We took a roadtrip



Igår kom vi fram till Skåne. Oj så efterlängtat! 


Idag har vi en fin dag planerad. Vi ska bege oss in till stan för lite shopping och lunch. Sen blir det nog lite träning och vi avslutar dagen med att släpa fram grillen :) Fint väder ska det vara idag oxå! Kommer bli så skönt. 



Trött efter lång resa och sedan massa bus. Låg och gosade hos mormor länge innan han gav upp. 


Igång igen



Så nöjd över dagens träning! Löpning och sedan styrka. Inga sviter efter lunginflammationen. Nu ser jag fram mot att kunna träna ordentligt igen :) 

Annars har det varit en väldigt lugn dag. Förmiddagen spenderades tillsammans med trasa, dammsugare och golvmopp. Har haft så mycket plugg och jobb så jag har inte riktigt orkat hålla ordning här hemma så det var ordentligt lortigt och tvättberget var högre än vanligt. Men nu så. Det går att andas igen :)

Nu väntar jag och Liam på att Gladiatorerna ska börja. Vi har följt det slaviskt under våren och det är riktigt mysigt att vi har det att titta på tillsammans varje lördag. 


Fredrik har en påminnelse på datorn. Får se om den hjälper ;) 

What a day



I förmiddags åkte jag och kidsen in till staden för att bli av med lite av deras blonda kalufs. Jag trodde frisören skulle få en ordentlig utmaning med fröken V då hon är känd för både humör och myror i brallan. Men jag tror att fröken blev lite chockad när det var hon som skulle sitta i frisörstolen så hon satt still den kvarten det tog att klippa hennes lockar. Hon tillät till och med frisören att göra en rosa hjärta haha. 


Värme Värme stekande Värme. 
Det fick bli ett bassänginköp idag. Smidigare än den store blå poolen. Sen var vi fast i trädgården i flera timmar. Jag kan bara svärfar som kom på en snabbvisit under eftermiddagen: "att vatten kan vara så kul". 

Fick hem ett snyggt armband idag. Bara så där. Eller ja, det var från Världsnaturfonden som tack för att jag är isbjörnsfadder :) bättre än en penna helt klart! 

Jag har hört rykte om regn imorgon så vi får väl se vad vi gör. Det jag bestämt vet är att jag ska träna. Jag har inte tränat sedan kvällen innan jag fick lunginflammation. Nu hoppas jag att det ska vara lugnt. Men kondisen kommer vara noll så jag är rädd att det inte kommer bli någon rolig eller skön träning. Jag får bita ihop, för nu är det dags!!! 

Så vändes det uppochner

Fick igår reda på att jag inte får fortsätta på min nuvarande arbetsplats. Luften gick ur mig samtidigt som jag ju visste att det kunde bli så. Önskar att jag kunde sluta direkt så det är lite svårt att hitta motivationen. Men, vi har fantastiska barn som jag tycker om så otroligt mycket. Dom gör det lätt att gå hit. Shit vad jag kommer att sakna dom små liven!! 

Men jag ska inte hänga läpp. Snart är sommaren här och det är uuuunderbart. Resten löser sig!

Ha en fin dag! 



På stan med svärmor/farmor igår!

Lättnaden är total


Ingen anledning till oro, jag lever än!
Mitt liv har känts lite hektiskt det senaste. Skolan har tagit upp all tankeverksamhet så någon ro till att blogga har verkligen inte funnits! Men 


nu hoppas jag på att få mitt liv tillbaka. Efter att jag nu hoppas kunna lägga sjukdom och skola bakom mig. 
Jag har precis redovisat min projektrapport och lättnaden är stor :) Det gick ok men jag kände att jag glömde något litet. Men nu är det gjort och nervositeten är skön att slippa. 

Vi slutar 14,15 idag så jag har några till att lyssna på innan jag får åka från Skövde. Men nu är jag på andra sidan :)

 


Jag som skulle ta bort det röda...



Att sitta i frisörstolen är typ det bästa som finns! Men av någon anledning så blir det aldrig som jag tänkt. Fast det blir ju väldigt bra ändå. Förmodligen bättre :) Ska bli väldigt spännande att se resultatet!! 


På andra sidan

 
Nu är jag på andra sidan. På andra sidan av den däringa lunginflammation. Känner av den genom hosta fortfarande men den tycker jag verkar vara på väg bort den oxå. Men jag såg till att fixa en ordentlig förkylning i helgen bara för att jag inte ska vara helt frisk...... 
Det var lite märkligt att vara borta från jobbet i nästan 2 veckor. Inte för att det var svårt att komma in i det igen men att vara borta så länge är ju inte helt vanligt. Jag var nästan lite rädd att barnen skulle ha glömt bort mig men så var inte fallet. Härligt med kramarna som jag får efter att jag varit borta :) Det är skönt att vara tillbaka helt klart!
 
 
Projektet ¨Ny altan¨ har nu fortsatt efter uppehåll sen förra sommaren. Nu ska golvet bort och sen är det dags att börja bygga upp den nya. Oj den kommer bli så stor och finer :) Det blir en stor del med väggar och tak och sedan en del där det är stenplattor. Där ska vi spendera många sommardagar/kvällar. Som jag längtar.
 
 
Nu ska jag och Vera fortsätta med matlagningen.
Idag blir det grönsakssoppa! 
 
 
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0