Vi drar till skogs

 
Liam drar ner mössan över ena ögat och hojtar till mig:
Kolla mamma!
Oj då, är du en pirat! hojtar jag tillbaka.
Näe, jag busar bara lite med dig mamma.
 
Det blev en tur upp på kullen idag igen. Vi hade verkligen Vädergudarna på vår sida och det har varit ljuvligt vårväder hela dagen. Hoppet om att våren faktiskt närmar sig lever kvar :) 
Denna gången hade vi med oss lite mer sällskap uppe på kullen. Barnens famor och farfar och Fredriks mormor och morfar (aka di gamle) gjorde oss sällskap. Vi grillade och kidsen kunde springa fritt överallt. Idylliskt verkligen. 
 
 
Och som vanligt så har Påskharen i Skaraborg inte riktigt koll på datum och tid så den hade varit ute och lämnat ägg redan denna helgen! Vilket lyckligt sammanträffande att vi var i krokarna just idag eftersom det fanns två ägg med namnen Vera och Liam på.
 
 
Vilka turfisar <3
 
 
Efter grillning och äggjakt så begav vi oss ut på en liten promenad i skogen. 
En riktigt svettig promenad då det var mycket uppför ett tag. Men det är så jäkla fint där så det är värt lite svett och pust. Tänk att bo i en liten stuga upp på kullen någonstans. Vilken dröm! 
 
Efter vår tur ute i skogen så kläckte Fredrik idén att vi borde tälta med kidsen i sommar. Min första reaktion är ju naturligtvis: NEEEEEEEJ tack. Usch det är så bökigt. På tok för primitivt för mig.
MEN, sen när jag tänker på hur kul Liam och Vera skulle tycka att det var så kan jag faktiskt tänka mig att göra det. 1 natt kan jag offra mig. Så vi får se om vi kan få till en tältnatt någon gång framöver. 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0