Bye Bye Maj

 
 
Tänk att vi imorgon tar ett stort kliv in i sommaren. Känns helt konstigt att sommaren redan väntar runt hörnet. Våren var verkligen över på ett jiff och nu har vi tre (minst) härliga sommarmånader framför oss! Jag ska ha semester vecka 29-33, dvs 5 veckor och det ska bli otroligt skönt! Kidsen får 6 veckor för Fredrik börjar sin semester en vecka innan mig. Känns bra att kidsen får så pass lång semester. Det bästa är om man är ledig så pass länge att man längtar tillbaka till jobb/skola/förskola :) 
 
Igår hade jag och Vera en riktig tjejdag. Det var nämligen stängt på förskolan så medan Liam var i skolan så passade vi på att mysa tillsammans. Vi började iofs med riktigt karlagöra och åkte och skulle få robotgräsklipparen fixad. Väl där så uppförde den sig helt som den skulle så det var ju väl spenderade 2,5 timme..... 
MEN efter det åkte vi in till stan och åt lunch, fikade och shoppade. Vera fick gå loss inne på HM och välja precis vad hon ville. 
 
Sköna lilla dam! 
Klänning, byxor, silversandaler och ett halsband var det hon behövde, enligt sig själv :)
 
I helgen har vi haft besök av min lilla mor och lillasyster. Supermysigt som alltid. Det blir ju alltid tokintensivt när vi ses och sen kommer en sådan tomhet när dom väl åker hem igen. Men vi hade jättekul när dom var här. 
 
 
Söta flickor
 
Hela veckan ska vi få njuta av härligt sommarväder så Juni inleds verkligen på bästa möjliga sätt. Låt oss hoppas att det är en sådan sommar det kommer att bjudas på!!
 
 
 
 

Nytt, galet och coolt

Idag hade jag ett efterlängtat besök hos Julia på Stil Hedvig och Julia. 
Julia är en superduktig frisör och jag går aldrig därifrån besviken. Inte heller idag. 
Jag hade ingen riktig plan när jag gick dit men som vanligt så hade Julia gott om idéer.


Älskar den tokiga färgen och det rakade i nacken är så jäkla snyggt!!
Verkligen nytt, galet och coolt!

En eftermiddag när som



Det ena barnet följde med kompis hem och det andra barnet har kompis med sig och dom roar sig på lekplatsen.
Jag sitter bara och göttar mig i solen! 
Det förtjänar jag :)

Medvind

 
Idag orkade mina ben och mitt flås springa 8 km. 8 km! Det har jag inte sprungit på hur länge som helst. Att ens orka 4 km har varit en enda lång plåga. Idag hade jag ett riktigt sug efter att få jogga en runda men jag hade verkligen inga stora förhoppningar. Det var bara att snöra på skorna och hoppas på att jag skulle orka en liten runda iaf. Märkte ganska snabbt att benen var pigga och pulsen låg bra. Det var bara att satsa. Så jag sprang å sprang å sprang :) Och det var lätt som en plätt. 
Äntligen en skön runda som bara flöt på. Jag var sjukt förvånad när jag kom hem och insåg att jag sprungit så långt. Låt oss hoppas att det det kan hålla i sig. Att jag kan få ha lite lättare och framförallt skönare rundor framför mig nu. Lite medvind önskar jag mig. 
 
 
Vi har varit ute på Kållandsö idag. Det var årets första besök och då vet man att sommaren är riktigt nära! 
Vi tog en promenad ner till den lilla båthamnen och kidsen (och jag) roade sig med att kasta småsten i vattnet. Att ett plums kan vara så skoj :) 
Som alltid så var det så rogivande att vara där ute. Kidsen härjade runt och hade skoj och jag bara kände ett lugn. Så härligt! 
 
 

Från Sommar till Höst...... till Sommar?

 
En stor kväll hos många idag. Vissa har laddat hela dagen, vissa hela veckan och några säkert i månader. Dags för Frans att visa hela Europa var skåpet ska stå. 
Här hemma bojkottar vi dock första akten och hoppar in när det är dags för poängutdelning :) Orkar inte se det ena kassa bidraget efter det andra. Slöseri med bra lördagkväll, Vi spenderar hellre den framför vältränade killar och brudar i Gladiatorerna!! 
 
Idag har temperaturen legat på 5 grader, det har blåst och regnat i stort sett hela tiden. Med andra ord: det har varit perfekt Klassfotbollsväder....... ja Liams första Klassfotboll hade väl inte de roligaste förutsättningar och dessutom så dök inte laget upp som de skulle möta i första matchen så vi hade kunnat få sova 2 timmar till. Men men, spelat blev det, regnigt och kallt var det och nu är det gjort! 
 
 
Vera satt gömd under ett laget filtar och hojtar lite då och då att hon minsann ville åka hem!! 
Men föräldrars bäste vän mutan i form av godis gick hem ett bra tag. Men glad det var hon då rakt inte.
 
Det har ju bjudits på riktig sommarvärme innan i veckan så vi har spenderat många timmar ute för att fylla på med sol i sinnet! Humöret är verkligen på topp när man får njuta av riktigt härliga sommardagar. Nu har vi väl lite sämre väder framför oss men den som väntar på något gott :)
 
 
Jag och Vera fick hänga med Mia och Arvid i stallet och Vera red på deras lille ponny Medeo. Han är nog den sötaste lilla häst jag någonsin sett. Så liten och rund. Alldeles lagom till Vera! Det blev en väldigt skön promenad i skogen men den började med att vi mötte en älg som stod och glodde ett bra tag på oss innan den gick in i skogen. Lite läskigt var det allt. Man vet ju aldrig vad dom tar sig till.
 
 
 
 
 

Välkommen Maj

 
Ute har det bjudits på en av årets finaste dagar enligt mig. Ändå har jag varit inne i stort sett hela långa dagen. Känns inte ok egentligen men jag förutsätter att fler fina dagar väntar oss :)
Jag startade denna söndagen med ett tabatapass som jag hittade på youtube. Det var skapat av Linda Eliasson och det var helt ok. Inte superflåsigt rakt igenom men vissa övningar är sådana övningar som jag skippar för jag tycker dom är långsamma och tråkiga. Det var ett pass för hela kroppen så jag fick mig en bra genomkörare.
Sedan har vi väl i stort sett städat hela dagen. Det behövdes big time och nu när det är gjort så kan man andas igen och släppa stressen. Iaf till imorrnkväll för då är det väl stökigt och smutsigt igen..... grrrr
 
Sedan var det dags för Liam och Fredrik att åka till terminens sista simning. På avslutningen är alltid någon förälder eller annan släkting med för då visar barnen upp vad de har gjort under terminen. 
Medan dom var där så åt Vera lite godisrester medan jag körde dagens andra träningspass. Att träna när man känner för det är väldigt viktigt så jag körde på när motivationen fanns. Vanligtvis kommer motivationen ju under passet lixom. Andra passet blev bodycombat och det var hysteriskt jobbigt och svettigt. Ack så gött :) 
 
Nu kör Mästarnas Mästare igång så det är dags att skriva puss och god natt!

Bestämd unga fröken

 
Jag har en dotter som är rätt så bestämd när det gäller kläder. Det passar inte med vad som helst för fröken V.
Vanliga byxor går bort, för det är inget en prinssessa har på sig. Hade hon fått bestämma helt så hade det varit bara klänning året om, för Elsa (Frost) har varken byxor eller strumpbyxor under sin klänning minsann! Men, får hon bara ha klänning så går hon med på att ha strumpbyxor och ibland tights. 
Idag la jag en beställning på Lindex.se. Vanligtvis tycker jag att deras Bamsekläder har varit lite väl skrikiga men denna klänningen tyckte jag var fin. Fin färg och motivet gillar jag. Jeanstunikan är ursöt och jag hoppas att Vera ska gilla den lika mycket som jag. Det finns verkligen inga garantier med den tösen! 
 
Valfritt innehåll
RSS 2.0