First day of many


Då har Liam gjort sin första skoldag. Han gillade det och hade haft en bra första dag när vi kom och hämtade honom. Jag och Fredrik hade båda tagit ledigt för att kunna vara med vid både lämning och hämtning. Efter skolan så åkte vi in till Skövde och bowlade och åt. Vi ville ju fira att Liam börjat skolan :) 


Otroligt nog så var det morsan som vann idag



Dags för en ny resa

 
 
Imorgon klockan 09.00 börjar en ny resa för vår stora lilla kille. Då tar han klivet in i skolans värld. En värld full av kunskap, skratt, måsten, kompisar, underhållning, härligheter, utmaningar osv. Liam är inte allt för brydd över vad som komma skall. Han tar väldigt lätt på det. Han har ju gått på fritids i två veckor nu och det är i samma lokaler på skolan som han kommer ha som klassrum så jag tror inte riktigt att han ser vad skillnaden kommer att bli. Så han tar allt med ro och det är jag glad för :) 
 
Skolstart innebär ju oxå slutet på sommaren. Tittar ut genom vardagsrumsfönstret och nu är det beckmörkt ute. Det känns inge kul alls. Dags att tagga till och ta sig igenom en mörk höst för att sen möta julen :) Nä, jag ser fram mot hösten oxå. Inte så lönt att vara negativ över något som inte går att göra något åt. Det är kul att allt drar igång på jobbet. Äntligen lixom!!! 
 

Dags att sluta vädergnälla!!!

 
Så har det gått en vecka och semestern är ett minne blogg. Ekorrhjulet snurrar runt runt runt och veckoplanering är ett måste igen. Att bara go with the flow och göra vad vi känner för är inte så aktuellt längre. Men vardag och ekorrhjul kan vara rätt skönt det med.
Första jobbveckan gick extremt fort och det var kul att vara tillbaka med knasiga kollegor och härliga ungar :) Liam har haft sin första vecka på fritids och trivs än så länge. Det är mest den här morsan som är nojig och har ångest över det. Förskolans trygga värld är väldigt bra.... låt oss hoppas att skolan kan vara likadan.
 
Hörde idag om Tarfala, ett område i norra Sverige. Där har dom inte haft sommar än, dvs de har inte haft över 10 grader i fem dygn i sträck. Och nu har hösten kommit dit. Så alla ni som gnäller över dåligt väder denna sommaren kan nu hålla käft. Det finns dom som inte fick någon sommar alls..... 
 
Vi har hittat en ny lekplats här i byn. Jag och kidsen var där igår för att se hur den var. Superfin och rolig verkligen. Tänk om dom kunde satsa så på lite fler lekplatser här. Vi har så många fallfärdiga lekplatser här runtomkring. Vissa av dom vågar man ju inte låta kidsen leka på för det ser inte ut som att dom kommer hålla för lek.... 
Men den här lekplatsen kommer vi besöka flera gånger.
 
 
 På den gula mattan till höger så fanns det till och med ett utomhusgym. Det är verkligen något som borde finnas på fler ställen! Vet inte om just detta var så genomtänkt men tanken är väldigt bra!

Sista veckan är till ända

 
 
Sista semesterveckan har nu nått sitt slut och på måndag är det åter dags att ta steget in i ekorrhjulet och alla rutiner och måsten. Jag är helt klart vääääldigt kluven inför detta. Ena stunden vill jag absolut inte börja jobba igen och andra stunden så är jag riktigt sugen på det. Jag älskar ju nystarten som kommer efter sommaren. Att starta om på nytt, få börja planera vad vi ska hitta på, brainstorma... Det är väl inte helt konstigt att känna sig lite kluven efter semestern. Man kan alltid ha några veckor till :) 
 
 
I veckan har vi varit på Skara sommarland. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Jag var där för typ 5-6 år sedan med Emmie och Noel och hade för mig att jag inte alls gillade det. Att det inte fanns något att göra och att allt var helt förfallet. Men kidsen var helnöjda hela dagen och hade jättekul. Vera kunde dock inte åka så många karuseller för hon var för kort. Så det var väl det som var det negativa. Badlandet där är ju outstanding med hur mycket grejer som helst, både för stora och små barn. Man ska ju inte åka dit och tro att det är Liseberg när det gäller karuseller. Men med tanke på badlandet så slår det helt klart Liseberg när man har barn som är i ålder med mina. Tummen upp för det!!!
 
 
Har äntligen skaffat mig en nyckeltag till gymmet så nu kan jag träna nästan när jag vill på dygnet. Perfekt när jag vill träna på helgen för då har dom kassa öppettider men med nyckeltag så väljer jag själv när jag vill träna. Tummen upp för det!!
 
Igår hade jag och Fredrik bröllopsdag. 5 år som gifta minsann. Ja vi slog ju verkligen på stort dessutom.
Vi lämnade bort barnen och sedan köpte vi en massa gött, fixade en film och bara tog det lugnt med film och mys. Helt i vår stil haha... Ska tillägga att vi såg Jupiter Ascending och det kan nog vara den sämsta filmen jag någonsin sett. Så skit i att se den. Slöseri med tid..... Synd för jag gillar ju Mila Kunis.. men här gör hon bort sig tyvärr.
 
 
 
 
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0