En helg i April

 
Pappan i huset åkte i fredags ner till Malmö för att kolla in någon form av datorspelstävling. Jag vet inte alls vad det kallas men jag vet att spelarna sitter och spelar längst fram på någon form av scen och det sänds på storbildstv så att publiken ska kunna se. Låter urtrist om jag får säga mitt men Fredrik och hans spelkompisar har tydligen det trevligt och kul.... 
Jag och kidsen är med andra ord lämnade här uppe i Skaraborg för att försvara oss själva. Och det har vi gjort bra. Vi har chillat en hel del. En riktigt skön helg. 
Igår var Vera på sin första ridlektion. På stallet har de prova-på-ridning varje lördag och där var vi igår. Vera var ju så underbart söt i väst och ridhjälm. Jösses!!
 
Hon var först supertaggad men sen när hon skulle sitta upp så ville hon inte längre. Men när de andra hade satt sig på sina hästar så blev hon supertaggad igen. Hon ville att vi skulle ta med hästen ut så att den kunde springa med henne haha. Nu är hon uppsatt på listan nästa lördag oxå så får vi se om det är kul då oxå :)
 
 
Vera och Vitnos! 
 
Idag har kidsen varit en sväng hos kompisar och då passade jag på att ta en promenad och även träna. Alltid skönt att kunna göra det lite ostört.
Nu har jag suttit med lite jobb. Imorgon börjar jag med utvecklingssamtal och jag har idag förberett det sista. 
Nu känner jag mig färdig och redo att sätta igång. 
 
Nu är det dags att njuta det sista av helgen. Snart är det Mästarnas Mästare så jag har rotat fram lite godisrester och nu ska det bara chillas :)
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0