1000


Förra inlägget blev nummer 1000 här i bloggen.
Tänk så mycket vettigt som jag har haft att skriva här ;)

Lite kaos

Jaha, då var jag tillbaka igen. Jag har inte haft någon skrivlust alls så därför har det inte blivit någon uppdatering under veckan. Men nu blir det en liten uppdatering iaf.

Det har varit lite smått kaos på jobbet i veckan. En tjej gick på mammaledighet i fredags och detta har chefen vetat i ett halvår att hon skulle göra men ingen vikarie har han fixat. Så där är vi en kort. Sen har vi kräksjuka igen som någon i personalen har fått och någon är på semester. Så vi har varit kort med folk vilket har gjort att det har varit lite upp och ner och folk har fått hoppa hit och dit. Idag fick jag veta när jag kom att jag skulle vara på en annan avdelning. Jag gillar inte alls att få veta sådant samma dag. Jag vill veta sådant iaf dagen innan och detta visste de  dagen innan men glömde att säga till mig, personen det faktiskt gällde. Jaja, det var bara att gilla läget. Och det gick naturligtvis bra. Jag är där varje tisdageftermiddag så det var inget nytt. Men jag föredrar "min" avdelning, där trivs jag bäst :) Men imorgon har jag min korta fredag och sedan är det en härlig helg att se fram mot...

Liam är fortfarande sjuk. Han var ju på dagis i måndags och allt gick bra. Men i tisdags efter att han sovit så hade han fått feber och Fredrik fick åka och hämta honom. Febern håller i sig. Idag var dom på vårdcentralen men det var bara att vänta ut det. Jag tycker det är så synd om Liam. Han har varit sjuk väldigt mycket detta året och nu tycker jag det räcker! Nu kan han väl få vara frisk och få vara sitt vanliga pigga jag :)

Ni missar väl inte Criminal Minds nu?

"Det har gått så himla bra


När jag kom för att hämta Liam i eftermiddags efter jobbet så kom en av fröknarna gåendes med honom på armen. Min första tanke blev då att han kinkat idag och inte alls haft en bra dag. (pessimist javisst). Det första hans fröken säger är: Det har gått SÅÅ himla bra idag. Verkligen jättebra. Han har gått omkring och kollat och lekt i sandlådan och varit glad hela dagen. Snacka om att det var flera stora stenblock som föll från mitt mammahjärta :) Så härligt att det har gått bra hans allra första långa dag på dagis! Då vet jag att han börjar känna sig trygg hos personalen och med lokalerna.

En vacker dag ute


Idag börjar Mästarnas Mästare på svt 1. Kul att se våra gamla stjärnor men denna säsong ser det ut som att det är många som jag knappt hört talas om. Blir lite ointressant då kan jag tycka. Men jag har gillat de andra säsongerna så jag hoppas på lika bra säsong ändå.

Så kom det mer snö idag. Usch vad tråkigt. Vi har ju haft så fina dagar nu det senaste. Dom har varit kalla men vi har ändå fått njuta av härligt solsken. Så detta var ju verkligen ett bakslag. Jag hoppas verkligen att det har försvunnit till imorrn och att solen vill komma tillbaka till oss. Gårdagen var så himla skön. Vi var ute hela familjen en bra stund på eftermiddagen. Fredrik klippte (man kanske säger beskär?) träden medan jag och Liam gick omkring och spanade på allt möjligt, lekte på lekplatsen och åkte en utomhuspremiärtur på Bobby-caren. Vi var ute jättelänge och det var så skönt.

en supertrött Liam efter några timmar ute

Loppisfynd


Igår var jag (utan mina killar) på klädbytarloppis tillsammans med Matilda och Oskar. Jag har inte varit på någon förut så jag hade inte så där jättestora förhoppningar. Hoppades lite på att hitta helt oanvända märkeskläder till superbilligt pris ;) haha. Höga krav kanske. Det var kul att gå där och rota lite. Det fanns inte jättemycket kläder där, speciellt inte i Liams nästa storlek, 92. Men jag hittade tre plagg. Eller egentligen hittade jag bara två. Matilda hittade byxorna men stod och velade för de var ganska stora och Oskar är ganska pyttig. Så jag sa att ska du inte ha dom så tar jag dom direkt. :) Jag fick dom haha.

Skitkass bild men det är ett par khakigröna byxor med tryck nedtill på ena benet.

I bra skick såklart :)

Två tröjor med coola tryck.

Ser oanvända ut i stort sett.

75 kronor gick dessa tre plagg på. Tänk om det alltid kunde vara så billigt. Jisses vilken garderob killen skulle ha då!!

Efter loppisen gick vi till Café Elvira och njöt. Jag har aldrig varit där förut men det är alldeles nytt (hör till nya gymmet) och det är sjukt fräsht där. Jag beställde en varm choklad med grädde och marshmallows. MMMMMMM så gottit. Oskar låg och sov hela tiden i stort sett så jag och Matilda kunde snacka helt ostört. Det var verkligen skönt att få komma ut och bara vara Elin några timmar. Det är verkligen välbehövligt ibland.

Det kämpas nu


Klockan är inte ens 22 en lördag men jag ska väldigt snart ta ett snack med John Blund. Det känns som att jag sovit riktigt lite denna veckan. Liam har varit orolig på nätterna och av någon konstig anledning så går detta ut över min sömn. Märkligt ;)

Liam mår bättre men är tyvärr inte helt bra än. Hostan vill inte alls ge med sig och nu ikväll innan läggdags hade han fått lite feber igen. Ingen hög feber så vi hoppas på feberfritt imorrn!! Han får inte sova ordentligt på nätterna på grund av hostan så han är trött på dagarna. Man behöver ju vara pigg och stark för att bli frisk.

Igår hade han en av de gnälligaste dagarna någonsin. Han skulle bäras hela tiden och inget passade herrn. Jag höll på att bli lite smått tokig tills jag insåg vad som stod på. Vid ett blöjbyte med mycket tjutande så såg jag att han har 6 tänder som är på väg igenom. Vissa har precis spruckit igenom och några är på väg. Det är inte konstigt att han gnällt. Det måste göra jätteont!!!

Vad jag kan se så är det de lila-och rosafärgade tänderna som Liam håller på att kämpa med nu. På bägge ställen i överkäken och till vänster i undre. Hoppas det går över snart. Både massiv tandsprickning och sjukdom är ingen rolig kombination kan jag tänka mig.

(gula och ljusblå har han redan fått)

Det vill inte ge med sig


Vi trodde att det hade vänt igår och att Liam nu var frisk. Ingen feber och knappt någon hosta alls igår. Så vi skulle jobba och Liam till dagis idag. Men inatt var det dumma tillbaka igen. Hög feber och massa hosta har plågat honom idag. Det blev en vända på vårdcentralen efter att jag kommit hem från jobbet idag. Inhalation och lite annan luftrörsvidgande medicin. Det hjälpte och han lugnade ner sig. Innan vårdcentralen var han ganska hysterisk. Förmodligen både på grund av jobbig hosta och för att han är så trött pga sjukdomen. Nu sover han men jag hör hur han hostar lite då och då. Så jag är inställd på en ganska vaken natt. Jag har ju min lediga fredag imorrn så då ska vi koncentrera oss på att bli friska :)

Läkaren på vårdcentralen var måttligt road av att vi ramlade in 15 minuter innan han skulle få gå hem. Så det första han sa till oss var att dom faktiskt stängde om kl 17, om 15 minuter. Vi blev ju ditskickade av sjukvårdsuppl. så det kan inte vi rå för såklart. Vilket han förstod men han hade en lång utläggning om det iaf. Ja det måste ta emot att hjälpa en 15 månaders kille som har svårt att andas när man faktiskt slutar om 15 minuter och vill hem...

Halsont och feber


Jag har kurat ner mig i soffan med en skön filt men ändå fryser jag lite. Måste vara efter den väldigt blåsiga promenaden med Annica förut ikväll. Dessa kalla vindar alltså. Usch och fy!!! Ett litet halsont har oxå smugit sig på men jag försöker ignorera det så kanske det försvinner. Pallar inte med att bli sjuk igen. Känner inte alls för det.

Jag trodde att Liams feber hade försvunnit när vi kom hem från dagis. Jag kollade den då och då var det bara 37,6. Men efter sovstunden var det uppe på 39 och hela dagen har den legat över 38. Så nog är han fortsatt krasslig allt. Men förkylningen är bättre iaf. Skönt för honom att slippa hostan!!

Imorgon ska jag vara hemma med honom. Får se hur dagen ser ut. Jag hoppas på feberfritt iaf. Så kanske vi kan gå ut lite :)

Jag tävlar hos Agnes


Jag tävlar om ett par valfria skor från Crocs™ hos Agnes!

Ingen lång jobbdag idag


Det blev en kort jobbdag för mig idag. Efter 1 timme aå ringde de från Liams dagis å berättade att han fått feber. Jag skulle med andra ord ha följt min magkänsla imorse och stannat hemma med honom. Men men, det är väl tillåtet att göra lite misstag ibland. Nu fick han ju iaf träffa fröknar och kompisar en kortis idag. Det hade gått bra i övrigt. Men nu stannar vi hemma imorgon och sen får vi se hur det mås.

Jag kände själv när jag kom till jobbet att jag kanske börjar bli sjuk. Känner mig hängig och lite smått ont i huvud och axlar. Så kanske det är bra att jag är hemma ändå? Nu ska vi snart äta lite lunch och sedan är det sängen för plutten!

Glöm inte uppskatta det du har


Vilken tacksamhet jag känner över att kunna känna trygghet i landet där jag bor. Visst klagar jag över människorna som styr vårt land ibland och över att maten på jobbet kan vara bra äcklig, det har snöat tillräckligt nu och jag önskar att jag hade familj och vänner lite närmare. Jag klagar ibland. Men när jag läser om vad som händer i Libyen och Japan känner jag tacksamhet. Tänk vad många oskyldiga människor som får sätta livet till helt i onödan och det är så många människor som är utan mat, hus och kläder, barn som har blivit föräldralösa och många letar och hoppas fortfarande på att hitta sina anhöriga. Vi har det bra här i Sverige och vi måste uppskatta det. Vi kommer fortsätta gnälla över våra bekymmer men vi får inte glömma att känna tacksamhet över hur bra vi faktiskt har det!

Underbara älskade sooool


Vilket underbart väder vi har här idag. Jag är helt lyrisk. Jag tog en långpromenad imorse alldeles själv och det var helt underbart. Efter att ha suttit instängd på ett sjukhus halva dagen igår så behövde jag röra på mig. När solen skiner och himlen är knallblå så bara måste jag ut :) Kom igen nu våren!!!!

Vi fick alla sova hela natten och det var välbehövligt. Nu har vi alla mer energi. Liam mår mycket bättre idag men det märks fortfarande på honom att han inte är helt ok. Han orkar inte riktigt som han brukar. Han har fått inhalera två gånger idag. Får se hur det verkar i eftermiddag om vi behöver ge mer. Jag är lite osäker på dagis imorgon. Det hade varit på för honom att gå för att det inte ska bli för långt uppehåll. Men jag vet inte om han orkar med tempot på dagis. Och det är inte roligt att vara där om man inte orkar med det. Vi får se.

Annars har dagis gått bra sista inskolningsveckan. Fredrik lämnade honom helt i tisdags och då hade det varit en hel del gråt under hela tiden han var där. Men de andra dagarna har det bara varit gråt vid lämningen och sedan har det gått bra resten av dagen. Han har ätit och sovit bra och lufsat omkring där. Det bådar ju gott inför starten av de "riktiga" dagisveckorna som börjar nu.

Akuten igen


Så blev Liam förkyld igen igår och under natten fick han problem med andningen precis som vid de två senaste förkylnignarna. Så tiiiidigt imorse bar det av mot akuten igen. Stackars liten! Han var så trött efter en natt utan sömn. Han bara skrek och hostade inatt. Usch, det skär i mitt mamma-hjärta när han mår dåligt. Men vi fick samma läkare som sist och hon kände igen oss. Han fick inhalera två gånger där och sedan fick vi hämta ut en inhalator att ha hemma. Så nu hoppas vi att Liam slipper sjukhus. Han blir jätteledsen så fort det kom in en läkare i rummet. Illtjöt för allting och tyckte det var jobbigt. Man önskar ju att han förstod att de bara hjälper honom.

Vi har gett honom medecin två gånger idag och innan han skulle gå och lägga sig verkade det som att andningen äntligen blivit bättre. Så vi hoppas naturligtvis på en bra natt. För allas skull!!

Jag hoppas att allt hostande mest har berott på trånga luftrör och att det mesta har släppt. Det är det som han vaknar av annars.

En trött kille som väntar på läkaren

BodyJam


BODYJAM är en dansklass med sköna moves till den senaste musiken. Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss, och samtidigt få koordinations- och konditionsträning utan att du knappt märker det. Öka din kroppskontroll, bli skickligare att uttrycka dig med din kropp och bli beroende av dans!

Jag kan vara ganska feg när det gäller att testa nya träningsformer. Speciellt om det är något som är mer invecklat än spinning :P Men nu har jag tagit mig i kragen och idag var jag på BodyJam. Och som ni läst ovan så handlar det om dans som träningsform. Instruktören gick igenom många olika moves i olika dansstilar. Ibland var det många olika moves tillsammans och ibland bara ett. Ddessa övades det på och i slutet slog hon ihop alla moves och gjorde en dans. Allting var i ett snabbt tempo till riktigt bra musik.

Jag tyckte det var superkul men oj så svårt det var. Jag kommer att komma in i det om jag håller på med det regelbundet men när man är där som nybörjare så känner man sig som en elefant.  Hyfsat osmidig. Vilken tur att alla andra inte heller var proffs haha. Jag anser ju att jag är hyfsat bra på att dansa och jag älska musik. Men detta var lite mer avancerat och mina kunskaper räckte inte till. Men jag kommer fortsätta gå för skoj var det och jag ska lära mig :)

Vi har gjort slut...


Säger man så, att man gör slut när det gäller vänner? Sagt upp bekantskapen? Strunt samma. Iaf, det gäller en vän som jag känt sen jag flyttade hit. De senaste gångern som vi har träffats så har jag känt att vi glidit ifrån varandra och vi har inget att prata om. Jag har upplevt som att hon inte haft något intresse av mitt liv vilket har gjort att jag inte känner att jag får ut något av vänskapen. Och det ska man väl få? Man ger och tar precis som i ett parförhållande. Så idag "gjorde vi slut" och går vidare var och en på sitt håll. Inte som ovänner på något vis.

Jag har både och


Efter en veckas mammaledighet och inskolning på dagis så var det idag dax att börja jobba igen. Imorse på väg in till jobbet så fick jag lite ångest. Jag och Liam har haft det så mysigt hemma tillsammans och dagarna har bara rusat förbi. Jag ville inte att det skulle vara över så fort. Men välkomnandet jag fick på jobbet blåste bort min ångest. Veckan med Liam var underbar och rolig men jobbet är oxå underbart och roligt :) Vilken tur att man kan få både och då!!!

"Nattabandy"


En snabb uppdatering medan tid finns. Killarna är ute och leker lite och jag har precis slängt in maten i ugnen. Kyckling med rotfrukter blir det idag. Ska bli sjukt gott. Jag är helt tokig i kyckling och skulle lätt kunna äta det varenda dag. Fredrik är inte riktigt så imponerad av det så jag får hålla mig till någon gång i veckan, tyvärr :P

Fredrik ska iväg och SPELA bandy idag. Det är nattabandy inne i stan och Fredrik jobb ställer upp med ett lag. Dom har tjatat på honom de senaste åren men han har alltid bangat Men i år så vågar han testa. Det kommer nog bli riktigt roligt för dom. Sen om det kommer gå så bra är ju en annan sak. Fredrik har inte stått på ett par skridskor sen han var tonåring och spelade bandy. Men han kanske är en talang, vad vet jag :)

Men jag och Liam blir inte ensamma ändå. Sara kommer hit och tittar på schlager med oss. Det ser vi fram mot massor!!!

Nu kom killarna in igen...

Lekdate med StoraM och LillaO


Matilda och Oskar har varit här hemma idag och lekt med oss. Liams rum såg ut som ett bombnedslag när dom åkte lite innan 19. Men killarna har haft skojigt och har lekt konstant i flera timmar. Med uppehåll för fika och mat. Oskar godkände min sockerkaka :) Matilda har gått från långt blont hår till snygg page i brunt. Hon passar superbra i både frisyr och färg!!!

Nu är jag helt slutkörd. Man skulle kunna tro att det är jag som stått för busandet och inte killarna. Men jag och mamma Matilda har bara snackat en massa viktigt och killarna har stått för busandet.

Troll på promenad


Jag tog mig i kragen, trotsade regn och blåst och tog en promenad.
Nu klappar jag mig själv på axeln och är stolt :)



Och på tal om något annat. I fredags hade vi maskerad på jobbet och jag var utklädd till en trollgumma. Det var min kusin som gav mig trolltipset och sedan hade jag sådan tur att det var en "fröken" på en annan avdelning som hade trollutklädnad.
Peruk, fräknar, säckväv och trollgummekjol förvandlade mig till troll.
Det var minsann ingen unge som blev rädd för mig så jag fick behålla dräkten på heeela förmiddagen, tills peruken kliade något fruktansvärt :)

Vi blåser snart bort


Usch vilket höstväder vi har haft idag. Ena stunden har vi haft spöregn och i nästa har det snöat stooora snöflingor. Regnet är ju iofs bra för då försvinner snöhögarna som ligger lite här och var. Men det blåser ordentligt oxå och det är mindre trevligt. Jag hade tänkt ta en lite promenad nu ikväll men än så länge känner jag inte för att bege mig ut. Får se om det slutar så jag kan komma iväg en liten runda iaf.

Dag 4 på dagis flöt på bra. Vi var ute på gården och cyklade och lekte med en traktor och sedan gick vi in och åt soppa och moffade bröd tills vi (läs:Liam) höll på att spricka :) Han känner sig mer och mer säker med personalen där. Han tog en fröken i handen och gick ut och struntade i mig. Efter en stund så kom han dock på att jag inte var med och började tjuta lite. Men framsteg har han gjort och det känns bra. Innan vi vet ordet av så vill han inte följa med oss hem :P

Nu ska jag gå och kolla om det går att gå ut....

9 Mars 2011


Killarna plaskar omkring i badkaret så jag passar på att surfa lite och uppdatera här inne. Idag var tredje inskolningsdagen och det har gått bra. Idag var han med ute på gården och lekte. Han hittade direkt ett skottkärra som han körde omkring med hela tiden. Han blev lite ledsen några gånger då jag inte syntes till men så fort han såg mig så var det lugnt igen. Vi får se om jag kan låta han vara själv där lite imorgon eller inte. Ja kommer ju vara kvar på dagis men vara någon annanstans. Vi får se hur det går.



Jag hann inte längre på det inlägget innan jag skulle hämta upp Liam ur badkaret då han tröttnat och bara pekade på dörren och hojtade "där" och visade att han ville gå ut ur badrummet. Nu sover han och jag kollar på Sveriges Mästerkock.

Annars har vi bara tagit det lugnt idag. Vädret har ju verkligen inte inbjudit till någon utevistelse. När vi gick till dagis var det underbart väder men när vi gick hem var det blåsigt och kallt. Vi hann bara komma innanför dörren så kom snöblandat regn. Trist men det är väl inget som kommit för att stanna hoppas jag.

Jag stack till gymmet förut och körde ett 45 minuters spinningpass. Shit vad jag var peppad idag och jag bara flög fram, även när det var uppförsbacke i tre låtar i rad. Sådana träningar är goa dom :) Instruktören som är på onsdagar är oxå jäkligt bra. Så jäkla peppande men ändå inte för mycket. Bra låtar och bra upplägg.

Tävling hos Evelina igen


Hos Evelina kan man nu tävla om ett klädesplagg från Ester Elenora. Det finns fantastiskt fina kläder där så jag tycker absolut att du ska kika in och kolla utbudet, du kommer fastna för något. Jag lovar :)

Tävlingen hittar du HÄR

Gäspig ikväll


Himmel och pannkaka vad trött jag blev när jag slog mig ner framför top model.  Liam vaknade vid 4,20 inatt och var vaken ett någon timme för att sen sova till 8,00. Jag lyckades oxå somna om en stund och har känt mig pigg hela dagen, fram till nu. Jag borde lägga mig men jag väntar på En unge i minuter som börjar kl 21 på 4:an. Snacka om att jag kommer bli lite smått bebissugen haha.
Ikväll var jag på mitt allra första BodyPump-pass någonsin. De hade en prova-på-dag på gymmet idag och då var alla pass på 30 min och de förklarade noggrannt. Jag kände att BP var något för mig faktiskt. Jag är dock osäker på om min rygg håller med. Men jag ska prova några gånger så får vi se.

Liam och jag satt och tittade på 5-milen tillsammans. Självklart tog vi fram lite snacks för att förgylla tillvaron en vanlig söndag :)

Första inskolningsdagen


9,15 anlände vi till Liam dagis och hans första dag på inskolningen. Han tyckte att det var jätteroligt och han gick omkring bland de andra barnen och kollade läget. Han skrattade så när det var ett par tjejer som busade omkring vid honom :) Lekte med leksakerna och hälsade på fröknarna gjorde han oxå. Vi var där en timme idag och ska vara där en timme imorrn oxå. Sen är det två timmar resten av veckan och då ska han få vara med fröknar och barn själv medan jag sitter och väntar i personalrummet. Allting kändes bra idag men det är ju å andra sidan inte dessa dagarna som brukar vara jobbiga. Det brukar komma sedan när han förstår att vi lämnar honom där. Eftersom småbarnen inte har något tisperspektiv och inte heller förstår att vi faktiskt kommer tillbaka så brukar det bli lite seperationsångest någon gång. Ibland bara någon dag men det kan ju oxå vara i flera veckor. Men jag vet att han kommer ha det bra där så jag är inte orolig. Vi har haft några inskolningar på jobbet och det har funnits dom som stortjutit men även de som varit helt coola. Stortjutarna slutar tjuta rätt snart och då är allt bra igen. Det är ett häftigt steg att ta, att lämna sin plutt på dagis :)

Han var tröttis när vi kom hem så efter lite lek och mat så sover han nu. Men det är dax att vakna snart. I eftermiddag ska vi träffa Matilda och Oskar på badhuset för lite badande. Instruktören på babysimmet är ju sjukskriven så vi får bada själva. Det går bra det med och Liam älskar ju att bada. Men innan dess ska vi hinna städa lite. Alltid lika kul. Knasigt att vara mammaledig igen och behöva ta tag i alla sysslor igen haha

En lång väntan

Aaaaah, snacka om att det var en stor miss att börja ladda in foton på extra film nu ikväll. 137 foton tar visst sin lilla tid att ladda in. Har hållt på i 40 min nu och har en bit kvar. Jag borde lägga mig och nana nu. Men jag får vänta lite. Har precis kollat på BB. Veckofinalen är mindre intressant men det går inget annat på söndagar så det fick gå bra. Cilla åkte ut. Vilken lättnad.

Såg ni Solsidan? Håhåhå, gudars vad bra det är. Ove äter en bajsbaguette hihihihi. Klockrent!
"Vi är hotellgäster, inte thailändska bärplockare". Kan inte bli bättre.

En lång väntan

Aaaaah, snacka om att det var en stor miss att börja ladda in foton på extra film nu ikväll. 137 foton tar visst sin lilla tid att ladda in. Har hållt på i 40 min nu och har en bit kvar. Jag borde lägga mig och nana nu. Men jag får vänta lite. Har precis kollat på BB. Veckofinalen är mindre intressant men det går inget annat på söndagar så det fick gå bra. Cilla åkte ut. Vilken lättnad.

Såg ni Solsidan? Håhåhå, gudars vad bra det är. Ove äter en bajsbaguette hihihihi. Klockrent!
"Vi är hotellgäster, inte thailändska bärplockare". Kan inte bli bättre.

skidåkarna peppade mig


Idag var det dax för vasaloppet. Inte för min del men det kanske ni förstod. Av någon anledning så är det ett måste att titta på vasaloppet. Vi gör det varje år. Man kan ju inte låta bli att imponeras av alla som åker. Både elitåkarna och amatörerna. Att orka åka skidor i 9 mil är stort och strongt. Jäkligt imponerande!! Hon som vann på damsidan vann även tjejvasan förra helgen. Det är jäkligt bra gjort!!
Jag blev jäkligt peppad av alla skidåkarna så efter att Brink gått i mål så stack jag ut på en löprunda. Den första detta året. Lite isigt och halt på sina ställen men jag klarade det utan vurpa. 5 km blev det och jag flåsade nog lika mycket som skidåkarna gjorde efter sina 9 mil haha.

Medan jag var ute och sprang så var killarna ute i det härliga vädret. Strosade omkring lite och sen hängde de lite på lekplatsen. Jag joinade dom en stund när jag sprungit, innan det var dax för en dusch. Fredrik stack på bandy sen och jag och Liam stack iväg för lite storhandling. Nu ska jag ju vara mammaledig igen för Liams inskolning och då ska det minsann finnas mat hemma så jag slipper åka och handla varje dag.

Jag vann hos Evelina


Jag läser en del bloggar och vissa av dessa bloggar har tävlingar ibland. Ibland handlar det om att man ska ta reda på något, tipsa i sin blogg om tävlingen och lämna en kommentar i bloggen där man tävlar. Jag är med ibland men oftast skiter jag i det för chansen att vinna är ganska liten.

Men FruEvelina hade en tävling där man kunde vinna Sebamed-produkter. Jag har velat prova dom ett tag men dom är ganska dyra har jag fått för mig. Så därför lämnade jag en kommentar och höll en tumme. Evelina drog mitt namn och lyckan är gjord :) Så snart kommer detta hem till mig:

Hand and Nail Cream 75 ml
Liquid Face and Body Wash 200 ml
Shower Oil 200 ml
Sebamed Olive Face and Body Wash 200 ml



Vilken vårdag


Idag var vi inne i staden för att träffa Mia och Johnny, och Kid och Anja för lite fika. Vi var på en restaurang som jag inte vet namnet på men den var toppenfin. Vi satt så högt uppe och kunde sitta och titta ner på alla lördagsshoppare nedanför. Det har ju varit så fint väder så det var mysigt att gå på stan lite. Jag fick verkligen vårkänslor. Men vissa är minsann lite väl optimistiska: många gick med skinnjackan uppknäppt eller med en tunn jeansjacka. Visst, det är mars och vårmånad men vinterjackan får sitta på lite till.

Mia och Johnny följde med hem till oss sen och Mia gjorde en supersmarrig pizza och sedan körde jag och köpte efterrätt: glass, rån, kolasås och maränger. :) mums mums!!

Nu ligger Liam och sover och jag är rejält trött. Det var min tur att ta Liam imorse och han ville upp kl 6.00. Men jag får min sovmorgon imorgon och den ska jag njuta av!

 

Blir det melodifestivalen ikväll? vette tusan asså....

Ingen ångest här inte


Efter lite sjukdomar så blev det ett spinningpass idag. 45 minuter av blod, svett och tårar. Nu ligger jag i soffan är nöjd med mig själv! Lite härlig värk i benen är aldrig fel.


Tillbaka till jobbet idag och det var skönt. Vad underbart det är att vara på en arbetsplats som jag verkligen vill åka till och slipper känna ångest över att vara där. Mitt förra vik var inte sådant. Jag hade ständig ångest över att vara där och räknade ner dagarna tills jag skulle slippa gå dit. Helt tvärtom nu och jag hoppas jag kan få fortsätta även efter sommaren. Imorrn är väl iofs ingen dag som jag ser fram mot. Jag slutar 16 och kl 17,30 är det personalmöte fram till 20. Det är inte så lockande precis. Men en gång i månaden får jag stå ut. Jag hoppas det är vettiga saker som ska diskuteras och att jag får ut något av det.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Finns inget att titta på på tvn. BB går försent för att jag ska orka titta på det varje kväll. Eftersom jag har en lång jobbdag imorrn så blir det till att sova tidigt idag.

Natti

Svärmora/farmor i Ullared


Vårjacka i härliga färger.

Liam kommer synas på gården

Regnställ

Det känns som att det är bra kvalité. Extra förstärkning på knän och rumpa.

Mycket bra :)

Stövlar, sneakers och sandaler.

PERFEKT

Äntligen en morgonrock,

perfekt efter bad både hemma och i badhuset

Pyjamas och en hög med strumpor.

Båda behövs det alltid mycket av

Han fick lite annat oxå men det glömde jag ta kort på. En pippi-tröja, en duplo-legoplatta, två snuttefiltar (likadana som den han redan har. En ska vara på dagis och en hos farmor och farfar) Jag kan ha glömt något. Men svärmora/farmor har lyckats mycket bra i Ullared iaf och vi tackar så hemskt mycket såklart!

1 Mars

Ja nu ska jag väl vara helt fri från maginfluensa och jag kan få komma tillbaka till jobbet igen. Både barn och fröknar ska vänta 48 timmar från det att de blivit bra innan de kommer tillbaka till förskolan. Detta för att smittspridningen ska vara så liten som möjligt. Nu känner jag mig helt frisk.

Fredrik och Liam åkte till farmor Mia i förmiddags och de kom inte hem igen förrän vid 17.30. Då kan man ju tro att Elin passade på att lata sig till max eftersom det är tillåtet när man precis varit sjuker. Men icke faktiskt. Jag ska erkänna att jag tittade på skidorna idag men det var inte så mycket att se så jag såg inte hela. Istället städade jag hela huset, fixade med disk och tvätt, for iväg och handlade och tog en långpromenad. Men det har varit en skön dag iaf. Det är naturligtvis så mycket lättare att fixa här hemma utan två som bara ska röra till det igen :) Så jag fick passa på. Musik på max så det mesta roligt.

Wohoooo. Grey´s börjar den 16 mars. Som jag har väntat!!
Wohoooo. Desperate börjar den 15 mars. Som jag har väntat!!
Valfritt innehåll
RSS 2.0