Ingen ångest här inte


Efter lite sjukdomar så blev det ett spinningpass idag. 45 minuter av blod, svett och tårar. Nu ligger jag i soffan är nöjd med mig själv! Lite härlig värk i benen är aldrig fel.


Tillbaka till jobbet idag och det var skönt. Vad underbart det är att vara på en arbetsplats som jag verkligen vill åka till och slipper känna ångest över att vara där. Mitt förra vik var inte sådant. Jag hade ständig ångest över att vara där och räknade ner dagarna tills jag skulle slippa gå dit. Helt tvärtom nu och jag hoppas jag kan få fortsätta även efter sommaren. Imorrn är väl iofs ingen dag som jag ser fram mot. Jag slutar 16 och kl 17,30 är det personalmöte fram till 20. Det är inte så lockande precis. Men en gång i månaden får jag stå ut. Jag hoppas det är vettiga saker som ska diskuteras och att jag får ut något av det.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Finns inget att titta på på tvn. BB går försent för att jag ska orka titta på det varje kväll. Eftersom jag har en lång jobbdag imorrn så blir det till att sova tidigt idag.

Natti
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0