i had a good day

.. men vad är det för fel på mitt semviks käksvärdinnor. har ju redan berättat om den första och idag mötte jag den andra. en tjej på kanske 15 eller något som var helt mysko på något vis. hon stirrade oxå på mig. inte som den första utan hon sneglade nog mer. jo!! och hon kom med helt konstiga kommentarer som jag inte alls var med på. jag börjar undra om jag har världens största leverfläck mitt på näsan eller något liknande, som jag själv har missat men som dessa damer inte kan sluta stirra på. har jag?! :P

dagen i övrigt har varit bra. jobbade ju till 15 men det gick riktigt fort faktiskt. träffade en tjej som jag inte jobbat med förut. hon är typ i min ålder (alla de andra är 20 år äldre eller något) så vi satt och snackade en hel del. (jo, det finns mycket att göra men ibland hinner vi pausa oxå) :P hon var riktigt trevlig faktiskt. dock pluggar hon till läkare så då måste jag ta ett visst avstånd. jag menar man måste ju vara pluggis för att klara det. och sådant är vi allergiska mot (eller hur frida haha)  näe, men hon var coooool!

det är iaf skönt att jobbet än så länge känns helt ok. visst har jag lite ångest på morgonen när man ska upp kl 5 men när jag väl är där så är det inte så tokigt. vill inte jobba där resten av livet men som sommarjobb är det helt ok måste jag säga. 

jäjä, nog om mig!

ciao

cykeltur

har precis tagit mig en cykeltur på min sprillans nya cylle :) och theo fick följa med minsann. ville ju testa och se om han klarar av att springa bredvid cyllen utan att köra in huvet i hjulet. och det gick minsann. såg säkerligen vääldaigt roligt ut iofs haha. han drog ju aningens och det är inte helt lätt att cylla rakt då. men framåt kom vi hihi. när vi väl fått upp en bra hastighet så skötte theo farten genom att dra fram mig :P han verkade tycka ett det var roligt iaf!!!

fredrik är och skjuter borta i råda så vi är allena hemma idag. såg på den gröna milen förut. har inte sett den förut men måste säga att det är en riktigt bra film faktiskt. tom hanks är ju alltid bra iofs. jag har inte riktigt fattat hur de förr i tiden kom på att de skulle avrätta folk med hjälp av elektricitet. hur kommer man på en sådan sak lixom. det verkar inte speciellt skönt iaf :P fast det är väl inte meningen heller iofs.

igår var jag ju hos frida hela kvällen. vi satt ute och röka mest. och snackade om en massa grejs som vanligt. det var skönt att träffa lite annat folk än fredriks släkt faktiskt. inte för att jag har något emot dem men det har varit väldigt mycket så det var skönt att snacka lite annat oxå.

händer inget speciellt idag alls. imorgon är det jobb igen mellan 7 och 15 och sen mellan 7 och 13 på tisdag. två dagar i sträck är lagom tycker jag :P

ciao

hallelujah solsken!!

ja minsann. idag är det finare väder. nästan 20 grader och solsken. det var längesen. vi har precis varit inne lite i staden. lämnade tillbaka lite försenade böcker :P och en film. sen köpte jag lite trosor. behövde lite nytt!!! sen var vi och käkade lite. händer inte ofta att vi äter ute tillsammans så det var härligt. blev grillad fläskfilé, potatisgratäng och rödvinssås. riktigt jäkla gott :) fredrik tog en kebabtallrik den tråkisen :P och nu har jag bjudit hem mig själv till frida, så ska vara där vid 18. ska bli roligt att snacka lite skit igen haha. måste hinna med att promenera och städa lite innan bara. och kanske en dusch oxå. får nog sätta lite fart nu.. :)

ciao

stirrare

köksvärdinnan på mitt semvik. är helt skum. vet inte om hon hatar mig eller vad  det är. men sen dag 1 har hon stirrat på mig. och jag menar fan inte på något diskret sätt utan hon stirrar på mig när vi alla sitter och käkar frulle och sen kan hon bara glo på mig ibland. och då blir jag helt knäpp på det så jag glor ju på henne för att se om hon stirrar på mig och då ser hon att jag glor och då tror hon säkerligen att jag stirrar på henne och då stirrar på hon tillbaka. har blivit lite av en ond cirkel. men det var fan hon som började. och det är störigt när folk stirrar helt odiskret!!!!

annars då? jo, slutade ju 13 idag så jag har inte sletet ut mig överdrivet men jag är sjukt trött nu. klockan är snart halv 12 så jag är på väg mot sängen iaf. har inget vettigt mer att skriva idag. imorgon händer det nog inte så mycket heller. kanske en sväng till stora staden men får se. nu ska jag soooooooooooova :)

ciao

06,06

tiiiiiiidigt är jag uppe, hujedamäj för det!!! har gått upp tidigt två dagar i rad och redan känner jag att jag behöver semester haha. nästa vecka ska jag jobba 5 dagar och alla är tidiga pass. usch, skönt när den veckan är över. jobbar ju den helgen oxå, delad tur. blääääääääää!!! men men, slu tar ju 13 idag så jag ska väl överleva. sen efter det så kanske vi ska åka och hämta min nya cylle :) eller ja, vi får ju köpa den så för mamma över pengar  efter. jag vill ju fasen inte vänta till augusti lixom :P NU vill jag cylla :) får se hur vi gör. men jag hoppas massor!!! är ju festivalen idag oxå. får se hur vi gör med den. har blivit bjudna hem till fredriks föräldrar på lite middag oxå. aldrig fel. igår när jag kom hem stod minsann maten färdig på bordet :) pasta med korv. ingen lyx men det är ju mat. han kan allt vara duktig ibland hihi.

näe, nu ska jag fixa en liten lunchlåda. vägrar lägga 15 spänn per måltid på deras ofta äckliga mat. tack vet jag mackor :P

bajjå

23 dagar kvar...

ja då har jag avverkar ännu en dag på jobbet. 7-15. gick helt ok. höll mig på gott humör hela dagen så då gick allting lite fortare kändes det som. jobbigt när man han ilsketråkigt och bara går och glor på klockan konstant. näe, det gick minsann fort. 7-13 imorgon. det är soft och bra :) är ju rix fm festival imorgon har jag hört så det kanske blir en tur in dit på kvällen. beror ju helt på vädret såklart.

ett avbrott i skrivandet. jag är med i en undersökning som görs av statistiska centralbyrån och då ringer de var 3:e månad och ställer frågor om skola, jobb, jobbsökande, kurser och liknande. gjorde de nyss. saken är den att man måste komma ihåg exakt vilken vecka för det är alltid en speciell vecka de frågar om. knivigt det där :P men men, man får ju ställa upp höhö

nu sitter jag mest och väntar på att unga mödrar ska börja och det är över en timme till!! får ringa erica för hon ringde förut när jag pratade i tele. hmmm, inget annat har hänt här. nope!!

jag känner hur det börjar närma sig begravningen nu. jag får riktigt ångest över den. det kommer vara otroligt jobbigt tror jag. kommer vara hjärtskärande att se fredrik och hans föräldrar och morföräldrar. mycket kommer att rivas upp igen. mycket som man nu kan kontrollera lixom. kommer bli riktigt tufft för alla.

bajjå

24 dagar kvar

fredrik frågade mig idag hur det egentligen ska gå när jag har gått ur skolan och fått jobb. "ska du hållap å och räkna ner då oxå? nu har jag bara 45 år och 2 dagar kvar!!" haha, nääää, detta jobbet på korttidsboendet är ju inget jag ska hålla på med resten av livet och det är inte mitt drömjobb precis. så därför ser jag fram emot när jag är färdig. så, 24 dagar kvar :P hihi, näe men jag tror jag kommer trivas rätt bra. de arbetskamrater jag mött hittills är bra och de boende där är oxå bra. finns att göra konstant oxå, vilket oftast är skönt för annars är det bara segt och man glor på klockan hela tiden. det ska nog gå bra!

idag då. vi ska in till staden och byta lite grejjer. brevlådan som jag redan skrivit om. hoppas jag hittar något annat bra :) fredrik köpte sig en kostym igår, till begravningen. första gången jag ser han i kostym men han var så snygger så!!! men skjortan han fick med var för stor. råkade väl ta fel eller något så den ska oxå bytas. sen ska vi nog bara gå i staden lite. kanske blir en trip till svärföräldrarna oxå. när vi ändå är i krokarna.

jag tycker det känns konstigt att gå tillbaka till vardagen när någon gått bort. jag kände samma  sak när mormor gick bort. deras liv tar slut och vi blir tvungna att fortsätta våra. visst är det sorg i början men sedan går man helt vidare. det tycker jaf är konstigt. men såklart ett måste.

näe. nu ska jag ta en tur med theomannen.

ciao

födelsedagen

har väl varit en ok födelsedag antar jag. så bra det kan bli om man ser till omständigheterna. önskar att mina föräldrar och lillsyrran oxå kunde varit med på kalaset men men... jag och noel gjorde en supernajs tårta iaf :) stolta över den är vi såklart :) fick ett väldigt fint halsband av erica. det var ett silverhänge med mitt stjärntecken och en silverkedja. var precis ett sådant jag ville ha!! väldans fint. hade även fått ett mystiskt kuvert av mamma och pappa. det var det ett fint kort och även en bild på cykeln jag önskat mig och på den bilden stod det: levereras i juli. PERFEKT för tusan. dock kommer dom inte förräns i aug men jag får väl stå ut me och vänta på min svarte springare haha. fy fasen vad jag ska cylla hihi!! jag fick även en postlåda :P fredriks morföräldrar har lagt märke till att vår typ håller på att ramla ihop. synd bara att vi redan köpt en men bara inte satt upp den än. blir till att byta till något annat på granngården. finns ju massor med grejjer där så det ska väl inte vara så svårt.

hmm, vad mer? fick ett fint sms av monica, en kompis så jag tog och ringde upp henne nu ikväll. vi har inte pratat sen i januari så det var riktigt kul. vi ska skärpa oss med det där nu hade vi tänkt!!!

har ju även fått en massa andra sms med gratulationer :) har inte svarat på något för det blir dyrt. jäjä, jag är snål jadajadajada. men iaf: Tack för gratulationerna :) alltid kul att veta att vännerna kommer ihåg en :)

emmie och noel åkte hem idag oxå. kanske glömt att säga att de kom hit i onsdags. har varit riktigt skönt att ha dom här nu när det är som det är med allt. dom har underhållt oss så vi sluppit sitta och glo på varann utan att veta vad vi ska säga. vi hade nog deppat ihop totalt skulle jag tro.

näe, nu ska jag krypa till kojs och läsa Nord och syd (tror den heter så iaf) lånat av emmie såklart :) sedan är det jobb imorgon mellan 14,00 och 21,30. har lite smått ångest över att börja jobba men jag får stå ut. är ju pengar sedan så.... baaaaaara 6 veckor elin. you can do it!!!!

jäjä, ciao!

23 juni



 

Grattis Elin 24 år idag!!!!


 

Tack

jag vet att många av mina vänner läser min blogg och det är därför jag skriver detta här:

tack till alla er som har skickat sms och/eller mail eller skrivit här på bloggenoch stöttat oss under denna tiden. det känns alltid skönt att man har vänner som verkligen bryr sig när det behövs!!! känns bra att veta att ni tänker på oss.

Tack

begravningsbyrå, präst, 6 år, tacksägelse...

det är en del som står på schemat. inga roliga saker alls. så tidigt som i tisdags, två dagar efter att marika somnat in är vi hos en begravningbyrå och går igenom med dom hur marika ville ha sin begravning. jag tror att den kommer att vara väldigt fin. vit kista, sommarblommor och häst och vagn. det kommer bli vackert!

på torsdagen var vi och träffade prästen som ska hålla i begravningen. präster tycker jag är svåra på något vis. man har en sådan respekt för dom. nästan som att de vore farliga elle något. märkligt. han frågade om marika. vad hon tyckte om att göra, hur hon var osv. får hoppas han lyfter fram henne på ett fint sätt sedan på begravningen.

och ikväll är det tacksägelse. jag vet inte riktigt vad som menas med tacksägelse egentligen men jag var på en när mormor gått bort så jag vet ju hur det går till. kommer ihåg att jag grät när de läste upp mormors namn. kommer förmodligen göra det idag oxå.

marikas och fredriks föräldrar var här igår och jag och fredriks var hos dem hela dagen i torsdags. de vill inte sitta hemma själva och tänka. de behöver göra något hela tiden. det är samma med oss. samtidigt får man inte glömma bort att bearbeta det. det är fortfarande overkligt även om jag nu förstått att hon är borta. förmodligen kännar jag så för att det inte var rättvist att hon gick bort.

jag ska inte ljuga och säga att jag och marika var bästa vänner för det var vi inte. vi var väldigt olika som personer. men hon var min sambos syster och vi pratade en del när vi träffades. jag har även nu i efterhand fått veta en hel del saker som jag tidigare inte haft en aning om. hon har haft ett stort hjärta och hon har hjälpt många människor.

mitt i allt detta firar jag och fredrik 6 år tillsammans. blev inget firande dock för det känns inte riktigt rätt. men jag gav han frukost på sängen. godishjärtan och vaniljbulle som han älskar och rosor. det räckte.

himlen lystes upp

jag kom till skåne i torsdags. då visste jag om att fredriks syster var dålig men jag tror inte att jag riktigt hade tagit in hur dålig hon egentligen var. vet inte om någon hade gjort det. under dagarna blev fredriks samtal svårare och jag förberedde mig på att åka till göteborg där hon låg. så kom då samtalet. i söndags på morgonen ringde han. detta var första gången som han grät och han frågade om jag kunde komma. emmie skjutsade mig. skönt att ha henne vid min sida. jag kom till sjukhuset och fredrik mötte upp oss. emmie körde dock hem direkt igen. jag mötte fredriks pappa som grät när han kramade om mig. jag hade väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna. det hela kändes så otroligt overkligt. kändes nästan som att det inte var jag som var där. jag och fredrik höll om varandra och vi grät båda två. kändes som att vi behövde det båda två. fanns många känslor som vi båda hållt inne men som vi nu kunde låta komma fram när vi äntligen var tillsammans. det var riktigt skönt. jag och fredrik gick in och satt hos marika. hon sov så lugnt. fredrik frågade mig om jag ville prata med henne lite och då brast det igen. gråten kom och det fick den göra. vi turades alla om att sitta hos henne. för fredrik var det väldigt viktigt att det alltid fanns någon hos henne. robert hennes sambo satt hos marika under tiden som jag, fredrik och deras föräldrar gick upp till en annan avdelning där hon legat tidigare och pratade lite med personalen där. när vi kom tillbaka till marika var det som att hon hade väntat på oss. syresättningen började sjunka och vi förstod alla att nu orkar hon inte mer.vi var alla där. jag höll hennes hand medan hon somnade in. tårarna rann konstant. efter en timme hade hon somnat in. 21,20 den 15 juni. på kvällen lystes himlen upp av blixtrar. jag väljer att tro att det var ett firande av marikas liv. det var väldigt vackert. dagen efter regnade det i stort sett konstant. himlen grät. det var inte cancern som tog henne utan medicinen som slog ut hennes kropp. hade hon klarat sig förbi det hade cancern tagit henne senare. vilket som var bäst det vet jag inte. och det spelar inte någon roll längre. det känns fel vilket som.
det är fel. vi har alla fortfarande svårt att ta in det som hänt och alla känslor går i vågor. vi måste hjälpa och stötta varandra. det är otroligt viktigt just nu. hon blev bara 23 år och 23 dagar.


det är fel

attans rubrik

sitter här framför lillsyrrans dator och skummar igenom bloggvärlden. inte bra att lämna bloggkoll obevakat för länge, hade 50 inlägg phuh!! resan hit gick faktiskt smärtfritt. theo var lugn och noel krånglade bara aningens när det var matdags. men ja menar, vem kan med att krångla när det är donken som är dagens lixom. endast noel tror jag. vi försöker organisera vår vistelse här geonom att ta reda på vilka som går att träffa. ska iväg till vår faster på torsdag, emmies ex och hans familj på onsdag. jag måste även boka in sandra och jag hoppas jag kan träffa anna panna oxå men hon jobbar så jag måste ta mig till ängelholm och det måste planeras det med. sen ska vi även ha två kalas. ett för erica som fyllde år den 2:e och ett för mig som fyller år den 23:e (där fick ni en påminnelse om de) :) kommer förmodligen tryckas in lite mer under tiden :) vi hoppas naturligtvis på fint väder oxå så att vi kan åka och bada :) men det kan man ju inte riktigt planera för än.

ringde fredrik förut, han hade ringt mig. han ångrar att han släppte iväg mig. han kände sig väldigt ensammen. det har hänt lite grejjer som jag inte kan snacka om här men jag visste förut inte om jag skulle åka till skåne eller om jag skulle stanna hemma hos fredrik. men han tyckte att jag skulle åka så det gjorde jag. men jag åker hem direkt igen om han vill det. men än så länge klarar han sig iaf.

sitter och väntar på att pappa ska gå och lägga sig. mamma har dragit till jobbet så vi ska passa på att tjuvröka när dom är borta. jag vet att vi är för gamla för tjuvrökning och vara rädda för att föräldrarna ska komma på oss men.... ja, vi vågar inte annat helt enkelt :P hihi

förra sommaren i skåne,
hela syskonskaran

idag bär det iväg

väldigt kass uppdatering det senaste så jag får ta igen det nu :)

emmie, noel och eddo anlände ju som sagt i tisdags :) nu har sommaren verkligen börjat på riktigt!!! dock har vi inte hittat på något speciellt än. mest suttit och snackat. igår var vi runt en sväng i skara för att de skulle få se sina framtida hemtrakter. vackra vackra skara haha. idag bär det av för oss allihopa. jag, emmie, theo och noel drar iväg mot skåneland och familjen. eddo drar hem till huvudstaden igen så vi släpper av han i skövde och kör sedan direkt därifrån. just nu håller jag på och försöker komma på vad jag behöver ha med mig. har packat alla kläder, såklart det lättaste. men allt annat tjafs är svårt att komma ihåg. nu kom jag dock ihåg lillsyrrans mobil!!!! näe. nu måste jag dra medan jag kommer ihåg den!!!

bajjå

SVERIGE ROCKAR

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) vi vann med 2-0 och ägde fan matchen!! nu får vi hoppas detta håller i sig. spanien är ingen lätt nöt att knäcka. och jag har egentligen bara en sak att säga: ZLAAAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN WOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOO

borta

grå himmel, snudd på regn och blåst. sommaren försvann lika fort som den kom och kvar blev nästan ett höstliknande väder :/ känns ju lite tråkigt. men vad är svensk sommar utan lite grå himmel och regn lixom :P

har sovit som en kratta inatt känns det som. ögonen började klia som faen och fredriks väckarklocka ringde hur länge som helst. inte det ultimata precis :(

idag smäller det två gånger om!!! emmie, noel och eddo anländer till skövdes station ca 12,30 :) aaaaaah, det har gått så fort och det är uuuunderbart. vi kommer ha suuperskoj. det vet jag!!

smäll nummer två är förstås att sverige nu börjar sitt em och börjar med att möta grekland. en lurig motståndare men jag är säker på seger så klart. har ju tippat att sverige tar hem hela skiten :) kommer förmodligen ladda upp kvällen med jordnötsringar :) MUMS!!

hejja sverige 

snörvel

ingen uppdatering igår för det hände inget igår. försökte sola men det blåste så så jag sket i det. sen storstädade vi. stockholmarna kommer ju imorgon och då måste det se najs ut. skönt att det är gjort så jag slipper tänka på det idag.

idag ska jag iväg till min parktik. ska säga hej då till ungarna och även lämna tillbaka böcker till min handledare. känns så där att göra det. känner inte för det precis men det är bara 1,5 timme det handlar om så det ska jag väl överleva. efter det ska jag vidare mot staden. ska där köpa en webcam till emmie så hon kan snacka med sin lärare på tisdag. tror det är något prov eller liknande som ska göras muntligt. efter det ska jag vidare igen ock försöka hitta ett nytt duschdraperi. vårt gamla har definivit gjort sitt nu. men jag vill iinte ha något dyrt så jag får se vad jag hittar :P mer händer det inte idag tror jag. ska sen sitta och vänta på att imorgon ska komma så att de kommer hit :) ska bli suuuuperskoj hihi. lääängtar!!

skynda skynda:)

Em börjar

varmt ännu en dag!! har spenderat i stort sett hela dagen inomhus i sängen med min bok :) har inte pallat med värmen idag så jag sket i den helt enkelt :P nu sitter jag mest och väntar på att Em´s första match ska dra igång. Schweiz - Tjeckien. det är väl ingen toppenmatch precis men det är trots allt inledningsmatchen och den måste ses :) näe, inget vettigt att skriva så jag skiter i det!

theo flåsade som en galning så han fick låna noels pool.
han trivs som fisken i vattnet

Arn

japp, nu har jag sett den jag med. jag hade absolut inga höga förväntningar på filmen från början. har inte hört något positivt om den och sen blev den så höjd till skyarna innan den ens var gjord så jag trodde det skulle bli en flopp. men jag hade faktiskt fel. jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra. för att vara en svensk film. den var bra gjord och handligen var riktigt bra. sen skulle det väl inte skada om någon endaste film inte hade något kärleks dravel men det får man väl stå ut med :P
 
Betyg: E E E E  

...

Murray Head - One Night In Bangkok

men jag klagar inte

idag har det varit varmt! igen! jag börjar undra om det verkligen är sverige jag befinner mig i. känns som utlandet för tillfället iaf. men jag klagar minsann inte. bara lite ibland när jag håller på att smälta bort :P men så här får det inte vara när jag ska jobba hela juli. då kan det gött regna konstant så jag slipper ha ångest över att jag sliter som ett djur höhö. idag har det minsann bara slöats. legat i trädgården och läst :) för tillfället finns det inget bättre. det ärju såååååå skönt. införskaffade även en solstol idag :)

perfekt! nu ikväll är det förhoppningsvis taco/fajitas och Arn som gäller. men fredrik har jouren och han åkte iväg vid halv 6 och är fortfarande borta och jag vet inte när han dyker upp. jag börjar ju dock bli aningens hungrig så snart skiter jag i han :P

bajjå

KAOS

man åker och handlar. på vägen in slår mig tanken att det förmodligen är en del folk i affären eftersom det är nationaldag och röd dag imorgon. jaja, skit samma. hujedamäj!!! först blir det ju en bilkö in till parkeringen för vissa ska ut och vissa ska in. men då är det något pucko i bilkön som inte pallar vänta eller något och börjar köra om på vänster sida, när jag ska svänga vänster!!!! han får tvärnita såklart och jag kör vidare in på parkeringen. JA, en plats direkt. ni vet vårt torg  är inte stort så här slåss vi om platserna :P ska köra in på platsen. en snubbe håller på att lasta ur sin kundvagn bredvid och tycker det är bra att putta ut sin kundvagn mot min bil så jag får tvärbromsa och vrålblänger tills han flyttar den. herregud. kommer in i affären och blir såklart påkörd av en kärring med barnvagn, på hälen. AJJE!!  kilometerlånga köer SUCK. kommer ut till parkeringen igen. då står det kärringar mitt i vägen med kundkorg och stoppar ner blusen i kjolen. MITT I VÄGEN!!! kör ut. elin tar en annan väg för annars kommer man typ knappt ut. står i korsningen. JA, här hinner jag köra ut. synd bara att elin har treans växel i när hon ska köra iväg. TVÄRSTOPP!! som tur är stannar jag inte mitt i vägen men får dock backa lite ändå. PINSAMT. men sen hände det inte mycket mer.....

almanackan

det var allt några fler som var sugna på almanackan. så jag får helt enkelt vara schysst och avslöja var man hittar den :)www.personligalmanacka.se IS DA SHIT

06,33

kan inte sova längre nu. har inga allergitabletter så därför klia mina ögon något brutalt just nu. kollade nyss när apoteket öppnar men det står inte. antar och hoppas att det är kl 10. behöver verkligen tabletterna innan jag bli tokig!! hoppas verkligen inte att de ringer och vill att jag ska jobba idag. pallar inte det med dessa ögonen så då måste jag säga nej och det känns dumt det med. speciellt på grund av allergi. men jag tror inte jag blir till så mycket nytta liksom. ringer dom så ringer dom snart iaf. usch vad jobbigt!

jaja, kryper nog ner i sängen igen.

bajjå

snygg almanacka!!



aaaaa, jag vill ha en sådan!!!! coolt att man kan designa almanackan precis som man vill. jag ska minsann skaffa en till nästa termin. helt klart!!!!

gråter


nu för tiden får jag en klump i magen varje gång det visas en isbjörn på tv eller i tidningen. isarna smälter och isbjörnen har ingenstans att ta vägen. hörde någon gång att ibland drunknar isbjörnar på grund av att de simmat så pass långt för att hitta is att gå upp på att de inte orkat mer. i aftonbladet idag skrev de om en björn som åkt på ett isflak från grönland till island, 29 mil. när den upptäcktes sköts den. jag började gråta när jag läste det, på riktigt. det är fan inte rätt!! ingen hade väl rätt att göra så? usch, jag tycker det är hemskt. vi människor är fan hemska. att vi inte fattar vad vi håller på med!! och nu gråter jag igen....

en pina

så, nu sitter jag här svettig och äcklig. men ack så nöjd :) har precis sprungit mina 5 km på 27 minuter. är nöjd med tiden även om den inte spelar jättestor roll egentligen. är mest nöjd att jag sprang :) men jag rekomenderar inte någon att springa i denna värmen. himmel säger jag bara. det var varmt som i en bastu när man lämnade skuggan och ut i solen. sitter nu och häller i mig vatten för att ersätta. men det är gött iaf. men nästa gång får det allt bli tidig morgon eller sen kväll när det är så här varmt.

en tanke slog mig när jag var ute och sprang. varje gång jag springer om någon eller möter någon som går eller springer (är väl inte väldigt ofta som jag springer om någon som springer iofs) så ökar jag takten och håller igen med flåsandet. och varför gör jag detta?? är jag rädd att dom ska hånskratta åt mig?? att dom ska skvallra för alla sina vänner om den flåsande snigeln som de mötte i spåret häromdagen??? ringer kanske till och med hänt extra... jag förstår naturligtvis att så inte är fallet men ändå gör jag det varje gång. det resulterar ju bara i att jag flåsar desto mer eftersom jag nästan håller andan :P .... en tanke bara....

nu ska jag snart slänga mig in i duschen. måste bara sitta ute en liten stund så jag slutar svettas så in i bomben!!!! annars kommer jag ju för fasen svettas lika mycket när jag kommer ut ut duschen.
på tv ikväll är det följande:
19,00 unga mödrar, 19,30 em-magasin, 21,00 pussycat dolls 2, 22,00 och 22,30 sex and the city.

så, nu vet ni vad ni ska glo på gott folk :)

hot hot hot

oj vad varmt det är!!! men jag klagar inte för då lär det regna imorgon. jag bara konstaterar :P har inte gjort ett smack än så länge. bara legat och solat lite och nu lagar jag mat. potatismoussaka MUMS!!! ska dock inte äta än på några timmar. ska nämligen ut och springa sen och det vill jag inte göra proppmätt. lagar mat nu för att fredrik ska få lite i magen innan han sticker iväg till skjutandet. en sådan omtänksam sambo jag är :) som sagt, springa senare idag. tror det blir 5 km eftersom det är så jäkla varmt. inte riktigt bra att springa långt då känner jag. speciellt inte när jag inte är så där väldigt tränad. hade tänkte springa vid 6. hoppas att det inte är riktigt så varmt som det är nu för då vet jag inte riktigt hur det ska gå!

fick tillbaka tenta idag och det blev som jag trodde en omtenta för min del. dock är jag ju i skåne när det tillfället är så jag får vänta till augusti. känns väl så där men inte så mycket att göra åt. får hoppas att jag kommer ihåg. ska iofs bara laborera och sen skriva reflektioner. jäjä!

näe, fortsätta med maten nu.

bajjå

här igen

nu så, nu kan jag uppdatera lite igen. jobbade ju till halv tio igår så då orkade jag inte uppdatera. hade inte så mycket att skriva heller. och idag var det jobb mellan sju och ett. så lite fullt upp iaf :P vårt internet är inte heller det bästa för tillfället. fungerar när det känner för det och just nu är det inte speciellt ofta. speciellt inte när jag vill sitta här.

efter jobbet idag så spenderade jag eftermiddagen med att steka ute i trädgården :) det är ju sååå skönt. speciellt med min braiga bok oxå!! dock brände jag mig ännu en gång. nu precis under skinkorna så det är så där skönt att sitta :P får bli lite framsida imorgon. satsar på att bli brun den här sommaren. men det kanske ni redan förstått hihi. jag borde även ut och springa imorgon men jag kan inte lova något. fårse om jag pallar. är ju varmt :P fick även ett hyfsat dumt kort från gymet. har ju inte varit där på typ 2 månader. så på kortet stod det "Vi saknar dig" hälsningar Lifeclub. och vad menar dom med det???!!! då fick man ju inte dåligt samvete över att man inte tränat lixom. ohyfsat av dem!!!!!

imorgon blir det nog till att ta det lugnt bara. steka som sagt :) extra långis med theo eftersom han fått va själver nu två dagar.

näe, snart desperate!! ni missar väl inte :P

bajjå
 

våra blommor har slagit ut

jobb jobb jobb

eller ja, jobb är det väl inte riktigt idag eftersom jag ska gå bredvid på mitt sommarjobb för att lära mig rutinerna och så där. så egentligen ska jag inte göra så mycket men får betalt ändå. aldrig fel ju. men jag känner inte alls för det. hade hellre varit hemma och suttit i solen och läst min bok :) slutar klockan halv tio och sen börjar jag klockan sju imorgon. det är ju så där roligt. men det är bara två dagar och det ska ju vara fint väder hela veckan så jag ska nog lyckas ta igen det :) just nu sitter jag mest och väntar på att hem till gården ska börja. är en timme till så jag får väl gå här och påta lite. behövs ju som vanligt! usch, blir stökigt så fort, alldeles för fort.

jaja, bajjå

GRATTIS

GRATTIS på 20-årsdagen lillsyrran.
blivit stora tösen nu!!




dagen idag

så, nu är vi hemma igen. blev en riktigt lång dag ute på kållandsö men det var riktigt skönt faktiskt. dock så var matrutinerna lite smått konstiga där idag. började med att direkt när vi kommit så fick vi rabarberpaj med vaniljsås. underbart gott och jag åt som en galning haha. sedan satt vi ite i trädgården och solade och hade det gött. efter kanske 2 timmar var det dax för maten. kyckling med potatis och sås. även det underbart gott men jag var ju fortfarande proppmätt efter pajen så det blev inte så mycket av det. och direkt efter maten blev det glass. ni kan ju tänka er hur man svällt idag lixom :P känner mig aningens uppblåst för tillfället. men gott var det, alltihopa haha. jag har bränt mig så sörens på låren ajajajaj. bara på framsidan dock så det ser så där snyggt ut. men det jämnar la ut sig någon gång i sommar ;) dagen har iaf varit toppen och skön. toppenskön!!!!

JUNI

juni har nu äntligen anlänt och sommaren är officiellt här!!!!! wohooo. var nyss ute och gick med theo och jag tror minsann att det är varmare idag än det var igår. med andra ord så är smältrisken hög idag :) om ungefär en timme bär det av mot kållandsö :) aaaah vad jag längtar. ska bli gött gött gött!! ska slänga på mig bikinin så jag kan steka lite idag med. imorgon och på tisdag är det ju jobb som gäller så jag får passa på. man vågar ju knappt hoppas på att vädret ska hålla i sig hela veckan. även om dom sagt att det ska göra det :P


Läckö Slott på Kållandsö
Valfritt innehåll
RSS 2.0