Glossybox

Idag låg det en fin present i brevlådan som var till mig. Det var en glossybox som Emmie har köpt åt mig. Jag har fått en prenumeration på 3 månader. Så jag får en box varje månad som är fylld med olika produkter som man får prova. En riktigt kul ide tycker jag och det var allt spännande att öppna boxen! Skinplan - blandas med ens dagkräm och boostar huden Alessandro fotkräm Brilliantsmile - tandkräm som ska ge mig vita tänder Anatomicals - ansiktsmask Alessandro nagellack

Krämpor

Halsbränna! Vilket jävelskap det är! Det gör ju riktigt ont och det är så jäkla obekvämt. Det är en sak när det bara kommer när jag ligger ner men när det kommer hur jag än placerar mig då blir jag pustig och förgrymmad. Och varför är det så att den mat och dryck som utlöser halsbränna det är sådan mat som lockar mest: smörgåsgurka, apelsinjuice, stark mat, choklad är några av smaskigheterna som jag borde undvika men inte gör. Så därför sitter jag nu här med halsbränna från helvetet!!

Krämpor

Halsbränna! Vilket jävelskap det är! Det gör ju riktigt ont och det är så jäkla obekvämt. Det är en sak när det bara kommer när jag ligger ner men när det kommer hur jag än placerar mig då blir jag pustig och förgrymmad. Och varför är det så att den mat och dryck som utlöser halsbränna det är sådan mat som lockar mest: smörgåsgurka, apelsinjuice, stark mat, choklad är några av smaskigheterna som jag borde undvika men inte gör. Så därför sitter jag nu här med halsbränna från helvetet!!

8 veckor kvarstår

 
Wow, det märks verkligen att minisen i magen bara växer och växer. Nu är det inte längre små buffar och sparkar. Nu har det byts ut till att det stångas med full kraft. Ibland är det som att minisen tar sats med fötterna i ena sidan av magen och sträcker ut sina 40 cm och ligger raklång där inne. Det buktar ut i alla vrår verkligen. 
 
Det var många som varnade mig för att kombinationen graviditet och värme inte gick hand i hand. Det begrep jag väl men det är på riktigt rätt så jobbigt. Ena stunden känner jag mig sval och fem sekunder senare så är det som att någon virat in mig i en sovsäck och slängt in mig i en bastu. Outhärdligt. Så lite i smyg tackar jag för det kassa vädret ibland :P 
 
Bjuder på en magbild ute i det fria.
Vecka 32
Snälla, ignorera shortsen som liknar ett par boxershorts som helt har mist all passform. 
Dom är sköna!!!
 

Latar dagar

 
Vilka heta dagar det har bjudits på i veckan. Jag vill inte klaga men räcker det inte medc 25 grader? Över 30 tycker jag är lite överdrivet. Men ja, vi har haft det riktigt skönt med lata (så lata dom nu blir med en galen plutt) dagar vid stranden och sköna kvällar med grill och fint sällskap. Precis så som sommardagarna ska spenderas!
 
 
 
 

Enkel och billig piff

 
Jag har tittat på Liams garderober i flera år och bara suckat. Usch vad dom har varit tråkiga. Vi hade behövt köpa helt nya men det har inte haft prio ett här hemma. Dom fungerar att ha kläder och annat i. 
 
Men jag hade fina väggdekaler liggandes ( i dessa garderober ) som jag köpte för att sätta på Liams vägg. Men så blev det inte. Så varför inte piffa garderoberna med dessa :) Emmie var snäll och hjälpte mig och så här fina blev garderoberna. Liam gillar alla djuren som nu flyttat in hos honom. 
 
Det har blivit nya handtag oxå och för en riktigt billig peng (under 200 kr) så fick hans garderober ett rejält lyft!!

Gott i värmen

I den här värmen är det sååååå befogat är kränga pizza på trappan medan grabbarna fixar poolen

Ljumma sommarvindar

Äntligen så fick vi en fin sommardag igen. Som vi har längtat. Och som sig bör så har vi spenderat den utomhus hittills. Det måste vara första dagen som det faktiskt blåser ljumma sommarvindar istället för isande höstvindar. Helt underbart!! Fredrik hade med sig en present till Liam när han kom från jobbet. Igår sa jag till Fredrik att det var förbud att köpa bilar till Liam nu för det är de enda leksakerna han har nu nästan. Och vad är det Fredrik kommer hem med? Jo, en radiostyrd bil. Så farlig är jag och mina förbud :P

Lite Bradshaw till mig

Jag kikade in hos Fredrik när han satt framför datorn förut. Såg att han höll på med att beställa billiga dvd-boxar och jag fick syn på SATC-boxen, SVINBILLIGT. Jag hintade såklart om det. Då klickade Fredrik fram sin beställningslista och vad är det jag ser? Jo, han hade redan beställt den och hade tänkt överraska mig. Jag förstörde det lite men snart har jag boxen :) Min fina Fredrik! Nu ser jag framför mig hur jag sitter i soffan och ammar minisen och tittar på SATC medan pojkarna stojar! Alla är tillfreds och nöjda. Så rosa och fluffigt det är haha. Man kan väl få drömma iaf!

Gosig smiley

Här hemma har vi tagit en härlig sovmorgon. Liam ville gosa och jag är ju inte sen som säger nej till det. Jag får stå ut med att hans käraste vän oxå är med i goset!

Släktfest på Kållandsö

 
Vilken fin dag det var igår. Fredriks mammas släkt var samlad ute på Kållandsö och stämningen var verkligen på topp och solen sken så varmt hela dagen!
Det lektes lekar, åts god mat och badades i bassängen. Jag som inte alls är förtjust i att leka lekar tyckte ändå att det var riktigt roligt. Några timmar in i lekandet började jag dock få en massa sammandragningar som kändes en hel del så då stod jag över. Men visst är det precis lika roligt att se på när folk sörpla öl med två tampongen i munnen eller spela fotboll med dumstrut :) När det var pilkastning lyckades jag faktiskt pricka tavlan med alla tre pilarna!! Poängen har jag inte koll på dock........ 
 
Liam njöt oxå såklart. Vi var de sista att anlända till stugan så när vi kom var det fullt på människor överallt. Då var han lite mer avvaktande och blyg men efter en timme var han i full gång. Fredriks kusiner agerade barnvakter åt alla småbarnen och det var dom duktiga på. Lite lättare för en annan att bara kasta upp fötterna på en stol och relaxa då :)
 
 

Vi intar dagisgården

Spott och fräs

Lördagsmorgon och här hemma tar vi det vääääldigt lugnt. Iaf jag och Liam. Fredrik är iväg och jobbar den stackaren. Han har jouren nu och det har ringt en del redan. Ikväll är det släktfest ute på Kållandsö och då får vi hoppas på att det låter bli att ringa. Men det känns som att det är att hoppas på för mycket. Igår var jag och Liam hemma hos Emmie & Co. Då fick vi träffa deras nya familjemedlemmar. Snacka om att det var söta men tuffa små ungar. Spotta och fräste åt oss haha!

Yummie in the garden

Vinbärsbusken i trädgården är väldigt populär nu när den är full med röda härliga bär!

Slut på semester

Snacka om att komma hem till verkligheten igen. Nu har jag städar en timme här hemma och nu äntligen fått i mig lite frukost. Fredrik har haft fullt upp med renoveringen så jag visste att det inte skulle vara tip top här hemma men fixa på diskbänken och lägga kläder i tvättkorgen tar inte lång tid. Alltid tråkigt att städa upp efter andra.... men nu är det lite bättre här iaf. Vet inte vad som händer idag. Måste tvätta en del och vädret drar inte oss ut precis. Kanske blir bättre i eftermiddag!

Oh it was perfect

 
Nu har vi landat hemma i Västra Götaland igen. Veckan i Skåne har varit en av de bästa veckorna vi haft på väldigt länge. Jag och Liam har haft jätteskoj när vi träffat vänner och släkt och som med allt annat roligt så vill man inte att det ska ta slut. Jag är så glad att vi hann med att träffa alla som vi ville. Schemat har varit minst sagt fullspäckat               men det har bara varit skoj. Jag gillar att ha att göra och extra roligt är det ju när vi nu träffat vänner och släkt som vi inte har träffat på länge. 
 
 
Jag och Liam snodde Emmies bil och åkte till Ekaryd och Sandra och grabbsen. Vi spenderade hela dagen där och pojkarna lekte så bra tillsammans. Sandra slängde ihop en gudomligt god kladdkaka (som jag bara måste ha receptet till) och sen tog vi en extremt svettig promenad för att pojkarna skulle få sova lite. Som alltid hade vi en jättefin dag i Ekaryd!
 
Väääldigt smart att inte ha de höga benen på studsmattan. Mindre risk för brutna ben och killarna kan kliva upp och ner hur lätt som helst! 

Dags att beta av listan lite

 
Igår gick vi in i vecka 31 och nu är det inte långt kvar. Fast i och med att sommaren ska vara över innan bebisen kommer så känns det som en hel evighet är kvar av graviditeten. Men nu är det nedräkning på allvar.
 
Vi behöver köpa lite grejer innan bebisen har kommit oxå. Vagn köpte vi för längesen så det kan vi bocka av. Vi hittade en på blocket som är av samma märke som den vi hade till Liam men denna är mindre och smidigare. 4 hjul istället för 3 men fortfarande med svängbara i fram. Den är i riktigt fint skick så den är vi nöjda med, än så lämge iaf...  Vi har kvar Liams spjälsäng. Något vi ska köpa är ett skötbord. Vi ska ett som går att ha ovanför badkaret, det har jag bestämt. Slut på bajsdoft i hela huset när det byts blöjor!!! Sen är det ju alltid smågrejer som ska införskaffas: blöjor, salvor, nappar osv. Vi måste även ha en åkbräda till vagnen som Liam kan surfa på. Kläder kan oxå vara bra att ha till bebisen såklart :)
 
Det är dags att börja beta av listan tycker jag. Men jag kommer knappt ihåg vad vi behövde till Liam när han var nying. Det är sånt man kommer på när man behöver det lixom. Men, vi har ju lite tid på oss än!

Lekplatshäng, grillat och kattbebisgos

 
 
Vi har verkligen softa dagar här hos mamma och pappa. Chill på altanen medan kidsen leker på gräsmattan är verkligen något som jag skulle kunna vänja mig vid. Så här skön kan hela sommaren få vara.
 
Jag och Liam var inne i staden och träffade Anna och Måns i fredags. Först tog vi en fika och sedan blev det lite lekplatshäng. Perfekt för pojkar med spring i benen och mammor med behov av att tjöta :) Det visade sig att även denna lille kille ska bli storebror! Kul att vi prickar in det så nära med kull nummer två oxå :)
 
Efter stadsdaten drog vi ut på landet och hem till Bengt där det blev grillat.
 
 
På jakt efter de söta kattbebisarna som inte riktigt ville kela lika mycket som vi ville
Men jag lyckades haffa en och kela med :) Man blir ju lite sugen när dom här så små och ljuvliga :)
 
Nu ska jag och Liam se om vi kan dra med Falukorven ut på en promenad!
 
 
 
 
 

I början av Skåne

 
Som vanligt så krånglar blogg-appen här nere i Skåne. Funkar aldrig att blogga med bilder här nere och jag kan inte fatta varför. Och inte får man några svar från supporten heller. Men nu sitter jag vid mammas dator och ska göra en liten uppdatering tänkte jag.
 
Vi kom ner i onsdags och resan gick exemplariskt må jag säga. Kidsen skötte sig fint och Emmie körde som en pärla trots spöregn!
 
I Hästveda var vi på marknad i torsdags. Vi hade supertur med vädret och det var uppehåll under hela eftermiddagen. Jag har inte varit på marknad sen jag var liten och jag njöt verkligen. Köpte marknadsgodis i massor såklart :) Liam skullke prompt åka karusell men när han väl kom på så illtjöt han för han tyckte det var otäckt. Tyvärr fick inte föräldrar åka med då vi förmodligen ansågs vara för stora. Hade jag kunnat åka med så hade det nog gått lite bättre. Vi testade både Bil och Tåg men inget gick. Så lite tjut och trots blev det oxå på marknaden och jag fick räkna till tio några gånger. Härligt att vara förälder höhö.
 
 
Igår tog jag och Liam en promenad med Falukorven, aka Fanny. Kom förbi kossorna och dom muade på oss hejvilt så det var vi ju stanna och lyssna på :)
 
Det var en liten uppdatering, mer kommer senare idag!

Resfeber

 
Nu sitter vi och väntar på Emmie och "Nölle" (Liams nick på sin kusin). Väskorna står färdigpackade vid dörren och vi har resfeber här hemma: 
 
Liam: Mamma, det är dags att åka nu!!!! 
 
Detta utbrister Liam klockan 8 imorse, 2,5 timme tills Emmie & co kommer. Han vill verkligen ner till mormor och morfar nu nu nu!!! 

Inför The Big Trip

 
Här hemma packas det för fullt. För såklart så packade jag inte igår :P Men helt skvatt galen var jag ju inte så allt är tvättat och framlagt iaf..... det mest!
Alltid så svårt att veta vad man ska ta med sig. Blir det sol eller regn? Förmodligen regn! Men det kan ju bli sol. Man måste ju ha för alla väder. Kanske säkrast att rota fram vinterskruden oxå. Detta sommarväder verkar kunna bjuda på det mesta!!
 
Det ska bli så kul att komma ner till Skåne. Vi har fått in dater med några släktingar som vi inte träffat på 100 år. Dom har inte träffat Liam än, så längesen är det! Så det ska bli kul!! Självklart blir det lite träffar med vännerna oxå och det ser jag fram mot lika mycket. Kommer bli en bra trip, det känner jag på mig. (även om vinterskruden måste på)
 
Igår var jag och Emmie hos NagelSandra och putsade till våra fingrar. Denna gången är nog det resultat som jag  har blivit nöjdast med. Har såklart varit fint förut men nu känns som bara såååååå fräscha och snygga. 
 
När ska mina händer växa till sig och bli vuxna??? 

Alla går inte att muta med glass

Hade tid hos mvc klockan 14 idag. Jag packar in oss i bilen och startar bilen. Eller ja, jag försöker starta bilen iaf. Men det enda som startas är min frustration och stress! Försöker flera gånger. Hoppet är ju det sista som lämnar människan sägs det. Inte ens ett samtal till Fredrik får bilen att starta. Biljävel!! På cykeln med en tjutande unge i bak som VILL ÅKA BIIIIIIIIL!!!!!! Jag räknar lugnt till 10 och säger att det är kuuul att cykla Liam. Är du snäll får du glass se. Ja, muta sitt barn får man. Det funkade ypperligt. Synd bara att det inte går att muta vädergudarna med glass oxå. Men dom är lite svårare så självklart börjar det spöregna när vi cyklat några 100 meter. Inte en droppe under hela dagen men när vi måste cykla så är det klart att det regnar. Jag ber lite snällt om uppehåll men är det någon som lyssnar? Näpp! Jag vänder hem och skiter i mvc. Bebben mår nog bra inne i ugnen får vi hoppas. Man ser ju iaf tydligt vad som sticker ut på den här Barbamammakroppen:

God morgon tisdag

Kan det vara så att blogg.se-appen nu äntligen ska funka igen??!! Det har inte gått att ens logga in på den under en väldigt lång tid. Ingen blir gladare än jag om det nu är fixat. Att blogg från mobilen är jäkligt smidigt. Idag är det Liams sista dag på dagis och sen är det semester som gäller. 7 veckor ska vi vara hemma tillsammans! Det ser jag verkligen fram mot. Imorrn åker vi till mamma och pappa så idag ska jag se till att tvätta och städa och packa. Ska bli skönt att lämna vårt renoveringskaos ett tag. Det får Fredrik lösa nu :)

Lite gravid(a)

 
Vecka 30 och månad 8. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det har gått fort eller långsamt. Ibland har det rusat iväg och ibland har det segat. Men att ha kommit in i näst sista månaden känns helt crazy. Tänk att vi snart är 4 här hemma :) Det var så långt borta ett tag och att det nu bara är några veckor kvar tills en väldigt efterlängtad liten person kommer hem med oss känns underbart. 
 
Jag mår väldigt bra än så länge. En släng av foglossning antar jag att jag har eftersom jag har rätt ont i bäcken och höfter och även halsbränna har joinat. Men inget jag tänker gnälla om.... än. Förutom till Fredrik förstås. :) 
 
Häromdagen avslöjade även Liam att han hade en bebis i magen. Jag tror att han tyckte att jag med min mage tog lite väl mycket uppmärksamhet och han ville inte vara sämre lixom. Jag vet inte när han har BF men det kanske han avslöjar någon annan dag. ;)

En sommardag på Kållandsö

Idag har vi varit ute på Kållandsö och njutit lite. Jag tycker att bilderna talar sitt tydliga språk idag :)

Flytta på dig

 
Skööööön låt.
Älskar refrängen!
 
 
 
 

Sysslolös

Nu blev jag väldigt sysslolös.

Svenskt så in i Werning

 
Jag och Liam har varit ute på sommarens förmodligen svettigaste promenad. Trots att det blixtra och åska en del igår så har luftet inte lättat. Kvalmigt och äckligt och vi väntar på att det ska spraka till idag oxå så att man kan röra sig utan att hålla på att smälta bort.
 
Jag tror att flugorna även dom har fått lite ding av denna konstiga värme. När jag kom till hagarna där vi brukar gå så attackerade dom mig. På riktigt attackerade. Sådana äckligt stora som bits och dom var hur många som helst. Jag höll på att få panik och skulle precis vända när dom äntligen gav  upp. Det var otäckt på riktigt. Stackars hästarna som har det så där jämt. Usch!!! 
 
Nu sover iaf Liam i sin vagn och jag sitter och svettas. Fredrik renoverar för fullt och idag får han hjälp av svärfar oxå. Idag ska den nya väggen komma upp tror jag. Ska bli spännande att se hur stort rummet blir. 
Jag har ju även tapetböcker hemma som jag spanar i och jag har hittat en underbaring som Hanna Werning har gjort. det är hon som gjort vår tapet i vardagsrummet oxå. Hon gör helt underbara tapeter med massor av färg! Helt i min smak men Fredrik hatar såklart allihop! 
 
Min absoluta favorit
 
En till fining
 
Dom här hittade jag på nätet, även dom av Werning.
Sååååå jäkla fina!!! 
 
Meeeen, Fredrik vill inte. Han gillade iofs inte den i vardagsrummet heller så det är ju bara till att hoppas på att han faller platt ner och ger sig :)
 
I vårt vardagsrum sitter denna underbaring!

Jag har hittat "fikken Neeemo"!!

 
Jag och Liam fick trotsa de mörka molnen som började ta över himlen igår. Vi packade in oss tillsammans med packning i bilen och begav oss till stranden. Det visade sig vara ett riktigt beslut. Vädret var helt ok och fisken Liam njöööööööööt. Om det skulle börja växa fram simhud mellan hans tår så skulle jag inte bli förvånad. 
Vattnet var inte iskallt men heller inte så där härligt varmt som en annan badkruka hade velat ha om man skulle doppa mer än tårna :P Det var flera ungar som stod vid kanten och knappt ville gå i men Liam kastade sig i utan hämningar haha. Han lekte att han var "fikken Neeeemo". 
 
Det var ett lyckat beslut att åka till stranden och idag ska vi göra det igen.
Vädret är på topp med 26 grader!! 

Oh happy day

 
Dessa tre timmar som Liam är på dagis rusar verkligen iväg. Jag försöker att ta tillvara på dom och använda dom vettigt. Mest blir det ju fix här hemma som ni kanske märkt. För sen på eftermiddagen så kan jag fokusera på Liam och vi kan hitta på roliga saker. Åka cykel är ju Liams absoluta favvogrej i hela världen. Han skulle nog kunna åka cykel en hel dag. Inte mig emot heller för jag tycker det är skönt att cykla och det är bra motion när man är gravidis och får ont av all annan motion. 
 
Nu ska han iaf hämtas snart och efter lunch och nap så hoppas jag verkligen vi kan åka till stranden. Det skulle Liam äääääälska. Stranden vi åker till är så långgrund så jag hoppas att vattnet inte är superkallt vid kanten. 
 
Hit med massa sol nu så att strandplanerna kan bli verklighet :)

Strandhäng kanske

 
Klockan är inte ens middag men hemma hos mig har dagen minst sagt börjat effektivt. Disk, tvätt, dammsugning, lämnat son på dagis och städning av bilen är lite av det jag hunnit med. Flitigt må jag säga. Skönt att ha det gjort så fort som möjligt för att slippa ha det hängandes över mig under dagen. När jag surfat färdigt så ska jag snöra på mig skorna och ta en promenad. Bäst att passa på nu för idag ska det minsann bli vacker väder.... vi får väl se hrm. Men nu kanske vi kan få till det där strandhänget som jag ville åt igår. Liam njöt för fullt i sin bebisbalja så det gick ingen nöd på honom inte :) 
 
Om det är någon som vill veta hur man får punka på en cykel 3 gånger på 3 dagar så fråga oss, vi vet!!!

Sväng di lurvige

 
Jag hade stora planer för vår eftermiddag. Picknickkorgen skulle packas med lite fika och badkläder skulle rotas fram. Sen in i bilen och iväg till närmsta strand för lite plask och lek. Men det verkar som att vädret vill något annat. Äckelmoln har börjar ta över den annars så blå himlen och tempen blev till det kyligare. Nu hoppas jag på en snabbvändning för när Liam har sovit färdigt vill vi bada. 
 
Annars får det bli baljan kanske. Tyvärr så är pumpen till poolen trasig så det vattnet är allt annat än hälsosamt och botten är grönare än i Östersjön. 
 
Det blir till att svänga di lurvige och dansa soldansen helt enkelt!! 

Sök Sök Sök

 
Då ska vi se om jag kan hitta mig ett jobb igen
 
 
Pratade med en jättetrevlig kvinna på arbetsförmedlingen idag. Hon var väääldigt positiv och såg absolut inga hinder för att jag skulle kunna få jobb snart igen. Hmmm, borde jag sagt att jag ska ha barn om mindre än 3 månader.... ? Kanske. Men det ser dom när vi träffas live om några veckor :P
 
Om några minuter ska jag hoppa upp på min metallhäst och bege mig mot Liams förskola. Hoppas inte han blir aarg för att jag hämtar honom så tidigt. Han gillar ju verkligen sitt dagis så det skulle inte förvåna mig :)

Big Brothers

 
Två små killar som detta året ska bli storebröder!
<3
 

Att-göra-listan

 
Imorrn börjar min arbetslöshet. Att bli arbetslös 3 månader innan bebis ska komma och dessutom på sommaren är väl inte helt fel egentligen. Jag skulle ju ha jobbat 4 veckor till men glömska och klödd gjorde att det inte blev så. Nu väljer jag att se det som något positivt. Liam får mer tid hemma med mig och vi kan göra vad vi vill innan bebis kommer. När bebis är här som kommer det ju bli lite mer begränsat den första tiden så därför ska vi njuta av denna sommaren ordentligt. 
 
Nu ikväll har jag skrivit en to-do-list som ska avverkas under kommande vecka. Det är det som behövs göras men som jag bar skjutit upp för jag inte hunnit eller inte orkat. Men nu kommer det finnas tid för det:
 
  • Inskrivning på arbetsförmedlingen
  • Fixa arbetsgivarintyg
  • Avfrosta och rensa frysen
  • Rensa Liams garderob
  • Rensa bland Liams leksaker
  • Städa altanen
  • Rensa skåp i köket
  • Färga håret
Liam är på förskolan 8,30 - 11,30 och under de timmarna ska jag väl hinna med detta. Plus att jag ska promenera och crosstraina :)

Italien i mitt hjärta

 
Ja nu sitter vi på helspänn här i tv-soffan. Dags för en riktig rysarfinal mellan Italien och Spanien... Näe, så mycket spänning vet jag inte om jag känner. Men nu har vi följt hela EM och att missa finalen vore ju mer än lite tokigt. Nu får Italien se till att tvåla till Spanien så är jag nöjd. Fredrik håller på Spanien så det kan bli en rolig fight!!! 
 
Här hemma har det hänt lite grejer under helgen. Fredrik jobbar på riktigt duktigt och nu är väggarna som skulle rivas rivna och golvet är borta. Igår brainstormade vi lite och nu tror jag att vi har kommit överens om en mycket bra lösning för hur det ska se ut. 
Imorrn ska vi in till staden för att titta på tapet och golv. Jag har en tanke om hur tapeten ska se ut. Jag vill ha mycket liv i den och det ska inte vara någon mestapet. Men det är riktigt svårt. Allt ska ju verkligen gå ihop och jag ska tycka om det ett bra tag. Fast det svåraste är nog att få Fredrik att tycka om det.
Han har inte lika vild fantasi som jag så han 
 
 
 
vill gärna ha något lite mesigare. Jag har vunnit alla tapetslag hittills så vi får hoppas att det går vägen även denna gång!! :)

Vi har öppen planlösning i huset förut men nu är det minsann en öppen planlösning på riktigt. Här står jag i vårt kök och tar kort in i sovrummet. Väggen var förut mellan de två fönsterna till vänster. Nu ska den gå på denna sidan om det blå golvet. Blir en stor skillnad storleksmässigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0