What a day



I förmiddags åkte jag och kidsen in till staden för att bli av med lite av deras blonda kalufs. Jag trodde frisören skulle få en ordentlig utmaning med fröken V då hon är känd för både humör och myror i brallan. Men jag tror att fröken blev lite chockad när det var hon som skulle sitta i frisörstolen så hon satt still den kvarten det tog att klippa hennes lockar. Hon tillät till och med frisören att göra en rosa hjärta haha. 


Värme Värme stekande Värme. 
Det fick bli ett bassänginköp idag. Smidigare än den store blå poolen. Sen var vi fast i trädgården i flera timmar. Jag kan bara svärfar som kom på en snabbvisit under eftermiddagen: "att vatten kan vara så kul". 

Fick hem ett snyggt armband idag. Bara så där. Eller ja, det var från Världsnaturfonden som tack för att jag är isbjörnsfadder :) bättre än en penna helt klart! 

Jag har hört rykte om regn imorgon så vi får väl se vad vi gör. Det jag bestämt vet är att jag ska träna. Jag har inte tränat sedan kvällen innan jag fick lunginflammation. Nu hoppas jag att det ska vara lugnt. Men kondisen kommer vara noll så jag är rädd att det inte kommer bli någon rolig eller skön träning. Jag får bita ihop, för nu är det dags!!! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0