Oh it was perfect

 
Nu har vi landat hemma i Västra Götaland igen. Veckan i Skåne har varit en av de bästa veckorna vi haft på väldigt länge. Jag och Liam har haft jätteskoj när vi träffat vänner och släkt och som med allt annat roligt så vill man inte att det ska ta slut. Jag är så glad att vi hann med att träffa alla som vi ville. Schemat har varit minst sagt fullspäckat               men det har bara varit skoj. Jag gillar att ha att göra och extra roligt är det ju när vi nu träffat vänner och släkt som vi inte har träffat på länge. 
 
 
Jag och Liam snodde Emmies bil och åkte till Ekaryd och Sandra och grabbsen. Vi spenderade hela dagen där och pojkarna lekte så bra tillsammans. Sandra slängde ihop en gudomligt god kladdkaka (som jag bara måste ha receptet till) och sen tog vi en extremt svettig promenad för att pojkarna skulle få sova lite. Som alltid hade vi en jättefin dag i Ekaryd!
 
Väääldigt smart att inte ha de höga benen på studsmattan. Mindre risk för brutna ben och killarna kan kliva upp och ner hur lätt som helst! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0