"Efter solsken kommer värsta regnet"

 
 
Vid 9 imorse kom Fredrik inrusande i sovrummet, drog upp rullgardinen och utbrister: Det snöar ute!
Och det snöade inte lite heller men som tur är så lade det sig inte något vitt täcke på marken. Det smälte bort illa kvickt. Men det har verkligen varit ett riktigt knasväder idag. Det har växlat mellan solsken, snöfall och regnskurar. Ett riktigt aprilväder minst sagt. 
 
Vi tog det lugnt och sansat i förmiddags, så som man bör göra en söndag. Ingen stress och inga måsten. Vid lunch så begav vi oss upp mot vår "lilla" kulle. Vi hade packat picknick korgen med son to be hamburgaringredienser och en smarrig fika. Vi visste inte alls var vi skulle så till slut hamnade vi i en kohage, som denna dag var fri från kor dock haha. Hade kunnat bli spännande annars kan jag tänka mig :)
Så medan Fredrik fixade med mansgörat, dvs grillandet, så utforskade jag och kidsen området. Rätt så intressant att när man är hemma så kan det vara vääääldigt svårt kidsen att sysselsätta sig själva men så fort vi åker iväg så här så är det full rulle direkt. 
 
 
Tyvärr så hade vi inte kört ifrån det kassa vädret så efter en timme så började det hagla och då kände vi att det var dags att åka hemåt igen. Men den lilla stunden fick räcka idag och det blev väldigt mysigt trots att det var lite kyligt.
 
 
Sedan var det dags för Liams simskola och då passade jag på att springa en runda. Det blev 5 km och det är jag nöjd med. Blev inte kvitt det kassa väder denna gången heller och det var tyvärr både regnigt och kyligt. Men rundan blev gjord och det kändes bra!
 
 
 
 
 
 

En hel del Vera

 
 
 
Lilla hippieunge, Vera var lätt coolast i stan i förmiddags med sina nyinköpta solbrillor!!
 
Snart är det söndag och det är dags att ta ett snack med Herr Blund. Jag tog dock en powernap på 2 timmar i eftermiddags så jag vet inte om jag kommer somna än på ett par timmar. Jag älskar att sova middag, det är helt fantastiskt skönt men det straffar ju sig alltid på kvällen. Aldrig ska man få vara helt nöjd!
 
Så med tanke på in "lilla" powernap" så kan jag inte skryta med att jag har njutit av solskenet idag. Jag orkade inte bry mig. Vi var en runda i stan på förmiddagen för att inhandla nya fotbollsskor till Liam. Man vet att våren har kommit när det är dags för det köpet. Sedan var jag och Vera i ridstallet för Vera andra ridlektion. Vera önskan gick i uppfyllelse, nämligen att få rida utomhus. Det blev en tur i skogen. Riktigt mysigt och jag blev så sugen på att rida. Men med tanke på hur harig jag var när jag red när jag var liten så ska jag nog hålla mig bredvid hästen haha. 
 
 
Japp, Vera var så glad under hela ridturen.
Pratade och skrattade i stort sett hela tiden :) 
 
Nä, om jag ska orka upp imorrn så får jag nog börja krypa mot kudden nu.
 
Natti
 
 
 
 
 

En helg i April

 
Pappan i huset åkte i fredags ner till Malmö för att kolla in någon form av datorspelstävling. Jag vet inte alls vad det kallas men jag vet att spelarna sitter och spelar längst fram på någon form av scen och det sänds på storbildstv så att publiken ska kunna se. Låter urtrist om jag får säga mitt men Fredrik och hans spelkompisar har tydligen det trevligt och kul.... 
Jag och kidsen är med andra ord lämnade här uppe i Skaraborg för att försvara oss själva. Och det har vi gjort bra. Vi har chillat en hel del. En riktigt skön helg. 
Igår var Vera på sin första ridlektion. På stallet har de prova-på-ridning varje lördag och där var vi igår. Vera var ju så underbart söt i väst och ridhjälm. Jösses!!
 
Hon var först supertaggad men sen när hon skulle sitta upp så ville hon inte längre. Men när de andra hade satt sig på sina hästar så blev hon supertaggad igen. Hon ville att vi skulle ta med hästen ut så att den kunde springa med henne haha. Nu är hon uppsatt på listan nästa lördag oxå så får vi se om det är kul då oxå :)
 
 
Vera och Vitnos! 
 
Idag har kidsen varit en sväng hos kompisar och då passade jag på att ta en promenad och även träna. Alltid skönt att kunna göra det lite ostört.
Nu har jag suttit med lite jobb. Imorgon börjar jag med utvecklingssamtal och jag har idag förberett det sista. 
Nu känner jag mig färdig och redo att sätta igång. 
 
Nu är det dags att njuta det sista av helgen. Snart är det Mästarnas Mästare så jag har rotat fram lite godisrester och nu ska det bara chillas :)
 
 

Viva la Pop

 
Dags att börja förbereda sig på en ny vecka. Jag brukar alltid under söndagar skriva ner vad som ska göras på jobbet den kommande veckan. Tankar och idéer som poppar upp måste skrivas ner, annars är dom glömda och begravda imorgon när jag sitter på planeringen! Alltid skönt att komma till planeringen och veta vad jag ska göra så att man inte är som en yr höna som inte får ett smack gjort.
 
I fredags packade jag och mina fina kollegor in oss i en minibuss och styrde kosan mot Göteborg. Väl framme så checkade vi in på Gothia Towers och sedan gick vi snett över gatan för att njuta av trerätters och Orups krogshow Viva la Pop. Vilken entertainer den mannen är! Jag förstår hur och varför han har varit och är en av sveriges största artister. Han vet hur man underhåller publiken. 
Det var en riktigt lyckad kväll och vi hade så jäkla kul :) 
 
 
Lånad klänning av Emmie fick det bli i fredags. Ursnygg och skorna ska vi inte tala om. Underbara!!
 
 
Inte helt lätt att få en bra bild med alla lampor så ni får klara er med denna :)
 
 
Hotellfrukost, behöver jag skriva något mer om det haha
 
 
 

Vi är på andra sidan

 
Jag och Fredrik har legat sjuka i magsjuka de senaste dagarna. Kom som en blixt från klar himmel natten mot fredag och sedan har det varit upp å ner i några dagar. Men imorgon återgår vi båda till jobb igen helt återställda.
 
Så helgen som har gått har det inte hänt något speciellt alls. Jag och Fredrik har turats om att ta hand om kidsen medan den andre har sovit. De kommande dagarna är lite med fyllda: p-möte, frisör och en tur till gbg med jobbet för att se Orups krogshow. 
 
Blev en kort uppdatering idag. Ville mest bara visa att jag lever.
 
 
Våren kommer smygandes!
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0