Som besatt

Jag upptäckte nu att det visst en viss herre som har kapat min blogg och ordnat min nya design. Jag tycker den är sjukt snygg och all kred till Eddo!! Han har gjort den helt själv. Tänk om man kunde få lite av den där talangen.
Jag har inte så mycket att skriva om ikväll. Jag har varit hemma från jobbet igen. Denna gången har det inte varit Liams fel dock. Eller ja, på sätt och vis är det ju det. Hans magsjuka tog ett skutt över till mig :/ Men nu är det förbi så imorrn ska jag jobba igen.
Jag pratade med Sandra förut idag. Hon har lovat att sms när dom far iväg mot förlossningen men jag var ändå tvungen att ringa och höra mig för hur allting gick :) Tänk att det kan börja när som helst. Eftersom vi hade planerat snitt så gick vi ju aldrig och väntade på det viset. Blev ingen spänning på samma sätt. Kan ju vara både skönt och lite trist. Så nu går jag och väntar som besatt :)

Återförenade

Jävla väder!

Nu kommer det fina vädret och med det det dåliga samvetet. Vi har haft underbart fint väder hela dagen. Solen har strålat och himlen har varit så blå så blå. Och detta har jag njutit av genom fönstret. Vi har inte varit ute en sekund idag. Som man ju borde vara när det äntligen är fint väder. Men jag har inte orkat och inte haft någon lust. Så vi har suttit inspärrade och jag har haft dåligt samvete över att Liam inte fått komma ut idag. Dålig mamma. Att det jävla vädret ska göra så mot mig!!!

Liam har svårt att somna för hans sovkompis är ute och ränner. Liam och katten Lisa har funnit varandra. Eller ja, Liam har funnit Lisa och Lisa har funnit Liams sköna säng. Så dom sover tillsammans väldigt ofta. De senaste nätterna har det till och med legat näsa mot nos. Kärlek! Men inte ikväll och Liam saknar sin vän. Ropar och letar och vill inte somna utan sin kompis. Jäkla katt som ställer till det så.

Typiskt pojkar


Det städades och röjdes för fullt men plötsligt så hamnar bägge killarna i badkaret och nu är det bara jag som städar. Hur blev det så?! Typiskt pojkar!

Är motivationen tillbaka tro?

Har myst ner mig i soffa. Läser och sneglar lite på Mello då och då. Jag gillade Axel. Skönt Håkan Hellström-gung i hans låt. Den kan få gå vidare. Resten är väl inget precis.

Jag har två killar här hemma som är magsjuka. Båda är dock bättre nu så jag hoppas dom är friska imorrn. Men idag har vi tagit det lugnt iaf. Jag fick en klick med motivation förut idag och begav mig ut på en löprunda. Riktigt skönt. Vädret har ju varit på topp idag och det kändes nästan som vår. Tror att jag är lite mer peppad att träna nu. Hoppas det iaf :)

Nu var det Danny. VAD FAN HAR HAN PÅ SIG??!!

Prinsen

Maskerad och utklädning har aldrig varit min grej. Inte ens när jag var liten tror jag. Men idag fick jag bita i det sura och slänga på mig min mantel och krona. Jag fick bli en prins idag. Nu är det ju inte så att jag gick omkring här hemma och lekte prins utan det var maskerad på jobbet med alla kidsen och fröknarna. Barnen tyckte verkligen att det var konstigt att jag var en prins och inte en prinsessa. Roligt att bryta lite mönster och visa att det går att göra på annat sätt :)

Jag skulle egentligen varit ledig idag men när alla barnen är inbjudna så måste vi vara alla fröknar. Så jag jobbade tre timmar idag och sen tog jag helg. Får väl se hur denna helg blir med en Fredrik som är magsjuk. Verkar inte som att vi ska få vara friska riktigt än. Får hoppas Liam och jag klarar oss denna gången!! Detta året har ju inte startat så bra när det gäller sjukfrånvaro/vab. Tror vi varit sjuka 5 av 8 veckor redan. Men då kan det väl bara bli bättre nu :)

Min prinsoutfit dårå: Fredriks stora skjorta, mantel, krona, fluga av rött band, vita strumpbyxor, trekvarts byxa i velour, stövlar, flätat skärp. Enkelt men det funkade :)

Nattlig promenad


Natten till igår kom Liam in till oss. Han har inte gjort det på ett tag men han kände väl sig lite ensammen. Han låg och vände och vred sig ett tag och kom inte till ro. Plötsligt så sätter han sig upp och börjar kasa nerför sängen. Jag frågar honom vart han ska och får då detta svar: "Aa liggi där borta", pekar ut genom dörren och så går han till sin egen säng igen och somnar om. :) haha, behöver jag säga att jag blev aningens snopen? Så där brukar det inte gå till riktigt ;)

Lucky me

Snacka om att ha varit hos optikern i rättan tid. Idag gick nämligen mina glasögon sönder. Dom går att använda än så länge men glaset kan ramla ut när som. Får bli linser lite oftare nu tills nya brillorna blir färdiga. Skulle ju gå fort att få dom färdiga så jag har dom nog i början av nästa vecka :)

En massage senare

Efter en Panodil och en skön massage av min käre make så har min följeslagare herr Huvudvärk äntligen styrt kosan någon annanstans. Så nu kryper jag ner i sängen och återupptar bekantskapen med en saknad gammal vän.

Nya öga

Jag startade min arbetsdag med ett gympapass med kidsen. Alla gav järnet, inklusive jag själv, vilket resulterade i en ordentlig huvudvärk som håller i sig än. Ja, vad gör man inte för kidsen lixom :P Huvudvärk och trötthet har jag haft hela långa dagen så jag har väl varit med om att starta veckor på bättre sätt. Men nu kan det väl bara bli bättre tycker jag.

Kom iväg till optikern idag. ÄNTLIGEN. Har fått ställa in några gånger. Men nu är mina glasögon beställda och jag längtar så. Äntligen blir det nya snygga bågar. Kommer bli en stor förändring :) Blev lite linser oxå och det har jag inte köpt på jättelänge. Skönt att kunna byta lite. Jag önskar ju att jag kunde köpa 4-5 bågar så man kunde byta efter humör och kläder. Men men, inte än!

Nu ska jag se om jag kan hitta en värktablett i detta huset.

En söndagkväll

En skön helg börjar lida mot sitt slut och jag avslutar den med lite godis och Wallander. Han har verkligen inte varit min grej förut. Dåliga skådisar och för självklara fall. Men denna omgången gillar jag faktiskt. Kanske är det så att bristen i tv-utbudet grumlar min hjärna.... men jag gillar iaf filmerna. Synd att det är nyheter emellan bara....
Ja, vår helg har varit väldigt skön. Igår spenderade vi eftermiddag och kväll hos Emmie & co. Vi bjöd dit oss själva på lite tacomiddag :) Sen blev det även lite TP. Och jag säger bara detta: She shoots, she scores, she´ll eat your labradores :)

Idag har vi bara varit hemma. Halva dagen har vi städat och andra halvan har vi spenderat på Liams rum och lekt med lego.
Måste få tipsa om biffarna Fredrik svängde ihop idag. När det kommer till kött så är Fredrik väldigt duktig och han gillar att experimentera lite. Jag är för feg för sådant så det är bra att han vill. Idag slängde han ner Philadelphia med smak av paprika och lök. Blev supersmarriga. Bara ett litet tips :)
Big Brother börjar idag. Första programmet är aldrig speciellt roligt. Lite segt. Kollar kanske reprisen imorrn. Men tro mig, jag kommer säkerligen bli lika hocked som jag brukar bli :) Det hoppas jag iaf höhö

Slötittar

Ja man kan undra vem som bestämmer över kontrollen här hemma....

Det lilla rosa paketet

Vilket härligt vinterväder

Efter en hel förmiddag i soffan framför tvn så behövde både jag och Liam komma ut i friska luften. Och visst var det friskt ute. Det blåste och snöade hela tiden. Jag började med att skotta uppfarten vilket ju kändes helt onödigt med tanke på att det snöade hela tiden och Fredrik fick göra det en gång till sen. Men motionen var ju bra :) Det riktigt piskade om kinderna. Men mitt mosiga huvud behövde verkligen det. Efter två timmar ute och ordentligt rosiga kinder så mådde jag så mycket bättre.

Happy blev det visst

Jag borde ta bort mitt föregående inlägg. Fredrik lurade mig och jag gick på det. Vi brukar inte fira Alla <3 dag precis. Lite choklad som är formad som hjärtan. Så långt brukar vi gå :) Så jag väntade mig inga storverk men lite kärlek iaf. När Fredrik kom hem så var jag och Liam ute och åkte pulka och när vi kom tillbaka så skottade han snö. När vi kom in så möttes jag av superfina blommor och en söt liten present. Ja då blev denna dagen genast mycket bättre!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/450243/images/2012/pic_189401898.jpg" class="image">

Kärleksfullt

Ångest

Om dom inte redan hatar mig på mitt jobb så måste det vara fan så nära nu. Skulle börjat kl. 8 idag men när jag lämnar Liam på dagis så upptäcker vi en ny vattkopp på honom. Så 25 minuter innan jag skulle börja jobba så fick jag ringa och säga att jag inte kunde komma..... idag heller. Ångest har jag! Och jag skäms. Jag kan inte göra något åt det men ändå känner jag mig så jävla dum. Känner mig som en skolkare. Och fan vet hur snacket går på jobbet. Inte är dom tysta iaf. :(

Jag har känt henne!!!


Knasigt att få se en gammal vän på tv :) Ingen nära vän men vi har gått på samma skola, mött varandra i x antal matcher och gått på fotbollsgymnasie tillsammans. Så vi har snackats en del. Nu har hon en given plats i landslaget ch det förvånar väl ingen av oss som såg henne spela ungdomsfotboll. Idag var hon med i Time Out på 4:an. visst blir man lite: Jag har känt henne!!!! Hahahahahaha :)

Well well well

Dåligt med uppdateringar denna veckan men jag har verkligen inte känt för att skriva. Så därav min bloggfrånvaro.
Denna veckan har rullat på som alla andra skulle jag tro. Oskar och Mathilda var här i tisdags och mumsade pannkakor och kladdkaka. Får väl se om Oskar får vattkoppor oxå för det var samma dag som Liam fick det :/
Jag och Liam var ju lediga i fredags men då tog vi det bara lugnt. Vad annat kan man göra med en prickig korv lixom. I helgen har vi fått komma ut mycket iaf. Igår åkte jag och Liam pulka innan Emmie kom och hälsade på. Och i förmiddags gick hela familjen ut och åkte pulka. Väldigt skönt väder det har varit idag. Lagom kallt. Nu på eftermiddagen har vi varit hos svärisarna där vi blev bjudna på mat :) Sen gick vi ut i det fina vädret och gick till lekplatsen och busade.

Nu är vi hemma och det är snart dags för Liam att sova. Det skulle inte skada om jag också gick och la mig för jag är ganska trött idag men det är Wallander på tv och den ska jag se.

Lurade

Är tröttare än tröttast och har en envis huvudvärk. Känner hur jag ligger och spänner axlarna hela tiden men försöker slappna av men det är fan omöjligt ikväll. Har väl gått så hela dagen skulle jag tro. En massage hade nog gjort susen men Fredrik är i Gbg och tittar på bandy så det kan jag drömma om :(

Liam har vattkoppor. Igen!! tänker ni. Mmmm, det var förmodligen höstblåsor sist. Nu tvekar jag absolut inte, definitivt vattkoppor denna gång. Fredrik är hemma med honom för nu vågar jag inte ringa till jobbet en morgon till. Hade varit fjärde veckan i rad in så fall. Liam mår iaf bra i övrigt. Det kliar men annars mår han fint. Skönt det!

Nu ska jag återgå till mästerkockarna!!

Du hast

Mina pojkar har varit iväg hela eftermiddagen så jag har fått göra vad jag vill. Så vad gjorde jag då? Jo, satte igång musiken på högsta möjliga volymen och shakeade loss ordentligt samtidigt som jag fixade oredan som härjade i vårt hus. Aaaa vad lite bra musik kan göra städningen till en rolig upplevelse ;)

Dagens städlåt var: Rammstein - Du hast. Den blir aldrig gammal! Den live med lite eldflammor. Oförglömligt!

Det blev inget gym. Bilen har ju varit borta och jag kände inte för att gå dit. Men jag var duktig ändå. Jag hoppade upp på crosstrainern och körde 40 min framför tvn. Så nu när jag ligger i soffan så kan jag göra det med gott samvete :) jag har till och med veckohandlat nu ikväll så jag har varit så jäkla redig idag.

Upptining sker

Sitter i soffan bredvid brasan och försöker få upp min kroppstemperatur några grader. Jag var ute på en kall långpromenad förut som nu har satt sina spår. Promenaden var härlig trots kylan. Det har varit väldigt dåligt med motionen det senaste för jag har svårt att hitta motivationen men då är det iaf bra att komma ut på promenader. Funderar på gymmet ikväll. Antingen spinning eller löpbandet. Får se!

Igår åkte jag och Emmie och kidsen till Stellas Lekland. Nu är det minsann lite annan fart på Liam. Istället för att bara vara på småbarns avdelningen så är han på hela leklander och då får ju mamma snällt hänga med :) Att få åka stora rutschkanan är ju verkligen en höjdare! Härligt att ha både lekland och äventyrsbad så pass nära!

Kvällning

Här går jag och suktar efter våren. Sol, värme, konstant utevistelse och tunna kläder. Vad händer då? Det börjar dala stora fina snöflingor. Vackert att se på men jag är inte så sugen på mer snö. För Liams skull, självklart. Gärna som förra året då. Men för min egen del så räcker det :)

Tittar på Sveriges Mästerkock och kom att tänka på en sak. Jag hatar ju all mat som kommer från vatten. Allt! Hur gör man om man måste laga något som man inte tycker om? Hur vet man då hur man ska få till den rätta smaken?? För även om man gillar att laga mat så gillar man väl inte all mat. Vanligtvis så lagar man inte det då men i ett sånt här program blir man ju ibland beordrad att laga en viss rätt. Hur gör man då?

Bok nummer två

Ääääntligen har min bok kommit. Tog en hel evighet tyckte jag. Det är bok nummer två i bokklubben. De andra verkar ha läst ut den redan och de säger att den är ruskigt bra. Så jag är rätt sugen på att mysa ner mig i sängen och sträckläsa den. Tänk om det hade gått ;)

God morgon Februari


Februari startade på ett mycket lovande sätt. Liam sov hela natten och gick inte upp förrän 07. Det är bara till att hoppas på att han gör en trend av detta men jag tror att det är att hoppas på för mycket.
Det verkar iaf som att det sjuka har gått ur hans kropp och allt är som vanligt igen. Så idag ska vi se till att njuta av dagen och imorgon är det åter till vardagen.

Nu får det nog bli lite frukost. Min nygamla favvis yoghurt med vaniljsmak med lite tinade bär är verkligen en hit :) Liam vill nog ha toast!

Valfritt innehåll
RSS 2.0