8 april

just nu sitter jag och tittar på riskförlossningar på tv4 fakta. jag tror inte att det är så smart att titta på det egentligen. det är lite smått avskräckande. även om det går bra för de flesta så vägen dit är ju allt annat än riskfri. men jag kan inte låta bli att fälla en tår eller två när de får se sin lilla bebis första gången. :)

ja, iaf, imorgon är det sista jobbedagen sen väntar ett litet minilov. det tackar man ju inte nej till precis. skönt med lite paus och slappe. idag har det varit kaos hos oss haha. det kändes som att vi hade 40 ungar istället för 12. det bråkades och slogs, många tårar fälldes och så höll det på heeeela förmiddagen. blir lätt så när vi har 9 tvååringar som vill vara på samma utrymme och ha samma leksaker. lite svårt att hålla reda på dom allihopa. för det mesta går det bra och dom kan samsas något sånär men idag var inte en sådan dag. tror att dom oxå behöver lite lov så de får vara ifrån varandra lite.

igår fick jag höra att hon som jag vikarierar för funderar på att vara mammaledig längre vilket ju såklart är bra för mig. om det är så att jag får fortsätta. vet ju inte riktigt hur det blir nu när skolan/kommunen har det snålt med pengar. men nästa vecka ska jag ha möte med rektorn så då ska jag kolla upp detta. dock är han sådan som har alldeles för dålig koll och kan säga en sak men sen blir det något helt annat av det. men men, får fråga iaf. jag måste ju få veta!!

nu ska jag lägga mig i sängen med min nylånade bok:

En kaosmammas bekännelser
En kaosmammas bekännelse

jag kan dock inte säga vad jag tycker riktigt än för jag började nyss på den.

natti!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0