april kommer snart

oj vad jag har blivit dålig på att uppdatera här. men det känns som att det ända jag gör är jobbar och då finns det inte så där väldigt mycket att skriva. men. idag åkte stockholmarna hem igen. det har varit toppen att ha haft dom här. emmie och jag har alltid så jäkla kul tillsammans och skrattar så tårarna rinner. det är så jäkla härligt att dom snart flyttar hit. känns väldigt knasigt oxå. för jag trodde inte att dom skulle göra det. inte ens när emmie berättade att de funderade på det så trodde jag på det. men nu är det mindre än två månader till dom bor här. hur crazy är inte det. kan träffa dom jämt!!! så nu när dom var här så var de på sommarjobbsintervju och sen skrev de på papper för "huset". så det var en snabbvisit men den uppskattades otroligt mycket :)

snart kommer även erica hit och hälsar på. slutet av april. det ser jag fram emot såklart. vi ska ta en shoppingtur... någonstans haha. har inte en aning om var men det löser la sig!

jobber flyter på bra fortfarande. men nu har tre månader gått och det återstår bara tre. kommer vara tråkigt när det är slut. jag trivs så bra där och så som läget är nu så blir det vikariepoolen för min del. men det är ju jobb det med. om än lite osäkrare. men jag har inte hört något om att hon som jag vikarierar för ska vara hemma mer med sin bebis. men hoppas kan man ju alltid :) annars löser det sig alltid. jag orkar inte oroa mig för det. jag kan inte göra så mycket åt situationen förutom att söka de jobb som dyker upp lixom. som sagt, det löser sig på något sätt.

för övrigt så har jag blivit förkyld... igen :P det börjar bli min grej det här höhö. men det verkar inte bli så farligt (tar i trä)

badabing

imorgon är det äntligen fredag. veckorna går otroligt fort och den här veckan har vi haft riktigt fint väder så det har varit så härligt så :) imorgon har det iofs snackats om snö men jag har helt enkelt ignorerat det så gott jag kunnat. jag jobbar bara mellan 8 och 14,30 imorgon. sen ska jag iväg och klippa luggen och sedan vidare och inhandla ett par nya joggingskor och lite annat som jag tycker att jag gjort mig förtjänt av höhö. på lördag kommer emmie och noel hit. längtar som tusan till det. har inte sett dom på hur länge som helst så noel har väl blivit stooooor kille nu. ibland när jag pratar med emmie i tele så hör jag noel i bakgrunden och jag hör hur hans tal har utvecklats hur mycket som helst. han är så duktig och han är snart stora killen som börjar förskoleklass. hur fort har inte det gått :) jaja, snart bor dom här och jag slipper missa en massa!!!!

häpp, nu ska jag fortsätta med min matlåda till imorgon. makaroner och korv blire. lyxigt värre :P

natti

idag är en ny dag

idag är det ledigt. vad härligt. hela veckan har det varit toppenväder här men nu när det här helg så syns inte solen för allt det gråa. tråkigt tråkigt. fredrik är iväg påskjuttävling som vanligt på lördagar nu för tiden. jag håller på och fixar frulle: kokt ägg på knäckebröd. muuuuuums :) sen ska jag ta en promenad hade jag tänkt. trädgårdsarbete står oxå på schemat idag. vet inte riktigt var vi ska börja riktigt dock. men det finns helt klart att göra. det hade ju varit trevligare med en värmande sol när vi ska vara ute men man kan ju lixom inte få allt antar jag.

jag kan fasiken fortfarande inte hitta min kamerasladd så några härliga vårbilder får ni minsann inte idag heller. tråkigt med inlägg utan bilder ju :P näe, jag hade inte så värst mycket vettigt att skriva om just nu. jag ska återgå till mitt frullefixande.

mysig dag trots allt

vilket uuuuuunderbart väder vi har (hoppas det snöar på den småtykna kusinen). det har varit vår precis heeela dagen. inte ens lite kallt :) jag och katterna har varit ute hur mycket som helst. katterna har verkligen njutit. sprungit rundor som galningar ena sekunden och nästa har de legat och solat. nu hoppas vi att det håller i sig och att vintern är över för den här gången!!!! jag har faktiskt inte gjort så mycket mer idag än att varit ute i trädgården och altanen. jag har tagit en massa kort på katterna när de stojat :) och sen har jag bara suttit och njutit med solen i ansiktet. helt underbart. vad pigg man blir när vädret är så här.

nu har jag rusat runt och letat efter sladden till kameran så att jag kunde fixa in bilderna i datorn för att lägga upp dom här men jag hittar den inte. hmpf!! jag hoppas jag hittar den sen när vi fixat färdigt. idag ska listerna upp i datorrummet och sen är det bara att bära in möblerna igen. hihi, spännande och roligt. och när jag letade efter sladden hittade jag istället tre ramar som jag tror jag ska slänga upp på väggen där inne. efter att jag satt i kort såklart :)så mitt sökande var inte helt i onödan.

mot spisa, karlafaen äe snarrrrt himma!

06,50 tisdag

jag är hemma idag oxå. det var inte alls tanken. jag ringde till jobbet igår och sa att jag var redo att börja igen idag. men inatt har jag hostat som en tosa och jag gör det fortfarande så det var bara att sjuka sig igen. känns ju mindre kul när man sagt att man ska komma. men jag kan ju som sagt inte hjälpa det precis. imorrn hoppas jag vara fit for fight igen!!! dagen igår var lugn såklart. tvättade lite gjorde jag dock. annars var det mest soffläge hela dagen. det behövdes.

jag funderade på en sak häromdagen. det stod en polis"husbil" inne vid torget här i götene. det är ju inte en husbil men det ser ut som en. vi har ju ingen polisstation här så då kommer dom med sin lilla husbil ibland för att skrämmas lite eller något. men jag märkte direkt när jag såg den när jag kom med bilen att jag började fundera på om jag druckit innan jag körde, har jag säkerhetsbältet på, rånade jag någon förra veckan, yxmördade jag någon häromdagen... ja, ni fattar vad jag menar. så fort jag ser en polisbil blir jag orolig att jag är efterlyst typ. det är ju samma sak om jag blir stoppad av polisen när de vill att man ska blåsa (har hänt en gång). då blir jag plötsligt orolig att festen för ett halvår sedan kanske sitter i fortfarande och att det kommer ge utslag och jag åker dit för rattfylla. polisen gör att jag tror att jag är kriminell. bara av att se dom.

jag är het....

igår var jag het! och då menar jag inte snygging för det är jag ju jämt :P näe, 39 graders feber het var jag. vad här ligt det är att vara sjuk. verkligen. blääääää...... idag kom iaf johnny och mia hit för att hjälpa till med tapetseringen av vårt datorrum. efter lite svordomar så är tapeterna uppe och jag är suuuupernöjd. från knallblått till fräscht med vitt, beigt och lite blommigt :) nu har fredrik även målat listerna vita så imorgon åker dom upp sen flyttar vi in grejerna igen. jag har redan sett ut krukor och gardiner. häääärligt!! det kommer blir jättebra! medan karlarna tapetserade så städade mia. och då menar jag inte att hon plockade lite. oh nej, dammsugade och våttorkade golven... även toan. plockade och donade.  vissa kanske skulle tycka att detta är skitjobbigt men jag njööööööt. hon är uuunderbar :) vad jag gjorde? tittade på såklart haha....

dagen imorgon vet jag inte alls något om. tanken är att jobba men jag vet inte hur jag kommer känna mig imorgonbitti så jag får se. just nu är det si så där. dock bättre än igår. men jag vill inte vara hemma.... IGEN! det är ju jävligt pinsamt nu lixom. men jag kan ju inte hjälpa det precis....

Japp, jag kör en jag oxå!

Regler
Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

Vad heter du:
Elin
Ett ord på fyra bokstäver: Elak
Flicknamn: Engla
Pojknamn: Eilert
Yrke: Elektriker
Färg: Elins älsklingsblå
Klädesplagg: Elake Måns hemska kavaj
Mat: Entrecote
Sak i badrummet: Epilator
Plats/Stad: Ensamheten
En orsak att vara sen: Epatraktorn
Något man skriker: EEEEEEEELIIIIIIIIIN!!!
Film:
En Shopaholics berättelse
Något man dricker: Enbärssaft
Band: Ebba Grön
Djur: Ekorre
Gatunamn: Elin Wägnersgata
Bil: Epatraktor (är det ens en bil???)
Sång: Elden - Lars Winnerbäck

jag utmanar alla som läser detta!!!

inte nu igen!!!!!!

nu ska gnälla av mig lite. jag är j#vligt trött på att vara förkyld nu. igår märkte jag att näsan började bli lite snuvig och inatt har jag inte kunnat sova för jag har varit helsnorig och haft ont i halsen. det är 3:e gången på 2 månader. det är ganska tröttsamt och jäkligt tråkigt nu. så nu har jag varit på apoteket och köpt på mig lite hålsostuff så att jag ska undvika detta!! får la se hur detta funkar. men jag tackar den underbara människa som kom på nässpayet. Hallelujah!!!! vilken lättnad!

så, melodifestivalfinal ikväll. jag har ju följt det slaviskt detta året, det ska jag erkänna. men jag har faktiskt ingen riktig favvis alls. känns som att det kan bli vem som helst. ingen som sticker ut alls. kan ju bli allt från af ugglas till EMD:s lixom. jag ska iaf bunkra upp med godis, chips och läsk och bara frossa. jag har skaffat melodifastivalskivan och satt ihop en träningslist på iPoden. det måste jag ju säga att det är bra träningslåtar för dom är väldigt svängiga dom flesta. trallvänliga så att säga. jag satsar nog på att Måns vinner denna gången. eller EMD. en femma sätter jag på det.

 men iaf, jag hittade min absoluta favorit. han gick iofs inte vidare men det är lätt den bästa låten:


Lasse Lindh och Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter

ja, jag lever...

ja, jag lever fortfarande. har bara inte känt för att uppdatera någonting här. inte haft överdrivet med motivation helt enkelt. jag sitter nu och väntar på att fredrik ska titta färdigt på filmen så vi kan ta en långpromenad. vi har härligt vårväder här så det är verkligen lockande :) för ovanlighetens skull så slutade jag tidigt idag. redan 14,30. jag fick iofs börjar 06,30 men det var det värt. det är hur många som helst i personalen som är sjuka så det är helstressigt och rörigt. så det var därför jag hade annan tid idag. dessa två veckorna har gått otroligt fort och dom har varit bra oxå!!! jobbet flyter på bra och jag trivs hur bra som helst, jag träffade både monica och sara och vi hade massor att prata om. blir ju inte att man träffas jätteofta tyvärr när alla jobbar helt olika tider. så vi får passa på när det går.

i helgen var vi och såg "Män som hatar kvinnor". jag glor ju i stort sett på all svensk film som kommer ut så denna var ju självklar. ni som inte sett den borde verkligen se den. jag tycker den är riktigt jäkla bra. jag har inte läst böckerna så jag hade egentligen inga förväntningar alls, men det var en riktigt bra film. bra handling och bra skådisar rakt igenom hela filmen. noomi rapace var hur bra som helst. jag tror inte jag sett henne förut, eller så har jag det. men hon imponerade riktigt mycket. mickael nyqvist är ju alltid bra enligt mig. jaja, kort och gott: se filmen!!!!!

häpp, filmen är slut. dax för promenix!!!
Valfritt innehåll
RSS 2.0