Lite på helspänn


Några minuter kvar av rasten nu. En lite speciell arbetsdag idag och vi är väl alla lite på helspänn. Ska bli skönt när klockan slår 17 så jag får åka hem och stressa av lite.  

Igår var det release av nytt pass på måndagens activio spinningpass. OJ är väl det bästa sättet att beskriva det passet haha. Ett riktigt tungt och svettigt pass. Verkligen perfekt ihopsatt enligt mig! Brände ordentligt i låren :) Jag gillade detta passet mycket bättre än det förra. 

Jag älskar att hämta mina kids på förskolan på eftermiddagen. Men måndag och tisdag slutar jag ju sent så det är Fredrik som hämtar dom. Och det kan jag sakna. Konstigt egentligen eftersom det är jag som hämtar de andra dagarna men det känns konstigt när jag inte ska hämta dom efter jobbet. 

This Week


Mina barn gör mig gammal. Då menar jag inte de gråa hår som de ger mig varje dag genom att trilskas med mig. Nej, jag menar att sedan vi fick Liam så har tiden gått i ett rasande tempo. Svish säger det så har ännu en vecka gått och jag har inte hunnit göra hälften av det som jag hade tänkt mig. 
Jag kan inte minnas att dagar, veckor, månader och år gick så här fort innan kidsen. Så det verkar som att det är sant det som varenda kotte med vuxna barn har sagt: innan du vet ordet av så är dom vuxna och har flyttat hemifrån! 
Dom sa något om att jag skulle njuta av småbarnsåren men det vet jag inte om jag hinner ;)

Något som jag inte hunnit med de senaste är träningen! Jag känner mig just nu som en dallrig geléklump, om någon petar på mig så slutar jag aldrig dallra typ. Jag har tränat men på tok för lite så nu ska jag ta tag i det igen. Måste bli ändring. Dags att sluta skylla på att jag kommer hem sent. För det är inte giltigt när man kommer hem 17 :/
Motivationen är det som har saknats men jag vet att bästa sättet att få tillbaka den är egentligen att träna träna träna. Då kommer den tillbaka! 
Så schemat är spikat för kommande vecka och nu är det bara att bita ihop och se till att svettas ordentligt! 

Ikväll är det bara jag och kidsen, Fredrik är på bandy. Vera har dock redan kastat in handduken och ligger i sängen. Liam tittar på film och här är jag. Ska ta en dusch innan jag slår på film och plockar fram godiset :) 

MysMorgon



Denna morgon tar båda pojkarna i huset sovmorgon medan flickorna myser framför Pippi. Vera tyckte det var morgon 05.45. Jag kan inte påstå att jag höll med men det bryr sig Fröken V inte så mycket om. Lite Pippi hållerhenne tyst och lugn så att pojkarna får sova.

Idag ska vi till Ikea var det tänkt. Lite förvaring av olika slag till barnen hade jag tänkt mig. 
Vera ska få ny säng oxå hoppas jag. Spjälsängen känns tråkig nu!

En juniorsäng av detta slag hoppas jag att vi kan hitta. Lagom stor för både tjejen och rummet. 

Nu vill både liten och stor ha frukost. Tur att jag handlade lite god frukost igår så att det blir en riktig brakfrukost :)

A Day In Our Life



Efter jag och Vera hämtat Liam på förskolan så gick vi ut i skogen. Vera mår så mycket bättre än igår så någon öroninflammation var det inte. Antar att två veckor med förkylning satte sin spår.  Skönt att det inte var något långvarigt. Aldrig kul att behöva vabba direkt när man börjat nytt jobb. Men med två små barn så vet jag ju att det inte är helt otippat att det blir så. Jag har absolut ingen som helst förståelse för föräldrar som säger att de inte har tid att vabba pga jobbet. Barn är alltid prio 1. 

Så imorrn är det jobb igen och det ser jag fram mot. På kvällen är det dags för klädparty igen men denna gången är det MeandI:s höstkollektion. Ska bli kul och det är extra kul eftersom de har kläder för mammorna oxå :) Jag har redan spanat in lite som jag ska ta en närmare koll på imorrn! 


Ni kan ju se tydligt här varför det tar emot att köpa nya byxor till den här ungen!!!!! 

"Mamma ooooont"



Vad lite alvedon kan göra. Vera vaknade med öronont och hon var så ledsen. Vet inte om det är öroninflammation eller om hon bara är svullen i örat på grund av förkylningen som hon haft ett bra tag. Får avvakta och se om det onda kommer tillbaka när alvedonen gått ut ur kroppen.
Nu tittar vi på Pippi och äter kanelknäcke och bara myser. Liam ville till förskolan så han får vara där till efter lunch. 

Rapport från Vera golv



Mycket val idag. Här har vi laddat till max och ska följa valvakan. Lite nervös är jag allt men det ser lite mörkt ut för min del... eller för de partier jag röstat på. Men hoppet är det sista som lämnar människan.
 Mina två viktigaste valfrågor har varit skolan och miljön, helt och hållet för mina kids skull. Det är deras framtid som vi röstar om. Sen är det svårt att bena ut vad de olika partierna verkligen vill och vad allting kommer leda till. Men så påläst som jag varit denna gång har jag aldrig varit. Vilket väl är det som har gjort att jag röstar helt annorlunda ön vad jag gjort tidigare. Känns bra och nu är det bara att vänta. 


Vi har hälsat på "diGamle" ute i stugan. Snart bosätter de sig inne i stan igen så det kändes bra att få njuta av stugan en sista gång innan den gick i ide.

Det har varit en dag framför tvn mest idag. Vi har som sagt följt valet slaviskt :P Liam har varit på kalas och då passade vi andra på att njuta av fint väder och lite glass. Inte så ofta som vi bara har ett barn att fokusera på. 

Nu har Fröken V nog somnat så jag ska smyga tillbaka till tvn nu.

Gratis Arbetskraft

 
 
Jag har heeelt emot att arbeta hemma och jag gör det väldigt sällan. Varför ska jag arbeta gratis lixom? Helt jäkla orimligt att lägga min fritid på att förbereda arbetet. 
Men ibland blir jag tvungen för att det ska bli bra. Det är helt omöjligt att hinna ordna allt på arbetstid ibland, tyvärr. Så jag har fixat och donat med ditten och datten ikväll. Klippt med världens slöaste sax :O bland annat. Nu ska jag plugga in sagan lite till för att slippa skämma ut mig inför barnen imorrn på samlingen :P 
 
 
 
 

¨Pompigt¨ och ¨Somrigt¨ värre

 
ojoj, än en gång har bloggen hamnat långt ner på priolistan. Omställningen till det nya jobbet har tagit ut sin rätt. Trött i huvet av allt det nya men samtidigt så har hjärnan gått på högvarv för att organisera den kommande hösten på jobbet. Mycket som ska planeras, eller allt ska planeras snarare. Jag vill ju ha det på mitt sätt i min ¨lilla¨ grupp men samtidigt arbetas det på ett sätt som jag måste anpassa mig till oxå. Det blir bra, det är jag helt säker på. Allting känns kul även om vissa saker kommer vara en stor utmaning.  Men det är inget som vi inte kommer reda ut :)
 
 
 
Förra veckan var jag på Pomp de Lux-party hos Frida. Jag hade inga höga förväntningar efter att jag tittat på deras nya kollektion på nätet. Men jag hade tokfel. Allt var så fint och jag hade lätt kunnat handlat mer. Men någonstans fick jag dra gränsen :) och den blev där jag gissade på att Fredrik inte skulle slå bakut haha.
Fleecen högst upp har jag spanat på i 1 år men inte slagit till. Så nu fick det vara nog på spaningen helt enkelt. Men bilden gör inte kläderna rättvisa. Dom är så mycket finare i verkligheten. Superfina! 
Liam fick inget för han vill inte ha det på sig ändå. Han har så mycket som jag får tvinga på honom för att det inte är Blixten, Turtles eller liknande. 
 
 
Vilket väder vi hade i förra veckan! Nästintill sommarvärme och det är September. Jag har ju kämpat mig fast vid sommaren medan folk runtomkring har pratat höst. Men se där fick ni. Vår sommar stannar minsann ett tag till. 
Igår tog vi en skön promenad i sommarvärmen. 
 
Nu ska jag klippa och klistra lite innan jag hoppar ner i sängen.
 
 
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0