A Dream Come True

 
Jag har ta mig tusan slitit de senaste åren. Hoppat från olika jobb. Behövt lära mig nya arbetsplatser flera gånger och känt mig totalt jävla vilsen ibland. Att byta börja nya arbetplats är jobbigt. Tokjobbigt till och med. Det tar flera månader innan man faktiskt kommit in i allt och allt flyter på. Det tag väldigt mycket energi att alltid vara på tå. 
Sen är det även tufft att hela tiden känna att man inte riktigt är en del i gänget på grund av att man ¨bara¨ är vikarie.  Och det där jäkla slutdatumet. ¨Nu har jag tre månadslöner kvar och sen får vi se hur det blir....¨ Inte ett dugg kul.
 
Men för min del är det slut med det!
 
Idag blev jag erbjuden fast tjänst på min nuvarande arbetsplats!
 

Lyckan är så jävla total
Vilken lättnad.
Vikarieslitet är över och jag är nu en del av den ordinarie personalen.
Jag har slitit för detta och äntligen får jag belöningen.
 
Nu kommer det rulla på och jag kan njuta på ett annat sätt. 
Underbart!
 

The angry one

 
Sitter och tittar på Farmen på tv4 och förundras över hur illa vuxna människor kan behandla andra människor. Jag förstår ju inte riktigt hur man kan vara grym och elak mot människor så att de blir ledsna och nedbrutna. Jag som jobbar med barn och har barn själv pratar med barnen om sådana här situationer dagligen. Hur vi ska bara mot varandra, hur vi ska prata med varandra, hur det är om någon är elak mot en osv. Men inte ens vuxna verkar veta hur vi ska vara mot varandra. Nu kommer jag aldrig vara med i ett sådant program men jag hoppas innerligt att jag inte skulle förvandlas till en elak och rutten människa i en verklighet som inte är verklig!
 
Här hemma har vi haft kaos från och till. Vi har en ung herre som just nu trotsar hela tiden och jag tror att han har gjort det till en sport nu. Varenda situation blir till en batalj. Idag var det så illa att vi faktiskt ställde in den lekdaten som vi hade bokat med Matilda och hennes pojkar. Vi behövde lixom visa att det fick vara nog! Så dagen blev inte som planerad men jag hoppas att vi kan boka in en ny dag snart!
 
 
Inte helt olik vår pojke ibland.
 

En sömnig AllaHjärtansDag

 
zzZZzzZZzzZZzz.... det hade varit så härligt med en eftermiddagslur idag. Jag är så sömnig just nu och tanken på att bara kura ihop mig under ett täcke och sova en stund lockar verkligen. Men Fredrik är iväg hos en kompis och kollar på bandy och även om kidsen kanske skulle gilla att ha fritt fram utan lagar och regler här hemma en stund så tror jag att jag skippar den där tuppluren idag :P Vet inte riktigt om efterarbetet verkligen skulle vara värt det sen... 
 
En av anledningarna till att jag är seg och trött idag är att jag var tvungen att ställa klockan denna morgon för att jag hade en tid att passa hos Sandra i hennes salong.
 
Jag har verkligen saknat de urtjusiga naglarna men nu är dom tillbaka!!
Jag är så nöjd. 
 
AllaHjärtansDag är inget som uppmärksammas här hemma direkt. Fredrik fick geléhjärtan och sen fick det vara bra haha. Mer romantik än så kan vara skadligt har jag hört.
 
Av jobbet fick jag gott te och fudge. 
 
Te med smak av mint och choklad och fudge med smak av vanlij och jordgubb.
 
Jag och kidsen har laddat upp med lite gott så att vi klarar vår lördagkväll. Jag orkar verkligen inte göra något idag så det får vara en riktigt lugn dag känner jag. Kommer bli mycket mer ös imorrn med fotbollsträning, kompishäng och simskola... phuh, blir matt av bara tanken. Behöver nog ta semester nästa vecka haha.
 
 
 
 
 

Snart är vi där

 
Redan onsdag imorgon och halva jobbveckan snart avverkad. Är av någon anledning extra sugen på helg denna veckan. Känner mig lite seg och disträ och inte alls så peppad som jag brukar vara. Vet inte om det kan bero lite på att det är sportlov och vi inte har samlingar som vi brukar. Det är alltid kul med samlingar och få sitta med ¨mina¨ barn och prata eller göra något kreativt :) 
 
Imorgon är det upp tidigt för min del men hem tidigt. Härligt. Liam ska ha kompis med hem så han kommer ha fullt upp hela dagen. Ibland vill jag göra så mycket på onsdagar för att lixom passa på när vi slutar tidigt. Men nu börjar jag känna att vi inte alltid orkar att ha fullt upp att göra då. Det är skönt att bara ta det lugnt och bara umgås vi tre. Men nu ville Liam ha kompis med hem så så fick det bli. Dom sköter sig själva så kan jag och Vera umgås bara vi :)
 
Nu ska jag pausa en stund till innan det är dags att sova.
Natti

Kan det bli sämre??

 
Slog precis på kanal 5 och filmen Sharknado drog igång. Tänkte att jag skulle ge filmen en chans. Kunde kanske vara spännande. Ungefär 5 sekunder in i filmen kunde jag inte låta bli att fnissa. Jösses, 10 poäng för den extremt låga kvalitén. Tänk att det faktiskt har lagts pengar på att göra denna film. Inte överdrivet med tanke på kvalitén men den har inte varit gratis. Sjukt dålig. Att den ens får visas på bästa sändningstid är skandal. 
 
Denna helgen är helt barnfri då kidsen är hos farmor och farfar. Så tidigt imorse passade jag på att köra ett dubbelpass på gymmet. Först spinning och sen tabata. Perfekt start på helgen verkligen. Jag passade även på att ta en promenad för att fylla på med D-vitamin :) Äntligen lite solljus i ansiktet. Fick nästan lite vårkänslor. Det vita hala underlaget suddade dock ut den känslan ganska snabbt igen. 
 
Igår var jag ute med jobbet. Först lite gott att dricka och äta hemma hos Frida och sedan var det bowling. Det är verkligen hur kul som helst. Gick ovanligt bra för mig dessutom. iaf första rundan :P Sen skyller jag helt och hållet på de där 5 alkoläskarna som jag hävt i mig alldeles för snabbt haha... Efter bowlingen åt vi god mat och umgicks. En rolig kväll helt klart!!
 
Discobanorna hade vi ju såklart :P
 
Nä, om jag skulle ta och återgå till den extremt spännande filmen nu..... 
 

Utmaning gånger två

Under februari kommer jag delta i två stycken utmaningar. En plankutmaning där man till slut ska kunna stå i plankställning minst 4 minuter. Det började med 20 sekunder idag och är även 20 sekunder imorgon. Sedan stegras det succesivt och till slut kommer bålen var hysteriskt stark :)
 
 
Utmaning nummer två är en squatutmaning. Där är slutmålet att klara av att göra minst 200 stycken i ett svep. Det känns ju väldigt långt borta att klara så många. Dessutom så är stegring väldigt grym men jag får fokusera på vilka härliga ben och rumpmuskler jag kommer att få :) 
 
Bra sätt att peppa sig att se till att träningen blir av!! Så anta utmaningarna :)
 
 

Träning gånger två

Vi började vår söndag med att följa med Liam på hans fotbollsträning. Första gången jag var med sedan han bytt klubb och jag såg ju att det verkligen var rätt att byta.
5 tränare på 14 ungar, dvs alla barn blir sedda och får den hjälp som de behöver (så borde kommunerna tänka när det gäller förskolor och skolor). Liam trivs mycket bättre.
 
Snyggaste matchstället från laget som är den framtida klubben :)
 
Vera trivdes rätt så bra i hallen. Oj så mycket ytor haha
 
 
Vi hade såklart tänkt att vi skulle ut och lekt i all den nya snön som kommit under natten men Liam tyckte det var för kallt så vi har hållt oss inne hela eftermiddagen. Legobygge, mer fotbollsträning (i köket denna gången), städning osv. En väldigt mysig dag.
Och nu ikväll så var Liam på sin första simskola. Även det var väldigt lyckat. Många förskolekompisar även där.
Egentligen ska föräldrar inte vara med alls men Liam ville ha med mig och jag vill ju vara med och titta!! Är alltid kul att se hur Liam är i olika sammanhang. Hur kommer han vara? Kommer han att lyssna? Hur klarar han nya grejer? Hur ska jag veta det om jag inte får vara med :P
 
 
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0