borta med vinden

aaaah, vilken härlig dag det har varit idag. 30 grader varmt och jag har legat och stekt i trädgården med en riktigt bra bok. lånade nämligen borta med vinden av emmie för att jag skulle ha något att läsa i sommar. var förstås aningens skeptisk till emmie val men lovade att jag skulle testa den iaf. och jag är helt klart fast. trots att jag bara har läst 3 kapitel. jag tycker att boken är så jäkla bra skriven. alla de beskrivningar av både personer och omgivning är helt underbara. känns som att jag sitter där bredvid scarlett och tittar ut över deras ägor :) ja har man inte läst boken så är det ett hett tips!! perfekt sommarbok eftersom den är på typ 1000 sidor :) kommer ta en stund att läsa den men det är bara bra.

idag har vi äääntligen fixat färdigt i alla rabatterna!!! känns ju helt underbart att vi är färdiga. segat har vi ju gjort men vi har gjort det iaf. det är väl ändå huvudsaken hihi. vad har vi mer gjort? inte mycket. jag har ju som sagt legat och göttat mig i trädgården så jag är lite fint röd/brun på ryggen nu :P och imorgon blir det en till härlig sommardag men då ute på kållandsö. där bjuds det på både middag och paj :) kan knappast bli bättre tror jag!!!










                            slit

Lördag

lördag och klockan är nu 07,18. jag är uppe i ottan idag verkligen. kunde fasiken inte sova alls så då var det lika bra att masa sig upp tycker jag. tror jag ska ta en långis med theo nu innan det blir så hiskeligt varmt. han blir ju sååå svettig annars :P

igår spenderade jag ju kvällen hos frida. vi satte ute i hela kvällen och snackade om alls möjligt och fikade lite. riktigt najs var det. alltid skönt med människor som man kan snacka om allt möjligt med. och vädret var ju verkligen kanon. tror att vi satt ute till kl 22 typ. hääärligt!! ja det var en riktigt bra kväll tycker jag. hoppas vi kan göra om det. kvällens roligaste ord var lätt skinnidioter hahahaha.

så idag då. vet inte exakt vad som händer idag. ska ju bli hiskeligt varmt idag oxå. ska absolut sola idag. fick faktiskt lite färg på mage och ben igår så jag hoppas det går att bättra på idag. se blir det väl till att rensa den sista rabatten idag så jag slipper fredriks tjaj :P men det kan vi fasen inte göra mitt på dagen för då kommer vi ju dö av värmeslag!!! imorgon hoppas jag iaf på en tur till kållandsö. det är så mysigt är ute! men vi får se. vi har inte kollat med fredriks morföräldrar än.

näe, en långis var det ja :)

min kamera

Casio Exilim EX-Z80

Casio Exilim EX-Z80

så vacker den är :P
mycket bra kamera måste jag säga!

badsugen

Britney hänger på Mel Gibsons ranch i Costa Rica. Den här bi

usch, jag blev verkligen jättesugen på att bada när jag såg denna bilden på Britta. även om det ser ut som att hon tycker det är lite kallt så läängtar jag till första badet :)

första dagen

första dagen på mitt härliga sommarlov :) det börjar verkligen toppen med sol och nästan 30 grader. har legat och solat ute i en halvtimme men nu var jag tvungen att gå in lite för jag håller på att smälta bort i värmen :P men jag klagar inte för det är fan helt underbart!!!!! jag ska snart ut igen och steka mig :) kommer se ut som en kräfta sen förmodligen. fast ja har allt blivit lite brun sen jag brände mig för ett tag sen. inte helt fel.

senare i eftermiddag ska jag hem till frida. hennes pöjk ska bort över helgen så jag ska hålla henne lite sällskap iaf. får la se vad som händer men det blir väl en massa skitsnack som vanligt :P
 
Elin solarTheo spanar
Det är skönt i solen

sommarlov

MITT SOMMARLOV HAR BÖRJAT hihihihihihi. inte en dag för tidigt :P känns verkligen toppen. idag hade vi ju en naturdag som avslutning. var väl helt ok. dock aningens varmt. 25 grader cirkus och där gick, sprang och lekte vi. phuh var det. jag har bränt axlar, armar och rygg :P så ovanligt för att vara mig liksom, eller inte. men det blir fin färg sen och det säger jag inte nej till :) dagens höjdpunkt var dock när en av personerna där fes hihihihi. högt och tydligt :P och nej, det var inte jag hahaha.

ikväll ska jag bara softa. fredrik är iväg och skjuter så vi är allena här hemma. händer inte mycket med andra ord.

så, ciao

sista dagen äntligen

japp, idag är det bara sista dagen som ska avverkas sedan börjar mitt härligt sommarlov :) kan inte riktigt fatta att det är dax redan men jag ska inte klaga. är ju helt jäsikens underbart haha. vet inte riktigt vad som händer mer idag faktiskt. ingenting förmodligen.

idag är det 12 dagar till emmie, noel och eddo kommer :) ska bli sååå härligt. då börjar lovet på riktigt känns det som. skåne är inte långt borta nu!!!!

bajjå

födelsedag

min dator är nog i stort behov av en fläskig formatering. den segar något fruktansvärt. går inte att vara ute på nätet typ. så därför har jag inte suttit något framför datorn förräns nu. men men, fredrik får fixa det där :)

så, idag var det ju jobb :) gick bra idag med men förskolan jag var på igår var roligare. men det är pengar och det är alltid välbehövligt ju. bemanningspoolen ringde två gånger idag med. fråga om jag ville jobba imorgon och den 13 juni. tyvärr kan jag ju inte någon av de dagarna men hon lär ringa igen hihi:)

har pluggat lite på redovisningen imorgon. blåmes, bofink och sädesärla ska jag kunna. visst låter det underbart roligt höhö. meeeeen det är sista innan lovet så jag skiter i vilket. kan dom inte än men vi får ha pappret med så då kvittar det. bara man kan dom hyfsat så duger det.

idag fick jag min födelsedagspresent av fredrik. jag fyller ju inte år på några veckor men han gav den ändå för han trodde jag ville ha den med ner till skåne :) så självklart ar det en KAMERA hihi. det som jag ville h a. och den är supernajsig. tyvärr har jag ju inte haft något att fota så det blev lite på theo och
fredrik :) den är perfekt :)

jag ser verkligen fram emot helgen eftersom det ska bli såå najs väder och jag ska pressa järnet hade jag tänkt. ska absolut bli göttit :) undrar om det blir till att jobba på fredag?? får la se. chansen är väl hyfsat stor iaf.

näe, snart PussyCatDolls.. och missa inte sex and the city sen :)

bajjå


seeexy





heta linjen

elin halvsover. telefonen ringer. hmm, är nog någon teleförsäljare. det går tre signaler och sedan flyger elin upp. shit, kan ju vara vikariepoolen. rusar!! och japp, det är det minsann. klockan 8 är jag på plats på förskolan som jag skulle jobba på.  gick riktigt bra idag. är ju inte överdrivet svårt iofs. men man känner sig lite "utanför" ibland. man känner ju varken barnen eller pedagogerna och så hoppar man bara in så där. känns lite smålknasigt men det gick bra ändå. alla vara trevliga och hjälpsamma. så där tjänade man lite. och efter att jag varit där typ 3 timmar ringer vikariepoolen igen och det blir jobb imorgon igen. dock inte på samma ställe. men det ska väl gå bra det med. så om det fortsätter så här så kan jag nog få hoppa in hyfsat ofta. de på stället idag sa att det är väldigt ont om vikarier. och det är ju bra, för mig :P så det var min dag. :)

bajjå

Mike Tyson

så, kvällens avsnitt av High Chaparall är sett och jag måste säga att mr Tyson inte verkar vara den mest energiske killen som vandrar på vår jord. jag tyckte så synd om filip och fredrik. dom försökte verkligen få igång snubben och ställde frågor om allt möjligt men tyson var som att han knaprat piller av något slag så han var helt off. och då menar jag verkligen OFF. svarade bara ja och nej på frågorna, mer fick dom inte ur han. tyson bad dom gå flera gånger men dom sa att dom måste fylla en hel timme så därför var det tvungna att fortsätta. han betedde sig väldigt märkligt. speciellt som det var tysons agent som ringt upp filip och fredrik och frågat om de ville intervjua tyson. tycker engagemangen borde vara lite bättre då. det enda energiska killen gjorde var att glufsa korv tror jag. så då kan ni som inte såg dettänka er hur spännande det var. vilket är lite synd egentligen för det hade varit roligt att se hur han faktiskt är. för jag hoppas verkligen att han inte är på det viset annars.




stolt skåning

jag älskar att vara från Skåne. har alltid trivts skitbra där och längtar helt klart dit och önskar att vi kunde bo där nere istället. jag älskar skånskan också. jag vill inte att den ska försvinna och övergå till västgötska!!! därför börjar jag bli trött på att några i fredriks släkt börjat gotta sig åt att jag låter som en västgöte mer och mer. och vissa av dem säger också att de aldrig tyckt att jag låtit som en skåning alls. GRRRRRR. för det första: är det så konstigt att man efter 5 år låter som de människor som man har runt omkring sig varje dag och som man snackar med varje dag?! min sambo snackar ju så jämt. är det då konstigt att jag då snappar upp omedvetet? näe, tror inte att det är det. och att jag aldrig låtit som en skåning tar jag som en förolämpning!! klart som fan att jag gör det. finns nog inte en enda människa som när jag möter första gången frågar om jag är från skåne. dock kan man inte jämföra mig med malmöiter som nästan pratar den bredasta skånskan. jag kommer fan inte från malmö!!! men visst fan är jag skåning och jag snackar faktiskt skånska, och stolt är jag över det!!!!!!

fryser

sitter här och fryser!! är inte helt på det klara varför men det skulle ju kunna vara för att jag lyckades somna och nu nästan sovit i två timmar under sköna täcket :P oj vad gött det var. men dock inte så bra!! nu kommer jag väl inte somna förrän mitt i natten istället. och inte finns det ett jota att titta på på dumburken så uttråkad kommer jag vara också. USCH! missade unga mödrar gjorde jag också. USCH igen!!

reklam lover

har precis varit ute på en långis med theo. stackarn har ju suttit själv hemma i flera timmar så han behövde verkligen ut och röra på de små korta :) riktigt härligt väder är det!! linne och capribyxor som flög på:)

klarade av redovisningen idag med. dock så var vi sämst av alla i vår grupp :P men nu är det iaf gjort och nu återstår det en redovisning på sista dagen på torsdag!!! sommarlov, here i come wooohooooooooo.. skulle så gärna vilja grilla ikväll men tvivlar på att fredrik känner för det när han kommer hem. han ska alltid vara så tröttit :P men jag ska tjata lite så får vi se vad det blir. annars blir det nog currygryta med kyckling i och ris. smaskens det med såklart.

just nu ser jag framför mig lilla frida som med ett stort smajl sitter och lusläser alla reklamblad som hon har fått hem i brevlådan idag. hon äääälskar reklamen som kommer varje måndag hahaha. lite knäppis är du frida :P

hubbeli

god morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kööööööööör.... :) på bra humör idag. vet inte riktigt varför eftersom det är redovsning hela dagen idag :P men skit i det! snart är dagen över och då är det bara en dag kvar hihi!! det är nog inte mycket mer som händer idag faktiskt.

sååååå, BAJJÅ!!

citat från erica: "SNYGGO" you made my day honey :P

näe, nu får det vara nog!!

jag vet att jag sagt detta sååå många gånger förut. mest till mig själv iofs men nu ska jag säga det till alla så att jag inte kan med att misslyckas! jag ska sätta stop för mitt hiskeliga godisätande. ja, ni läste rätt!! jag måste verkligen det. äter på tok för mycket i veckorna. så nu tänkte jag hålla upp några veckor iaf för att komma ifrån det så att jag sen kan äta bara på lördagar istället för jämt och ständigt. så ni får fasen hålla koll på mig så att jag inte fuskar :)

så,från och med måndagen den 26/5 08 ska elin johanna gunilla andersson hålla upp med godisätandet!!!



will she make it?!

blubb blubb

känner för att ringa emmie just nu men jag har absolut inget att säga så jag vet inte om det är speciellt lönt :P jäjä, får se hur jag gör med den saken. nu är iaf dagen snart slut. blev dock ingen trädgårdspåtande. vi har inte alls känt för det så det får bli någon annan dag höhö. åkte och köpte glass förut på Birgers! ojoj så gott det är. jag valde ägglikör med choklad, strawberry cheesecake och regnbåge. MUMS säger jag bara. kändes verkligen som att det var sommar när vi satt ute och åt våra glassar :) och snart är det juni!!! härligt härligt.

imorgon är det skola och redovisning. vi ska redovisa om anthony fleming. va? vet ni inte vem det är?! mäh ;) han som upptäckte penicillinet (av en slump dessutom). vi börjar 8.15 och slutar 15.00. kommer vara en riktigt seg dag men sen är det bara en dag kvar ju.

nu rusar jag

bajjå




inget fiasko!!

jag blir lite trött när dom säger/skriver att det skulle vara ett fiasko att vi inte kom på någon topplacering igår i eurovision! för det första så är det inte väldigt ofta som vi placerar oss så där superbra och för det andra så tävlas det i sång vilket nog är bland det svåraste skulle jag tro. tycker det är bra att perrelli på presskonferansen sa att dom inte hade en chans helt enkelt. inga bortförklaringar eller något sådant tjafs. bara ärlighet. det tycker jag var strongt av henne!! hon gjorde det bra men det räckte inte. så är det bara!

jag satt iaf bänkad hela programmet. det var längesen jag gjorde det. brukar alltid tröttna vilket jag gjorde igår med men jag höll ut haha! well done elin:P

väldigt fint väder idag oxå. blir till att vara ute en del idag tror jag. vi ska nog fixa färdigt det sista i trädgården idag. ska bli skönt när det är fädigt. måste ta en promenix med theo nu oxå för det har jag inte gjort än. slarviga jag!! blir lite foodshopping idag oxå.

men nu ska jag borsta tänderna och dra.

bajjå

brunhårig

idag har det varit fullt upp men ändå inte kan man säga :P gick väl upp dig 10 och gick en långpromenix med theomannen, sedan bar det av mot affären och lite frulle-och matshopping. ätande av frulle och sedan har vi påtat i trädgården i 2 timmar. himmel vad ogräs det växer. och det sitter ju för tusan som berget så man drar och sliter så svetten rinner. eller ja, nästan iaf :P sedan var det lite prat med emmie för hon skulle till jobbet och ville ha sällskap. lite värdelöst tjatter där, men ack så trevligt :) och sedan vågade jag mig på en liten utmaning som! jag jag blekte håret lite :P vill ju ha brunt hår nu i sommar så att det kan bli lite ljusare. inte blont men brunt. jag lyckades riktigt bra tycker jag. trodde inte att det tog först men när jag duschat och fönat så var det minsann brunt haha. så jag är nöjd som attans.

ikväll är det ju såklart eurovision songcontest som gäller!!! jag tror jag kommer tråka ihjäl men jag måste ju glo på det ändå. är bara ett måste. och jag har fått med fredrik oxå :) vi gjorde en deal igår, nämligen att om han skulle få dricka öl igår (vilket ju innebär att jag inte får dricka utan var tvungen att köra) så var han tvungen att glo på eurovision med mig. hihi. får se hur länge han står ut :P jag har inte hört några låtar men jag tror stenhårt på perrelli. hon borde kunna det där nu ju!!

för nära...

idag har de efter utredning i den försvunne lidköpingsbons bil kommit fram till att han förmodligen blivit mördad och 4 personer sitter häktade. man är ju så van vid att det händer på andra ställe och framfört allt i våra stora städer men när det händer bara några mil hemifrån då tycker jag det bli väldigt otäckt. man kan inte längre känna sig säker där man bor och jag tycker det är en väldigt tragisk utveckling hos oss. fattar inte hur människor kan hålla på på det viset!! jag blir så arg!!!

dagen äro till ända

nu äntligen är jag hemma efter dagens äventyr. dagen ute i naturen var faktiskt förvånansvärt bra. jag trodde det skulle vara skittråkigt men jag hade det allt helt ok. vi håvade i sjöar, glodde på djur och växter ich liknande. låter inte alls spännande men jag är helt klart positivt överraskad. men jag ska ju erkänna att jag är glad att det är gjort också :)

nu på kvällen har vi ju varit på kalas hos fredriks syster. bjöds på grillspett och efter det blev det marängtårta (sådan som på noels kalas, emmie :)) underbart gott vare.

men nu är jag iaf trött i kropp och ögon. känner bara för att krypa ner i sängen och sooooova länge länge länge :) och det ska jag också haha.

god natt

en dag ute i naturen


ja då har då dagen kommit då jag ska ut i naturen med skolan och kollar på allt möjligt som man hittar där. åh oj vad jag känner för det idag :P önskar att jag fick vara hemma istället och soooova. men icke. sov lite bättre inatt men jag gjorde inte som jag sa att jag skulle göra och gick och la mig tidigt. satt upp till 22 iaf. var ju tvungen att se på dirty sexy money. men fick mer sömn idag iaf. idag kommer jag hem vid 16 och då är det bara stresss som gäller för det är kalas hos fredriks syster vid 18. inte för att vi hinner dit i tid utan kommer väl snarare vara där vid 19 typ. men jag hörde något rykte om att det skulle bli grillspett så nog orkar jag med det :)

shit vad carina berg passar bra idet rakade. tycker fasiken att hon passar bättre i rakat än med hår. hon har faen aldrig varit snyggare! coolt att hon vågade göra det dessutom. är ju en hyfsat läskig sak att göra om man inte gjort det förut. men hon lyckades jäkligt bra med det. tumme upp från mig, definitivt!

tandpetare att hålla upp ögonlocken med...

aaaah, jag är så himla trött idag. sov ju som jag skrev imorse nte speciellt bra inatt och det har jag märkt hela dagen. vill bara sova men någon powernap blev det inte för då kan jag inte sova inatt heller. så tandpetare har jag använt :P nu är jag iaf klar med allt som jag skulle göra idag. har bara en dusch som väntar och sen får jag krypa ner i sköna sängen :) jag lääängtar. nu har jag bara 3 dagar kvar i skolan och sedan är det slut för den här gången. ojojojojoj :)

jag har brukar gå en långpromenad med theo och då går vi alltid förbi ett jättefint grönt hus. alltid tänker jag att huset är sååååå fint. så idag när vi gick där förbi så satt en lärare från min praktik där så jag stannade och pratade lite. naturligtvis var det hon som bodde där :P lite smått avis blev jag där. dom byggde huset 01 så ni kan ju tänka er hur fräsht det är!! himlans fint och stort med gigantisk balkon upptill i fram. heaven :) och lite annan onödig info så när dom byggde det huset 01 så var de de första som byggde hus här på 12 år hahahaha, vilken fart det är här i bya :P och ännu mer onödig info är att hon är lite över 30 år, har två ungar och ser hur snygg, smal och fräsh ut som helst. så ja jo, visst är jag avis :P

mot DUSHEN!! :)

sömnlös natt

ja, inatt har jag inte sovit många timmar, 2-3 typ. så går det när man sover till 10 på förmiddagen och sen ska lägga sig tidigt på kvällen. då kan man inte sova. varför är jag inte som fredrik som kan sova när, var och hur som helst?! orättvist. klockan ringde iaf 04.50 och det var bara att masa sig upp från den varma sängen och gå ut med theo. hoppas jag somnar vid 20 ikväll så att jag är ordentligt utvilad på fredag iag. dock missar jag en massa bra på tv då men det får gå ändå. kan ju inte vara snortrött när vi ska ut i naturen på fredag. berättar mer om det senare :P idag är det iaf de två redovisningarna som ska avklaras. ska bli jäkligt skönt när det väl är gjort men under tiden kommer det vara trist som faen. är lite smått trött på min grupp nu och skulle behöver sommarlov från dem :P jag och frida ska även träffa andra gruppen efter skolan vid tre och arbeta med den uppgiften så jag kommer vara hemma inatt känns det som. men det blir väl skönt när även en är avklarad. fullt upp med skola idag iaf så ingen kan säga att jag ligger på lat sidan idag :)
                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                              pluggis är jag :)
nu måste jag dock gå och fixa till mig och äta frulle.

bajjå 

 

Horton hears a Who!

har börjat titta på Horton idag, sett nääästan hela. hihihihihihi, vilken rolig stor elefant! och borgmästaren med nästan 100 ungar!! jag skratta så jag fick ont i magen när han skulle över hängbron. ju mer luft man har i kroppen(snabeln) desto lättarare är man... eller?? hahahaha. såg bra roligt ut. se den för tusan!!!


på den blommar finns ett sandkorn och det sankornet är ett pyttelitet samhälle
som måste räddas från undergång :)

tjillevippen

jahopp, min dag då alltså. nu lär ju detta komma som en stor chock för er alla men jag har gjort så mycket som....... damtadadam... INGENTING hihi. chockerande eller vad :P plockade nyss 2 miljoner fästingar på theo. dom flesta satt inte fast dock men det är mått måttligt mumsigt ändå. intressant må jag säga. annars har jag bara förberett för redovisning imorgon faktiskt. läst igenom matteläromedel och skrivit lite smått om det så jag har någonting att säga. annars ingenting..

så.. bajjå ;)

ny plattform minsann

idag flyttades även min blogg till publishme. se. tycker absolut att det ser cooolare ut här haha. snyggare färger om inte annat, inte för att ni kan se det :P

tyvärr så har jag inte så mycket att skriva idag heller. händer ingenting i mitt liv för tillfället. inte för att det brukar vara så där jättemycket fart och fläkt men just nu känns det väääldigt lugnt. men till sommaren ska det väl förhoppningsvis hända lite mer. ska som sagt inte göra någonting idag men imorgon är det skola och två redovisningar. så där skojit men det är skönt när det väl är gjort :)

nu ska jag käka lite frulle!

bajjå

fegis!

idag när jag var och handlade (ja igen ;P) så stod det en gubbe framför mig i kön och åkte på en sådan sak där man står upp och åker. vet inte vad det heter men uppenbarligen kunde han inte gå ordentligt så han åkte. när han stod och packade i sina varor i kassarna så stod jag bredvid och plockade i mina varor. jag såg att han hade problem med att packa. så jag stod och velade om jag skulle fråga om han ville ha hjälp. det slutade förstås med att jag inte frågade! jag var helt enkelt för feg. tänk om han absolut inte vill ha hjälp utan vill klara det själv. han kanske hade blivit arg eller förnärmad lixom. men ändå stör jag mig på att jag inte frågade när jag såg att det var svårt för han!! fegis är jag! och det är störigt.


ingen rubrik

jäkla rubriker!!

idag händer det inget så egentligen har jag absolut inget att skriva här :P ska ut med theo strax och sen är det hem till gården som hägrar hihi. postade förresten vikariepoolenpapperna igår så inom några dagar hoppas jag att jag är med i poolen :) gött gött ju!!

näe, inget att skriva :P

bajjå

The Proclaimers

The Proclaimers - I´m gonna be (500 Miles)

för alla er som undrat vad låten heter som är high chaparalls signaturmelodi så är det då i´m gonna be med the proclaimers. den låten är ju så klämmig och glad så den måste jag ha. och det vill förmodligen alla ni andra oxå :) så enjoy!!


ja deras skiva vill man ju veerkligen köpa, höhö, eller? :P

sista kvällen med gänget

då var vår sista kväll med hundgänget avklarad. först gick vi en liten promenad, ca 30 min tror jag och sen blev det grillning. denniskorv är minsann inget gott alls :P men jag och fredrik fick trycka i oss vars en för att inte verka helt pucko ;) sen efter hade carin och ulla (ledarna) gjort tårta :) och ni känner ju mig, jag säger aldrig nej till sådant haha. mums med marängtårta :) eftersom vi satt still så länge så levde theo jävel såklart skällde, ylade och gnällde för att han inte ville sitta still. så där kul men vi överlevde ju. nu har jag anmält oss till kontaktkurs till hösten men får se hur det går. han är ju lite smått bångstyrig. :P


omgivningen är inte lite fin


Leonberger är väldigt fina vovvar, men stoooora

samling i mitten

hmm, inget annat som hänt? näe, inte vad jag kan komma på. ska gå ut till fredrik i sofffan och mysa lite tror jag.

bajjå

Theo trånar

image19

tror att theo är lite smått uttråkad idag. blir ju inte så mycket lek och spring ute när vädret är piss.
men är ju hundkurs ikväll iaf och det tycker han är skojigt :)

(näe, han brukar inte stå på bordet. vi ville bara vara lite knasiga idag)

färgning av ögonbryn

image17image18

japp, idag var det färgning av ögonbryn som stod på schemat. tog bilder för att se tydligt vilken skillnad det blir.
och himmel vilken skillnad det blir. syns ju såklart bäst live men här ser man en viss skillnad oxå.
ser så mycket fräshare ut me färgade och noppade ögonbryn. jag är ju inte världsbäst på att noppa
brynen precis men lite kan jag. så jag slipper ser ut som håriga monstret eller något :P

en tanke

"Kära baby, om du överlever kom ihåg att jag älskar dig"

Mamman hittades död i rasmassorna i Kina,
 men hon hade skyddat sin bebis med sin egen kropp.
Bebisen klarade sig.
Med sin mobil hade mamman skrivit ovanstående.

måndag

hej hopp.. eller något :P

sov ända till 10 idag och det var faktiskt jäkligt göttit. det var längesen jag gjorde det faktiskt. mest för att det sen är svårt att ställa om till skoltid igen men nu är skolan snart slut så då spelar det mindre roll haha.

vad som händer idag, mjaaaa, inget speciellt faktiskt. det är kasst väder så ute kan man inte vara precis. så det blir nog en dag framför tvn med två avsnitt av hem till gården. kan det blir härligare haha. det är ju sååå bra!!! ska ta och tvätta lite idag oxå, för alla er som är väldans intresserade av den infon :P det är även sista gång en med hundkursen idag. det har gått hiskeligt fort, fattar det inte. men idag ska vi grilla och lite så där som avslutning. ska bli skoj. fredrik ska förmodligen oxå med :)

nu ska jag gå ut med theomannen!

bajjå


surisar

när jag gick i affären igår, letade lite smått och gott och var på ett helt ok humör så möter jag en kärring (kanske 50 år) som vrålblänger på mig och ser skitsur ut. jag fattar ju att det förmodligen är så hon brukar se ut men varför ser man så jäkla sur och vresig ut. jag förstår det inte. för jag har kommit fram till att det är ofta man möter folk och så ser dom ut som antingen sju svåra år eller ilskeförbannade ut. eftersom det inte är jag som gjort något så kan dom väl iaf se neutrala inte. men icke, pissed off är skitkul att vara. för visst är det så att om man möter någon som ler mot en så blir man lite upplyft, iaf jag. ännu bättre är det om man får ett leende tillbaka om lett mot någon :) tycker alla ska ta och tänka på det när dom vistas utanför sin boning och börja le lite, bara för att lixom!


se där ja :)

en vanlig söndag

idag har det faen varit en helt vanlig söndag, vilket för mig är en seg jäkla dag med lite ångest och tristess som krydda. regnet har sugit big time och fredrik har bara glott på en hel säsgon av wire. wohoo vad jag haft kul idag. glott på the next PussyCatDoll, vilket jag redan sett en gång tidigare så det var ju inte så att jag blev speciellt chockad heller! nu vill jag bara ha en helt vanlig måndag :)

ikväll är det iaf sanningens ögonblick :) smaskit värre haha. som ni förstått så håller jag ju inte med alla som hatar detta program för att det är förnedrande. i looooove it :)

det är även en callgirls dagbok. det tycker jag är riktigt bra och det är ju precis som serien heter en callgirl som det handlar och hennes vardag. massa dirrrrt förstås :P mycket bra enligt mig! lite smått knasig och helt i min smak.

bajjå

magnus uggla

glodde förresten på var fan är mitt band där magnus uggla letar efter ett nytt band och oupptäckta talanger ska få chansen. jag var, precis som många andra förmodligen, ett stort fan av uggla när jag var liten. men det enda jag nu kunde tänka på var hans hår. hur tänkte han där lixom. det har ju blivit helt tunt och  dessutom slingar han det lite ljusbrunt. det ser faktiskt lite ut som ett fågelbo :P meeen å andra sidan, hur fasen skulle det gå om han klippte sig? då är det ju inte uggla heller. näe, jag vet fan inte. men det ser roligt ut iaf.

dock gör han den bästa förfestmusiken, utan tvekan!!!!

söndag

blev lite kass uppdatering igår men fredrik satt här varje gång jag tänkte sita här och jag pallade inte köra bort han :P iaf, igår städade vi. och jag menar verkligen STÄDADE. herregud. man kan slicka på golven om man känner för det. skinande rent så att säga. känns riktigt skönt faktiskt. mer hann jag inte med igår precis. eller jag tittade på why did i get married. jag skrattade så jag höll på att dö ibland. bra och rolig film faktiskt. dock gillar jag inte janet jackson, tycker inte att hon är någon vidare skådis. hon känns inte trovärdig lixom. men dom andra var duktiga :) tasha smith är klockren rakt igenom filmen hihi.

idag är det heelt tomt på schemat. ska strax ta en promenad med theo. det är ju så tråkigt väder så man känner inte riktigt för det eftersom man inte vet om det kommer börja ösregna när som helst. men det måste ju såklart göras ändå. annars är det nog mest slappe som gäller idag. får se hur det går för jag har en förmåga att bli jäääkligt rastlös ju.

näe, promenad var det ja :)

bajjå

ösregn

dagen började väl inte så där toppenbra precis. fredrik skulle gå och låna en bil av en kompis och jag och theo hänkade på. när vi precis gått ut började det småregna men jag hade ju regnjacka så jag tänkte att det är ju lugnt. det började dock regna mer och mer och det tar typ 30 min att gå dit vi skulle. MEN när vi väl är framme och fredrik kör så ska ju jag och theo gå hem igen. då börjar det hagla!!!! I MAJ?! och sen spöregnar det. behöver jag säga att vi var hyfsat blöta när vi kom hem sen :P haha.

nu har jag iaf varit och handlat frukost: ett snoddasbörd, ägg och kokt medvurst MUMS :) nu ska jag sätta igång och duka.

bajjå

Leo

har nyss tittar på josef fares film Leo. jag tyckte den var riktigt bra men även jobbig att titta på. filmen speglar ju ändå en del av vårt samhälle idag, tyvärr. jag började direkt tänka på riccardo som misshandlades ihjäl, saga och max och engla. den gav mig helt klart rysningar. men jag blir även så arg!! varför gör människor på det viset. krossar människor, tar deras liv och krossar deras nära. det är en tung film som jag tycker alla borde se. den berörde mig, helt klart!

vattenälskare


jag och theo hade lite vattenkrig i trädgården förut idag :) jag stod för vattnet och theo stod för jagandet av vatten. han är ju så söt när han är blötis. gammelsmurfen!  jäjä, ni får stå ut med det :P
image16

fredagkväll hos oss

ja, så var det äntligen fredag efter en slitsam vecka höhö. skönt i vilket fall. och för att fira detta slår vi på stort här hemma:



Fredrik festar till det och tar en redbull/jägermeister


jag ska alltid vara värre och tar Bobs jordgubbssaft



theo får ett smaskigt grisöra


så nu är vi alla tre superdupernöjda haha

idag blir det även taco, igen. men det är ju såå gott! vi tröttnar aldrig på det. taco har varit bägges stora favorit sen vi flytta ihop för snart 5 år sen och det funkar utmärkt fortfarande :) är ju även lite hockey vm ikväll. lockar inte mig precis eftersom dt går varje år och så är det kl 23 ikväll. tror att jag hellre sover :)

vi ska alltså bara ta det lugnt ikväll. skönt!

bajjå

smask smask smask.... grrrr

nu har jag gjort tentan!!!!! var klar på mindre än 2 h så därför var jag hemma redan innan 11 :) aldrig fel. först när jag slog upp tentan och läste fick jag världens chock: varför flyter inte järnklotet och varför flyter det när det har formen av en båt??? hrm, jasså det var sådant vi skulle kunna till tentan? huh lixom. men jag svamlade ihop något och hoppas på att det duger. en annan fråga var: du har en hög med sågspån, socker, sand och granbarr, hur ska du göra för att få isär alla 4 till egna högar? tror dock att jag fixade den rätt bra. kanske inte klockrent men på ungefären :P sen kom det frågor som jag var förberedd på iaf så då var det lättare. känns iaf skönt att ha gjort den. vill inte ha omtenta för då för då ska man göra den den 18 juni och då är jag i skåne och jag vägrar avbryta det för en omtenta mitt i sommaren!!!! hade do mvarit smarta hade dom lagt tentan tidigare för det hade vi lätt hunnit med. men icke!!

jag är extremt känslig för när folk smaskar, knaprar, prasslar med papper osv när det behöver vara helt tyst. som idag under tentan. folk har ju med sig en hel jäkla picknick korg och ska sitta och frossa när de skriver. och det kan jag ta. men jag kan inte fatta att folk börjar käka och glufsa efter 10 min. vi kom ju nyss!!!!!! och tjejen bakom mig satt och smaskade på världens gläfsigaste päron och hon sörplade och smaskade som en galen. ååååååååh, jag riktigt börjar koka inombords och vet knappt vad jag ska göra med mig själv. grrrrrrr. ÄT TYST!!! så, nu har jag fått sagt det med haha

bajjå på er :P

tidig

klockan är nu 05,16 biiiiiip och jag är uppe. har redan varit ute med theo och ska strax gå och fixa till mig lite. är ju tenta som gäller idag så därför går jag upp lite tidigare så jag kan förbereda mig en sista liten gång :) känner inte alls för att sitta och skriva tenta i 3-4 timmar idag. är ju så segt att sitta där och skriva, FÖR HAND dessutom. tröttsamt. men det kommer vara dunderskönt sen ju.

vad ska jag hitta på när jag kommer hem?? har lovat theo en långpromenad så det får det blir men sen vet jag inte. kommer nog vara så lättad över att ha gjort tentan så jag kommer säkert kunna göra något tråkigt som att städa fast det inte är väldans nödvändigt :P får se vad jag tar mig till iaf.

igår gjorde jag iaf inte mycket mer än att skrev på uppgiften som skulle in. sen på kvällen var fredrik och sköt i skövde så jag och theo var allena. glodde på tv och myste gjorde vi då. tittade på sanningens ögonblick mend et var långtråkigt igår så det blev egentligen mer lyxfällan. jag är trött på att alla tycker att sanningens ögonblick är förnedrings tv. hur kan det vara det när deltagarna har fått svara på frågorna innan programmet och sen väljer att ställa upp ändå? dom vet ju vad som väntar! ingen som kan tvinga dom. det är vuxna människor som gör det valet för att dom vill ha pengar, då kan man inte komma och klaga efteråt. man vet ju hela tiden vad som kan komma. man vinner inte miljoner på att svara på om man tar socker eller möjlk i kaffet på morgonen :P

nu springer jag vidare

morrn morrn :)

rubrik..?

just nu gör jag följande:
-skriver bloggen
-skriver uppgift
-läser bloggar
-tittar på days of our lives
-tittar rundor på nätet
och nyss var jag tvungen att resa på mig för att det ringde men det gick bara fram tre signaler sen läggs det på och det är skyddat nummer. PUCKON. säkert någon försäljare som inte fattar bättre.

ja, ni kan iaf tänka er hur bra uppgiften blir när jag håller på med en massa annat samtidigt. meen jag är snart färdig så jag chillar lite höhö. ska även gå och duscha alldeles strax :P

jäjä, annars händer det inget idag så egentligen har jag absolut inget att skriva.

nu ger jag upp :)

bajjå

carrie bradshaw - heting



tittade nyss på sex and the city - a woman has a right to shoes. shit vad carrie är snygg i det avsnittet. vet att hon är snygg för det mesta men himmel, jag tror jag blev aningens avis :P jag skulle ibland vilja vandra i hennes shoes :P



KLOCKRENT

emmie och elin under en bilfärd där det lyssnas på one republic - apologize (stavning?)

elin- fan, den här låten har alldeles för hög tonart för mig ibland!!
emmie-så du menar att du sätter alla andra toner??
elin-ja, dom är klockrena

hihihihihihi, himmel vad vi skrattade :P

det kliar på mig!!!!!

jag håller på att få panik!!!!! det känns som att det kryper fästingar på mig överallt. beror på att jag har tagit många fästingar på theo såklart men jag har även hittat en fästing i sängen och en på en badhandduk. känns inte fräscht alls och det får mig att tro att dom är över hela mig. så nu kryper på det på mig. gah, blir helt tokig!!

sitter iaf just nu och tittar på top model. är ju final ikväll :) det är jenah, chantal och saleisha kvar och jag håller stenhårt på chantal såklart :) gillar inte dom andra två överhuvudtaget. HEJA HEJA HEJA :)

förut när jag trodde att det stod mat på schemat så kommer fredrik och vill städa!!!! på en ONSDAG! kände inte alls för det. speciellt inte när det är matdags för mig. men jo då, fick  allt ta och städa, huh!! jaja, nu är det gjort iaf. och mat har jag oxå fått, tack gode gud!

näe, över till antm!

svart text

aaaa, såg ju nyss oxå att fredrik lyckades ändra kommentarstexten till svart igår!!!! en sådan hyvens karl jag har haha. så emmie, nu ser du la den igen? ;)

allergi? igen?

har kliat i högra ögat idag lite smått. vet inte om allergin från förra sommaren håller i sig även denna sommar. börjar allt bli lite orolig för detta eftersom det inte var en trevlig upplevelse sist :P jag hoppas på att det bara är lite mascara eller något sådant som irriterar lite idag.


allergisk?

idag har jag ju varit i skolan. fixade redovisningen galant, stjärna som jag är haha. en till sak som man kan bocka av från listan :) gött gött. sen fixade jag och frida färdigt uppgiften. check igen :) 4 DAGAR KVAR I SKOLAN WOOOHOOOOOOO :) underbart gött. iofs ska jag jobba en hyfsat stor del av sommaren men jag har fått ett bra schema så jag kommer allt att känna mig ledig ändå. hoppas ändå att jag får vikariera lite på någon förskola eller så så att jag får ännu lite mer cash i slutet av sommaren :) hade varit toppen!!!

funderar på vad som ska ätas till middag idag. verkar inte som att fredrik känner för att ställa sig vid spisen och det gör inte jag heller så vi får se hur det blir med den saken :P ska springa och kolla vad  han gör nu haha

bajjå

God Morgon

snart ska jag gå och äta frulle men jag tänkte kika in här först. börjar skolan 10,15 till 12,00 idag. ganska så soft. efter ska dock jag och frida skriva vår matteuppgift. så där roligt men jag tror att det går hyfsat fort, hoppas det iaf. det händer nog inte så mycket mer idag än skola faktiskt. imorgon är jag leeeedig!!! som om det var ovanligt iofs. men har tenta på fredag så det är skönt att vara ledig imorgon så man kan fixa med allt inför tentan :)

näe, frulle för min del.

bajjå

tränat :)

idag har jag äääääntligen tränat!!! har inte gjort det sen jag hade öroninflammation, vilket är över en månad sen :P sprang ungefär 7 km och det tog 45 min. tycker jag är hyfsat ändå. det viktiga var att jag gjorde det. (klappar sig själv på axeln) nu ska jag äta lite. blir köttfärs med tacokrydda, ris och massa grönsaker. typ en fajita men utan fajitan höhö...

nu ska jag övertala fredrik att fixa färgen på kommentartextan!!! emmie har klagat, vilket var berättigat, inte sett det förut.

maaaaaaaaaaaaaat

bajjå

lite mer ös idag :)

japp, idag är det mycket bättre. har skrivit färdigt till redovisningen imorgon och har även börjat plocka i huset. behövs som vanligt. håller även på att tvätta för full, behövs verkligen det med :P lortgrisar är vad vi är

tittade på oprah nyss (städade i reklamen). det var mens edition av dr oz. intressant att se vad killarna skulle fråga om. mycket penis iaf haha. dom pratade även om att killar kan bryta av penisen (hatar det ordet) huh? och det verkade vara en mindre behaglig upplevelse. gäller att ta det lugnt i bingen ;)

näe, nu ska jah städa lite till sen är det en promenad med theo som gäller och sen kommer fredrik hem :)

bajjå

bättre idag

bloggen är aningens seg idag så får se om detta inlägget funkar att lägga ut sen :P idag vaknade jag på ett lite bättre humör än igår, tror jag iaf haha. får hoppas det annars blir det inte mycket gjort idag heller. verkar som att det blir bättre väder idag. det var inte dåligt igår men det blir nog varmare idag, hoppas på det iaf.

idag ska jag försöka sätta mig och plugga. har redovisninge imorgon så jag måste helt enkelt. inte så mycket att skriva för inget ska lämnas in ändå. sen måste jag även posta papperna till polisen så dom kan kolla upp så jag inte är pedofil så att jag sen kan skicka in det till vikariepoolen :P jag håller mina tummar haha.

annars är det inte mycket mer på schemat faktiskt. ser verkligen fram emot ikväll och desperate housewives, åååååh vad spännande det kommer vara idag hihi. jag har kommit fram till att jag är lite av en serienörd. följer en jääkla massa haha. men det är ju så bra lixom.

näe, nu blir det en långpromenad med theo.

bajjå

äntligen är denna dag snart slut!!!

snart ska jag gå och lägga mig, somna och vakna upp till en alldeles ny dag. det behövs för den här dagen har varit helt kass. har bara velat att den ska ta slut. men snart så. hoppas att allt känns bättre imorgon

god natt

"däven"?

idag känner jag mig helt menlös på något sätt. oentusiastisk till precis allting, oförmögen att göra något vettigt men samtidigt otroligt rastlös. har ingen ork heller. blääääääääää<--- så känner jag mig!!!! skittråkigt är det iaf. och jobbigt som faen.hundkurs ikväll oxå men känner noll för det. försökte få med fredrik ännu en gång men han är tydligen fortfarande sleten efter tysklandsresan, mes!! hade han följt med hade jag helt klart åkt dit men nu känner jag inget för det. får la se hur jag gör sen.

nu ska jag iaf hoppa in i duschen. hoppas att det kan pigga upp mig lite!!!

bajjå


jag känner mig så här idag

söndagkväll

oj vilken toppenhelg jag/vi har haft. har inte gjort något speciellt men att få umgås med bara emmie har varit helt underbart. annars är noel (hennes barn) alltid med. han är helt underbar han med men ibland behöver vi allt spendera lite tid bara hon och jag :) ska bli skoj när de kommer alla tre om en månad!

idag har jag minsann klipps gräset. stolt som fan är jag. emmie hjälpte oxå till men jag klippte allt mest haha. ser ut som hulken om fötterna eftersom jag gick barfota :P fredrik kom hem idag oxå :) det var riktigt skönt faktiskt. även om det inte är spceciellt länge han varit borta så hinner jag sakna han. han hade iaf haft det väldigt bra i tyskland. båten dit och hem var väl iofs det som var roligast.

imorgon börjar vardagen igen. känns faktiskt riktigt tråkigt. det har känts som att jag haft sommarlov denna helgen och jag vill att det ska fortsätta. har lite ångest över de tre sista veckorna nu. vet inte riktigt varför. förmodligen för att dom är jäkla tråkiga :P men jag får la stå ut.

trippelmördaren rymde alltså IGEN. jag kan inte riktigt förstå att dom ens lät han lämna fängelset på prov. tycker det är lite smått skrämmande att dom släpps ut så pass lätt, till och med efter att han rymt för två år sedan. borde man inte få förlängt straff om man rymmer lixom??!! och nu säger dom att det är möjligt att han får spendera resten av strafftiden i fängelse!!!! MÖJLIGT... aaaaah jag blir knäpp på rättssystemet. får väl hoppas att han får förlängt straff nu för han verkar inte vara en person som man vill ha lös bland folk....

näe, nu skiter jag i detta.

bajjå

Ett ljus för er.



Vila i frid
Engla, Saga och Max

bränd

aaaaah, jag har bränt sönder min rygg aningens idag :P sola förståndigt propagandan är något jag INTE lyssnar på haha. vem hinner med att sola lite i taget eller smörja in sig innan haha. nänä, fullt ös från början är min melodi! men dagen har varit väldigt lyckad iaf. emmie och jag satt och snacka om en massa olika grejer förut. känns alltid skönt att prata med min kära syster. älskar dig :)

sen kom ju barasara :) låg i gräset och prata om allt mellan himmel och jord. men vi kom in på om det heter en choklad eller ett choklad. enligt mig heter det helt klart ett choklad men sara höll inte alls med. här uppe heter det tydligen en chokladkaka. vem säger CHOKLADKAKA lixom. näe, det är helt klart jag som har rätt :P haha. men bortsett från det så har dagen varit toppen och hur skön som helst. en riktig sommardag.

imorgon kommer fredrik hem igen från tyskland. då får jag se om han köpt något till mig :P tvivlar på det dock. budgeten var ju begränsad och jag tror han prioriterade öl ;) men men, får la se.

men, nu sitter emmie här och glor så nu vägrar jag skriva mer.
bajjå

solat på en filt i gräset

ååååh, vädret är ju underbart just nu. hoppas verkligen att det håller i sig heeeeela sommaren :) då kommer sommaren att bli toppen vad man än gör :P idag har jag och emmie bara tagit det lugnt i trädgården i stort sett. tog iofs en långpromenad med theo i förmiddags. i slutet av promenaden lade sig theo ner i varenda skugga för att han var så varm. blir till att ta med vatten hädanefter.

snart kommer sara hit och håller oss sällskap. eller mig egentligen för emmie har lite skallebank och ska slappa framför tvn så att det inte blir värre, för det vill vi inte! annars ska vi nog inte göra så där överdrivet mycket idag. är ju final i körslaget såklart. måste ses. jag vet dock inte vem jag ska hejja på eftersom jag gillar både brolle och cans. lite kluven. får la se vem som är bäst idag. spääääännande värre :P

näe, nu ska jag hälla upp ett glas läsk och sätta mig och vänta på barasara!!
ha det uuuunderbart i solen

bajjå

natten för mig

eftersom jag var uppe hyfsat tidigt idag, vid 7 så tror jag att jag ska sussa nu. är allt lite tröttis. att ha emmie här är det bästa!!! alltid kul att prata med henne om allt och ingenting. hon är absolut den bästa som finns :)

nattis

emmie är på plats :)

nu har hon äntligen kommit. hur härligt som helst :) det första vi gjorde var att ta en röka på verandan :) precis som gamla tider. nu har hon iofs gått och lagt sig den tråkisen. men hon hade knappt sovit inatt så jag får väl vara lite förstående antar jag haha.

vet inte vad som händer ikväll faktiskt. det är ju så ska det låta. jag kanske lyckas se hela programmet för en gångs skulle. missar alltid halva annars för jag glömmer att det är. men nu är ju emmie här och hon brukar komma ihåg det! annars ska vi nog inte göra så mycket vad jag vet.

jag ska iaf gå ut med theomannen nu.

bajjå

haallåååååååååå huuuuuuuuuuseeeet

älskar adam allsings hallå huset inledning i bb. :) tycker det borde komma tillbaka för där kan man snacka underhållning på hög nivå haha.

jahopp, uppe 7,20 för jag måste ju städa lite. har redan börjat men är inte riktigt färdig än. är ju inte det roligaste jag vet precis, speciellt inte när man måste göra det helt själv. då känns huset giganstiskt hähä. men men, inte jättemycket kvar nu iaf.

måste fortsätta, hade inget att skriva ändå

bajjå


en sådan går jag runt med :P

dags för sängen

ja nu ligger jag i sängen och funderar på att ställa klockan och sen sooova. känner inte för att gå upp tidigt imorgon men jag måste städa innan emmie anländer och eftersom jag varit lat idag och inte gjort det så får jag lida för det imorgon :p så där roligt..

jag har börjat titta på dirty sexy money på femman, det är en ganska komisk serie faktiskt. svinrik familj som sprider pengar omkring sig och har knasiga problem haha. helt i min smak.

tittade ju även på sanningens ögonblick idag, men det var lite av en besikelse faktiskt. inge roliga frågor och killen som var med var lite konstig. hoppas det är lite bättre klös i bruden som är med nu. jag vill ju veta en massa dirrrrt och jag vill ha förnedring på hög nivå, annars kan det minsann vara tycker jag :) det kallar jag underhållning haha...

näe, nu får jag väl sova så att jag orkar upp imorgon. saknar fredrik lite faktiskt. skönt att vara själver men nu har jag långtråkigt :P men imorgon kommer ju emmie :)

god natt

cashmere mafia

såg precis det sista avsnittet på första säsongen. JAG VILL SE MER!!!! undra när nästa säsong drar igång. känner att jag börjar få abstinens :P

värmen är göttig

ja himmel vad underbart varmt det är :) man blir så mycket mer positiv och glad med det här vädret ju!! får dåligt samvete när jag sitter här framför datorn och häcker mer än 5 min :P men jag har vart ute nästan hela dagen iaf så lite duktig är jag :)

nu ska jag strax skjutsa in fredrik till staden. han ska ju till tyskland med jobbet (suparesa med andra ord) så idag är jag heeelt allena. skönt. sen kommer emmie imorgon. ska hämta henne 10,30 i skövde. det ska bli så jäkla kul!!! inte setts sen julas ju. vet inte riktigt vad vi ska göra men sällskapet räcker ibland faktiskt. längtar massor!!

hittade mina solbrillor som jag köpte förra sommaren. dom har legat i sängbordslådan. väääärldens repa i glaset så det blev till att beställa nya. blev två pär. kände att jag behövde det efter chocken över de gamla brillorna :P alltid kul att kunna välja.

nu ropar fredrik efter hjälp, måste rusa

bajjå

ny dag ännu en gång

nu är klockan 06,11 biiiiiiip!! ska snart käka frulle och sen bär det av till skolan. känner inte för det alls. jag var inställd på att vara ledig idag men så kom vi på att föreläsningar har blivit flyttade så min lediga dag blev till en 08,15-12,00 dag istället. lite surt. men efter idag är det bara 4 dagar kvar i skolan och sen börjar sommarlovet äntligen haha. oj vad jag längtar.

vet fortfarande inte om emmie kommer hit över helgen eller inte. men jag slänger iväg ett sms snart och tar reda på det tror jag. hoppas så sörens såklart :) fredrik åker ju till tyskland idag så idag får jag vara alldeles själv och det ska bli riktigt skönt. tror det blir dom två sista avsnitten av cashmere mafia och en påse med jordnötsringar, jäjä, onyttigt, men det skiter jag i. för jag vill ha!!! ;)

näe. nu måste jag käka.

bajjå

plugglöst

har suttit här nu i två timmar och gjort allt förutom pluggat :P motivationen är låååååg och jag orkar inte just nu. har ju inte så mycket kvar att skriva men kommer inte på något bra ändå. släpper det idag och kollar på det en annan dag tror jag. lika bra det.

pratade med emmie för en stund sen och hon kanske kommer hit ner när fredrik är i tyskland över denna helgen :) har ju inte sett henne sen i julas så det skulle vara riktigt kul ju. saknar henne som tusan, som alltid iofs :) men jag vill inte hoppas för mycket än för det är inte helt spikat än. hon skulle ringa senare.

hoppas även på att fredrik får med sig papperna från vikariepoolen i lidköping så jag kan skicka in dom snabbt så jag kan få börja vikariera :) vore skönt med lite extra cash och erfarenhet :) behover av lärarvikarier är ju stort så chansen att man får jobba lite extra borde vara god tycker jag. men även där gäller det att inte hoppas för mycket för då blir jag bara besviken om det inte blir något...

nu ska jag snart sätta igång med maten. blir fisk, potatis och hollandaisså (stavning??) till fredrik och jag tar stekt fläsk, potatis och löksås :) finns inget godare haha.
 
näe, nu ska det fixas.

bajjå

GOTT

days of our lives

haha, brukar titta på den serien när jag är hemma och inte har något bättre för mig. det gör ju inget om man missar några avsnitt för det går väääldans långsamt framåt i serien :P men iaf, det roliga är att jag och emmie (systeryster) snackade häromdagen om att alla de som dödats i serien av seriemördaren förmodligen inte är döda utan kommer poppa upp nånstans. och idag såg jag att de "dödade" blivit satta på en ö som ser ut precis som salem hihi. komiskt serie måste jag säga. men den kan vara underhållande när man har riktigt tråkigt iaf :P näe, nu ska jag ut och plantera frö tror jag

bajjå

ledig idag

ja idag är jag minsann ledig, fy tusan vad göttit!! men jag måste ändå plugga så helt fri blir jag inte men ja slipper iaf att åka in till högskolan och det är alltid gött! måste städa idag oxå, IGEN. känns som att jag inte gör något annat.

känns som att allergin är tillbax igen. har kliat i näsan de senaste dagarna och idag halvkliar det i ögonen. jag hade hoppats på att förra sommarn skulle vara the one and only allergisommarn men det verkar som att jag har fel :/ inte speciellt roligt alls. på sommarn vill man se fräsh och somrig ut, inte ha helt knallröda ögon och va tvungen att gå utan smink hela tiden :/ men vi får väl se hur det går med den saken.

annars händer det inte så där överdrivet mycket idag tror jag. ska försöka ut och springa lite senare i eftermiddag. behöver komma igång med tränandet igen. det är ju verkligen det perfekta vädret för det oxå så jag har ju ingen bra undanflykt att komma med precis :P

näe, nu ska jag städa lite och sen gå ut med theo!

bajjå

äntligen hemma igen

oj vilken lång dag det har varit idag. kom precis hem nu. halva dagen har gått åt till att bara sitta och vänta på att den sista föreläsningen skulle dra igång kl 1615. seeeegt som tusan. men skönt att dagen är avklarad. har lite molande huvvevärk oxå, känns lite så där kul. men nu ska jag käka en massa god mat. friterad kyckling, ris och sötsursås :) aaaaaah kan det bli en bättre avslutning på en lång och seg dag. tror inte det va!!!

näää, orkar inte skriva mer nu. ska gå och sätta mig i soffan och vänta på att fredrik ska komma hem med min mat :)

bajjå

skola idag

ja, heeela dagen är det skola idag. måttligt lockande ju. men men, imorgon är jag ledig :)

har precis gått en runda med theo och nu ska jag gå och sminka mig och så där. vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. händer ju inget annat än skola idag.

jaja. men jag återkommer när jag kommer hem igen.

bajjå

trötter

ja nu är jag minsann lite sleten måste jag säga. hundkursen gick bra även denna gång. är ju en promenadkurs vi går för att hundar ska lära sig att umgås och så där. jag har ju en vovve som inte vill umgås med andra vovvar då. men alla hundarna i detta gäng går det jättebra med faktiskt. känns skönt. men vi vandrar i typ 2 timmar och idag var det en jobbig runda så mina ben är slut :P måste snart sova.

        
                              Fikapaus
imorgon är det skola igen. hela dagen dessutom. börjar 10,15 och slutar 17,00. känns inte riktigt som en toppendag men det är inte speciellt ofta vi går så länge så jag kan inte riktigt med att klaga. eller jo lite haha...

läste nyss på aftonbladet om en danska som gjort t-shirts som hon sålde för att skänka pengar till darfur. då ringer Louis Vuitto och kräver henne på pengar för att väskan som finns med på bilden är för lik deras väskor. SERIÖST!!! dom kunde inte bara se den otroligt goda tanke hon hade bakom t-shirten och sponsrat henne. näääärå, då ska dom ta pengar av henne istället. idioter och pengakåta jävlar.

nää, nu ska jag nog sova tror jag.

bajjå

hundkurs strax

sitter och skriver ut kursplaner för natur och teknikämnena. blir en jäääkla massa papper kan ja ju säga ( fy farao va interssant vetande)

näe men snart ska vi iväg på hundkursen. har till och med fått med fredrik på det. trodde inte att det skulle gå men han har nog dåligt samvete sen han inte hållt vad han lovat i helgen så nu vill han fjäska lite :P går bra för min del haha. bara kul att han hänger med för då kan han se hur duktig theo är :)

nu ska jag packa vår fikaväska haha

bajjå

ny vecka - nya tag

japp, ny vecka. allting går i ett sånt rasande tempo nu känns det som. det var ju inte längesen det var januari och snö. nu slutar jag snart skola och får åka ner till skåne till familj och vänner :) det kommer bli toppen, det vet jag!!!!

idag då. ska iväg till kvänum med frida så ska vi ha en lektion där. känner inte ett smack för det men det måste ju göras. hade ju kunnat varit avklarat redan i fredags men då sabbade fredrik våra planer genom att bli sjuk i ögat :P jaja, det är väl bara att gilla läget antar jag. hoppas det går hyfsat snabbt iaf. så jag får komma hem igen å götta mig i soooooolen :) man blir på så mycket bättre humör när himmelen är klarblå och solen skiner. upplyftande helt klart.

näe, nu får jag fixa lite frulle.

bajjå

god kväll

jahopp, ännu en dag är till ända. har varit en riktigt skön dag. måste lätt varit årets varmaste dag ju :) fler sånna dagar tack :)

satt och tittade på sanningens ögonblick förut. himmel säger jag bara!! aldrig att man skulle sätta sig i den stolen. inte för att det känns som att jag har något att dölja men dom skulle ju säkerligen luskat fram en massa som man helt glömt bort. det måste varit en pärs för killens brud helt klart. vart ihop i 5 år så kommer det fram en massa som hon inte hade en aning om. hoppas verkligen han är totaldumpad nu!!! vilken förnedring. usch!! men å andra sidan så vet dom ju exakt vilka frågor som kan komma så.... idioter.

jaja, nog skrivet om det. nu ska jag glo runder lite på nätet å sen dra till sängs tror jag. ska försöka komma upp tidigt imorgon så jag kan plugga och städa innan jag ska iväg och fixa skola med frida.

bajjå å god natt!

Grillat är gott

japp, vi åkte till fredriks syster och grillade. deras föräldrar var oxå där så det blev några stycken iaf. grillad kotlett, sourecream (stavning??) klyftpotatis, grillade champinjoner och löksås stod på menyn :) åh himmel vad jag åt haha. såååå gottit med grillat!

vi har oxå införskaffat en grilla. bara haft en elgrill förut (funkar ju inte när man har hus för tusan) och JAG har skruvat ihop den. men de gånger jag velat grilla så har fredrik klagat på allt: blåser för mycket, inte tillräckligt mycket sol, you name it. meeeen nu ska det ju vara fint väder hela veckan så nån gång måste det ju gå tycker jag. jag får vara lite mer ihärdig i mitt tjaj tror ja :P

jaja, nu sk jag slänga mig i soffan.

bajjå
image5

mums med grillat :)
fredrik har ju problem med ögat så han
måste ha solglasögon. synd bara
att han inte hitta några snyggare :P

duktiga jag!!

japp, nu sitter jag på terrassen (stavas det så??) med datorn och pluggar för fullt :) himmel vad jag är stolt haha. det är helt underbart att ha hus nu när det blir fint väder och man kan vara ute så pass mycket. mycket skönare  och mer inspirerande att sitta här ute och plugga än att sitta inne vid matbordet. går mycket bättre att skriva. fast nu kanske jag sabbat mitt flow eftersom jag avbröt för att skriva här istället :P jäjä

vid 15 ska vi vara hos fredriks systeryster. ska bli trevligt. deras föräldrar kommer oxå så det blir grillning och det är aldrig fel en sån här fin dag :) ser riktigt fram emot det!!

näe, nu måste jag återgå till plugget, går ju sååå bra :P

image4

theo förra sommaren i skåne
åh vad jag längtar dit




en god morgon med solsken

ja, en massa solsken verkar det bli idag. får se vad man hittar på i det fina vädret idag. först och främst måste jag gå ut med Theo. han följer just nu med mig överallt och bara hoppas på att jag ska börja röra mig mot dörren och kopplet :P ivrig som få.

sen ska vi kanske till Fredriks systeryster och ta en fika. får se...

jag borde plugga oxå, skulle ju varit duktig och gjort det igår men brudarna i cashmere mafia lockade mycket mer än skolböckerna haha. kan inte hjälpa det, jag har ju ingen självdisciplin alls ibland. borde gå att köpa på burk eller nått. men nu är iaf terminen snart slut och det mesta är avverkat så det är bara att ta sig i kragen och kämpa det sista för sen är det sooooooooooommarlooooooooov wohoooo!!!! :)

Brolle

detta känns ganska otippat men just nu är jag kär i Brolle <3 jag kan inte hjälpa det. älskar hans röst, stil och nya skivan. underbart fina och ärliga låtar. tycker den är helt fantastisk!!! jag har ju alltid gillat svensk musik men Brolle har inte varit med bland dom jag gillat, förrän nu då förstås. köpte nyss hans skiva och den går varm på datorn just nu. 

Det är hon - Brolle, underbar låt! kärlek :)

cashmere mafia - girlpower

har nu äntligen satt igång att kolla på den serien och jag är helt klart heeeelt fast. tycker brudarna är helgrymma. gillar verkligen när det görs serier där brudarna är fulla med girlpower och ös. alla 4 kvinnor är karriärkvinnor som siktar mot toppen men klarar av snubbe och barn ändå. tycker absolut att det behövs bevisas att man inte behöver vara en bullmamma som ger upp allt för familjen, om man nu inte absolut vill göra det förstås.  :) helt i min smak helt klart. och jag gillar musiken som de har med. vissa låtar skulle jag vilja ha men har ju inte en aning om vem som sjunger dom :/ får nog fasen forska lite i detta tror jag.


coola brudar

tävling

amafao har just nu en tävling där man kan vinna en snygg bloggdesign. jag hoppas som tusan på att vinna den :) inte för att fredrik inte gjorde ett bra jobb men hon är ju lite av ett proffs på saken!!

stora killen nu

                                                                                                                            



Min systerson Noel fick sin första cykel igår :) han är ju helt underbar lillkillen som nu är stora killen!!


    Noel på cykel

själver

så, nu har grabben stuckit så nu är jag alldeles allena i stooora huset. ser att himlen börjar spricka upp så man borde egentligen skippa pluggandet å gå och sätta sig i trädgården å mysa istället :) ser väldigt lockande ut iaf. får se  hur jag gör.

hade en lite smått knasig dröm inatt. Fredrik hade förvandlats till en kines och han var lite småkonstig. mina föräldrar bodde helt plötsligt i en lägenhet utan badkar och jag, emmie, noel och fredrik ville ju bada. så då gick vi in till grannarna och fyllde deras balkong med vatten och badade där istället. väldigt logiskt och bra tycker jag haha. det var lite skoj iaf.

bajjå

1,4

jag måste gratulera min syrra! hon lyckades få 1,4 på högskoleprovet och det är ju inte det lättaste. men hon är absolut den smartare av oss :) så jäkla duktig är hon!!!! GRATTIS

sötaste pojkvännen

har fått hjälp av pojken nu att fixa lite med layouten :) tycker det blev bra. inget avancerat men mycket snyggare än de stilmallar som redan finns.

vet inte vad som händer idag riktigt. Fredrik ska iväg och kolla på fotboll men jag fick inte följa med, killgrej som det så fint heter. orättvist tycker jag. jag ville oxå följa med :/ så jag kommer nog att plugga en del. försöker bli färdig med lite grejer så jag slipper stressa med det sen. sen får jag nog ta tag i lite städning oxå. känner inte alls för det men men, så är det att vara vuxen och redig :P

bajjå

går inte

inte ens ett ritprogram fattar jag... jag blir ju tokig på det här. jag vill ha en ny design gaaah

jaja, jag får fortsätta hoppas på att någon ska springa förbi och se mitt stora behov av hjälp haha

nu så kaaaanske..

jag kommer att börja blogga på riktigt :P men jag vill så gärna ha en snygg layout på bloggen. den som finns nu är tråkig. jag behöver något som är mer jag. då tror jag det blir lättare och roligare att blogga ;) så om nån råkar kika in här och känner att henne måste jag hjälpa så är det absolut fritt fram haha.

kvällen har jag iaf spenderat framför tvn med jordnötsringar å choklad. svällt upp som en ballong känns det som. men men, det är ju sååååå gottit!!!

näe, nu ska jag fortsätta min jakt på den snygga layouten :)

bajjå
Valfritt innehåll
RSS 2.0