ny design

som ni ser så har jag nu fått en ny design. jag ville ha en som var mer somrig och härlig. så jag frågade marina, tösen som gjorde min första "riktiga" design. och som ni ser så ställde hon upp :) jag är riktigt nöjd!!!

idag har jag legat och slitit i rabatterna igen. dock så hade jag inte så mycket som igår att göra så det gick på en timme. fredrik har ju dock sin beskärda del att ta tag i eftersom han varit och skjutit idag. jag tvivlar dock på att han gör det idag men man vet ju aldrig. annars har jag suttit på terrassen och läst. härligt att kunna sitta ute och götta sig :) imorgon är det jobb igen. jag känner allt lite ångest, precis som jag alltid gör efter ledigt eller helg. men samtidigt är det rätt gött att göra lite vettigt.

häpp, åter till boken!

smärtan finns överallt!!!

aj aj aj aj min kropp. träningsvärken från igår kan jag ta. det tycker jag bara är härligt. men ryggen, hanflatorna, armarna och min vänstra tummled är inget jag tycker om. att rensa i rabatter kunde vara så slitsamt. det blir väl iofs så när man undviker att jag det lixom. men jag har iaf ont överallt. vi har hållt på i stort sett hela dagen med trädgården och det känns riktigt bra (förutom smärtan då förstås) vi kommer dock knappt ha några blommor i rabatterna i sommar eftersom vi ska lägga sten istället. men lite sparar vi. typ rosbusken haha. jag ska fixa en massa krukor istället har jag tänkt... men vi är duktiga!!! dock så är vi inte färdiga än så det blir till att slita imorgon oxå. efter att fredrik varit och skjutit.

och vilken härlig påskmiddag vi gjorde idag. köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, potatis, potatissallad, ägg, sallad.... ojojoj vad vi njöööööt :) fredrik tog ut utemöblerna så vi satt på terrassen när vi åt. det kändes verkligen som sommar! härliga sol!!!

nu ska jag slänga mig i soffan igen.

Påskdagen

besvikelsen var faktiskt stor igår. för det första: ingen riktig påskmat alls. sill var ju där såklart men det äter jag inte. inga köttbullar, inga prinskorvar. potatisgratäng och kyckling serverades det oxå. och visst var det gott men det var inte det jag ville ha. och i påskägget låg där strumpor. mycket bra. behövs alltid, sen låg där typ 10 godisbitar och en stjärnskrap som jag inte vann något på. ja, jag låter kanske väääldigt otacksam och det kanske jag är. men förut har det alltid var mer påskigt så jag var ju inställt på det såklart. så jag tror vi får ha påskmiddag här hemma idag :) och som tur är så fixade fredrik ett påskägg till mig i fredags, som jag dock fick betala själv haha. dom gömmer ju alltid äggen ute i trädgården så får vi gå och leta. alla hittade ägg igår och fredrik hade fått påhälsnings av en flock med myror i sitt ägg så han ville minsann inte ha det sen hihihihihihihi....

idag vet jag inte alls vad som står på schemat. förmodligen fix i trädgården skulle jag tro. fredrik började lite smått igår när jag var ute och sprang. jag ändrade mig och sprang istället igår. efter mindre än 10 min var jag totaltslut men jag kämpade mig fram ändå de där 5 km. men det var fan inte skönt alls!!! får verkligen skärpa mig nu. men det är nog lite för att jag varit sjuk så pass mycket oxå.... hoppas jag :P

ha en bra dag!!

(jag har fortfarande inte hittat kamerasladden så inga bilder blire det. frustrerande minsann)

Glad Påsk

så är påskafton här igen. och det måste vara årets varmaste dag :) iaf här!! har ägnat förmiddagen till att läsa och städa ur skafferiet. ni som kollat in i mitt skafferi vet ju att det var ett litet kaos. men nu så är det perfekt igen höhö. får se hur länge denna perfektion håller i sig. jag har oxå letat efter en klänning att ha på annas bröllop. det är inte helt lätt det där. senast jag var på ett bröllop så var jag inte så gammal, 15 tror jag. och då är det inte så där jätteviktigt vad man har på sig i den åldern. men nu, nu måste jag ju följa reglerna. klädkoden är kavaj så det är inte så strikt. så kort klänning är tillåtet vilket jag beslutat att jag vill ha (eftermånga om och men). men så vill jag inte ha något som är fööör kort och slampig men heller inte tantlängd. så jag har surfat runt på asos för där finns det minsann klänningar :) jag hittade två stycken som jag gillar skarpt:
Lipsy Lace Print Contrast Sash Prom DressLipsy Fairytale Print Contrast Sash Party Dress

men inget är bestämt men dessa ligger högt på listan :)

klockan 17 ska vi vara ute på kållandsö för lite påskfirande. jag ser verkligen fram mot maten. hoppas bara att dom inte missar något viktigt :) typ rödbetssallad och köttbullar. vi hade nämligen en mycket god påsklunch på jobbet och det var som två ingredienserna som var viktigast helt klart. och ägg såklart!

men nu tror jag att jag ska ta en promenad i solskenet tror jag. hoppas jag kan dra med fredrik oxå...

glad påsk!!!
                                         

10 april

nu har min ledighet börjat. hääärligt. man skulle ju kunna tro att jag har slitit på heltid i 10 år så som jag njuter av denna ledighet haha. men det är fasiken tufft att arbeta helt klart. och heltid är minsann ännu tuffare. fast för det mesta så njuter jag faktiskt av att jobba :) men ledighet säger väl ingen nej till!! och den här ledigheten har ju börjar bra med klarblå himmel och soooool. sådana här dagar så kan jag inte låta bli att tänka på när jag var liiiiten och bodde i vinslöv på klövervägen 22. hela gatan vaknade till liv på våren. vi var ju ungar i ungefär samma ålder så det var full aktivitet. vi lekte hästar, spelade fotboll, inlinesbandy och skojade i skogen. vilken bekymmerfri tillvaro :) det var hur härligt som helst och det är verkligen härliga minnen. och det får mig att inse hur mycket jag älskar att bo så som vi gör nu. det är ju väldigt likt så som det var i vinslöv och jag älskar det och skulle inte vilja bo någon annastans faktiskt. detta är min idyll!!!

min tillvaro kanske inte är helt idyllisk idag med tanke på att jag har städat precis heeeela förmiddagen. fredrik är ju som vanligt och skjuter och dp passar jag på och plockar och donar. så får han dammsuga sen hihihihihi. men det är skönt att gå här och påta faktiskt. sen när jag är färdig med detta så har förtjänar jag att få sitta och läsa en bra bok och drick sagt och käka kanelskorpor :) mums mums!!!

de senaste dagarna har jag gått och tänkt på ett gammalt minne som jag har. jag vet inte hur gammal jag var och inte hur gammal erica var heller. men iaf. erica hade en riktigt tjusig trehjuling när hon var liten (jag och emmie hade en väldigt ful en) och erica cyklade mycket på denna. och en dag cyklade hon hela vägen hem till mormor och morfar helt själv. utan att säga något. jag vet inte hur långt det är men några kilometer genom skog och över gator. och mormor ringde hem till oss och frågade mamma om hon visste att erica var hos dom. vilket hon ju inte visste. jag vet inte varför jag har gått och tänkt på detta men jag tycker det är hur komiskt som helst. och inte var det speciellt chockerande att erica gjorde detta faktiskt haha.
 

min lillsyrra är en riktig busunge :)

8 april

just nu sitter jag och tittar på riskförlossningar på tv4 fakta. jag tror inte att det är så smart att titta på det egentligen. det är lite smått avskräckande. även om det går bra för de flesta så vägen dit är ju allt annat än riskfri. men jag kan inte låta bli att fälla en tår eller två när de får se sin lilla bebis första gången. :)

ja, iaf, imorgon är det sista jobbedagen sen väntar ett litet minilov. det tackar man ju inte nej till precis. skönt med lite paus och slappe. idag har det varit kaos hos oss haha. det kändes som att vi hade 40 ungar istället för 12. det bråkades och slogs, många tårar fälldes och så höll det på heeeela förmiddagen. blir lätt så när vi har 9 tvååringar som vill vara på samma utrymme och ha samma leksaker. lite svårt att hålla reda på dom allihopa. för det mesta går det bra och dom kan samsas något sånär men idag var inte en sådan dag. tror att dom oxå behöver lite lov så de får vara ifrån varandra lite.

igår fick jag höra att hon som jag vikarierar för funderar på att vara mammaledig längre vilket ju såklart är bra för mig. om det är så att jag får fortsätta. vet ju inte riktigt hur det blir nu när skolan/kommunen har det snålt med pengar. men nästa vecka ska jag ha möte med rektorn så då ska jag kolla upp detta. dock är han sådan som har alldeles för dålig koll och kan säga en sak men sen blir det något helt annat av det. men men, får fråga iaf. jag måste ju få veta!!

nu ska jag lägga mig i sängen med min nylånade bok:

En kaosmammas bekännelser
En kaosmammas bekännelse

jag kan dock inte säga vad jag tycker riktigt än för jag började nyss på den.

natti!

pinsamt var det

aaah, vad härligt. när jag slog upp ögonen var det en underbart blå himmel och strålande solsken. perfekt start på helgen helt klart!! veckan har varit helt ok. torsdagen var dock en av de segaste dagarna som jag varit med om och jag gjorde bort mig rejält. på eftermiddagen gick vi ut med alla barnen eftersom det var så fint väder (annars är vi mest ute på förmiddagen). men en liten kille var lite hängig så han fick sitta i en vagn där han till slut somnade. sen när han blev hämtad av sin mamma så ställde jag vagnen under taket men ändå på ett sådant ställe att jag skulle komma ihåg att ta in den. dock glömde jag detta ändå såklart. så när jag kom på morgonen är det några trevliga och härliga ungdomar som har totalförstört vagnen. aaa vad jag skäms. varför skulle jag glömma den!!!! den var dessutom ny! så sen gick typ ryktet på alla avdelningar om att någon glömt vagnen ute å bla bla bla.... vissa är ju mer förstående än andra om jag säger så. vissa fattar ju att sånt kan hända medan andra tycker att man är helt blåst. visst var det dåligt av mig att glömma den men det var inte så att jag gjorde detta med vilje. tanken var att jag skulle ta in den. aaaaarrrrgh!!! så igår skämdes jag!

fredrik åkte precis iväg till skjuttävling och jag ska träffa monica inne i staden för lite shopping och fika/lunch. ska bli najsigt! ska försöka hitta lite våriga toppar. får la se hur det går med det :P nu ska jag leta frulle

ha en uuuunderbar dag i solen!!

1 april

vilken underbart fin dag det har varit idag. över 10 plusgrader och vi har varit ute stora delar av dagMellan radernaen. det är absolut ett stort plus med det här jobbet. dock inte när det är vinter och kallt :P men det ska vi ju inte tänka på nu när det är vår!!! jag borde egentligen ha gått på en promenad idag men just nu är jag inne i min mest lata period ever så jag spenderar varenda kväll på soffan. jag borde inspireras av lillsyrran som är ute och knatar och tränar som en toka nu... men det gör jag inte. jag som till och med köpt nya löpardojjor. dom är inte ens invigda. vet inte hur jag ska få motivation till det... känner bara ett stort blääääää inför det just nu. trots att jag vet att jag borde....

jag sitter mest och väntar på att min käre sambo ska komma hem. han stack iväg för att skjuta för 4 timmar sen och sa att det inte skulle ta så lång tid....... (ett hallå i dörren och in stiger han) jaja, då får jag sluta klaga :P

nu ska jag proppa näsan full med nässpray, borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa bok :) hääärligt!!

natti
Valfritt innehåll
RSS 2.0