes barn men ändå säger Emma att hon aldrig känt något hat mot henne. Intsällningen som Emma har tror jag har gjort henne ännu starkare och den har nog sett till att hon hållt sig flytande i många lägen. Nu har hon fått ännu ett barn tillsammans med sin sambo och hon såg verkligt lycklig ut. Att en sådan här historia oxå kan få ett lyckligt slut är fint att se. Historien slutar iofs inte här, den har på sätt och vis precis börjat

Lördagens träning

Jag är sjukt nöjd med veckans träning. Dels att jag har tränat 4 gånger denna veckan + att jag promenerat 5 av 7 dagar och dels för att jag kört på hyfsat tufft genom att köra intervaller och mycket mer motstånd än vad jag gjort förut. Jag känner även att mina lår har blivit lite fastare så träningen gör nytta :)

Lördagens träning blev följande:

30 minuter Crosstrainer, intervaller
15 minuter Gym, easyline (orkar inte förklara vad det är men det är bra iaf)

På lördagar så hinner vi inte träna mer än 45 minuter för Noel är på Funky Kids på samma gym och det är i 45 minuter. Så då kör vi under tiden som han är där. Men all träning är väl bra träning :)

Den nya designen

Jag har fått denna design utav http://www.designandmakeup.se. Vill du också ha en gratis design så rekommenderar jag dig att klicka in du också.

Nu har jag knåpat lite till med designen. Snart ska jag väl klara av att göra en egen för jag har lärt mig en hel del sen jag började knåpa med den. Men än så länge "lånar" jag av dom som kan :)


Sovmorgon

Vilken härlig sovmorgon vi fick idag och den kan vi tacka Liams farförldrar för. Liam har nämligen sovit över hos dom inatt och lät då sina föräldrar få sova lite bättre. Dock så har både Fredrik och jag vaknat lite då och då inatt. Förmodligen så är vi ändå inställda på att han är hemma så man tror väl att man hör honom lite då och då. Men vi har sovit gott ändå. Och att kunna ligga i sängen till kl 9,00 är ju rena lyxen nu för tiden!

Vi ska hämta den lille runt 13 idag så vi har några timmar för oss själva idag oxå. Får se om det blir lite städning. Alltid skönt att ha sådant gjort när ny vecka är på gång. Annars är det bara till att slappa lite de sista timmarna innan det är full fart igen :)

Ny design igen

Håller på att fixa med designen som ni se. Inte riktigt färdig än. Jag hittade designen hos en annan bloggare och mer om henne lite senare. Nu är det dax för lördagsmyyyyyyyyyyyys :)

"Nu tar jag dig"

Fredrik stannade hemma även idag så hela familjen har fått mysa tillsammans idag. Det har snöat ännu mer idag. Bilden här till höger är tagen igår och idag har vi minsann ännu mer snö. Så det är inte helt tokigt när skånesläkten påstår att vi bor i norrland :)
Vi tog en härlig promenad i eftermiddags när Liam skulle sova och sen sov han gott ute i vagnen.

Sen åkte vi in till staden för jag var väldans sugen på lite godis från Hjerbergs :) Bästa sortimentet när det gäller lösgodis, utan tvekan!!! Nu när vi bor ute i bushen så får jag itne godis därifrån så ofta så det blir extra gott då!!

Man får väl säga att Liam har tre favvolekar just nu. Två av dem ser ni på bilderna här intill. Gå med sin "vagn" och leka inne bland gardinerna. Gardinerna ääälskar han att krypa in bland. Han blir som galen ibland. Den tredje, men förmodligen den roligaste, är när vi jagar honom. Han "rusar" omkring i hela huset och kiknar av skratt. Och självklart måste man krypa efter samtidigt som man säger "nu tar jag dig" Tror att jag och Fredrik tycker det är minst lika roligt som Liam.

Nu ska jag joina Fredrik i sängen och läsa lite.

Nu är slut på veckan..

det är dax för fredagsmyyyyyyys!!!

Ja här hemma fredagsmyser vi lite. Liam sover och jag och Fredrik tittar på Jonah Hex. Jag är väl inte jätteimpinerad av filmen. En westernfilm med en snubbe som kan prata med de döda. Njaaaa, jag småtittar mest och sittar här :P Men vi myser väl ändå? :)

Potatisgratäng, lamm, sallad med vitlöksdressing och vitlöksbröd

mumma

Träningen tisdag och torsdag

Nu har jag fått in 3 träningar denna veckan och det är bara torsdag. Blir en träning till på lördag. Mitt mål är att träna minst 3 gånger i veckan så att det blir 4 denna veckan är ju verkligen guldstjärna till mig :)

I tisdags blev det intervaller med corsstrainer i 30 minuter och sedan styrka. Kändes bra att köra intervaller faktiskt. Jag brukar inte göra det men jag fick absolut mersmak. Idag körde jag intervaller på crosstrainern igen, 20 minuter styrka och sedan avslutade jag med löpning på löpbandet i 10 minuter. Kände att jag kunnat springa mer där men ville inte riskera ryggen som nu äntligen börjar kännas bra. Så dagens träning är jag nöjd med. Skulle egentligen gått på box-pass men ville inte riskera ryggen. Bättre att börja lugnt. Blir bäst så :) Men det är så jäkla kul med träning just nu. Ni borde testa..

Jomenvisst snöar det :)

så här härligt såg det ut i vår trädgård förut idag. Det smälte ju bort lika snabbt igen men nu ikväll snöar det igen :) Jag tycker det är härligt. Lite tidigt med vinter i oktober men mysigt ändå

Brutala mord vill jag ha

Håhå, om några ynka minuter börjar Criminal minds igen. Som jag har längtat efter lite brutalt mord och ett smart gäng som löser allt och sätter dit busarna. Ett av dom bästa programmen som går på tv helt klart.

Idag har vi haft sällskap av Fredrik hela dagen. Han har kännt sig krasslig och sovit dåligt så han sjukade sig. Alltid kul med lite vuxet sällskap om dagarna. Liam har varit lite snorig och hostig men det har inte märkts så mycket på honom. Så vi gick till kyrkis i förmiddags iaf. Det var gudstjänst idag. Så vi sjöng lite sånger, sen var där en präst som berättade en saga och sedan var det fika och lek. Det brukar inte vara gudstjänst men jag tror de brukar ha en varje termin för de små. Och inget fel med det tycker jag. Det är ju trots allt kyrkis :) Men en räcker!

Mord var det ja :)

Plansverige


Hjälp Plan Sverige att skapa förändring för flickor över hela världen!


Världen över diskrimineras flickor – bara för att de är flickor. Särbehandlingen börjar redan före födseln. Visste du att:

•    96 miljoner unga kvinnor i åldern 15-24 inte kan läsa eller skriva?

•    28 000 flickor under 18 år gifts bort varje dag?


Elin Johanna Gunilla Andersson

För någon vecka sedan fick jag hem papper från skatterverket (tror det var dom iaf). Det handlade om namnändring och folkbokföringsadressen. Först fattade jag ingenting men sen såg jag att det var daterat vår bröllopsdag så då gick det upp ett litet ljus. Namnändring efter att jag ingått äktenskap. Men jag har valt att fortsätta heta Andersson. Så varför får jag ett papper hem undrade jag då. Men det var bara för att säkerställa att det var rätt. Och det var det. Heter samma som innan. Men min stora fråga är nu: Varför fick inte Fredrik något papper om det?? Är Sverige så jävla mossigt fortfarande?? Kan inte dom byta namn?? Klart dom kan och det gör dom ju oxå. Inte så vanligt som tvärtom men ändå. Han kunde ju oxå fått ett papper hem för att kolla läget.

Något som oxå är komiskt är att många bara har förutsatt att jag ska byta efternamn. Men jag valde att ha mitt kvar för jag trivs med det. Vi är ju knappast mindre gifta för att vi heter olika i efternamn. Men vissa har allt reagerat och tyckt att jag är konstig som inte byter och att jag borde byta. Trams säger jag. Välkommen till 2000-talet!!

Vår dag idag

Alla sover utom jag. Till och med missarna sover båda två. Jag har haft jättesvårt att somna de senaste veckorna men jag förstår verkligen inte varför. Vi går upp vid 6-7 varje morgon och då tycker jag att jag borde vara trött vid 22. Men inte jag inte. Jag är trött vid 16-17 men sen på kvällen är jag nog som piggast. Egentligen lider jag inte av all förlorad sömn. Inte än iaf. Men det är så jäkla tråkigt att bara ligga och vända och vrida på sig i flera timmar innan jag somnar. Och till slut så säger det ju stopp.

Liam gjorde något nytt inatt iaf. Han somnade bra och sov fram till 3 ungefär och då hör jag hur han ligger och snackar med sig själv. Så jag chansade och hoppades på att han skulle somna om av sig själv. Efter 15 minuter så blir det tyst och han har somnat :) vanligtvis när han vaknar så tjuter han ju tills man kommer och ger honom napp så detta var ju något helt nytt. Bara att njuta helt klart :)

Idag skulle vi haft besök av Sara men hon blev inringd på jobb så vi fick ställa in. Trist för vi såg fram mot lite Saratjatter här hemma :) Men vi får hoppas att det blir ett besök nästa vecka istället. Så istället har vi storstädat här hemma. Skönt att ha en liten kille som älskar att städa. Eller ja, älskar att kolla in när jag städar iaf haha. Sen tog vi en långpromenad och Liam sov i 3 timmar i vagnen!! Så jag hade en soft eftermiddag.

Imorrn blir det andra bullar men nu ska jag titta på den arga men mycket braiga snickaren

Köttätande monster

Jag har räddat 3 fåglar ur våra katters klor. Den senaste räddade jag idag efter att jag och Liam varit ute på promenad. Leo satt mitt i hallen och glodde upp på vår brandvarnare och där satt det en liten blåmes. Stackare. Dom måste bli helt skräckslagna som fångas och misshandlas och dras in inomhus där de aldrig varit förut och de kommer inte ut. Också flyger dom in i allt när de försöker fly undan monsterna. Jag undrar om de blir helt i chocktillstånd när de utsätts för detta. För jag har kunnat ta dom i handen och satt ut dom på terrassen och två av tre har suttit helt still i 15-20 minuter innan de flugit iväg. Den som jag räddade idag trodde jag skulle dö för den satt helt paralyserad och de såg ut som att den försökte flyga men kunde inte. Men så ett tu tre så flög den iväg som att inget hänt. Jag kan ju aldrig se om de har några inre skador men jag tittar alltid noga så att de ser hela ut på utsidan och sen är det bara att hoppas de har klarat sig. Dumma katter som ska äta fina fåglar när dom får mat serverat varje dag...

Måndagens träninge

Jag är så jäkla trött på att avbrott som jag har fått i träningen sen jag började träna. två förkylningar och ryggont har ju satt käppar i hjulet. Jag behöver få rutin på träningen men än så länge så vill det ju inte sig alls. Men nu hoppas jag att det ska gå.

Jag körde till gymmet idag efter att Fredrik kommit hem. Lite spontant så där men man ska köra på när man verkligen känner för det. Inte bara när det är inplanerat. Så jag körde 30 min crosstrainer med mycket motstånd och sedan promenad på löpbandet med lite lut. Jag förstår nu varför Emmie ser ut som en tomat i huvet när hon varit på löpbandet. Emmie kör alltid med lut och jag förstår nu varför hon blir helt slutkörd. Det var riktigt jobbigt trots att jag "bara" gick.

Imorrn hoppas jag att Emmie är redo att köra som fasiken igen :)

Pappa fixar frillan

På BVC idag

Nyss hemkomna från bvc. Liam somnade i bilen på vägen hem och jag lyckades bära in honom, klä av ytterkläder, schasa bort Leo från Liams säng och lägga ner Liam i sängen utan att han vaknade. Får la se hur länge han sover.
Jag och Fredrik har som alltid gissat på hur lång han är och vad han skulle väga:
Elins gissning:
77 cm
11,6kg

Fredriks gissning:
76 cm
11,3 kg
Liam på riktigt:
76 cm
11,2 kg
Så, jag hade gissat helt tokigt och Fredrik prickade nästan in allt. Ovanligt faktiskt. Så han har iaf växt 2 cm och ökat 900 g sedan den 30 augusti. En perfekt liten pojke såklart :)

Lite bättre

En något bättre kväll/natt blev det iaf. Liam somnade som han skulle men dock så vaknade han tre gånger. En gång på kvällen, men det brukar han göra, och sedan en gång lite innan 03 och en gång vid 05. Men jag var så pass trött igår efter förra kvällens/nattens bravader så jag somnade om som en sten ändå. Sen fick jag även sovmorgon för det var Fredriks morgon så kl 08,30 steg jag upp. Alldeles lagom :)

Nu har jag och Liam precis tagit en långpromenad och han ligger och sover i vagnen där ute. Fredrik ligger och sover i sängen tillsammans med Leo. Vilka latmaskar jag och Lisa får stå ut med haha.

Idag ska jag röja lite här hemma, beställa lite foton (framkallning) och kanske kanske träna. Får se. Annars blir det en till promenad men då ska jag gå själv så jag kan rusa som en galning. Så det ger lite!

Nu ska jag äta lite rester: KINAMAT!!!

I tisdags var vi på lekplatsen

Icke sa Liam

Man kan ju tycka att när ungen är vaken två timmar mitt i natten att han då skulle sova längre på morgonen. Iaf någon timme. Men icke. Vid 05,45 så tyckte Liam att det minsann var dax att gå upp. Fredrik låg i vardagsrummet och hade Babyvakten för det var han som skulle ta morgonpasset. Tror ni att han vaknar? Självklart inte. Jag som ligger i sovrummet hör både Babyvakten och Liam så efter en halvtimme av prat från Liam så går jag upp. Tar ett täcke och en kudde och lägger mig på golvet i Liams rum medan han kryper omkring. Han var så nöjd så. När Fredrik gick upp. Efter lite mer än en timme efter mig :P

Så inatt har jag sovit kanske lite mer än 4 timmar. Jag känner inte av det precis. Inte än. Det kommer sen i eftermiddag. Det brukar det göra. Men det ska nog gå bra ändå :) Får se om det blir träninge idag eller inte...

Uppesittare

Klockan är snart 23.00 och min son står vid tvn och kollar på Idols Eftersnack. Han vaknade för en halvtimme sedan och bara grät och grät. Han var otröstlig. Kvittade vad vi gjorde. Men nu har han lugnat sig och kryper omkring här. Får väl se när vi får sova....

I´m back

Jag berättade i början av veckan att min farmor skulle komma. Hon bodde hos oss mellan tisdag och fredag. Så idag lite efter 11 skjutsade Emmie henne till stationen. Jag kan ju meddela att sen famor klev innanför vår dörr så har hon inte varit still annat än när hon sovit och tittat på sina såpor. Och då överdriver jag inte. Hon har fixat och donat i vår trädgård och i Emmies trädgård. Planterat blommor, rensat ogräs, krattat bort löv, fixat på terrassen, lagat mat, städat vår altan/förråd, hållt det städat inomhus och hjälpt Fredrik lasta in allt vårt skräp (det var mycket) på släpet och sedan fått oss att köra det ögonaböj till återvinningscentralen. Med andra ord, vi har fått det bäldigt fint här hemma, framförallt utomhus då. Och då ska jag tillägga att jag ber henne inte göra det, hon tycker på riktigt att det är roligt att hålla på och det är omöjligt för henne att sitta still. Och jag är otroligt tacksam för allt hon gjort här hemma. Samtidigt kan jag känna mig riktigt dum. Hon kommer hit och hälsar på men det är ju verkligen ingen semestervisit. Bara fullt ös hela tiden. Men gillar hon det så är det väl bara att tacka och ta emot :) För fint blev det!!!!

Men när farmor varit här så har det inte varit tal om att sitta vid datorn. Enligt famor är det mest skit med datorer så jag har inte vågat sätta mig framför datorn riktigt. Bara en stund på kvällen när hon ändå tittat på tv. Men nu är det fritt fram igen.

Gamlafarmor är väldigt barnkär.

Busade massor med Liam :)

Tävling - Katvig

”Jag tävlar hos www.sessanochprinsessan.com om valfritt Katvig plagg från Kidelin:se

Prova lyckan du oxå. Finns fina plagg att välja mellan

Babysim igen

Fast nu kanske jag inte ska skriva babysim längre. För nu har vi avancerat från steg 1 till steg 2. Så nu är vi inte bland minstingat längre utan nu är vi stora. Fast det finns ett steg till så störst är vi inte än. Men baby? Njaaaaaa...
När vi kom dit var jag hyfsat stressad. Vi gick dit men det var ju inget smart drag eftersom jag har ont i ryggen. Men jag behövde både frisk luft och motion. Det gick men det var inget behagligt. Sen när vi kom dit skulle vi betala, köpa badisbyxor och sen byta om och dusch. Jisses vad jag fick speeda på för att komma i tid. Men det gick det med :) Väl i den härligt varma bassängen så njöt både jag och Liam för fullt. Men snacka om att det är lite skillnad på att ha en 5 månaders (som han var när vi slutade i våras) och en nästan 10-månaders. Han var inte riktigt lika följsam utan han skulle minsann inte ligga ner i vattnet. Sitta ska man göra så att man ser vad som händer. Men han tyckte det var jättekul och vi kommer ha superskoj de resterande 8 gångerna.

Nästa gång ska han åka rutschkana..... själv.... på mage... med huvet före...... jisses..

Full fart resten av veckan

Ryggen har inte varit att leka med idag. Jag är inte den som vanligtvis klagar men jäklar vad ont jag haft idag. Till och från dock. Men att bära Liam har varit en plåga. Upp och ner upp och ner är inte roligt med en ond rygg. Men så fort Fredrik kom hem så vägrade jag bära mer. Så nu hoppas jag att lite vila göra susen så att ryggen är fit for fight till imorrn.

Imorgon kommer min farmor upp hit. Ända från Skåneland har hon åkt och hon stannar till fredag. Så nu kommer det vara full fart på oss här hemma. Mina farmor sitter inte still överdrivet mycket och finns det något som hon anser behövs göras så lär det bli gjort. Full fart på tanten är det  :) Skulle inte skada att få lite av hennes aldrig sinande energi och driv. Då hade jag kommit långt kan jag säga.

Näe, sängen snart.. läsa lite först dock

Till historien

Liam ligger och skrattar i sin säng just nu. Konstigt det där. För 10 minuter sedan gnällde och gnällde han hela tiden när vi lekte. Så jag lägger honom för jag vet att han är trött. Vad händer då? Jo, han blir hur pigg som helst och skrattar som besatt. Knasunge!! Han stensomnar till slut, det vet jag ju.

Under helgen har jag fått jäkligt ont i svanken. Känns ner i benen ibland. Känns inte som att det är någon nerv i kläm men jag vet inte alls vad det kan vara. Om det är för att jag kånkar omkring på en 11-kilos koloss eller om det är på träningen och de nya skorna. Tränade ju i lördags men under träningen kände jag inget. Det kom igår efter att jag varit vaken några timmar. Får hoppas det går över väldigt snart. Vill inte ha fler uppehåll i träningen nu! Blev 3 pass förra veckan och jag siktar på det denna veckan oxå! Bara ryggen blir bra igen.

Helgen har varit en slappar helg frånsett tränandet. Gårdagen måste ha gått till historien som den segaste och tråkigaste dagen någonsin. Både jag och Fredrik tyckte det segade som tusan. Kan bero på att vi inte gjorde ett skit :P

Nu ska jag in och bädda ner Liam ännu en gång!

8 September

Mina ben är som två trästockar. Jag har ont i varenda muskel i benen. Stel som en pinne och vad jag än gör så känns det som att benen ska gå av. Man tycker ju att armarna skulle vara dom som borde vara värst efter ett box-pass med Djävulen. Och visst känns det i armarna, det gör ont överallt. Men benen är överlägset värst. Ska bli spännande att se hur det går imorrn på gymmet. Kommer nog bli plågsamt. Men det är härligt.... eller? ;)

Idag har jag och Liam inte gjort så mycket. Lekt och busat som vanligt, tog en runda till blomsteraffären och köpte blommor till vardagsrummet och sedan tog vi en promenad. Liam ville dock inte somna då så han tyckte inte det var så skoj mot slutet.

Morgonbus på rummet

 

Men han somnade i sängen.

Lite knasigt dock

Myser med pappa

 

Vår torsdag



I måndags så skickade Liam ett mezz till kompisen Oskar och frågade om han ville komma hit och leka. Det vill han gärna så igår var han här tillsammans med mamma Matilda. Nu för tiden blir det rätt bra ös på grabbarna. Båda kryper omkring och ska vara på allt. Sen så leker de väldigt gärna med samma leksak samtidigt. Blir lite dragkamp ibland. Medan grabbarna lekte på golvet så satt mammorna och drack te och snackade om allt möjligt.

Jag mötte Djävulen

Jag har mött Djävulen. Ja den riktige. Inte den där fejk Dävulen som är röd och har horn. Det där är ju bara en pajas lixom. Nä den riktige finns här i Götene. Det visste faktiskt inte jag. Fick reda på det idag. Och det är inte en man heller. Det har jag alltid trott. Det är en tjej. Hon har långt blont hår, ca 1,65 cm lång och väldigt söt. Ser väldigt snäll och söt ut men skenet bedrar verkligen. Vill ni träffa den riktiga Djävulen? Ja då ska du dra till mitt gym här i Götene och gå på box-passet som jag var på nu ikväll. Djävulen håller i det passet!!

Min kropp är totalförstörd! Jag orkar helt ärligt knappt skriva. Armarna orkar jag inte hålla upp och händerna skakar. Nä, jag överdriver inte!!! Benen och ryggen ska vi inte tala om. Fy helvete. 75 minuter av rent helvete. Men det är därför jag tränar. Jag vill plågas och ha ont. Då vet jag att jag har gjort mitt yttersta och bästa!! Men morgondagen kommer vara smärtsam :)

Do me right

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Kan man annat än älska Robyns nya. LOVE IT!


Så älskad

 

Du kan inte vara mer älskad!

Simpel är snyggt

 

Dessa tröjor till Liam har jag spanat på några gånger men har aldrig slagit till.

Men idag kunde jag inte hålla mig. Jag tycker dom är lite tuffa trots att dom är ganska simpla. En grön och en lila. Han kommer bli så snygg så snygg :)

Finns på HM för 49;50 kr. Som hittat

Träff med Monica och Leon

Idag har vi varit inne i stan för att träffa Monica och Leon. Leon har hunnit bli 3 månader och jag har bara sett honom en snabbis. Så man kan säga att det var första gången som jag såg honom. Vi var på 3B och fikade och sedan tog vi en runda på stan.

En utedag

Kanske fel att skriva en utedag för då verkar det som att vi varit ute hela dagen och det har vi absolut inte. men under eftermiddagen så gick vi ut och satte igång med att rensa rabatter så dom blev fina. Liam fick krypa omkring som han ville men det som verkligen var intressant var ogräshinken och trädgårdsredskapen. Så det var inte större risk att han skulle sätta av i en väldig fart och rymma. När vi sen varit så duktiga så begav vi oss till lekplatsen och gungade lite. Vi hittade även en fotboll som blev Liams bäste vän. Han sparkade och dribblade som Maradona i hans glansdagar :) Han ville bara gå hela tiden så om han har träningsvärk imorrn så är jag inte förvånad ett dugg. Sen sov han gott i två timmar så då hann jag titta på bägge Hem till gården-avsnitten, käka och färga håret. Det gäller minsann att vara effektiv när tillfälle ges. Tur att jag har en kille som sover så pass bra som han gör. Oftast iaf :) Då får man de pauserna som jag behöver.
Jag har verkligen varit dålig på att ta kort den senaste veckan så därför blir inläggen kortlösa men nu ska jag skärpa mig!! Tråkigt med inlägg utan bilder...

Dagens träning


Jag var ganska säker på att träningen idag skulle bli extra jobbig i och med att jag precis varit förkyld. Blev ju frisk i söndags men varit lite små snorig. Jag började med att gå men efter 3 minuter så började springa och tänkte att jag kör varannan. Men efter en låt så var det bara att fortsätta springa. Kan inte riktigt sluta för det blir som en nederlag för mig. Så jag sprang i 30 minuter och är jäkligt nöjd. Det gick förvånansvärt lätt. Med andra ord så lär nästa löppass blir en enda lång pina. Så är det alltid. Efter löpbandet gick vi och tränade på styrkemaskinerna. Jag har inte kört någon styrka alls sen vi började träna men har velat. Vi körde ganska lätt men det kändes absolut ändå.

Nu har jag satt upp mig på ett Box-pass på torsdag och det ser jag verkligen fram mot. Det var riktigt längesen och det ska bli kul att få slåss lite igen :)

En klump i magen minst sagt

 

Undrar om jag sett något som är så jäkla fascinerande men samtidigt så vidrigt att jag inte ville titta.

 

7 är bättre än 6


Liam är trött redan. Funkar bättre för honom att sova till 7,00 än som idag 6,00. Nu håller han på och brottas med sig själv i sängen. Sova gör man ju helst inte frivilligt men gnälla för att han är trött går tydligen alldeles utmärkt. Men inatt sov han hela långa natten utan att vakna alls. Riktigt skönt för det behövde vi båda två efterden pissiga förra natten :P

Som ni kanske ser så håller jag (egentligen mest Fredrik) på att fixa med designen nu. Jag är inte nöjd än men vet inte exakt hur jag vill ha det. Får surfa runt och spana in andra bloggar för att få tips och idéer om hur jag kan göra.

Igår höll vi oss hemma. Vi skulle ha träffat Monica och Leon men jag ställde in på grund av nattens eskapader. Kände inte alls för att vara social. Liam var en gnällis hela dagen. Tänderna fortfarande antar jag. Handen åker in i munnen hela tiden så det känns nog en hel del. Men vi hoppas på att det värsta snart är över så vi kan få tillbaka vår lille charmör som annars är glad jämt :)

Idag ska vi:

Städa
Leka på lekplatsen
Promenera
Köpa hårfärg
Träna

Småbarnsförälders mardröm...



Ja, det blev en tuff natt. Liam var vaken minst 2-3 timmar och han väl somnat om så kunde jag inte somna. Men när jag väl lyckades slumra till så ringde Fredriks klocka och kort där efter så vaknade Liam igen. Man kan ju tycka att han skulle vilja och behöva sova längre när han varit vaken några timmar på natten. Men icke. Dock så har han precis somnat nu så nog var han trött. Även om han inte ville erkänna det själv. Så nu ska jag bege mig mot sängen och vila lite jag med. Kan behövas efter bara 2 timmars sömn. Ibland är det lite pest att vara småbarnsförälder :P

En helg som alla andra



Idag smakar Pollyn bra. Så med andra ord har mina smaklökar hoppat tillbaka till ursprungsplatsen och mitt snorhuvud har klarnat. Lite förkylning har jag kvar dock. Men mycket bättre.

Dålig uppdatering i helgen så här kommer vår helg i korta drag:

I lördags var det dax att hämta vår lille son igen efter att han varit hos farmor och farfar sedan i torsdags. Men innan så tog vi en tur till stan för att äta frukost och spana lite. Blev en kycklingtoast på Henry´s och sedan begav vi oss av mot Intersport för att kolla på löparskor till mig. Det tog ett bra tag men till slut hittade jag ett par skor som iaf verkade bra. Så nu får vi hoppas på att jag kan hoppa upp på löpbandet igen utan att få ont i benhinnor och dylikt. Jag var såklart tvungen att köpa något till Liam oxå. Blev ett par röda manchesterbyxor från hm. Superfräsiga!! :)

Idag har vi haft ännu en söndagig söndag. Vi har varit inne hela dagen och bara lökat. Både Fredrik och jag har suttit en del framför datorn och fixat med bloggdesign till mig. Vi har äntligen fattat tror vi. Men vi får se hur vi gör :) Liam har dock inte haft någon rolig eftermiddag. Efter han sovit sin nap så har han gnällt konstant i stort sett. Måste vara tänderna som är jobbiga än. Dom har ju precis poppat alla 4 och det känns nog en hel del fortfarande. Får väl se hur natten blir.....

Nu tv och ladda inför antingen en tuff natt eller en ny härlig vecka..

Pampers Active Fit



Jag har nämnt tidigar att jag är med i Buzzador. Denna gången har jag fått prova på Pampers Active Fit. Det är en blöja som är extremt mycket tunnare än andra blöjor men ändå har den samma uppsugningsförmåga som de övriga blöjorna.

Liam har fått prova dessa blöjor och detta är vårt omdöme.

Positivt:

Den är tunn vilket gör att den inte är så där otymplig och stor som många blöjor kan vara.
Trots att den är tunn så är det en bra blöja. Både nummer 1 och 2 går bra :)
Sitter mycket bra.
Söt design :)
Funkar ypperligt att ha på natten oxå.

Mindre positivt:

Den luktar mycket. Då menar jag något kemikaliskt eller liknande.
Den är dålig på att hålla inne kisslukten. Vet inte om detta beror på dess tunnhet.

Om vi kommer fortsätta använda den? Vet faktiskt inte. Inte helt omöjligt!

Smaklöst helt klart



Jag har chips, godis och soda stream- cola framför mig. Smuttar lite då och då, knaprar chips ibland och testar godiset. Men det är lönlöst. Jag känner inte smaken på något av det. Snyter mig och nässprayar mig men inget hjälper. Usch vad jag lider. Jag har genomlidit en hel film utan något gott att äta eller dricka. Käkade smaklöst fläsk med löksås förut. Kunde lika väl ha ätit hästbajs tror jag. Detta måste vara det värsta med att vara förkyld. Smak och luktsinne blir lika med NOLL! Speciellt om man är en gourmand som jag :)

Vi tittade på "Salt" nyss. Jag gillar ju inte Angelina "Manstealer" Jolie sen hon snodde Pitten från söta Aniston. Men jag tänkte ge "Salt" en chans. Verkade ju lovande efter att jag sett trailern. Men njaaaaaaa, den var som alla andra actionrullar tror jag. En härlig twist på slutet. Nääää, alldeles för förutsägbar enligt mig.




















Hej Oktober


Då var den andra höstmånaden här och det ser höstigt ut utanför fönstret. Men jag sitter i soffan med en filt omkring mig och mår mindre bra. Förkylningen har blivit värre, öronen gör lite småont, kan ha feber men har inte kollat och jag är allmänt tjock i huvet. Det är tur att jag en dag som denna bara kan ligga och ta det lugnt i soffan. Men jag saknar någon som fixar något ätbart till mig. För det orkar jag bara inte. Varför har vi inte hemleverans här i Götene för?! Det vore något att satsa på :)

Kanske borde göra lite frukost...
Valfritt innehåll
RSS 2.0