En sömnig AllaHjärtansDag

 
zzZZzzZZzzZZzz.... det hade varit så härligt med en eftermiddagslur idag. Jag är så sömnig just nu och tanken på att bara kura ihop mig under ett täcke och sova en stund lockar verkligen. Men Fredrik är iväg hos en kompis och kollar på bandy och även om kidsen kanske skulle gilla att ha fritt fram utan lagar och regler här hemma en stund så tror jag att jag skippar den där tuppluren idag :P Vet inte riktigt om efterarbetet verkligen skulle vara värt det sen... 
 
En av anledningarna till att jag är seg och trött idag är att jag var tvungen att ställa klockan denna morgon för att jag hade en tid att passa hos Sandra i hennes salong.
 
Jag har verkligen saknat de urtjusiga naglarna men nu är dom tillbaka!!
Jag är så nöjd. 
 
AllaHjärtansDag är inget som uppmärksammas här hemma direkt. Fredrik fick geléhjärtan och sen fick det vara bra haha. Mer romantik än så kan vara skadligt har jag hört.
 
Av jobbet fick jag gott te och fudge. 
 
Te med smak av mint och choklad och fudge med smak av vanlij och jordgubb.
 
Jag och kidsen har laddat upp med lite gott så att vi klarar vår lördagkväll. Jag orkar verkligen inte göra något idag så det får vara en riktigt lugn dag känner jag. Kommer bli mycket mer ös imorrn med fotbollsträning, kompishäng och simskola... phuh, blir matt av bara tanken. Behöver nog ta semester nästa vecka haha.
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0