Förbanna det ungdomliga levernet!

 
Något är fel. Vi har varit barnfria i lite mer än 24 timmar och vi är nog tröttare än på länge. Jag tycker att vi borde vara utvilade och pigga som illrar på speed. Men jag vill bara sova sova sova. Den här extra timmen som vi fått tack vare att vi gått över till vintertid kommer ju ta kål på mig idag :P
Tröttheten kan hänga ihop med att vi var ute och käkade och kollade på bio igårkväll och efter det satt upp och kollade på lite serier. Vanligtvis är vi som två trötta småbarnföräldrar och går och lägger oss senaste 22 på kvällarna. Men igår blev klockan nog 01 innan mitt huvud landade på kudden. Ja se det ungdomliga levernet fick vi minsann sota för direkt och brutalt! 
 

Vi såg på Fury igår, med vår älskade Pitt. Jag hade inte en aning om vad filmen skulle handla om, visste vara att Pitten skulle vara med. Den informtionen kan jag tycka räcker. När gjorde han en dålig film senaste lixom. Och han gjorde mig inte besviken igår heller. Mycket bra film. Den satte sig på hjärnan och jag hade en lite tung känsla med mig ut ur biosalongen. Den berörde mig verkligen. Den ska ses tycker jag! Shia LaBeouf var jäkligt bra oxå. Kul att se honom som något annat än den rolige killen i Transformers. Detta är en helt annan roll och han gör det så bra. 
 
Om två timmar kommer de små odjuren hem igen och jag ska verkligen se till att bara njuta den sista stunden av tystnad och lugn. Sen drar det igång igen och då är det bara till att hänga med :) 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0