tokig kan man bli ibland!!

yeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...... gjorde en äkta hans wiklund entré där hihihihihi... men nu är äntligen den långa helgen slut och jag får vara ledig i två dagar :) vilken lycka!!!!

jag har kommit fram till att det verkligen inte är ett yrke för mig. jag blir tokig ibland och det får man inte bli. man håller på och hjälper en boende, till exempel går till rummet med dom. då är det någon annan som hojtar och lever jäkel "hallå hallå, hjälpa mig!!" gastar dom. "ja, jag ska, jag måste bara hjälpa henne först" så går man vidare. sen måste man kanske gå med smutstvätt till tvättrummet för man fått byta kläder på den personen. då gastar samma person igen. "komma hit, måste hjälpa" "ja, jag kommer snart!!" och jag känner verkligen hur irriterad jag blir och jag nästan fräser fram svaren ibland. det är verkligen inte bra. men ibland inser de boende inte att vi har 15 andra att ta hand om och inte bara just henne/honom. idag har jag känt för att hoppa från balkongen några gånger men har lyckats undvika det :P undra hur det kommer gå med tjattrande ungar iställe? ;)

fick även reda på att om jag får 92 kr i timmen (vilket min chef sa att jag skulle få) så är det fel. får som timvikarie och outbildad ska man ha 94!!! så jag får glo på lönespecen när den kommer så att det står rätt till. annars ska jag kräääääääva :P

var ju hos sara under min 3 timmar långa rast. det var riktigt gött. satt där och prata om allt mellan himmel och jord. vi bestämde oxå att vi skulle gå och se på sex and the city nästa helg om den går då :) jag måste verkligen se den filmen!!!!!!

har precis duschat nu så nu ska jag krypa ner i sängen :)

ciao

Kommentarer
Postat av: emmie

råbläng

2008-07-07 @ 10:56:29


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0