söndagkväll

oj vilken toppenhelg jag/vi har haft. har inte gjort något speciellt men att få umgås med bara emmie har varit helt underbart. annars är noel (hennes barn) alltid med. han är helt underbar han med men ibland behöver vi allt spendera lite tid bara hon och jag :) ska bli skoj när de kommer alla tre om en månad!

idag har jag minsann klipps gräset. stolt som fan är jag. emmie hjälpte oxå till men jag klippte allt mest haha. ser ut som hulken om fötterna eftersom jag gick barfota :P fredrik kom hem idag oxå :) det var riktigt skönt faktiskt. även om det inte är spceciellt länge han varit borta så hinner jag sakna han. han hade iaf haft det väldigt bra i tyskland. båten dit och hem var väl iofs det som var roligast.

imorgon börjar vardagen igen. känns faktiskt riktigt tråkigt. det har känts som att jag haft sommarlov denna helgen och jag vill att det ska fortsätta. har lite ångest över de tre sista veckorna nu. vet inte riktigt varför. förmodligen för att dom är jäkla tråkiga :P men jag får la stå ut.

trippelmördaren rymde alltså IGEN. jag kan inte riktigt förstå att dom ens lät han lämna fängelset på prov. tycker det är lite smått skrämmande att dom släpps ut så pass lätt, till och med efter att han rymt för två år sedan. borde man inte få förlängt straff om man rymmer lixom??!! och nu säger dom att det är möjligt att han får spendera resten av strafftiden i fängelse!!!! MÖJLIGT... aaaaah jag blir knäpp på rättssystemet. får väl hoppas att han får förlängt straff nu för han verkar inte vara en person som man vill ha lös bland folk....

näe, nu skiter jag i detta.

bajjå
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0