Snygga linnen förgyller träningen

 
Sportamore har just nu ett erbjudande där man får 25 % på nästan allt i deras shop. Jag har länge känt för lite nya träningslinnen så jag passade på idag att klicka hem två stycken:
 
Alltid roligt med snygga kläder när man ska träna :)
 
Nu har de små odjuren kommit hem igen. Liam och Fredrik åkte nyss iväg på Bamsegympa så det är jag och Vera som myser framför tvn lite. Både Vera och jag är lite småtrötta så det passar perfekt att mysa i soffan. 
 
På tal om träning. Är sjukt nöjd med att jag hunnit/orkat med 4 pass denna veckan. Mina arbetstider gör att jag verkligen måste planera in när och var jag ska träna i veckan. Jag jobbar fler långa dagar än vad jag gjort förut och då kräver det verkligen planering har jag märkt. Det är ju oxå en utmaning att ta sig i kragen och verkligen gå på det där passet som jag planerat. Men nu hoppas jag att det ska gå bra. Synd nu bara att Fredrik sätter käppar i hjulen denna veckan som kommer. Jag har ju mina favoritpass som jag gärna går på men Fredrik har andra planer så jag får tänka om. 
 
Nu ska Vera bada säger hon. Bäst att lyda :)
 

Förbanna det ungdomliga levernet!

 
Något är fel. Vi har varit barnfria i lite mer än 24 timmar och vi är nog tröttare än på länge. Jag tycker att vi borde vara utvilade och pigga som illrar på speed. Men jag vill bara sova sova sova. Den här extra timmen som vi fått tack vare att vi gått över till vintertid kommer ju ta kål på mig idag :P
Tröttheten kan hänga ihop med att vi var ute och käkade och kollade på bio igårkväll och efter det satt upp och kollade på lite serier. Vanligtvis är vi som två trötta småbarnföräldrar och går och lägger oss senaste 22 på kvällarna. Men igår blev klockan nog 01 innan mitt huvud landade på kudden. Ja se det ungdomliga levernet fick vi minsann sota för direkt och brutalt! 
 

Vi såg på Fury igår, med vår älskade Pitt. Jag hade inte en aning om vad filmen skulle handla om, visste vara att Pitten skulle vara med. Den informtionen kan jag tycka räcker. När gjorde han en dålig film senaste lixom. Och han gjorde mig inte besviken igår heller. Mycket bra film. Den satte sig på hjärnan och jag hade en lite tung känsla med mig ut ur biosalongen. Den berörde mig verkligen. Den ska ses tycker jag! Shia LaBeouf var jäkligt bra oxå. Kul att se honom som något annat än den rolige killen i Transformers. Detta är en helt annan roll och han gör det så bra. 
 
Om två timmar kommer de små odjuren hem igen och jag ska verkligen se till att bara njuta den sista stunden av tystnad och lugn. Sen drar det igång igen och då är det bara till att hänga med :) 
 

Du kommer alltid vara liten för mig lilla vän


Vi bytte sängkläder i alla rummen förut och när vi står i Veras rum säger Liam:
-Jag skulle vilja ha ett Blixtentäcke.
-Men det har du ju redan.
-Har du köpt det mamma?
-Nä det har du haft länge, det är bara ett tag sedan du använda det. (Plockar fram påslakan med Blixten)
-Wooow. Hade jag detta när jag var liten mamma? 

Mmmm älskling, för du är ju så stor nu min lilla plutt :)


Pluttis!

Hallå från soffan

 
Ett litet hallå från soffan. Måendet hos mig är mycket bättre nu. Huvudvärken ligger där någonstans och väntar och poppar upp lite då och då. Men nu hoppas jag bara att det ska försvinna helt så att jag kan återgå till det normala igen (så normalt det nu blir här hemma). 
 
 
Vera fick en massa fikaleksaker i födelsedagspresent och både hon och Liam bjuder mer än gärna på fika. Och när jag inte orkade ta mig till fikabordet så tog dom med alltihop till sängen så att vi kunde fika ihop allihop :) 
 
Det kan ju inte bli annat än en smarrig fika!
 
Självklart ska vår Pippitokig tjej ha en fin servis med Pippi på :) 
 
 
Av mamma och pappa fick Vera Pippis hus och en massa ¨gubbar¨ till.
Gillades av både lillasyster och storebror! 
 
Nu blir det lite mer tv innan jag ska hämta kidsen vid 15. 
Nej dom är inte hemma med mig för jag orkar inte med dom just nu PUNKT
 

Slutet gott, början katastrof...

 
Förra veckan slutade verkligen perfekt. Mina föräldrar och lillasyster kom hit och vi hade ett fint kalas för Vera som nu är en 2 åring.
Tyvärr så började denna veckan inte speciellt perfekt :( Illamående och magont har gjort att jag inte kunnat jobba men det släppte på kvällen och jag var redo att jobba igen imorrn. Tills jag vaknade inatt med en huvudvärk som jag aldrig varit med om förut. Kan nog lite förstå hur människor med migrän har det. Ofattbart vad ont man kan få i huvudet. Har inte kunnat göra ett skit idag och under eftermiddagen fick jag även feber..... fan vad denna veckan började fel, ingen tvekan. Har knaprat ipren idag som inte hjälpt ett skit på varken huvudvärk eller feber. Men Fredrik kom som en ängel med alvedon och efter en halvtimme med två sådana i kroppen så känner jag mig lite mer som en människa igen. Huvudvärken är där men inte alls så illa, febern likaså. Hoppas verkligen att huvdvärken kan försvinna pronto för den är inte rolig. 
 
Och till råga på allt så fick jag otroligt dåligt samvete nu ikväll. Liam ville så gärna att jag skulle natta honom men jag har inte orken till det och det slutade med massa tårar. Han (precis som lillasyster) är vääääldigt mammiga och det ska helst vara mamma som gör allt. Dom har världens bästa pappa och det vet dom om men mamma är alltid snäppet bättre och det är inte alltid optimalt, speciellt inte dagar som denna när jag inte orkar ta hand om dem riktigt. 
 

 
Japp, jag är så trött som jag ser ut.... 
 
Sen ska vi ju inte tala om det dåliga samvete jag får för att jag inte kan jobba. Shit! Det ska jag inte egentligen inte ha. Att bli sjuk är mänskligt (för de flesta av oss iaf) och inget att göra åt eller ha dåligt samvete för. Men ändå kommer det krypande, det dåliga samvetet. Försöker skaka av det men så kommer det igen.... äsch, något att jobba på antar jag.
 
Nu ska jag krypa ner i soffan igen och slumra lite till... 
 

Yrvädret Vera har fyllt 2 år

 
Idag, för två år sedan, fick vi komma hem med vår då tre dagar gamla dotter. Vår minsta familjemedlem som verkligen vände upp och ner på vår värld, på alla sätt och vis :) Hon fick sitt namn bara någon timme efter att hon hade fötts. Det var mitt absoluta favoritnamn. Vår lilla Vera! 
Så otroligt olik sin storebror. Hon är vårt yrväder som charmar skiten ur oss alla med sitt fina leende och sin blonda kalufs. Hon skrattar gott trots att både mamma och pappa försöker se allvarliga ut när dom förmanar och bannar. Hon springer mer än gärna åt motsatt riktning när mamma har bråttom. Å andra sidan är hon den kramgoaste som finns. Hon kramas och pussas gärna och ofta. Låter ingen känna sig utanför när det gäller den biten :) 
 
 
Tre dagar gammal.
Så fin att det gör ont!
 
I fredags fyllde hon 2 år :) Släkten kom hit och kalasade med henne i lördags och det var ett fint firande av vår Fröken V. 
 
 
Ett kalas med Pippitema var ju självklart eftersom Vera är heltokig i Pippi Långstrump :) ¨Gullpengarna¨ var det som var mest intressant men allting med Pippi är intressant för Vera :)
 
 
 
 
 
 
 

Så mycket kärlek


 
Fredrik behövde fixa med uterummet i eftermiddags så då gick jag kidsen iväg på en promenad. De senaste åren har jag verkligen börjat gilla hösten. Luften är sval och krispig och överallt är det färgexplosioner som överraskar och förvånar. Dessutom så föredrar jag höstgarderoben framför vårgarderoben, helt klart :) 

I förmiddags åkte vi in till staden för att fika med lite släkt. Alltid mysigt! Så härligt att se hur mycket kärlek det finns runt vår kids. Så många fina människor som bryr sig om och visar omtanke om dem. Det kommer de aldrig sakna, det vet jag. 




Farmor Mia kunde inte hålla sig från att köpa lite fint till Vera idag (jag vet ju själv hur svårt det kan vara!!!) 



Kanske kalasoutfiten..... 


Valfritt innehåll
RSS 2.0