potatismos och korv

ja, potatismos och korv står på menyn idag. fredrik som har fått önska för en gångs skull :P men det är en av mina favvorätter så jag klagar inte. potatis i alla former funkar ju för tusan jämt :)

vi har nu fått reda på att vår undersökningsplan var godkänd och vi får opponera. det känns riktigt skönt men samtidit väldigt osäkert. det brukar vara så att även fast man bli godkänd så finns det småjusteringar att göra. men vi fick inget. och vi vet att så bra är vi absolut inte. så nu vet vi inte hur seriöst vår handledare har gått igenom vår plan. det blir ju pinsamt om det blir totalsågad vid opponeringen. men samtidigt så är väl inte det vårt fel. men det är vi som får ta emot allt kritik iofs. återstår att se hur det står till med den saken.

har fått lite städat idag. men efter vår rensning i garderober i helgen så har vi som vanligt fått en massa sopsäckar som behövs köras till tippen. känns som att vi alltid har kraffs som behövs köras dit. och det tar alltid hundra år innan vi kör dit. kan bero på att jag vägrar köra dit eftersom jag på något sätt kommer göra fel. hur vet jag inte men på något sätt klantar jag mig. och dom har stängt när fredrik har slutat jobbat så då återstår ju helger men då är vi på tok för lata för att köra dit haha. har ju verkligen fullt upp då... hrm :)


missarna har hittat ett nytt favvoställe


posar vant för fotografen!


det finns ingen konkurrens, jag har lätt världens finaste missar!!
Kommentarer
Postat av: Emma

Jag undrar om mina små missar kommer bli sånna kompisar någon gång....Läget annars? /Emma

2008-09-18 @ 09:27:46


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0