aj aj aj

jag har ont i mitt knä. eller nä, jag har riktigt jäkla ont i mitt knä!!!! värker som faen och det är jäkligt irriterande så jag kan inte fokusera på något annat än mitt jäkla knä. GAH! och inte vet jag vad jag har gjort heller. men något jag vet är att det är förbannat synd om mig :P 

ni bara MÅSTE gå in på Emmies blogg och kolla in vilken underbart söt bild hon har på en nyklippt och nyfärgad Noel. oh maj gaaaaaaad vilken underbaring haha. jag pratade med Noel lite idag för jag har tänkt att köpa något till honom eftersom jag snart ska till huvudstaden och hälsa på. dock så hintade den lille inte om någonting utan samtalet handlade mer som hans shrek-spel och en pappa med som var sjuker. men jag får se vad jag ska hitta på. åker ju inte än så jag ska nog komma på något :)

i förmiddags var vi iaf hos emma och robert. fredrik skulle laga deras värmepump och då hänkade jag på. förstår inte varför jag och emma inte träffas oftare. jag har iaf alltid trevligt och skoj när jag är där :) jag kan ju dock inte tala för hur emma upplever det hela :P efter det så drog vi in till staden. nordman var nämligen där så vi tittade och lyssnade på dom. håkan är allt en heting hihihihihihi. har alltid gillar deras musik och jag till och med KÖPER deras skivor. det är kärlek det. sen var det storhandling som gällde.

nu ska jag ägna Lisa lite uppmärksamhet för hon går fram och tillbaka över tangentbordet och vill bli klappad :)

ciao

Dagens YesYes: den kyliga luften. höstkylan är myyysig :)
Dagens NoNo: sambosar som sätter sig och spelar tv-spel när vi bara har en tv inkopplad så jag kan inte kolla på tv. en LÖRDAGKVÄLL dessutom!!

nakenfisen :)

i söndags var vi hos emma och robert för fredrik skulle fixa med deras värmepump. först hade jag inte tänkt följa med med sedan lockade emma med bullar med NÖTCREME och då var jag såld :P haha. emma och robert har skaffat sig en till katt. Isa heter det nya tillskottet i familjen.



hon var allt lite kameraskygg så jag fick locka lite med spännande och prasslande bullpapper :)



sen fick hon syn på bandet på min kamera och då ville hon gärna vara med på en närbild haha. som ni såklart ser så är Isa en liten nakenfis. jag måste säga att det inte riktigt är en katt i min smak och jag skulle inte skaffa en. jag föredrar pälsklätt. det var lite svårt att veta hur man skulle klappa henne. med päls är det ju bara att rufsa och burra in i pälsen men icke här. så jag satt och klappade henne med pekfingret :P men hon har ju charm och hon är absolut söt på sitt sätt. jag har svårt för att säga att djur är fula och det tycker jag inte att dom är. hon är allt ett litet charmtroll.



Emma och Isa myste i fåtöljen :)

det gick galant!

nu har det gått en vecka sen sist jag besökte min blogg så det är på daxen. veckan har varit fylld med plugg. lite ovanligt att jag pluggar så mycket som jag har gjort den här veckan. men detta berodde på den hääärliga redovisningen som vi hade idag. det gällde ju såklart min käre Herbart :P som vanligt så stressade jag upp mig helt i onödan. det gick bra och jag är godkänd. så jag kan lägga det bakom mig. det är verkligen en undebar känsla när man går ut ur salen efter en redovisning. ujj vilken lättnad!!

nu är det helg igen iaf :) känner mig lite kluven. härligt med helg men efter helgen börjar VFU (praktik för er som inte vet) och vfun är alltid jobbig. självklart är det roligt oxå men det är så jäkla mycket arbete och planering som ska göras. långa dagar varje dag och jag är alltid helt slut när kommer hem. men då måste man börja planera inför nästa dag.

Leo har varit och shoppat



Lisa ser helgrym ut

musik gör det lättare..

nu har jag allt varit duktig... igen haha. har städat som en liten iller. först var jag inte alls sugen som vanligt. det är ju trots allt äckligt tråkigt. MEN så satte jag igång massa favvolåtar och vips så var städa det roligaste jag visste!! ok, liten överdrift men det blir fan så mycket lättare när man dansar runt med dammvippan och sjunger som en galning. jag kan minsann en massa häftiga danssteg och jag sätter varje ton :P haha!! måste vara roligt att vara granne med mig!'

häromdagen fick jag en biobiljett med posten. jag fatta först inte alls vem fasen jag fått den från men sen stod det klart och tydligt att det var från min chef i somras. aaah, najs tänkte jag. tills jag såg vilket datum den gick ut. samma datum som jag fick den. schysst lixom. locka med biobiljett men sen har den gått ut!!! ni kan tro att jag svor asså!! så när fredrik kommer hem visar jag sen för han och svär lite till.

elin - ser du!! den går ju fan ut idag. fan va schysst av henne!!!!
fredrik - om ett år går den ut.......
elin - ops! ska vi gå på bio nån dag?

städmusiktips:

rockstar - nickelback
mercy - duffy
i kissed a girl - katie perry
teenagers . my chemical romance
i wanna rock - twisted sister
rock n´all over the world - status qou
poison - alice cooper
break it off - rihanna feat jean paul
all summer long - kid rock
my sharona - knack

6 år men levt halva sitt liv...

jag har suttit och zappat lite mellan kanalerna och jag fastnade vid en dokumentär som handlade om en liten flicka som var 6 år. hon hade sjukdomen progeria som innebär att man åldras 8 gånger så fort som friska människor. med andra ord så hade hon redan levt halva sitt liv redan. och hon var bara 6 år! men vilken glad och klok flicka hon var. hon pratade som att hon var mycket äldre än en 6 åring och allting hon gjorde var roligt och spännande. hon berättade för sin mormor om när de varit på utflykt och att hon haft jättekul. det lyste verkligen om henne och hon var så glad. min tårar rann hela tiden. hon hade verkligen en sådan livsglädje och glöd som alla människor borde ha. hon visade aldrig att hon var sjuk. hon tog vara på livet.

kanin på rymmen!

idag när jag var ute och gick ser jag helt plötsligt att det sitter en kanin en bit in i gräset. och den passade inte alls in. lite beige med massa vitt. så inte var den en vilding egentligen. utan förmodligen en rymling! först plingade jag på hos dom som var närmast och där stod även en trasig kaninbur så jag antog att det var deras kanin. men där var det ingen hemma. dock så brukar jag gå där förbi ofta och jag har sett att den buren stått där ett tag så kaninen har förmodligen varit på rymmen ett tag. men jag försökte lite försiktigt fånga in den. men alla ni som haft kanin vet om att fånga in en kanin är hiskeligt svårt. jag lockade med allt möjligt som jag kunde hitta. ett tag kom jag riktigt när den men så skuttade den iväg några meter. den v ar nog inte rädd för mig men den trivdes nog i det fria. så jag hade inte en chans. så jag fick ge upp. jag hoppas att de fångar in den innan det blir riktigt kallt ute för annars kommer den ju frysa ihjäl. men jag kommer allt gå där förbi flera gånger för att kolla om den är kvar och vill fångas in!!

bäbis

nu har jag sett dessa bäbisar överallt så jag var tvungen att testa. om man ser till resultatet så vet jag inte om det är meningen att vi ska ha ungar ihop :P haha






vår lilla tös!





vår lille kille!

fel fel fel


nu blev det feeeel

ingen ensam kväll

näe, det blev minsann ingen kväll för mig själv. jag har ju blivit van vid det nu och det har varit riktigt skönt. men idag är fredrik inte och skjuter så jag får allt stå ut med hans sällskap! jag får ta igen det på lördag för då ska han till gbg och kolla på pistol så då får jag vara lite själv. fast jag är verkligen inte sådan som kan vara själv speciellt länge. då blir jag otroligt uttråkad. men någon timme i veckan är lagom :)

nu sitter jag och tittar på klockan konstant. vill att de bra tv-programmen ska börja. sjukhuset, top model och vem kan slå filip och fredrik :) det är grejer det. har köpt en stooooor godispåse som jag ska avnjuta tillsammans med bra tv. kan inte bli så mycket bättre.

så idag har jag och frida läst igenom och kritiserat den undersökningsplanen vi ska opponera på på måndag. det är alltid lätt att leta efter det negativa. mendet positiva är det allt sämre med. och det är inte det att planen är dålig utan det är vi som endast söker det negativa. men jag tror ändå vi hittade på bra och dåligt som vi kan ta upp utan att låta som två sura f*tt*r :P

rester

slår upp ögonen lite innan 09 och det första jag ser är två runda ögon som stirrar på mig. Lisa hade slagit sig ner precis vid min kudde och väntade på lite kli och klapp :) sötingar där. jag har precis varit ute och gått. min förkylning vill inte riktigt släppa så någon joggingtur har det faktiskt inte blivit. men promenad är väl inte så pjåkigt ändå. nu ska jag värma rester från igår och ha som frulle. potatismos med korv :) finns inget bättre än rester till frulle :) hihi, så gjorde jag jämt när jag bodde hemma. mammas köttgrytor är absolut den bästa frullen!! sen ska jag dra iväg till staden och frida. vi ska kolla igenom den undersökningsplanen som vi ska opponera på. hitta positivt och negativt. det känns alltid jobbigt att opponera. mest för att jag känner inte att jag kan så mycket om forskning och studier så att jag kan kritisera någon annan. men samtidigt är det väldigt bra när någon opponerar på ens eget för då kan man få massa bra tips och man ser vad man missat.

näe, frulle var det. hoppas dagen blir bra för er.

ciao

potatismos och korv

ja, potatismos och korv står på menyn idag. fredrik som har fått önska för en gångs skull :P men det är en av mina favvorätter så jag klagar inte. potatis i alla former funkar ju för tusan jämt :)

vi har nu fått reda på att vår undersökningsplan var godkänd och vi får opponera. det känns riktigt skönt men samtidit väldigt osäkert. det brukar vara så att även fast man bli godkänd så finns det småjusteringar att göra. men vi fick inget. och vi vet att så bra är vi absolut inte. så nu vet vi inte hur seriöst vår handledare har gått igenom vår plan. det blir ju pinsamt om det blir totalsågad vid opponeringen. men samtidigt så är väl inte det vårt fel. men det är vi som får ta emot allt kritik iofs. återstår att se hur det står till med den saken.

har fått lite städat idag. men efter vår rensning i garderober i helgen så har vi som vanligt fått en massa sopsäckar som behövs köras till tippen. känns som att vi alltid har kraffs som behövs köras dit. och det tar alltid hundra år innan vi kör dit. kan bero på att jag vägrar köra dit eftersom jag på något sätt kommer göra fel. hur vet jag inte men på något sätt klantar jag mig. och dom har stängt när fredrik har slutat jobbat så då återstår ju helger men då är vi på tok för lata för att köra dit haha. har ju verkligen fullt upp då... hrm :)


missarna har hittat ett nytt favvoställe


posar vant för fotografen!


det finns ingen konkurrens, jag har lätt världens finaste missar!!

uppdragbarn.se

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se" (uppdragbarn.se)

nedan finns min länk till uppdragbarn.se. jag tycker minsann att du ska göra samma sak!!!

Uppdragbarn

grrr på vår handledare

uppe med tuppen idag. nästan iaf :P jag och frida vill ha svar av vår handledare om vår undersökningsplan är godkänd eller inte så vi kan skicka iväg den till de som ska opponera på den. men hon har inte svarat på mail och den ska skickas iväg senast kl 0900 idag. känns ju så där. men jag får ta och ringa och se om jag kan få tag i henne så istället. annars vet vi ju inte. det är alltid rörigt med dessa handledare. dom är ett nödvändigt ont kan man säga :P

jag tänkte att när vi är färdiga med detta nu på morgonen så ska jag ta en joggingtur. var ju ett tag sen eftersom jag varit förkyld och haft en del att göra med skolan. men nu så e ja ledig ti måndag :) häääärligt haha. efter två dagars slit är jag äntligen ledig :) det förtjänar jag!!!

näe, nu ska jag ringa

ciao

min herre Herbart

dessa två dagar som gått nu har varit mindre roliga. i grupp har vi fått i uppgift att ta reda på allt om en pedagogisk filosof alt. filosofisk pedagog. vi har en tysk herre vid namn Johann Friedrich Herbart som levde på 1800-talet. verkar det intressant? faktum är att det nog skulle kunna vara det egentligen, om det inte varit så att vi fått den snubben som det finns minst fakta om och som är komplicerad. inte för att de andra snubbarna inte är komplicerade men vår Herbart leder med hästlängder!!! och detta ska man trycka in i skallen på tre dagar. det är inte realistiskt. under hela utbildningen har våra lärare sagt att detta inte är ett bra sätt att lära sig på, genom att pressa in fakta under tidspress osv. vi har alltså suttit och analyserat hans filosofiska tankar om undervisning. hela tiden får man tolka det han menar. vilket ju innebär att det inte ens är säkert att man uppfattat rätt. det får man veta på redovisningen. kul att sitta där som ett pucko. men men, den är inte förrän nästa fredag så förhoppningsvis har jag blivit lite klokare innan dess. :P

imorgon är jag ledig iaf. ska städa för ovanlighetens skull :P annars vet jag inte vad som händer. borde slå barasara en pling och bestämma en date :) väldigt längesen sist faktiskt.

näe, nu ska jag dra mig mot sängen.

sussa gottit!!

nytt inlägg

nu var det ett tag sen igen. jag lider verkligen av en ordentlig bloggtorka. känner aldrig för att skriva riktigt. vet inte om det beror på att jag inte gör något speciellt så jag har inget att berätta eller om jag helt enkelt inte pallar skriva. för tid till det det har jag minsann :P

så denna veckan då. vad har hänt? jo, jorden skulle väl gå under, eller hur var det egentligen? jag läste faktiskt aldrig om det för det är ju inte första gången precis. jag förstår inte riktigt de människor som på något oförklarligt sätt sätter ett datum då jorden ska gå under (jag vet ju inte alls vad det handlade om denna gången dock) vad är egentligen meningen med det. vad har de för anledning. ger det dem en anledningen till att verkligen leva livet fram till det utsatta datumet? är det en kick för dem? religion? är det något att tro på som de söker? jag begriper det inte alls och ser verkligen ingen mening med det. skulle nu världen gå under så är det väl bättre att inte veta eller? eller är det bättre att veta så att man tar till vara på de dagar som återstår? bra fråga....

så, vad mer denna veckan? lilla systeryster erica har nu varit i turkiet i en vecka, alltså en vecka kvar. och inte är jag avundsjuk. jag älskar det svenska höstvädret med regn och rusk. jag älskar att gå till skola, ta hand om mitt hem och behöva vara inomhus hela tiden pga vädret. inte behöver jag sol, värme, strand, bad, underbart blått vatten, äta ute varje kväll, inte behöva bekymra sig för något... nänänänänänä, det är absolut överskattat :P sveriga är bäst!!!

ciao

2 svar

nu kommer äntligen mina efterlängtade svar:

jag har funderat och funderat på denna fråga jag skulle ställa. och det finns egentligen en hel massa. hade det varit i början av min utblidning så hade den varit självklar. om läraryrket är det jag ska satsa på. men det är lite sent nu så den skulle jag inte våga fråga :P sen finns det ju om världsfred och en bättre jord såklart. men den som faktiskt gnager mest är nog den som är mest förvånande kanske..? det är en fråga som jag tänkt på väldigt mycket och som jag verkligen vill ha svar på:

Var finns Madeleine McCann?

jag vill egentligen inte leva en speciell persons liv utan jag vill väljer en person som har en helt annan uppfattning om saker och ting än vad jag själv har. för ibland blir jag väldigt förvånad (väldigt ofta till och med) över att människor kan tycka som de gör. det kan egentligen gälla precis vad som helst. men deras åsikter förvånar mig otroligt ibland. därför skulle jag vilja veta hur de tänker och varför. det hade varit spännande tycker jag :)

usch usch

jag är förkyld och i vanlig ordning så är det såklart synd om mig :P näsan rinner som attans, ögonen är sketatunga trots att jag är utvilad, huvudet är tungt och det känns som att jag har feber. dock påstår fredrik att jag inte har feber meeeeeen det bryr jag mig inte om. lite har jag nog ;) jag vill bara ta en lång skön dusch!

igår köpte jag äntligen min matta :) ååå himmel så bra det blev i vardagsrummet. börjar ju till och med bli färdigt där inne haha. var inte det på tiden lixom. riktigt snyggt :)

idag blir det middag hos svärisarna. jag hörde det ryktas något om fläskfilé :) så då spelar det inte någon roll hur sjuker jag är, jag ska dit!! annars händer det inte mer och jag har inget att skriva så....

ciao

aaaaah, jag....

aaaah, jag är svenatröttis!! sängen är ett måste efter detta inlägg. vet ju att ni trånar efter mina uppdateringar och jag gör ju allt för er :P dagen idag då. den har faktiskt varit riktigt bra. träffade ju monica inne i staden. vi satte oss på Henry´s café. ett riktigt mysigt fik med massa gott att äta. jag fick äntligen äta det godaste som finns men som inte finns på så många ställen: Bakad potatis med en GOD kycklingröra. åååååh MUMSIGT var det! vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord i några timmar. det är det som är så bra med monica. fastän vi inte ses så ofta så är det alltid så lätt att prata med henne. så vi hade riktigt trevligt. hoppas vi ses snart igen :) nu på kvällen har det bara varit tvn.

men jag måste ju berätta att jag blev rånad idag. usch vad hemskt det var. jag skakade nästan när jag berättade för monica förut. jag är helt klart skärrad. var ju på Åhlens för jag vill ha gardiner. men först gick jag runt i staden för att hitta att kolla utbudet och det var dåligt kan jag säga. så det fick bli Åhlens gardiner. 2 st gardiner för 800 spänn!!!!!!! inte två paket med två i varje utan två paket med en gardin i varje. 800 spänn!!!! seriöst, och inte fasen är dom sydda med guldtråd eller någonting. helt vanliga gardiner för tusan. GAH!!! det är vad jag kallar ett rån!!! men men, inte hade jag något val. det är dom jag vill ha så det var bara att gå med på det hela.

tyvärr blire inga 2 svar för min del idag. men jag lovar, imorgon ska jag avslöja allt haha.

så, god natt på er!!


söta tröttisar myser i soffan :)

big time

har precis kollat på min absolut favorit serie "Hem till gården" och himmel vad det kör ihop sig för dom. jag kan avslöja att jag är helt fast. har ju inte kunnat se den på hela veckan eftersom jag varit i skolan så då får jag allt lite ångest över att jag missat så mycket. men idag fick jag se :) lycklig är jag för det!! jag var och tränade imorse på gymet som jag skrev att jag skulle göra! mycket bra att skriva det här för då måste jag ju göra det. speciellt när jag gastar ut att ni är slöhögar i jämförelse med mig haha. men det gick bra idag. 40 min cross och sen styrka. känns riktigt bra. och som jag tävlade med alla andra som var på crossisarna haha. och dom hade så klart inte en chans, jag krossade BIG TIME :)  senare idag ska jag in till staden och träffa monica. jag sprang på henne förra veckan och vi kom fram till att det var dax för  en date. var ett tag sen nu. men innan dess ska jag försöka hitta gardiner till vardagsrummet. tycker det är hiskeligt svårt med gardiner. jag har alltid en bild av hur jag vill ha det men sen när man kommer hem med gardinerna man köpt så ser det för jävligt ut. men idag ska jag minsann lyckas!!!

men nu ska jag fixa till mig lite.

ciao

2 frågor



om du fick välja en fråga som du garanterat skulle får svar på vilken fråga skulle du då ställa?
(som att du skulle prata med Gud eller något liknande)

om du fick byta liv med någon för en dag vem skulle det vara och varför?

kom igen, svara svara svara :P

jag svarar imorgon!

gooood

efter att ha avslöja att jag sitter och frossar i godis så ska jag skryta lite för jag är nöjd haha. i tisdags var jag duktig och var ute och sprang i 40 min. vet inte hur långt. hade bara som mål att springa i 40 min och det gjorde jag. slut som faen var jag sen. och imorgon ska jag till gymet. så träningen håller allt i sig :) så upp med er nu era slöhögar. sitt inte framför datorn hela dagarna :P

all summer long

så nu sitter jag här och lyssnar på i kissed a girl, snackar med erica på msn, sjunger som en galning och frossar i godis :) fredrik är ju och skjuter idag så då har jag liten egen tid. riktigt skönt!! jag blev på världens partyhumör nu. jag vill bara ut på dansgolvet och skaka de lurviga och sjunga för full hals. guuuuud det var längesen nu. jag tror jag behöver det faktiskt. får ta ett snacka med sara tror jag hihi.

emmie, har har en bekännelse att göra. jag har fastnat för en låt som vi inte gillade i somras. ber om ursäkt för detta. KidRock - All summer long. shit, jag får verkligen flash backs (eller hur man nu skriver). tänker på alla crazy saker vi gjorde under vår härliga festperiod som jag saknar som en gaaaalen. vissa stunder vill jag verkligen gå tillbaka till och återuppleva. vi hade ju så jäkla kul. och den låten påminner mig om det på något vis :) vi var crazy hihihihihi. (marlen, säg inget till mamma och pappa hahaha) låten har hääärligt gung :)


Now nothing seems as strange as when the leaves began to change
Or how we thought those days would never end
Sometimes I'll hear that song and I'll start to sing along

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long
Singing Sweet home Alabama all summer long

näe emmie, vissa rader stämmer inte så du behöver inte skriva någon kommentar om det du tänker på nu!! ;) det är mest feeeelingen i låten.

I kissed a girl

jag är helt jäkla såld på Katy Perry - I kissed a girl. låten är ju så jäkla grym :) väldigt trallvänlig och ett skönt sound. i love it!!!



This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

borttrollad?!

äää, inte har Joe trollat bort mig inte :) jag har bara inte alls känt för att skriva så jag har helt enkelt sketet i bloggen. men nu har jag lite tid över så här  på morgonen så jag tänkte slänga in ett inlägg. börjar skolan 09,15 idag till 12,00. det är ganska skönt kan tyckas men föreläsaren vi ska ha gillar vi inte alls. han är uppblåst, arrogant och självälskande!! sådant gillar vi inte. och de spelar stor roll vem som föreläser. vet man från början att det är en man gillar och som föreläser bra så har man en helt annan inställning. nu gillar jag inte dagens snubbe så jag är negativ redan innan jag kommer till föreläsning. inte speciellt smart men så är det iaf :P 

annar har det inte hänt något speciellt dessa dagarna. har varit i skolan varje dag och sletet som ett djur. annars inget.

eftersom alla andra kommenterar Idol-juryn så ska jag oxå göra det. jag tycker dom är helt ok. dom känns mycket mer professionella och kunniga än den förra juryn. sen om de är det det vet jag inte. men jag gillar dom. och den ene är fan väldigt lik han i csi new york. (tänker inte stava hans namn för jag kan inte det) :)

CSI  - Photo - C.S.I. - New York

så, kommer ett nytt inlägg när jag kommit hem

ciao
Valfritt innehåll
RSS 2.0