skåne

vi kom hem för ungefär 2 timmar sedan. men jag ville verkligen inte hem än. veckan har gått på tok för fort. det har varit riktigt gött. vädret har ju varit kanon (kanske till och med för bra?) tänkte gör en liten sammanfattning av vad jag/vi gjort:

måndag:
hett hett hett. men jag och erica släpade oss in till city för lite shopping. behövde lite grejer till det stundande bröllopet. vi slank såklart även in på grafitti där de har väääärldens godaste bakad potatis :) det är ett måste i hässlehåla.

tisdag:
dagen då jag träffade sandra :) vi satt på deras nya balkong. käkade frukostbullar och sedan glass till efterrätt. mums mums. snackade om allt möjligt men framförallt hennes växande mage. dom ska ha barn den 28:e oktober. riktigt häftigt! det var najs att träffa sandra igen. har inte setts på två år så det var absolut på tiden. uppskattat från både :)

onsdag:
erica fick nycklarna till sin egna lya så vi var där och kikade. kommer nog bli riktigt bra när det kommit upp ny färg på väggarna. för den som var där nu var ju inte supernajs.

torsdag:
först var det en date med den blivande bruden anna. vi satt på hennes föräldrars balkong och fikade och pratade bröllop såklart. hon var lite småstressad vilket såklart var heeelt förståligt. hade en del kvar att fixa med bröllopet.
senare på dagen träffade jag maria. hon kom direkt från malmö så vi möttes på stationen i hlm. mot grafitti såklart!!! vi hade mycket att ta igen, som vanligt :)

fredag:
erica ville köpa grejer till lägenhet så det bar av mot ikea i älmhult. blev en del handlat. jag hade shoppingförbud. inget kul att ha när man är på ikea :P men jag fick med mig en stekpanna som funkar på vår spis, värmeljus som doftar vanilj och tre jättefina ljushållare. så jag kunde inte riktigt hålla mig höhö.
fredrik anlände på kvällen.

lördag:
dagen D. annas bröllop. det var underbart fint :) jag ska fixa med bilder så ni får se lite så därför skriver jag inte mer om det.

söndag:
idag återvände jag hem :/

jag ska jobba måndag och tisdag sedan börjar min arbetslöshet. så det blir arbetsförmedlingen på onsdag. får se om de har något vettigt att säga till mig!

midsommar

så, dåvar midsommar över för detta året. jag hade superkul å midsommarafton. massor med mat och såklart jordgubbar. vi var 16 stycken hemma hos fredriks föräldrar. dom hade fixat så vi kunde sitta ute under presenning. det duggade lite men mot kvällen så var det fint väder. jag tycker det blev mycket lyckat. men frågar vi min far så vet jag inte riktigt om han håller med. spriten flödade och vid 21 så var det en väldigt berusad thomas andersson som styrde stegen mot toaletten och där spenderade han resten av kvällen. hihihihihihi.... mamma tyckte synd om honom medan jag och emmie fnissade hysteriskt!!! jag har bildbevis för er som tvivlar på min historia :)

idag följer jag med mamma och pappa ner till skåne och som ni kanske förstått efter allt mitt tjat om detta så ser jag fram mot detta som attans :) ska bli kul att få träffa sandra, maria och anna. det var ett tag sen nu ju! det kommer bli en bra vecka, det är jag säker på.

hoppas att alla haft en bra midsommar!

ciao

Midsommarafton

då har vi ääntligen kommit till dagen som jag sett fram mot hur länge som helst. härligt härligt. idag blir det födelsedagskalas * 2. mia fyllde år igår och jag fyller år på tisdag. så vi slår ihop och drar på stort. alla mina soldanser verkar inte ha funkat alls för det började nyss regna. typisk svensk midsommar? jag hoppas på att vi kan vara ute ju. de har satt upp presenningar och grejer så vi får hoppas att det funkar. en midsommar inomhus är ju kasst.

snart anländer mamma och pappa oxå. jag är väldigt förvånad över att de kom iväg redan vid 8 imorse. annars brukar de vara mästare på att söla. erica har ju gått och blivit sjuk så hon följer inte med. trist trist. men vi ses ju på söndag snäckan! ;) emmie ringde nyss. mamma och pappa är hos dom och de skulle bege sig till oss nu. najs najs. 

och jag ska gå och äta lite för det kurrar minsann i magen.

ha en trevlig midsommar! 

torsdag 18 juni

usch, det ska regna idag. inge kul alls ju. då blir det till att vara mest inne med ungarna idag. dock så är det en del barn som är hemma idag. meeen samtidigt är det en hel del personal som oxå är hemma. jag är helt själv på vår avdelning från kl 13 till 16,30 idag :P det är inte så där jättekul. men men, sen är jag minsann ledig och jag ser ju verkligen fram mot min skåneresa.. wiiiiiiihooooooooo. kommer bli toppen. hoppas vi får bättre väder bara. annars kan det lätt bli aningens tristare!

fram till i tisdags denna veckan så har jag haft en stor svintoboll på huvet. mitt hår har varit sååå sletet. det har nog aldrig sett så risigt och trist ut. fullt av vita prickar i topparna som berodde på slitage. ujujujuj. men nu ser jag ut som en hollywoodstjärna igen, alltså mitt vanliga jag haha. allt det sletna rök och fick ny fräsch färg i håret. så nu kan jag möta skåne snygg som få :P borde ju lägga upp en bild men kamerasladden har ju fortfarande gömt sig och inte hittar jag en ny att köpa....

igår var jag och fikade med gänget från avdelningen Pingvinen. det var lite som en avtackning för mig. dom bjöd på allt och vi satt och snackade en massa. det var väldigt snällt av dom faktiskt. sedan fick jag en jättefin blomma för att jag snart fyller år :) oj vad jag kommer sakna dom!! vi fikade i skogshyddan och jag har faktiskt aldrig varit där förut. riktigt mysigt precis vid stranden.



väldans nytt och fräscht är det. det gamla brann nämligen ner för några år sedan så jag vet inte ens hur det såg ut då. men nu är det najs tycker jag :)

det vände

dagen och humöret tog en snabb vändning när jag kom till jobbet. det var många borta och sjuka av personalen på en avdelning där jag inte varit förut. jag fick gå dit och hjälpa till och var där heeela dagen. jag gillade det skarpt. jag har alltid gillat personalen som jobbar där och ungarna är dundergoa. så min dag har varit riktigt bra och nu är jag laddad inför resten av veckan :) vad lite miljöombyte kan göra för humöret!

jag har precis tryckt i mig lite mat och nu har jag nada att göra. blir nog en promis om en halvtimme eller så. äntligen har vi fått det där fina vädret som vi alla längtat efter. ingen riktig sommarvärme än men vi får hålla tummarna :)

njuuuuuuut av solen!

ciao

ingen motivation

ny måndag, ny jobbdag. jag ska inte klaga jag har bara 4 dagar sen sem. men jag har ingen motivation alls. inte ens en liten del av mig känner för att jobba. jag vill bara kräkas på det!!! hatar att känna så här. jag tror att jag behöver en rejäl spark i arslet. iofs så skulle det nog inte hjälpa ett smack!!! blääääääää.....

igår var vi iaf riktigt duktiga. först in till staden och fixade med fredriks bröllopsutstyrsel och sedan gick vi en sväng och kollade i lite affärer. sen städade jag bilen medan fredrik klippte häcken. vi hjälptes åt att kratta efter klippandet. sedan rensade jag rabatter och fredrik fick köra bort med allt vi krattat ihop. så vi var bra rediga igår. :)

häpp, nu ska jag dra till jobbet :/

söndag.. igen

japp, ännu en söndag är här. och än så länge ser det mycket bra ut för jag vaknade till solsken. klockan är inte ens 8 och jag sitter här. inte så ofta det händer. men jag sover alltid så dåligt natten mellan söndag och måndag så jag försöker gå upp liiiite tidigare så jag har en chans att somna. får la se. jag tänkte jag skulle ta en långpromis nu på morgonkvisten. det är nästan dom bästa promisarna. massa fågelkvitter och dagg. inga bilar eller människor. riktigt avkopplande!

gårdagen var najs. kanske inte om man räknar att fredrik var dum i huvet så jag var tvuuuungen att gå runt och vara förbannad halva dagen. men sen när emma och robert kom så vände det. emma och jag har ju en del att prata om lixom. skönt att kunna göra det :) när de stuckit åkte vi och lämnade tillbaka noel :P och sen ska ni få höra något annorlunda, iaf när det gäller oss. vi drog till affären för att handla gött till filmen som vi skulle se. chips och sådant ni vet. gissa vad vi kom ut med...... gurka och morötter med dip till :) fan, det är veeeerkligen underskattat helt klart. mums mums!!

idag ska vi försöka fixa fredriks bröllopsutstyrsel, sedan ska jag städa bilen. det borde jag inte göra egentligen eftersom det är fredrik med friends som grisat ner den. meeeen jag slipper ju klippa häcken så jag klagar inte :P

häpp, frulle sen promis

ciao

lördag.. igen

shit, veckorna bara flyger förbi just nu tycker jag. hoppas inte hela sommaren flyga fram i den här farten för då är den över innan jag hinner blinka för tusan. synd bara att solen inte vill visa sig riktigt. det är ju riktigt ruggigt ute tycker jag. näe, får minsann bli ändring!!!

just nu har jag tagit en paus i mitt städande. emma och robert ska komma i eftermiddag och det har sett ut som ett bombnedslag här hemma... som vanligt tyvärr. men fredrik är iväg hos sin farbror och fixar med en bil så jag får ju städa själv. väldigt kul ju. vi skulle även ha tagit en tur in till staden och gått i lite affärer och fixat med fredriks utstyrsel till annas bröllop. men helt plötsligt idag så tyckte fredrik att vi hann bara med hans jävla kläder och sen skulle han skjutsa oss till skara direkt där efter. jag hade ju hoppats på lite shopping och en god fika. lite mys. men det sprack. så då sket jag allt och stannade hemma helt. asförbannad oxå! (så förlåt emma om jag var lite tråkig i luren förut men min sambo är dum i huvet idag) så jag och noel är här hemma nu. han tittar på en film och jag sliter :P

4 dagar kvar att jobba! wiiiihooooooooo!!! skåne, here i come!!

häpp, sovrummet var det ja!

ciao

kossera, vill ni gå ut i hagen?!!

 
      är detta en av de bästa reklamerna någonsin? jag är kär i den lillekillen :) en sån underbaring!


     

stockholm har flyttat till skara

jag är trött, sååååååå trött är jag. varje dag när jag kommer hem från jobbet vill jag bara soooova. men det går inte för då somnar jag inte på kvällen sen :P nu har jag 11 dagar kvar att jobba. jag kommer sakna dom däringa ungarna så jäkla mycket. jag vill ju följa dom nu lixom. speciellt de som är 2 år. det hade varit häftigt att se hur de kommer att utvecklas och formas fram till att de lämnar förskolan. det händer ju en hel del de åren. men icke. samtidigt säger jag väl knappast nej till lite ledigt. fast jag vet ju iofs inte hur mycket ledigt det blir. det kommer ju iofs bara vara sommaren som är skön att vara ledig. hösten är ju så pissig ändå så då kan man ju jobba lixom. vi får se vad som händer.....

stockholm har nu anlänt till skara!! de flyttade i torsdags och noel var hos mig och fredrik från torsdag till söndag så att emmie och eddo kunde fixa det värsta i "huset". vi som tog emot flyttlasset lassade ju bara in allt utan en tanke egentligen så det fick de ta tag i sen. jag tänkte åka dit efter jobbet på fredag för då slutar jag 12,30. så då får jag se hur långt de har kommit. kanske tar med mig noel hem igen :P

annars vet jag inte om det händer så mycket. det rullar på som vanligt. mamma och pappa var ju oxå här i helgen och hjälpte till. det var riktigt najs. vi hade ju även dundertur med vädret så det hela var väldigt lyckat måste jag säga.

häpp, nu ska jag återgå till soffan. jag köpte jordgubbar förut idag så dom ska jag snaska på nu hihi..

ciao
Valfritt innehåll
RSS 2.0