1 dag kvar

ja, då var det 1 dag kvar att jobba :) hur skönt känns inte det lixom haha. imorgon kommer jobbet kännas som världens bästa jobb och hur lätt som helst :) häääärligt!!!

ikväll ska vi (jag, fredrik, mamma, pappa, mia och johnny ut till spiken och käka middag. mamma och pappa har aldrig varit där ute så de ville gärna ut dit och titta lite. jag har varit där en gång men det var några år sedan så jag ser fram emot att åka ut dit igen faktiskt. tror att det kommer att bli en mysik kväll.

näe, nu ska jag slänga mig in i duschen för snart ska vi åka.
ha en najsig kväll i värmen :)

ciao

campinglivet

leo kom springande emot mig när han såg att jag kommit hem :) och efter några sekunder kommer lisa oxå och jag kelar lite med henne oxå. roligt att hon blir mindre och mindre skygg för varje dag. fast där är ändå en bit kvar. men det går på rätt håll iaf :)

har precis kommit hem från campingen. fasiken vad gött det är med campingliv egentligen. jag är nog inte sådan som skulle kunna ligga ute i flera veckor men en vecka iaf. det är hur skönt som helst ju!! vi gick i staden en liten stund. dock så fick mamma knasont i ryggen så vi kunde inte gå så länge. men jag införskaffade mig ett par inlines minsann. gått och suktat ett tag nu. och nu var det rea så de var riktigt billiga oxå :) så jag funderar på en tur! senare ikväll ska vi alla ut till mamma mia och pappa johnny och lilla fannybunny. får se vad som händer där men jag hoppas på lite grillning för att göra min campingdag fulländad haha.

näe, nu ska jag slå emsan en pling och se om hon vill hålla mig sällskap när jag tar lite friskluft :P

ciao

u and ur hand

idag gick jag upp halv 8. på min leeeediga dag. jag är inte riktigt klok haha. men klockan 8 stack jag ut på en joggingtur :) det var riktigt jäkla gött!! så nu sitter jag här helt svettig och äcklig och ska snart masa mig till duschen. knappt lönt att duscha iofs eftersom jag kommer vara lika svettig sen när jag är färdig. men jag får väl göra ändå :P ska sticka iväg till mamma och pappa sen på campingen. vi ska dra in till den stoora staden senare och kolla lite. pappa ville in på stadium och storshoppa och jag tänker tigga grejjer av mamma haha. jag vill ha mina stabilopennor :) ska kolla efter dom idag hade jag tänkt.

jag och fredrik stack ut till campingen igår och badade. första gången för mig i år och det var hur gött som helst. 28 grader i vattnet, 32 på sina ställen. häääääääärligt härligt!!!! sen sola jag lite och snacka skit och sen drog vi alla iväg och köpte pizza :) kebabrulle för min del. mums!

jag hade katterna ute en lite stund förut men gud i himmelen vilken hönsmamma jag är!! var ju likadan med theo. jag vågar inte släppa dom med blicken för jag är rädd att de ska sticka direkt. ack ack ack, dom är ju katter. dom hittar ju tillbaka. och de skulle inte gå långt ändå. det vet jag ju. men jag hönsar ändå. men det jag just nu för sinne på är att de ska upp på bordet heeeela tiden!!!! och hur säger man till en katt lixom. jag lyfter ner dom i nackaskinnet och gastar nej och hoppas att dom ska fatta en vacker dag. men än så länge har det inte gått in :P

näe, en dusch var det jag :)

ciao

06,14

aaaaah, mina knän vääärker som attans. antar att det beror på allt spring på jobbet. tur att det snart är slut slut slut :) när jag går hem idag kommer det kännas underbart. då har jag jobbat sen i fredags. alltid lite extra tungt att jobba helgen. dels för att det inte är normalt att göra det och även för att vi är mindre personal då så det blir mycket mer att stå i, speciellt på morgonen.

jag hann träffa mamma och pappa lite igår. dock inte så mycket. de har nu fått plats på campingen så fredrik var där och hjälpte dem medan jag jobbade. så jag svängde inom där efter att jag slutat. men stannade inte så länge för jag var väääldigt ofräsh.

igår kollade jag på sex and the city filmen. love love love it!!!! haha. men det hade jag nog gjort även om det varit urkass :P jag tyckte den var bra. dom hade behållt allt från serien lixom. kändes nästan som man satt och tittade på en 4 avsnitt på rad. ni måste fan se den. men det hoppas jag att ni redan förstått haha.

leverpastejmacka och ett glas vatten

inatt har vi alla legat ute  i vardagsrummet. vårt sovrum kokade igår så det gick inte att sova där. så vi har legat ute vid acn och det har varit så svalt och skönt :) vi funderar på om ví ska ha en i sovrummet oxå. fredrik tycker det och jag börjar så sakteliga hålla med. går ju inte vara där när det är så här varmt!

igår kom då föräldrarna. dock fanns det ingen plats på camppingen ännu så de får ställa husvagnen vid vårt hus så länge och vänta på att det blir något ledigt. blir nog bara någon dag skulle jag tro. hann inte prata speciellt mycket med dem igår eftersom jag var hemma lite innan 22 och idag var det ju upp igen halv 6. får bli mer av det idag. vet inte om vi ska hitta på något efter jag kommit hem i eftermiddag eller om vi bara ska ta det lugnt. kanske åker ut och hälsar på mia och johnny och fanny. får se.

igrår var jag verkligen helt off nästan hela tiden på jobbet. jag var helt otrevlig och kort mot de boende. det känns aldrig bra men jag kunde fan inte göra något åt det. tror att det är så att vissa går en på nerverna till slut så blir man lite negativ på alla. får försöka skärpa mig idag istället.

näe, nu ska jag käka upp min frulle och sen blire tandborstning och bilkörning.

ciao

26/7

uppe tidigt trots att jag jobbade kväll igår och det är lördag. inte illa alls :) känner att jag har lite skrivtorka i detta nu men det går väl över som allt annat. ska jobba idag oxå, samma tid som igår. ganska så soft. har ju bara 6 dagar kvar och sen börjar mitt lov. aaaaaah så göttit ju. mina föräldrar kommer upp idag. ska bli kul kul. dock så blev jag skitsur på dem igår när de sa att de skulle komma idag. jag och fredrik jobbar ju hela nästa vecka oxå. emmie och noel är inte här så jag tyckte att det var helt onödigt att de kom nu. så jag surade som fan på både mamma och pappa. men sen visade det sig att de skulle stanna 14 dagar och då är det ju lugnt haha. så då fick jag ba om ursäkt för mitt otrevliga sätt mot dem :P de brukar inte stanna så länge men det kommer bli kul tror jag. speciellt när emmie och noel oxå kommit :) mamma och pappa ska ta över fanny, marikas vovve. så de ska hämta hem henne. så nu ska de umgås med henne så mycket som möjligt så det inte blir en allt för stor chock att flytta till dem. kommer ju vara jobbigt för henne hur man än gör men vi ska göra det på ett så bra sätt som möjligt.

theo har fått komma hem igen. lille gubben är nu kremerad och lagd i en urna som står här hemma. vi ska försöka begrava han idag. fredrik ska dock iväg nu på förmiddagen men jag hoppas han kommer hem så vi kan göra det innan jag åker till jobbet. dock vill jag inte behöva stressa med det så hinner vi inte så får vi göra det imorgonkväll istället. jag måste även hitta en liten sten till han men jag vet inte riktigt var jag ska leta ju. får forska i detta.

idag står det iaf lite städ på schemat eftersom mamma och pappa kommer komma hit i dagarna. de ligger ju dock på en camping så de ska inte bo här iaf. det är lite skönt måste jag erkänna.

nää, tror jag ska fixa lite frukost nu. och jag märker på den odör som slog emot mig nu att en låda behövs tömmas :P

ciao

Bäbisarna

ni får faktiskt stå ut med lite bilder på bäbisarna nu :) dom är ju så söta hihi



detta var första kvällen med bäbisarna. fredrik och lisa satt och myste lite. tror dock att lisa mest ville bort bort bort


idag kom fredrik hem med en stoooor present till missarna. :) värsta stora klättergrejjen haha.


den dumma musen ville inte följa med ner på golvet ju!!!


perfekt sovplats :)

fint väder

så som jag klagar varje gång det är fint väder och jag måste jobba så tycker man ju att jag idag borde passa på att vara utomhus. men icke. låg en halvtimme ute och läste och solade men kände inte alls för det. så nu sitter jag här istället. jag är helt jäkla rastlös men inte alls vad jag ska hitta på ju! borde kanske gå ut igen... bättre än att sitta här ju :P
får se

minnenas promenad

jag valde att gå långpromenaden som jag och theo brukade gå nästan varje dag. självklart blev det en promenad som var fylld med minnen. det var många gånger som jag tittade i gräset in till vägen där theo alltid brukade gå. på vissa ställen fast det minnen som var väldigt starka. så det blev en promenad som var fylld med tårar och upprivna minnen. men jag tror att det var helt oundvikligt. och det var faktiskt skönt oxå. jag fick gå där i lugn och ro och tänka och minnas min söting. jag saknar dig

det är ju så varmt

det har varit så jäkla varmt i sovrummet inatt så jag fick gå ut och lägga mig i vardagsrummet där det var mycket svalar. allting bara klibbar och är obekvämt ju!!! men nu på morgonen gick det inte att ligga i vardagsrummet heller för det är sketavarmt där med. så jag har fått sätta igång vår ac lite så att det blir svaaaaalt. kokar ju snart annars haha. riktigt skönt att vara ledig idag. blir dock ingen joggingtur nu på morgonen. var lite snörvlig och tung i huvet när jag vaknade så jag nöjer mig med en långpromenad istället i rask takt :) det duger la?! får se om jag kan ta en joggingtur imorgon eller på lördag istället. är ju inte riktigt bra att anstränga sig när man är förkylder. så jag väntar. annars händer det inte något speciellt idag tror jag. funderar på att dammsuga men det är ju så förbannat tråkigt haha. får se om jag kan sparka mig i baken och göra det :P

läste på aftonbladet förut om en pappa som glömt sin treåring i bilen en hel dag. han hade glömt lämna ungen hos dagmamman så ungen hade suttit i bilen under tiden han jobbade. bilen var stekhet så ungen dog ju. jag förstår inte riktigt hur man kan glömma bort sina barn eller glömmer lämna dem. men det är iaf hur tragiskt som helst och pappan är inlagd på sjukhus pga chock och lite annat. verkligen tragiskt!

ännu en

läste just emmas blogg och det ser ut som att det är bröllop nästa år där med :) jag måste säga att jag fan blir avis. egentligen är jag vill jag inte gifta mig. eller känns mer som att det är något som inte är viktigt alls för mig. men det jag blir avis på är att de har pojkvänner som faktiskt vill ta det steget. pojkvänner som ser fram emot bröllop och barn. för det vet jag att både annas och emmas pojkvänner gör. men fredrik skiter mest i vilket tror jag. han har har aldrig ens börjat prata om det och prata jag om det så är det inte en lång diskussion precis för han är helt ointresserad av både barn och bröllop. jag tycker det är skittråkigt och jag blir så besviken. han ska ju vilja gifta sig med mig och skaffa knoddar men om jag sagt att jag inte vill något av det hade han inte brytt sig tror jag. besvikelse.

just ja

anna ska gifta sig nästa sommar!!! det var hemlisen som jag nu fått klartecken att jag kunde skriva. jag tycker det är helt knasigt på något vis. jag blev helt lyrisk när anna berättade igår. fy kattsingen, nu är du vuxen lilla söta anna :)
27 juni 2009 är bröllopet!!

cross my heart

så var man hemma igen. har gått riktigt bra idag. trivdes som fisken i vattnet med dem som jag jobbade med så det hjar flutit på bra :) när jag kom hem hade nya hm-katalogen kommit inför hösten. oooooh massor som jag vill beställa haha. som vanligt. men jag får allt hålla mig. fredrik satt här som en hök över mig så att jag inte skulle beställa något :P jag är minsann hårt hållen här hemma. vilket mähä jag blivit :P så vad ska jag göra imorgon på min lediga dag? jo, antingen blir det gymet eller en joggingtur. har ju blivit helt av med min förkylning nu så nu får jag sätta igång igen. blir ju inga promenadet med theo längre och inte fasen går jag själv, lat som jag är!! ska försöka skärpa mig med det oxå. känner mig som en hösäck ju. men imorgon blir det iaf lite träning. det måste jag!!!

näe, nu började minsann min mage kurra som tusan. får se vad som finns.

ciao

ledig imorgon

imorgon är jag som sagt ledig men först måste jag överleva denna dagen :P har ingen motivatione idag hellerutan jag vill bara stanna kvar i sängen och läsa min bok Nord och syd som jag fortfarande läsa och leka med missarna. men men, vuxenlivet är tufft så det är bara att stå ut. efter idag har jag bara 7 dagar kvar att jobba och sen börjar mitt sommarlov :) himmel så häääärligt det är!!! och himmel vad varmt det har varit inatt!!!! vi kan ju inte ha fönstret öppet i sovrummet för då hoppar katterna  ut så det blir apvarmt hos oss. inte lätt att sova då. har dock sovit hyfsat men inte bra :/  när jag kommer hem idag så ska jag se till att plocka lite här hemma. här är inte stökigt men plockar jag inte idag är risken stor att det snabbt övergår till stööööök haha.

blev ingen sanna kallur igår på galan. kanske var tur det eftersom hon ska vara med på os och då vill vi inte har några skador på vårt medaljhopp :) klüftan kom 3:a. tycker jag var bra gjort av henne. dock vet ju jag inte alls hur bra hennes konkurrenter är men det känns väl inte som att hon är ett medaljhopp i år. får nog ge henne några år innan hon når dit om nu någonsin kommer göra det. men vi hoppas iaf haha.

jäjä, nog snackat om friidrotten antar jag. jag ska borsta tänderna, leka med katterna och sen dra.

ha en bra dag allihopa så ses vi i eftermiddag :)

ciao

en vän som anna

nu ska designen vara färdig. marina var snäll och fixade det sista som jag bad om så nu känns den helt färdig :) så jäkla fin är den ju!!! jag är helnöjd iaf.

har precis lagt på luren efter att ha pratat med anna. hon är så jäkla underbar. säger inte detta för att fjäska in mig eller så utan det är faktiskt helt sant. hon visar alltid en sådan värme och omtanke. alla som har en vän som anna kan skatta sig lyckligt lottade. nu under denna sommaren då jag och fredrik har varit med om en del tråkiga händelser har hon alltid ringt och frågat hur det är. så jäkla lätt att prata med henne och jag vet att hon verkligen bryr sig. jag är helt klart lyckligt lottad!! och hon berättade även en riktigt spännande grej som jag inte vet om jag får skriva om här så det tänker jag inte göra. så ni får helt enkelt fantisera fritt om vad det kan vara. jag blev iaf helt lyrisk haha!!

just nu sitter jag och tittar på dn-galan. jag blir så jäkla imponerad av carolina klüft. shit vilken glöd den tjejen har. tänk om man ens hade haft hälften av den driven, glöden och talangen som hon har. hon var alltså nästintill överlägsen i sjukamp. hon hade kunnat fortsatt vara det och bara fortsatt vinna medaljer. men istället ställer hon om och börjar med längdhopp. där hon vet att konkurrensen är större och det kommer bli svårare för henne. det är verkligen imponerande att hon vågar. man tycker ju att det skulle vara svårt att gå från att vara överlägsen till att absolut inte vara det. men hon gillar den utmaningen. hon är helt enkelt grym! nu sitter jag även och väntar på att kallur ska springa. även hon är en grym idrottare som imponerar och jag önskar jag hade den talangen :)

ny design

som ni alla kanske ser så är min nya design på plats. shit vad duktig du är marina. tusen tack till dig!!!! jag är skitnöjd! det ända jag vill ändra på är fotot till höger. hatar det och har bett marina ändra till ett annat. hoppas hon vill göra det :) annars är den toppen toppen toppen :)

har ju jobbat och sletet hela dagen idag. kände inte alls för det idag och har inte varit rolig idag. knappt pratat med de boende. bara när dom snackat med mig. så brukar jag inte alls vara. hoppas det är bättre imorgon :) nu sitter jag här och är sketahungrig men orkar inte göra någon mat. chansen att min käre sambo gör det än ju minimal, om inte helt obefintlig!

katterna blev glada när jag kom hem. Lisa vet jag iofs inte eftersom hon fortfarande är blyger men Leo sprang emot mig och började kela direkt. så ska det vara. Theo blev ju superduper glad när man kom innanför dörren och det har jag saknat. så det var kul när Leo oxå blev glad över min hemkomst :)

näe. mat var det jag. någon som vill komma hit och laga lite god mat?? frida, du tycker ju om att laga mat :) masa dig hit haha.

ciao på er!

Varsågod Elin!

Hej Elin! Nu är din design klar och jag har lagt in den på din blogg som du ser, så jag hoppas att du blir glad när du kommer hem från jobbet och ser den. :D Om det är något mer som du vill ha hjälp med så är det bara att säga till. Ha en bra dag och lycka till med bloggandet i framtiden med den nya designen! ;)

/Marina Berglund :)

knäckemackor och o´boy

jag lyckades masa mig upp även denna tidiga morgon :P fast jag har sovit rätt hyfsat så trött är jag väl inte direkt mendet tar alltid emot när man ska jobba tidigt. speciellt när man jobba sent kvälle innan ju!!! slutar iaf 16 idag och jobbar samma imorgon så jag får några sköna timmar i eftermiddag där jag kan slappa lite hihi. sen är jag ledig en hel dag och sen jobb 4 dagar till. phuh!!

jag drömde om lille theo inatt. dock kommer jag inte riktigt ihåg vad utan bara att han var med :) klart att han ska spöka lite för mig. annars hade det varit något som varit fel fel fel haha.

just nu springer missarna runt i huset som galningar haha. lekar som attans så det ser helt tokigt ut ibland. Leo som är van vid att vara ute sen tidigare börjar nog tycka det är lite trist att bara vara inne men vi har sagt att han får hålla sig inne en tid så att han verkligen trivs och vill komma tillbaka till oss när han väl är ute och spatserar. Lisa däremot får stanna inne ännu längre förmodligen. hon är så pass skygg och osäker än så det är inte säkert att hon skulle komma hem igen om hon sprang iväg.

näe, nu måste jag trycka i mig den sista knäckemackan och sen borsta tänderna och dra iväg till jobbet.

ha en najsig dag.

ciao

är jag så gammal?!

nu ska jag snart sooova. kom nästan precis hem från jobbet. har gått bra idag med. jar jobbat med 2 personer som jag verkligen gillar. det är alltid en stor fördel för då är det mycket roligare och tiden går fortare :) tyvärr så ska jag ju jobba imorgon mellan 7 och 16 :/ det är lite segt förstås. vet inte vilka jag jobbar med heller så får la se hur det går höhö :P

det var en snubbe som hälsade på en av de boende så när de satt och fikade ute i matsalen säger han till mig att snart är det du som sitter här. han mena att jag snart hamnade på ett boende, att det går fort. tycker det var lite otrevligt sagt på något vis. jag har aldrig pratat med han alls oxå kläcker han ur sig en sådan sak. ser jag gammal ut eller?! haha. jaja. tyckte det var konstigt iaf.

näe, nu ska jag mysa med missarn och sen sova.

natti

sovit ut äntligen

klockan är lite efter 9 och jag har nyss gått upp. hade egentligen ställt klockan på 8 men jag tog en timme till. kändes som att jag behövde sova ut lite faktiskt. det var skönt :) jag är dock fortfarande förkyld. känner ingen feber som tur är. men förkylningen är ju lagom jobbig bara den. kan knappt andas lixom :P men men, den går la snart över. hoppas jag.

börjar ju jobba 14 idag men innan dess ska jag försöka fixa fram två bilder som jag ska skicka till marina så hon kan sätta det på min nya design hihi :) ska bli spännande att se hur det blir!!

en till bild på kattungarna kan ni få. den lilla gråa heter Lisa och vi tror att hon är mellan 8 och 10 veckor. den lille rödingen heter Leo och är 12 veckor. dom kommer inte från samma kull och är inte släkt på något sätt. Lisa levde i misär kan man väl säga. katter överallt, stank kattpiss och det var kaos där inne. ovårdat och ostädat. många katter var helt vilda för dom var inte socialiserade. så Lisa är lite skygg men det blir bättre och bättre för varje dag. hon känner en trygghet i Leo helt klart. Leo är nämligen hur säker som helst. inget blyg eller något sådant. han kom från ett jättefint hem med bra matte och husse. vi hade tur som fick han för han hade redan varit tingad innan men den köparen ändrade sig. :) tur för oss.

näe, jag är hungrig nu. fruuuulle :)

ciao


 

JAG VANN JU

hahahah, ni kanske kommer ihåg bloggdesigntävlingen som jag skrev om för några dagar sedan. jag vann ju för tusan. helt otroligt. jag vinner ju aldrig något. men nu så. och den är ju så fiiiiiiin :)

http://marinaberglund.blogg.se/index.html  <----- där ser ni den :)

fan vad glad jag blir hihi

nu ska vi gå och lägga oss. börjar inte jobba förrän 14 imorgon men jag är lite tröttis eftersom jag är förkylder. hade lite feber oxå innan idag men den är borta nu. jag var ju även upp halv 6 imorse så jag har minsann goda skäl till att vara trött ;) 

natti natti på er..... jag vann hihi

förklaring igen..

några som frågat nu varför vi avlivade theo. han var inte sjuk. theo var en aggresiv hund, tyvärr. han har fått bossa enda sedan harn var valp och en jack russell är en väldigt tuff hund som inte är halva av sig precis. så när han märkte att det inte fanns någon flockledare så tog han över. detta gjorde han i ganska unga år. vi märkte av hans aggresivitet redan vid en 3 års ålder tror jag. vi har ju försökt att få pli på honom med hjälp av hundvetare på brukshundsklubben men han har fått bestämma för länge så det gick inte. vi har skjutit på avlivning in i det sista men nu det senaste så har jag inte kunnat skjuta bort tanken. jag kände att det tyvärr var dax att ge upp. han fick leva lite mer än 8 år och han hade det bra trots allt. tyvärr skaffade vi oss inte kunskapen om hundar och deras uppfostringsbehov förrän det var för sent. lätt att vara efterklok. men jag känner att jag gjorde det jag kunde och jag vet att han hade det mycket bra hos oss. för mig är det det viktigaste. theo kunde oxå vara världens gosigaste hund. det var inte så att han var aggresiv jämt. han var även otroligt gosig och lekfull och en riktig charmör. det var även därför som avlivning var ett otroligt svårt beslut att ta. hade han varit rakt igenom aggresiv hade det varit en annan sak. men han var även helt underbar :) och världens bästa på att pussas!!


en underbaring oxå :)

förklaring

jag vet att många kommer tycka och tro att theo är helt bortglömd nu och att jag bara gått vidare och struntar i han. men det har jag inte. kan knappt titta på hans leksaker så kommer tårarna. vi storstädade igår:

Fredrik: vi måste ställa undan hans (theos) grejer nu.
Jag: nä.
Fredrik: men vi kan väl iaf lägga dom i en plastsäck?
Jag: nä. och börjar storgråta. vi kan inte städa bort han redan!

jag hade tänkt vänta med det tills vi har begravt han. vi ska (eller djursjukhuset) kremera han och det tog någon vecka. sen får vi hem honom i en urna och då ska vi begrava han i trädgården vid ett träd. där trivdes han bra :)

anledningen till att jag skriver detta är pga dessa små liven:

ja, vi har hämtat katter! det var antingen nu eller efter jag börjat skolan och jag vill vara hemma med dem så att de känner sig trygga och säkra hos oss. theo kommer aldrig att kunna ersättas och det ska vi inte göra heller. men djur måste vi ha här hemma. annars är det inget riktigt hem :) jag kan ju lova att theo sitter och gruffar över att det finns katter i hans hus. men han vänjer sig nog snart. :)fredrik har alltid velat ha katt men det går ju inte med theo. jag känner mig dum som förklarar mig för er men jag vill inte ha en massa skitsnack om det. kanske det blir ändå men nu har jag iaf förklarat hur det ligger till.
None

Theo glömmer vi aldrig

förkylder

hostig, snörvlig och trötta ögon är vad jag har idag :P har varit så sen i fredags tror jag. inte något roligt alls att jobba när man känner sig helt trött hela tiden. men idag tjänar jag så bra på så få timmar så jag kan inte säga nej haha. pengakåt som jag är. oxå tar jag ju igen den dagen så jag hade skallebank och var hemma. mycket bra. har 11 dagar kvar att jobba, med idag. känns skönt. kommer bli jobbiga två veckor men det är ju bara två veckor. kääääämpa elin!!!

näe, mer har jag faktiskt inte att skriva. tråkig jag är usch. mer i veckan som kommer hoppas jag :)

ciao era slöfockar ;)

trött tröttare tröttast

idag är jag trötter. fick jobba till 22 igår för det var så pass mycket att göra och sen låg jag och fredrik och snackare till 23 igår oxå ska man upp halv 6 idag. inte riktigt bra men jag är ju ledig imorgon. dock ska jag jobba 4 timmar på söndag. var ju inte meningen men de behöver extra personel då. tjänar 260 spänn i timmen då så det kunde jag inte säga nej till ju :) är ju inte speciellt länge så det ska la gå.

tänker på theo nästan hela tiden men det känns faktiskt lättare nu. det har sjunkt in och jag tänker tillbaka på han och ler nu istället. uppskattar den tid som vi fick tillsammans. jag kommer ju aldrig glömma den lille sötingen!! men det känns fortfarande tomt. tittar fortfarande efter han ibland. man förväntar sig att han ska komma springande runt hörnan. och ibland tror jag att jag ser han men då är det något helt annat istället. snurrigt det där.

näe, nu ska jag gå in och se om det är liv i fredrik än.

ciao

tomhet

imorse fanns det ingen liten söting som for upp i sängen så fort fredriks väckarklocka ringde och ingen som var upp i ansiktet när han märkte att jag började vakna.  ingen som puffar på ens arm för han vill bli klappad. vilken tomhet det har blivit. jag är ju aldrig själv hemma. har alltid haft theo som ska ut på morgonpromenaden och det har varit han som jag pratat med när fredrik jobbat. men nu är han borta. tror inte jag räknat med den tomhet som det har blivit. fick syn på hans koppel som låg på bordet och då kom såklart tårar. men det får dom göra. jag måste ju bearbeta det. jag vet att sen kommer jag tänka tillbaka på alla minnen med glädje och vara glad över att vi hade han så länge som vi hade. han kunde allt vara en riktig charmör :) saknar honom massor!

idag är det iaf jobb på schemat. 14-21,30. kan nog vara rätt så skönt att ha något att göra. annars går jag bara här som en zombie typ. men nu ska jag försöka fixa lite frukost och jag funderar även på att ta en långis nu på morgonen. får se.

baj




finaste





min Theo

min lille Theo finns inte mer. jag tod beslutet igår om att han skulle avlivas. det var absolut inget lätt beslut att ta eftersom jag verkligen älskar lille Theo! men det har hållt på för länge och jag har försökt göra något  åt det men inte fått något resultat. detta är inte ett beslut som jag kom fram till snabbt eller lätt. jag har tänkt på det ett tag men hela tiden skjutit det ifrån mig. har inte velat tänka tanken. men så en dag kunde jag inte skjuta tanken ifrån mig. och jag fattade då beslutet. otroligt tufft. jag har gråtit i stort sett hela dagen. har gosat med honom och lekt med honom förut idag. gud vad jag älskar den hunden. jag satt ner och förklarade allt från honom och att jag älskar honom och att han är världens finaste hund. såklart visste han det redan :) men en påminnelse är aldrig fel. nu är han borta och det gör ont men jag vet att det var rätt sak att göra. han hann bli lite mer än 8 år och jag vet att han haft det toppen här hos oss. nu springer han i hundhimlen och jagar kaniner som en galning. eller ligger och tar det lugnt på ett luftigt moln :) han har det bra, det är huvudsaken!



Theo spanar


None
jag kommer aldrig att glömma dig lille Theo. jag saknar dig så





tisdag

sticker till jobbet snart. om en kvart ungefär. har egentligen inget vettigt att skriva haha. igår gick det bra. dock så hade vi en som var ny. börjar ju en ny semesterperiod nu så då blir det några nya vikarier. hon har aldrig jobbat inom vården förut. hon hängde efter mig som ett plåster haha. fan vad jag kände mig duktig då. fick förklara allt och visa och hon frågade en massa :) det är då man märker att man kan mer än man tror egentligen. mycket bra för självförtroendet. :)

fick lite lön idag oxå. det är aldrig fel. är ju bara för en vecka i juni. trodde jag skulle få 2000 men fick 3000. det är aldrig fel när man blir överraskad på det viset :) ska ju betalas räkningar och mat med dom pengarna så inge skoj får man ha :P kanske bli något litet över :)

idag ska marikas urna sättas ner i graven kl 16,00. det kommer inte vara på samma ställe som begravningen var utan detta är närmare deras föräldrars hus. väldigt fint är det där. vet inte om gravstenen är klar men jag tror inte att den är det. prästen kommer närvara idag oxå. säga några väl valda ord. får väl se om jag kan hålla mig från att gråta. tvivlar dock :P och nu kom jag på att vi kanske skulle ha en liten bukett med oss till henne...? får fundera på detta!!

avslutar med ett foto från helgen. jag har världens hästflin men det får ni ta :P

ops i did it again

aaaaaah, ont i ryggen igen. men jag får skylla mig själv. hade lite ont igår men kände inget imorse så jag har precis varit ute och sprungit :P och nu har jag ont i ryggen igen. inte som jag hade i lördags men ont har jag. undra vad det kan vara lixom. jäjä, det går väl över någon gång! gick iaf bra att springa idag. kändes inte jobbigt så det går åt rätt håll. sprang halvmilen på 25 min så jag putsade min tid med 2 min. rätt ok tycker jag haha. nööööjd!

jobb idag som sagt. inte mycket mer att säga om det.

theos tass. hmmm, tror det går åt rätt håll. ser fint ut och han stöder bättre på den så jag hoppas det fortsätter så här. men det är synd om han, han vill ju verkligen gå ut på en promenad men det får han inte. bara precis ut och bajja och sen in igen :/ jag känner mig stygger. men jag tror det har läkt om några dagar så då ska vi nog kunna promenera igen :)

näe, nu ska jag duscha :)

ciao

kunde blivit tookigt

hahaha, jag har hela tiden varit inställd på att jag jobbar mellan 7 och 15 imorgon. skrev ju det tidigare oxå. så stod jag och glodde på almenackan, inte för att kolla när jag jobbar utan glodde mest bara haha. JAG JOBBAR MELLAN 14 OCH 21 IMORGON hahahaha. vilken jäkla tur att jag stod där och glodde haha. kunde blivit tokigt imorgon annars. kommit in där klockan 7 och bara: men du ska inte jobba nu. du kan åka hem igen. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahha. jag hade blivit tooookig då ju. men men, jag glodde iaf som tur var!

sen måste jag tipsa om en tävling där man kan vinna  en bloggdesign. jag vill gärna vinna den iaf :)
tävlingen hittar ni häääär: marinaberglund.blogg.se/  kika in vet ja :)

näe, nu ska jag gå och lägga mig i sänga och läsa min bok. Nord och syd. mycket bra bok. så ni som inte har något att läsa i sommar, LÄS DEN FÖR TUSAN :)










natti









vad har hänt?

igår var riktigt najs :) vi var ju hos emma och robert. vi (emma egentligen) lagade mat. ryggbiff med bbqsås och sen något potatisgrejs till haha. vet inte vad dom heter :P det var iaf riktigt jäkla göttit. sen gjordes det även en uuuunderbar efterrätt. grillade bananer med smält vit choklad och vaniljglass. wohooo det var riktigt gott asså :) snackade en massa skit och så där. som vanligt vid sådana sammankomster. vi hade det riktigt bra iaf. sen sov vi hos fredriks föräldrar. dom hade även passat theo så han behövde vi inte oroa oss för heller :) fredrik är bakis som faen idag. han sitter just nu och äter bakfylle mat = kebabpizza :) jag känner inget men jag drack knappt något heller. behövdes inte.

theo har skuri sig på ena trampdynan! typiskt! men det ser ju fint ut iaf. ringde djursjukhuset och dom sa att han skulle ta det lugnt och när han är ute ska han ha en strumpa och plastpåse på tassen. kommer ju se aningens lustigt ut haha. men det är så typiskt. när han bodde i skåne hände det inget med han. men nu hos oss är det något med jämna mellanrum. vad gör vi med han undrar ni då. iiiiiiiinget, vi har otur bara ;) störigt är det iaf. får hoppas att det inte blir något mer med det utan att det läker som det ska.

så, jobb imorrn igen. 7-15 tror jag det är. jobbar 4 dagar denna veckan. är väl helt ok får jag säga. börjar snart jobba heltid och då börjar helvetet. bara två veckor men det är fan möe ändå!

jag lyckades få med mig kameran igår. duktiga jag. tyvärr hjälpte inte det för batteriet var slut :( blev inga bilder. tog några bilder med emmas kamera så jag hoppas hon kan skicka dom till mig *blink blink* (över hotmail blir bra emma hahah)

näe, nu ska jag gå och läsa min nyinköpta skvallertidning :)

ciao

jag är född i en liten by

har precis duschat. ja, jag har gått med intorkad svett sen imorse. jag erkänner haha!! men jag har städat idag och legat och skurat golv och väggar på toan. kändes inte helt lönt att duscha innan det :P men men, nu är jag fräsh som få :) har ännu inte pratat med emma så jag vet inte hur det blir ikväll :/ men jag väntar!

fick hiskeligt ont i ryggen förut. precis efter jag varit ute och sprungit. kunde inte böja mig eller resa mig. fredrik sa att jag såg ut som en gravid gammal kärring haha. vilke kombo lixom :P men nu känns det iaf bra igen. men jag vågar inte göra något hastigt för då kommer det kanske igen. det vill jag inte!

faller du,
så faller jag.
håll mitt hjärta hårt,
låt mig aldrig gå.
faller du,
så faller jag.
jag släpper aldrig taget,
jag är beredd att slåss.
faller du,
 så faller jag.

vatten vatten

wohooo, FY FAEN VAD JAG ÄR BRAAA!!! hahaha. kan ni möjligtvis gissa vad jag gjorde imorse kl 09,00?! jo, jag var ute och sprang en halvmil :) jag är redig som faen. en vecka iaf haha. idag kändes det mycket lättare redan från början. kom in i andra andningen och sen flöt det på ganska bra. dock fick jag världens blåsor under bägge fötterna och nu svider de som fasikens. vet inte om det är mina inlägg som spökar lite! inte bra iaf. så jag sitter här och dricker vatten. ska gå ut en långis med theo snart oxå. dock ser det ut som att det ska börja regna när som så det blir väl till att ta med ett paraflax :P

idag ska det städas!! vi har inte så där stökigt som vi har en tendens till att ha i slutet av veckan. behövs plockas lite men mest dammsugas. och det är det tråigaste så det får fredrik göra :P jag plockar och skurar hellre hihi.

sen ikväll ska vi till emma och robert (tror vi ska till dom och inte dom hit) och där ska vi kanske laga lite mat och umgås. vi har inte bestämt vad som händer, bara att det händer något :P ska bli riktigt sköj, som emma skrev :P

näe, en runda med theo var det jag.

ciao

helg helg helg

japp, nu är det helg, igen. efter min extremt tuffa jobbvecke höhö. 2 dagar är väl ganska så lagom :) det kändes som att jag gjorde ingenting på jobbet idag. kände mig lite smått off tills det var ungefär 1 timmer kvar. då jäklar blev det fart i mig. nä men jag gjorde grejjer innan oxå men jag kände mig iaf off på något vis. men det gick la great ändå får jag säga :)

idag när jag kom till jobbet var köksvärdinnan där som vanligt, ni vet hon som stirrar haha. men idag var hon UUUNDERBAR :P
Elin kommer till jobbet:

-Hej hej, säger jag
-Hej hej, säger köksan. Har du färgat håret?!
-Japp, svarar jag. behövdes en uppfräshing.
-Det blev ju jättefint!, säger köksan.
-Åh, tack så mycket, säger elin och ler som ett fån.
BESTFRIENDS FOREVER

jag har även varit och klippt min lugg nu i eftermiddags. jag klippte mig på det vanliga stället men det var en praktikant som klippte mig. en som utbildar rättar sagt. först kommer hon emot mig och ser helt vettskrämt ut. frågar om det är jag som ska klippa luggen. jag sätter mig. sen tar det typ 20 min att klippa den :P det är vad det tar för min frisör att klippa hela mitt hår typ haha. men jag hade inte bråttom. h on var ju noggrann iaf, det är alltid bra ju!! och det blev bra. först var jag rädd att den blev för kort men eftet att ha stirrat på mig själv i spegeln ett bra tag har jag kommit fram till att den blev perfekt :) HEJJA PRAKTIKANTEN

just nu håller vi på att fixar Charlie Wilsons war. en film med tom hanks. han har aldrig gjort en kass film än så länge så jag hoppas att det fortsätter på detta sätt. ska snart åka till affären och handla lite gött :) måste man ju få nu när det är helt och allt :)

ciao

07,04

nu ska jag snart åka till jobbet, om en halvtimme för att vara mer exakt. jobbar bara till 14 idag så det är soft :) igår gick helt ok. jobbade med en som jag inte jobbat med förut. hon kom precis tillbaka från sin semester. hon var verkligen övertrevlig haha. kan vara lite jobbigt ibland men men... det som är jobbigt med dom som jag inte jobbat med förut är att dom vet inte vad jag kan och inte kan så det känns som dom då tror att jag inte kan något så dom är väldigt noga med att berätta precis allt jag ska göra. det är lite smått jobbigt ibland. så jag kände mig lite hunsad igår :P idag vet jag inte riktigt vilka det är jag ska jobba med. men det ska väl gå bra.

näe, inte vettigt att skriva

ciao

jag är bra

gissa vad jag gjorde kl 08,15 imorse... jo, jag var ute och sprang. FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!! haha. 5 km blev det och det var inga sköna eller trevliga 5 km utan 5 km där jag fan led och fick kämpa för att komma runt. usch, inge bra. men det ska det bli ändring på var det tänkt. jag har även hunnit med en 1 timmes promenad med theo :) redig jag är då!!! haha. sketagött! så nu sitter jag här, har precis slängt i mig 4 knäckemackor och lite juice. har inte duschat än. ett litet äckel är vad jag är höhö. men jag är nöjd ändå!

idag är det ganska så soft. ska jobba mellan 16 och 21,30. är hyfsat lugnt dom timmarna tycker jag. ska nog gå bra :) imorgon är det ju oxå lugnt. jobb mellan 8 och 14. lite stressigare på morgonen än kvällen men det kan vara rätt gött för då går tiden fortare.

jag ska få julgrejjer som varit marikas. fredrik snackade med deras mamma igår och dom hade varit och rensat i marikas och roberts hus. då frågade hon fredrik om jag ville ha julgrejjerna. han sa ja för det antog han att jag ville. och det vill jag. men det känns lite konstigt. det är ju hennes lixom. jag vet att hon har fina julgrejjer så det är ju inte det som är problemet. bara att det är hennes lixom. dom har även frågat om jag ville ha kläder men där sätter jag stop. det går ju inte!!

näe, en dusch vore inte fel.

ciao

zero

usch, jag har haft tråkigt hela dagen!!! jag blir ju knäpp i huvet när jag inte har något att göra. till slut blir jag helt däven (nere, för er som inte kan västgötska) och då blir det som att jag vill göra saker men jag orkar fan inte göra ett smack. känner inte för att göra något fast jag vill göra något!! såklart går det ut över fredrik för jag varken gör eller säger någonting. verkligen roligt sällskap!!! och jag vet inte vad jag ska göra för att bli av med skiten!!! bara vänta ut det antar jag :P men det är fan skittråkigt när man känner så här. vet ju inte vad jag ska göra eller var jag ska bli av. rastlös utan ork!!

lite tråkigt

usch vad jag har trååååkigt idag. har suttit och läst nu den senaste timmen men tröttnade på det så nu färgar jag håret haha. snacka om lite impulsfärgning! nä, men jag behövde färga utväxten men såklart kunde jag inte hålla mig till det så jag färgar alltihop brunt :) alltid roligt med lite förändring. blir spännande att se hur det blev :P min huvvevärk är helt borta nu. känner mig bara lite smått trött eftersom jag inte sov något inatt. men vill egentligen inte sova nu på dagen heller för då kommer jag inte kunna sova inatt heller. vilket dilemma höhö.

jag längtar som fasen till helgen. vi har bestämt med robert och emma att vi ska träffas och umgås lite. förhoppningsvis är det fint väder så jag och emma kan spöa killarn i kubb ännu en gång haha. vi är fan grymma på det!!! det var längesen vi sågs så jag tycker det ska bli riktigt roligt. lääängtar.

hemma från jobbet

japp, skulle ha jobba idag mellan 7 och 15 men icke.har typ inte sovit en blund inatt för jag har haft ont i huvet. vet inte varför. det blir ju inte precis bättreav att vi inte har några värktabletter. funderade ett tag på att dra till jobbet ändå men sen insåg jag att jag fan inte pallade alls. är riktigt trött. jäjä, jag är en mes å bla bla bla.... :P

så idag ska jag bara sitta inne med täcke i soffan och glo på tv tror jag. försöka sova lite oxå. får se hur det går med det!

ciao

långt hår

jag får panik!! jag håller på att låta mitt hår växa ut för jag vill ha låååångt hår. men det ta ju sådan tid!!! jag har kommit en bit på vägen och jag tror inte jag haft så här långt hår förut. iaf så har jag inte haft det på mååååånga år. men jag vill ha långt hår nu!!!! har funderat på hårförlängning men dels så kostar det massa pengar (tycker jag) oxå sliter det på håret. och sen tar man ju ur det efter 2-3 månader. känns ju så där lönt lixom. men jag vill ju ha låååångt hår och det nu mesamma haha. nu nu nu...

har precis sett på film... igen :P hero wanted hette den. cuba gooding jr var med. fanns några kändisar till men inga stoooora. den var helt ok tycker jag väl. action var det ju. massa pang pang :P

"After he awakens in a hospital, a man tracks down and murders the man that left him and a bank teller for dead during a robbery, only to end up having the slain thief's associates come after him in retaliation."

Tisdag

dagens andra långpromenad är nu avverkad. funderade förut på om jag skulle dra till gymet idag oxå men det fick bli en extra långis istället. tror att theo var nöjd med det beslutet :) jag hoppas på lite finare väder imorgon så jag kan ut och jogga efter jobbet. idag har det varit mulet hela dagen och jag väntar på att det ska börja ösregna när som helst :P

har inte gjorde så där överdrivet mycket idag heller. kollat igenom ellos höst/vinter katalog. mycket fint där i år tycker jag. har bestämt vad jag ska beställa :) jag tycker färgerna på höstn och vintern är så fina och mysiga. massa brunt, grått, svart,vinrött och blått. tycker det blir fina kombinationer av det :) och för att inte tala om alla koftor som finns. HIMMEL vad jag älskar koftor haha. myyyyyyyyys!!!

vi har även bestämt att vi ääääntligen ska göra ett stort inköp på ikea :) jag har plockat ut precis allt som vi ska ha. hyllor, vitrinskåp, soffbord, tv-bänk, spegel... ja lite smått och gott helt enkelt. men vi ska se till att beställa över nätet och få det levererat hem till dörren för vi kommer inte få plats med allt höhö. det ska bli sååååå gött att äntligen bli färdiga med inredandet. något så när iaf :) vi har trots allt bott här i snart två år. på tiden att vi tar tag i det hela!!

näe, nu kom pojken hem så jag ska börja fixa med lite mat.

ciao

Trade

har alldeles nyss sett filmen "Trade". den handlar om hur människor kidnappas och förs över gränserna för att sedan säljas till pedofiler och liknande. det var en väldigt gripande film. det blir alltid extra bra när man vet att det är något som baseras på verkligheten. låter kanske fel att säga att det är bra men ni förstår vad jag menar hoppas jag. den var riktigt bra iaf och vid vissa tillfällen blev jag bara så arg. jag kan inte fatta att detta är något som förekommer. ungefär 1 miljon människor förs varje år över gränser mot sin vilja!

se den!!

duktiga jag

idag har jag varit duktig må ni tro :) jag har bestämt mig för att ta tag i min träning, IGEN! så jag har precis varit på gymet och svettats. körde först cross 30 min, styrka armar 20 min, rodd 5 min och sist löparband 10 min i stark lutning men bara gång. jag är riktigt nöjd med mig själv haha. nu måste jag bara hålla detta igång oxå. är ju alltid det som är det svåra med träning, att hålla motivationen uppe hela tiden och även att kunna fortsätta träna när motivationen dalar. men jag ska försöka :)

jag har även gått en långis med theo i förmiddags och så cyllade jag till gymet och hem igen :) jag har ju för fasen varit megaduktig idag haha!!

på gymet finns det 5 st crossmaskiner och idag var det 3 st (med mig inräknat) som körde på dom. när jag kom var det redan en som körde och hon körde längst ut till vänster. naturligtvis så ställer jag mig då längst ut till höger :P måste ju vara låååångt ifrån varandra. kan ju bli farligt annars. och när vi kört en stund kommer det en till tjej. gissa var hon ställer sig? i mitten såklart!!!! så det är en maskin mellan varje person!!! och så är det ju jämt. varför gör vi så egentligen?? vad tror vi ska hända om vi ställer oss intill hihi... jag är väl medveten om att jag alltid gör så. i de flesta situationer när det är människor jag inte känner. jag känner mig mest konstig om jag ställer mig intill när det finns flera maskiner lediga lixom. som att jag inkräktar eller något sådant. och inte kommer jag ändra på det heller haha :P


jag gjorde oxå lite sit-ups :P

tokig kan man bli ibland!!

yeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...... gjorde en äkta hans wiklund entré där hihihihihi... men nu är äntligen den långa helgen slut och jag får vara ledig i två dagar :) vilken lycka!!!!

jag har kommit fram till att det verkligen inte är ett yrke för mig. jag blir tokig ibland och det får man inte bli. man håller på och hjälper en boende, till exempel går till rummet med dom. då är det någon annan som hojtar och lever jäkel "hallå hallå, hjälpa mig!!" gastar dom. "ja, jag ska, jag måste bara hjälpa henne först" så går man vidare. sen måste man kanske gå med smutstvätt till tvättrummet för man fått byta kläder på den personen. då gastar samma person igen. "komma hit, måste hjälpa" "ja, jag kommer snart!!" och jag känner verkligen hur irriterad jag blir och jag nästan fräser fram svaren ibland. det är verkligen inte bra. men ibland inser de boende inte att vi har 15 andra att ta hand om och inte bara just henne/honom. idag har jag känt för att hoppa från balkongen några gånger men har lyckats undvika det :P undra hur det kommer gå med tjattrande ungar iställe? ;)

fick även reda på att om jag får 92 kr i timmen (vilket min chef sa att jag skulle få) så är det fel. får som timvikarie och outbildad ska man ha 94!!! så jag får glo på lönespecen när den kommer så att det står rätt till. annars ska jag kräääääääva :P

var ju hos sara under min 3 timmar långa rast. det var riktigt gött. satt där och prata om allt mellan himmel och jord. vi bestämde oxå att vi skulle gå och se på sex and the city nästa helg om den går då :) jag måste verkligen se den filmen!!!!!!

har precis duschat nu så nu ska jag krypa ner i sängen :)

ciao

en snabbis

ska köra ti jobbet om ca 10 min och jag har inte borstat tänderna så detta får bli en snabbis :P gårdagen gick bra. hade det heltok på jobbet så dagen gick ganska så fort faktiskt. hoppas att idag kan gå lika fort. jobbar nu mellan 8 och 13 och börjar igen kl 17 till 21,30. så det är lite softare idag iaf :) och det är aldrig fel. näe, har inge annat att skriva eftersom jag bara jobba igår.
så nu ska jag snart dra.

ciao

jobb jobb jobb

jobb?! på en lördaaaaag?! tokigt jag vet haha. känns ju så där skojigt förstås. men det är hyfsat bra med pengar sen ju så det är bara att göra´t :) har ju delad tur idag vilket ju då innebär att jag har en 3 timmar lång rast på eftermiddagen. så igår var jag och hämtade saras extranyckel så jag ska låna hennes place under tiden. hon jobbar nämligen idag. ska vara där även imorrn för då har jag oxå delad tur men då är sara hemma så då har jag sällskap. finns ju en viss risk att jag somnar idag haha. får väl ställa klockan för att vara på den säkra sidan :P så den här helgen är det jobb som gäller. fasiken var gött det kommer vara imorrn 21,30!!!!!

hmm, något mer?! näe, tyvärr inter. så jag ska inte plåga er med en massa strunt haha

ciao!


här vill jag ligga!!

intet nytt

ännu en dag avklarad på jobbet. tror att jag har 19 dagar kvar nu :P men jag har en myyyyyycket jobbigt helg framför mig känner jag. ja, ni får stå ut med mitt eviga gnäll höhö. men idag såg jag att dom jag gillar ska jobba oxå i helgen och då blir det alltid mycket lättare ju :)

i övrigt händer det inte så mycket. nu ska jag ut med theomannen och sen ska jag och fredrik åka och handla. vilken fredag. vi är verkligen två partyprissar haha :P jäjä...

ciao

åren som varit och kommer

15 år sen - 1993

9 år var jag då. då var jag bara barnet så det var lek och skola som gällde :)
 
1998 - 10 år sedan

14 år, jag sportade som en galning, fotboll och handboll konstant.

5 år sen - 2003

då va rjag 19 år. hade precis tagit studenten och hade fått för mig att livet skulle bli lättare nu :P jag höll förmodligen på attpacka mina pinaler för i augusti flyttade jag 30 mil, till min fredrik.

3 år sen - 2005

var nervös större delen av den sommaren för då skulle jag börja lärarprogrammet och jag kände inte en kotte där. livrädd var jag.

1 år sen - 2007

den sommaren har varit en av dom bästa faktiskt. jag hade väldigt roligt då och gjorde en hel del :)

3 månader sen -  april

då var det fortfarande skola. var otroligt skoltrött och ville bara ha sommarlov.

I går - 2  juli

då var jag på min sambos lillasyster begravning. en tuff dag men det var fint!

I dag - 3 juli

har en städdag och är nästan färdig. dammsugningen får fredrik sköta :)

I morgon - 4 juli

jag jobbar mellan 7 och 14 och efter det så vet jag inte.

Om ett år - 2009

oj himmel haha. då har jag varit färdig lärare i ett halvår så jag hoppas att jag har hittat ett jobb där jag trivs bra. hoppas även att jag och fredrik har börjat prata om bebisar :) eller en räcker haha

hänt på torget

fixar och donar här hemma. tvättar som en tok minst sagt. är inne på maskin nr 6 :P finns att göra när man legat på latsidan höhö. och det är mindra roligt att göra det när det här 30 grader ute. svettades som ett djur förut nä jag hängde upp tvätten där ute. PHUH!!! pausar nu för jag kom på att jag behöver ett smyckeskrin men jag kan aldrig hitta något fint. men nu hittade jag en sida där dom var hyfsat fina. fortbox.se hette sidan. finns massor att välja mellan. blir till att köpa något där tror jag. just nu har jag smyckena slängda i en låda och dom ligger lite hur som helst. men nu ska det bli ordning på´t :)

jag tänkte på en sak när jag var och handlade. jag såg nämligen en pojke och en flicka, förmodligen syskon, som var på väg in i affären. flickan snubblar över trottoarkanten men trillar inte. det ser så roligt ut när hon sen försöker se ut som att inget har hänt fast att hon är röd som en tomat i nyllet! efter kommer hennes lillebror, snubblar på samma ställe och låtsas som ingenting, röd som en tomat i nyllet haha. inte snällt att skratta men det ser så skönt ut när. man vet ju själv hur det är. man hoppas att ingen såg trots att man vet att någon såg. man försöker se heeelt oberörd ut haha.

näe, unga mödrar.

ciao

begravningen

ja, nu är den dagen förbi. dagen som jag gått och varit nervös över och haft ångest. men det gick bra faktiskt. kyrka n som vi var i var väldigt vacker inuti. längst fram stod den vita kistan och en massa blommor. kyrkan var helt fullsatt och jag tror att det var runt 100 personer närvarande. robert, marikas sambo, hade ordnat så att två som de kände skulle spela och sjunga två låtar. den första var "hallelujah" av leonard cohen. han sjöng den otroligt fint och tårarna flödade. kommer aldrig kunna lyssna på den låten igen utan att gråta förmodligen. prästen var helt ok. var väl som de flesta andra präster. dock så är jag lite besviken över att han inte talade om marika. han nämnde ju såklart henne men han pratade inte om hur hon var eller något personligt så om henne. det tycker jag är dåligt för det är ju hennes begravning.

efter så bars marika ut av pojkar/män/karlar från släkten, fredrik var med bland dom. de bar ut henne till den väntande häst och vagnen. sedan kördes hon iväg. väldigt fint! jag visste att jag skulle gråta under begravningen men jag trodde inte att jag skulle gråta så mycket som jag gjorde. men jag tror att jag behövde göra det helt enkelt. jag tror att det var värst när hon bars ut. då gick jag och mia precis bakom kistan och då stod det marika sahl på kistan i bak. vet inte varför men då började jag storgråta.

efteråt blev det smörgåstårta uppe i bygdegården. smörgåstårta var en av marikas favvisar så det var därför det bjöds på det :) där närvarade endast släktingar men det var rätt så många ändå.











                                                            







dettar var blommorna som vi gav












uppe till höger, vid det vita korset, ska marika ligga.

gravstenen är inte fixad än så därför har hon ett vitt kors så länge

dagens roliga :)

fredrik kommer hem och behöver som vanligt rusa in på toa. dock så måste han ha lite att läsa. jag ger han dagens skvallerblaska som jag köpt. detta är ju inte något han vanligtvis läser och är helt ointresserad men i brist på annat. på första sidan står det om att pernilla w och hennes snubbe joakim gjort slut. fredriks inte helt seriösa kommentar:

"Näääääää, är det slut mellan Pernilla och Joakim??!!!"

hahahahahahaha

jag vet inte...

fredrik är hos sin föräldrar just nu. han skulle lämna sina kläder där för han ska byta om till begravningen hos dem. och hans morsa skulle stryka skjortan och fixa en knapp på kostymen. så nu sitter jag är allena och har inte överdrivet mycket att göra. borde gå ut med theomannen men just nu tar det emot. ska ju göra det men jag drar ut på det lite :P men snart så...

jag borde oxå gå och kolla vad jag ska ha på mig imorgon. har två klänningar som jag väljer mellan men vet inte riktigt vilken jag vill ha. tänkte att jag skulle fråga fredrik om det när han kommer hem. han är alltid ärlig när jag frågar sådant. det är inte alltid positivt men idag vill jag ha hans åsikt :P

imorgon är det då begravning. min ångest har typ bara byggts upp ju närmare vi har kommit dagen D. det kommer vara extremt jobbigt tror jag. eller vet! jag är ju sådan som lipar så fort någon annan lipar så jag kommer förmodligen lipa konstant. innan vi ens gått in i kyrkan skulle jag tro. jag får en konstig känsla i kroppen när man sitter där och tittar på kistan och inser att personen faktiskt ligger där i, eller skalet av personen. går inte att beskriva det riktigt men det känns overkligt på något vis.

jag undrar hur det kommer gå för fredriks föräldrar efter begravningen. då har de inte längre saker att planera som gör att de kan tänka på annat. då blir de tvingade att tänka på allt som hänt och på marika. kommer bli tungt. det går ju inte att föreställa sig hur det är att förlora ett barn och det är inte något som någon vill få reda på heller. tyvärr så vet de hur det känns nu. det är omöjligt att veta hur de känner och tänker. även om vi varit där väldigt mycket sen det hände så märks det inte mycket på dem. men frågan är hur de egentligen känner på insidan. det säger de inte till någon. hoppas de ska gå till den där kuratorn så de får prata av sig. jag tror att de behöver det båda två.

20 dagar kvar

nu börjar det ta på det. 20 dagar kvar sedan börjar mitt sommarlov igen :P idag var absolut den segaste dagen hittills (ska inte jobba där resten av lite nä) jag tror att jag kollade på kollade typ heeeeela tiden gah. (nope, inte resten av livet heller) menu är jag iaf hemma. har varit ute med theo. em långis fick det bli eftersom det är så fint väder. får ju passa på för man vet ju inte hur länge det varar (ska inte jobba på mitt semvik. resten av livet så ni vet det)

jag borde verkligen ta tag i städningen. hujedamäj vad stökigt det är!!!!! hembiträde är välkommet om det är någon som är sugen och vill jobba gratis :P (jag ska inte jobba där hela sommaren ju)  jag har inte packat upp resväskan sen skåne så den står precis innanför dörren i sovrummet. och nu har jag till å med börjat lägga kläder på den så det är ett beeeerg med kläder nu. om någon ändå ville hjälpa haha (har jag sagt att jag inte ska jobba där hela livet?? bara nu i sommar) usch vill inte städa. bläääääääää....

jag skulle vilja ha duffys nu skiva och även miss li´s nya. har hört de låtar som spelas på radion och jag diggar dom. dock så hittar jag inte dom! (nope, bara i sommar ska jag vara där) vi använder ju inte dc och skivorna finns fan inte på dom sidor vi använder. jag vägrar köpa dom!!! höhö... tröttnar för fort för att vilja lägga penger på skivor. (endast under sommaren gäller jobbet)

nääää, jag har fan inget vettigt att säga, bara dravel så jag skiter i det. (bara SOMMARjobb ju)

ciao
Valfritt innehåll
RSS 2.0