Var inne på synsam dag och kollade på båga...

img_1140 (MMS)

Var inne på synsam dag och kollade på bågar. Hade redan två favoriter: de silvriga pilotisarna och de längst ner. Vill verkligen ha nya bågar nu!!! Så trött på mina tråkiga fjantiga bågar! Tyvärr så är det dyrt med glas när man vill ha så stora bågar :( får se vad det blir! Nog ska jag hitta några iaf :)

Han har det bäst

Är hösten här för att stanna nu? Har vi sagt adjö till sommaren och börjat nedräkningen till jul? Det känns faktiskt så. Höstrusket är här nu och mörkret sluter sig om oss. Ja för nog kommer mörkret fortare på kvällarna nu. Innan vi vet ordet av så är det mörkt när vi åker till jobbet och mörkt när vi kommer hem igen. På torsdag går vi in i september. Jag har njutit av sommaren och fått ut så mycket av den. Många fina äventyr, både små och stora, har jag fått dela med nära och kära. Jag kanske kommer att få äta upp detta sen, men det gör mig inte något att hösten och mörkret kommer. Jag är laddad och ser fram mot det :) Och som alltid så börjar jag min nedräkning till julen tidigt haha. Snart är den här and i LOVE it!!
Liam hade blivit så besviken idag när han var på dagis. Dom var ute på gården och det hade kommit en sådan bil som vi har. Han rusade fram till grinden men där kom ju inte hans mamma utan det var någon annan som blev hämtad. Oj vad han hade blivit besviken och blivit jätteledsen. Samtidigt var det många andra barn som blev hämtade, men inte han. När jag väl kom så blev han jätteglad och berättade för fröken att det var hans mamma som kommit :) Det var bara han kvar på gården och det skär alltid lite i mitt mamma hjärta. Han har bara en lång dag men jag hatar den dagen. 16.30 är ju inte superduperlänge men det är ändå länge och jag vill ju inte att han ska behöva vara där så länge. Samtidigt vet jag att han har det bra på dagis och han har roligt. Nu får jag knappt en kram av honom innan han går in på morgonen. Han har inte riktigt tid med mig längre haha. Vilket ju är bra :)
Som förälder känner man nog aldrig sig tillräcklig för sitt barn. Det finns alltid något som man oroar sig över eller som man önskar att man kunde ändra på för att ens barn ska få det ännu bättre. Men nog vet jag att Liam har det bra, han har det bäst <3

Nu börjar vi

Bara några timmar kvar på denna helgen. Det går alltid för fort. Jag har ju ändå varit ledig fre-sön men det svishar förbi ändå. Men det har varit en bra helgen och det är huvudsaken.
Nu drar det äntligen igång på riktigt på jobbet och det har jag sett fram mot ett tag nu :) Vi ska ha temat Kroppen med våra minstingar och det är jag som håller i det under den första månaden. Förra terminen hade vi inget tema utan körde lite allt möjligt på samlingarna. Jag föredrar helt klart att utgå från ett tema. Både roligare och lättare att planera då. Så min hjärna har arbetat fram lite samlingar under helgen. Det ska bli riktigt kul att få starta upp det på tisdag :)
Nu ska jag gå och lägga mig. Igår kunde jag inte somna för jag låg och funderade på olika ramsor och sånger som passade vårt tema haha. Jag har blivit lite skadad :P
Natti!!

Busigt oväder


Jisses vilket oväder vi hade här alldeles nyss. Ett tag trodde jag att vårt hus skulle rasa ihop så mycket som det skakade vid varje åskknall. Jag har nog aldrig varit rädd för åska och det är jag inte nu heller men det är allt liiiiite obehagligt. Det kan trots allt gå rätt illa om det slår ner på fel plats. Men trots ordentligt dunder och brak så sov Liam sig igenom alltihop. Jag hade vaknat vid första knallen men Liam är som sin far, kan sova sig igenom allt :) Och det är såklart bra!!

Jag och Matilda var på barnklädesloppis under förmiddagen. Det var i Axvall kl 10 så Matilda kom och hämtade mig lite efter 9. Vi ville ju vara där lite innan för att kunna roffa åt oss allt det göttiga. När vi kom dit var där redan en ordentlig kö ändå. Men det gjorde inte så mycket för tyvärr så var det mest skräp. De flesta kläderna var jätteslitna och tråkiga. Jag vet att jag inte alltid kan hitta kläder som knappt ser använda ut men idag var det katastrof. Många kläder var superslitna, håliga eller hade fläckar. Skitdåligt var det. Jag lyckades dock hitta 3 par byxor, därav ena paret satt prislappen kvar. Dom var helt ok dagisbyxor. Men annars fanns det inget! Men det är kul att gå och kolla ändå. Jag hade även turen att hitta en babywatch (eller vad tusan det kallas) som är nästan samma som den vi har. Den vi har är nämligen lite sönder. Ena sladden funkar inte så vi får byta batterier rätt ofta. Men den jag hittade kostade bara 50 kr. Perfekt!!

Igår var jag ocoh Liam i stan med Emmie och co och där hittade jag oxå byxor till Liam. Ett par jeans med mudd upptill så att dom är bekväma att ha när han leker och sedan ett par knallröda byxor som var så tuffa (och billiga, 99 kr)Så nu är nog hösten räddad i byxväg iaf. Tröjor behöver han dock fortfarande. Men det får vänta för snart ekar det i min plånbok :P

Nu sover Liam och jag väntar på att Matilda ska höra av sig för vi ska träffas nu i eftermiddag oxå så att pojkarna får leka lite oxå. Och efter det kommer Liams farmor och farfar och hälsar på oss. Fullt ös snart igen alltså :) Love it!!

vilken rolig lekfarbror :) skön dag på stan!!

img_5381 (MMS)

vilken rolig lekfarbror :) skön dag på stan!!

Liam är helnöjd med sitt torn som han bygg...

img_1040 (MMS)

Liam är helnöjd med sitt torn som han byggt själv :) Nu är andningen bättre så det ser ut som att vi kan åka in till stan idag. Men nu mer lek!

Idag har jag och Liam ledig dag. Just nu l...

img_2314 (MMS)

Idag har jag och Liam ledig dag. Just nu ligger vi i vår säng och tittar på "Pinne" och bara myser. Han vaknade lite tidigare och var tung i andningen. Han har inte haft någon astma på rätt länge nu men idag känner han av den. Så länge det inte blir värre så är det lugnt. Vi vill ju slippa sjukhuset såklart!! Vi har planer på att träffa Emmie & Co i eftermiddag inne i stan. Får se hur Liam mår då. Blir till att ta det lugnt nu på förmiddagen iaf. Jag som hade planer på att dra ut på lite äventyr. Jaja, vi tar det en annan dag. Nu ska vi mysa lite till innan frukost! Ha en fin dag!!

24 augusti

3 dagar in i första jobbveckan. Jag är så jäkla taggad och går omkring och är skitglad och nöjd hela dagarna. Till och med en bajsblöja får mig att le :P Imorrn har vi planering hela eftermiddagen och då ska vi planera vidare inför hösten och sen nästa vecka drar allt igång på riktigt. Än så länge har vissa barn fortfarande semester men nästa vecka kommer de flesta tillbaka. Det ska bli så roligt!!
Nu ligger vi i soffan och jag har en skönt värk i benen. En joggingtur på 8.5 km är den underbara orsaken. Det är så gött när jag känner att jag bara skulle kunna springa och springa och springa. Det var en skön runda och jag vet att jag skulle kunnat springa några kilometer till men jag vill inte känna någon press. Jag hade tänkt ut en runda och jag höll mig till den. Det ska inte finnas någon press för då är det inte roligt. Men att veta att jag faktiskt orkar springa milen är betryggande eftersom Stockholm och Tjejmilen är nästa helg. SKA jag springa hela!! Så det så!

Me&I

Jag kollade igenom Me&I:s höstkollektion för några dagar sedan. Jag köper inte dyra kläder till Liam speciellt ofta för han växer ur dom fort eller så slits dom så snabbt. Visst är de lite dyrare kläderna ofta bättre i kvalitén men jag vill knappt att Liam ska ha dom på sig för jag är rädd att det hamnar en stor kladd med något oranget på dom som aldrig går bort. Men det händer att jag köper dyrt, men inte ofta alls.
Men iaf, när jag kollade igenom deras kollektion föll jag för dessa byxorna:
pants with paw at back
(bild från meandi.se
Jag tycker dom är ursnygga och tuffa. Det som är lite dumt med Me&I är att det går ju inte att köpa var som helst och inte heller på deras hemsida. Jag fick fylla i ett formulär med mina uppgifter och sen efter några dagar ringer en försäljare upp mig och tar min beställning. Det funkar såklart men det hade varit smidigare om man bara kunde beställa direkt på sidan.
Men dessa byxorna fick det iaf bli :) Liam kommer bli sååååå tuff i dom!! Du borde gå in och kolle deras kläder, dom har mycket tuffa och annorlunda kläder där.

Inför hösten

Det finns väl ingen mamma som inte älskar att handla saker till sitt barn. Speciellt roligt är det att handla kläder. Jag skulle lätt kunna gå i affärer flera gånger i veckan och hitta nya outfits till Liam. Det finns ju så mycket att välja mellan och killen protesterar aldrig. Den som protesterar är bara Fredrik. Men han är emot all shopping iofs :P Men idag tyckte han att jag skulle skriva ner allt som Liam behöver inför hösten. Håhåhå, ni kan ju ana vilket lyckorus jag fick. Såklart att vi hade köpt det ändå. Det Liam behöver det får han, och lite till! Men att Fredrik föreslog det måste jag se som ett stort framsteg!
Här är min lista:
Overall - tror det blir en Didrikson i år.
Vinterkängor - har inte tittat på det än.
Vintervantar
Höstskor - inte tittar på det heller.
Skaljacka - har hittat men dom är lite dyra. Kanske Didrikson igen?
Höstvantar
Höstskor
Pyjamas - han ser iofs för go ut när han går omkring i pyjamas som är på  tok för kort i både ärmar och ben... :)
Någon som vet något mer som kan behövas? Tro det eller ej men mössan från förra året passar än så om hans huvud inte växer så mycket mer så funkar den än :)

"Pinne"

Nu sitter jag och Liam och tittar på Pinne, dvs Pingu. Liam snappar upp så jäkla snabbt nu. Ofta räcker det att vi säger något någon gång så härmar han och sen kan han det. Han kan även 2-3 ords meningar :) Idag satt jag med hans tutte och snutte i bilen och låtsades gosa. Då tittar han bara på mig och säger: "De ä min tytte." Haha. Sköna unge!
Vi var inne på barndagen idag i Lidköping. Det har varit lite festivalaktigt där inne hela helgen och idag var det barnens tur att få ha kul. Det fanns hoppborgar av olika slag, uppträde och gott att äta. Vi mötte upp med Emmie och Noel där inne men sen såg vi inte så mycket av varandra. Liam tyckte det var roligt med en lite mindre hoppborg och sedan låg den stora lekplatsen precis intill så där var vi oxå och lekte.

Vi fick detta fina kortet av Matilda och O...

img_1746 (MMS)

Vi fick detta fina kortet av Matilda och Oskar når dom var här i veckan. Jag tycker killarna blev så bra på det! Liam hade kvar sin fina kalufs. Funderar på om han ska få ha lite längre hår igen. Så fint ju!

Dåtid, nutid, framtid



För fem år sedan... 
Det är verkligen otroligt hur fort man glömmer. 5 år sedan är inte så längesen egentligen men jag kommer knappt ihåg vad som hände i mitt liv då. Året var 2006 och det var en varm varm varm sommar. Det kommer jag ihåg för jag var semestervikarie på ett äldreboende utanför Lidköping och det var rejält svettigt. Jag trivdes riktigt bra där och jag fick mycket beröm från de som jag jobbade med. Jag hade då pluggat på lärarutbildningen i ett år och det första året var ganska tungt kommer jag ihåg. 
För tre år sedan... 
Detta var är den jobbigaste sommaren och året som jag varit med om i mitt liv. Fredriks lillasyster Marika gick bort i cancer och jag var verkligen inte beredd. Hur man nu skulle kunna vara beredd på att en 23 år ung tjej ska gå bort... Men jag trodde inte det skulle gå åt det hållet. Naivt kan tyckas eller ren överlevnadsinstinkt.
Detta var även sommaren då vi avlivade vår hund Theo. Det funkade inte längre. Jag hade gjort allt jag kunde för att vi skulle kunna leva med honom men det gick inte.
Fortfarande kvar på lärarutbildningen men nu var det bara en termin kvar och sedan var jag färdig med utbildningen. Examensterminen var något som jag både såg fram mot och fruktade.
Jobbade på ett annat äldreboende inne i Lidköping där jag trivdes bra. 
För ett år sedan... 
Ja då levde jag livet haha. Var mammaledig och kunde njuta av heeela sommaren. Vi bestämde att vi skulle gifta oss men inte ha någon fest. Jag ändrade plarnerna och planerade en fest utan att Fredrik visste något. Så alla visste utom Fredrik som trodde att vi gifte oss i hemlighet när vi gjorde motsatsen :) Det blev en överraskning som gick hem!
Igår... 
Planeringsdag på jobbet. Segt men nyttigt.
Tittade på Jack Sparrow och dregglade.
Imorgon...
Vi ska nog in till staden och kolla lite. Det stod att det skulle finnas lite skoj och lek för barn imorrn så det ska vi kolla in.
Om ett år... 
Då har vi precis haft semester och det är dax att börja jobba igen. Kanske har vi varit utomlands, långt borta eller nära spelar ingen roll. Jag hoppas jag är kvar på samma arbetsplats som nu.
Liam är stor kille. Kanske kan han cykla på trehjuling, gå på potta, föra en liten konversation, äta mat utan att kladda, lira fotboll i trädgården, ta på skorna själv.... :) och om inte så tar vi det sommaren efter!
Om tre år... 
Oj, den är svår. Jag har inte tänkt så långt fram. Då fyller jag iaf 30 och bara det är ju en hisnande tanke haha. Jag har förhoppningsvis ett fast jobb där jag trivs bra. Fredrik kanske utbildar sig till något annat eller så slavar han vidare på det gamla stället. Liam är på väg mot 5 år och är stora killen. Mer kan jag inte skriva på denna punkten för jag vet faktiskt inte. Jag hoppas vi är en lycklig och fin familj som tar hand om varandra.

Så jävla låg

Frida, jag svarar dig direkt här. Affären heter Harmoni och ligger precis vid torget. Dom har bland annat Nova Star men utbudet är inte alls stort. Men jag har hittat lite. Hojta om du ska hit så får ni komma förbi på en fika!!
Igår hade jag verkligen en off-dag. Hela jag var en deprimerande. Fy tusan. Annika och co kom ju med gofika på eftermiddagen och det var verkligen uppskattat såklart!! Hjälpte en stund men sen föll jag igen. Usch vad det är trist med sådana dagar. Jag kom verkligen inte ur det heller och gick och la mig och var så jäkla låg. Jag hatar när jag inte kan komma ur det. Oftast går det bara jag verkligen försöken hoppa ur det men det gick inte igår. Jag var fast. Nu är det dock bra igen och gårdagen skiter vi i nu :)
Idag har jag faktiskt jobbat. Dom ringde mig i måndags och informerade om att det var planeringsdag på fredag. Så där lagom roligt att den sista lediga dagen försvinner :/ Jag hade ju kunnat säga nej till det eftersom jag fått det beviljat men jag ville såklart vara med och planera inför hösten. Nu satt vi mest med utvecklingsplanen så det blev inte jättemycket planerat men vi hann prata om det en del. Så lite riktlinjer har vi nu. Lagom lång arbetsvecka iaf :P

Torsdag

Daten med Matilda och Oskar fick vi lägga inomhus. Som det öste ner under kvällen sen. Men det gick bra det oxå. Jag och Matilda har bestämt att vi ska ha en tjejkväll helt utan gubbar och ungar. Vi ska ut och käka och dricka gott och inte nämna ungar och gubbar någon gång under kvällen :P Som jag ser fram mot detta. Preliminärt blir det andra helgen i september.
I eftermiddag kommer Annika med Alicia och Alvin. Så jag måste rota fram fika även idag. Blir förmodligen en liten handling på Ica dock för det är ganska tomt i min frys efter gårdagen :) Ibland är det tur att man har snälla grannar haha.....
Liam sitter och tittar på Rorri och äter frukost och nu ska jag joina honom.

Virvelvinden

Jag far omkring som en virvelvind här hemma. Städar och fejar som bara den. Vet inte vad som tagit åt mig men just idag är det en rolig sysselsättning. Nästan så att jag blir lite orolig över min mentala hälsa. Men jag får fortsätta medan jag har ångan uppe!! Ska våttorka golven och sedan fortsätta med Liams garderober!
Btw: verkar inte som att soldansandet har räckt riktigt hela vägen idag. Ser oroväckande mörkt ut på himlen nu. Blir kanske innelek iaf.

morgontv med en trött liten kille.

img_6413 (MMS)

morgontv med en trött liten kille.

Blundar lite till

Klockan är över 7 och jag ligger fortfarande i sängen. Liam har snackat lite men den killen älskar att ligga och dra sig i sängen. Haha. Precis som sin käre far. Idag hoppas vi på fint väder. Vädersiarna har sagt annat men än så länge ser det ju positivt ut. Vi ska nämligen. Träffa Matilda och Oskar efter deras jobb och dagis. Då hade det var kul med picknick och cykeltur tycker vi. Så dansa lite soldans för oss är ni snälla!!! Nu ska jag blunda lite till tror jag :)

Färga håret i himlens alla färger

Jag saknar verkligen tiden då jag färgade och slingade håret hos min frisör. Nu när jag har det helt svart så tänker jag inte slösa pengar på det i onödan. Det svarta kan jag fixa själv. Men att få sitta hos frisören i flera timmar och bara ha det gött. Gudars vad jag saknar det. Jag klipper ju mig hyfsat ofta men det tar 20 minuter och då hinner jag knappt landa i stolen förrän jag ska upp igen. Jag får helt enkelt börja färga håret i himlens alla färger så jag har en anledning till att få sitta hos frisören lite längre. :)
Nu sitter jag iaf med svart klet i håret och väntar på att få hoppa in i duschen. Har precis avverkat en löprunda som kändes väldigt skön. Jag har byggt upp en ångest kring löpningen tyvärr. Jag tänker bara tid tid tid. Jag måste få en bra tid. Men saken är den att jag är inte så tränad att min kropp riktigt orkar få den där topptiden som jag vill åt. Och det har gett mig ångest. Men idag bestämde jag mig för att jag skulle ta en lugn löptur och lagom tempo och skita i tiden. Bara komma ut och springa en runda. Det kändes skönt faktiskt. Sprang 5,7 km på 36 minuter. Inte helt kass men inte tiptop heller. Men det skiter jag i. För det var en skön runda och nu är den gjord :) Heja mig!!!

På lekplatsen en stund innan det är dags f...

img_0576 (MMS)

På lekplatsen en stund innan det är dags för middagsfix!

Åter i Västra Götaland

Igår kom vi alltså hem från Skåne igen. Alltid skönt att få komma hem till egna huset där man kan göra som man vill och där man har alla sina saker. Liam tyckte det var kul att få röja bland sin leksaker igen. När även pappa kom hem så var Liam som vanligt föga imponerad. Det var som att de aldrig varit från varandra haha. Att få träffa Fredrik var skönt oxå. Det är bra att vara ifrån vara lite längre tid ibland så man får uppleva saknaden. Att verkligen få längta efter varandra är härligt :)
Idag ska jag och Liam inte hitta på jättemycket. Handla, cykla till lekplatsen, kanske baka och fixa i hans garderob. Fick med mig en trådback hem från mamma och pappa och den ska in i Liam garderob så att det blir bättre och smidigare klädförvaring där inne.
Nu ska vi hoppa ur pyjamas och iväg mot affären!
Ha en fin dag!!

En torsdag med fullt upp


På torsdagen var det verkligen fullt upp för mig och Liam. Det var så typiskt att det var en hel skock med folk som bara kunde på just den dagen. Men vi löste det med och det blev en bra dag.

Först så träffade vi min farmor, Liam gamlafarmor med andra ord. Hon kom redan på förmiddagen och vi satt och pratade vid köksbordet om ditten och datten. Mamma och pappa låg fortfarande och sov eftersom de jobbat.

Sen lämnade vi farmor med Emmie och sömntutorna och begav oss in till staden. Vi hade nämligen en date med Anna och Måns. Sist jag såg Måns var han 4 månader och låg snällt och stilla på en filt. Det var minsann lite mer drag i killen nu :) Först satte vi oss på Nyfiket och tog en fika och pratade om allt som hänt sedan sist vi sågs. Skvaller är ju alltid trevligt oxå :) Eftersom det ösregnade ute så hade vi inte jättemånga alternativ när killarna började tröttna på att vara still. Så vi gick in på biblioteket, de hade en barnhörna. Där fick killarna röja med mammorna fortsatte prata.

Jag tror inte att en enda barnbok stod på rätt plats efter att vi lämnat biblioteket. Tur att bibliotekspolisen inte kom på oss haha. Men killarna hade iaf kul :)

Efter den daten åkte vi hem igen och träffade farmor lite till. Middag och sen skjutsade vi henne till stationen. Sen var det dax för date nummer 3 för dagen. Kusinerna Merit och Marlen. Först bjöd Marlen på ett spinningpass. Nytt pass inför hösten och vi fick vara försökskaniner. Som väntat som var det ett bra pass och Marlen var en jätteduktig instruktör!!!  Efter dusch så kom kusinerna hem till oss och vi tog en kvällsfika och pratade lite.

 

 

 

 

Är på lekplatsen med Noel och Erica! Små b...

img_3676 (MMS)

Är på lekplatsen med Noel och Erica! Små ben behöver springas trötta

Hos Sandra och Noel - Bildbombning

Här kommer en liten bildbombning från vårt besök hos Sandra och Noel. Som vanligt så spenderade vi hela dagen hemma hos dom och som alltid så hade vi skojigt. Så bra som Noel och Liam lekte tillsammans så bra har Liam aldrig lekt med någon förut. Det märks att killarna blir större för nu är det mer lek med varandra istället för bredvidlek som förut.
Det lektes, fikades, promenerades, lunchades, lektes lite till, fikades lite till och tittades på film. Fullt ös från början till slut.

Vi brukar sno nappen från Liam och sen ge tillbaka för att sno igen.. så lekte Liam med Noel och båda killarna skrattade så hjärtligt.

Liam snodde Noels glasögon haha

"Gunghäst borde vi ha hemma mamma!!"

Fin kille

Fina fina Sandra som har en liten bebis i magen. Jag visste att ju om deras planer så jag har väntat på detta besked. Så glad för deras skull!! Så det blir tillökning i början av nästa år <3

Monster till salu

Ett litet monster med en starkattityd säljes.
Det är viktigt att köparen förstår att denna lille varelse har en vilja av stål och det är lika bra att låta han göra som han vill annars kommer ett raseriutbrott värre än något människan skådat.
Det är värst om köparen råkar få en mammaroll gentemot monstret, då ska det trotsas konstant. Allt från att nekas ha sina fina stövlar på sig en solig varm dag till att kasta mat vilt omkring sig leder till ett raseriutbrott. Och bli inte förvånad om det far andra föremål i luften, det gäller att vara på sin vakt.
Vi har försökt disciplinera monstret men han sätter sig mot allt och inget biter.
Sitta still kan man inte räkna med att man får göra för varelsen gör det då rakt inte. Tid till att äta finns inte, han föredrar en smörgås i farten ofta har han inte tid med det heller. Monstret kan verka förvirrat då det inte riktigt verkar veta vad det vill. Ena stunden ska det exempelvis sitta i vagnen men i nästa får det ett raseriutbrott för att någon satt honom i vagnen. Vill gå själv men fan ta den som tvingar honom. Bada är urkul men plocka inte upp honom ur vattnet, då jä.......
Kort sagt så låt bli med tillsägelser, låt monstret göra som det vill. Då trivs han bäst!
Men annars är det ett bra monster och han kommer säkert trivas bra hemma hos just dig ;)
(obs: detta är ett skämt :))

Karusellåkning

Nu har vi varit i Skåne en hel vecka. Shit vad det har gått fort. Vissa dagar har vi fullt upp medan andra är utan aktivitet. Men det spelar ingen roll för tiden flyger fram ändå. Vi har fortfarande inte bestämt när vi ska åka hem, vi tar en dag i taget. Riktigt skönt. Fredrik har ringt och sagt att vi borde komma hem nu för han är ensammen och saknar oss. Känns ju skönt att höra haha. Jag hoppas bara han tänker på att njuta av ensamheten för när vi kommer hem igen är det full rulle igen.
Idag var vi en sväng på festivalen här i staden. Karuseller, marknad och massa folk. Den är väl inte enormt rolig men det var skönt att ha något att göra idag. Äntligen var det fint väder oxå. Det har annars regnat hela veckan.
Liam fick åka karusell oxå såklart. Hans första och han tyckte det var skitkul. Som han körde den däringa bilen :) och tjoade hej och hej då till alla :) Jag blev helt yr i mössan av att sitta med haha
Popcorn är ju såååå gottit :) Det tyckte mormor oxå!

Systrarna Andersson har samlats hemma hos ...

img_7410 (MMS)

Systrarna Andersson har samlats hemma hos minstingen Erica. Pizza, godis, chips och film :)

Skåne - 8-9 augusti

Väldigt dålig uppdatering här under vår Skånevecka men nu tänkte jag berätta lite av våra eskapader.
Vi kom ner i måndags på eftermiddagen. Resan hit gick väldigt bra. Att åka över 30 mil med en kille på 20 månader kan ju gå lite hur som helst faktiskt. Men det satt en till lite äldre busunge i bak som underhöll på ett mästerligt sätt. Noel var en pärla under resan och det var inga tårar eller utbrott under resan. Mycket skönt!
I tisdags så träffade jag och Liam min barndomsvän Maria. Sist vi sågs var i september 09 när Liam fortfarande låg i magen. Med andra ord så var det två år sedan vi sågs och hon har aldrig träffat Liam. Jag vet inte varför det har dröjt så länge men det är synd när det ska dröja så lång tid mellan gångerna. Men nu träffades vi iaf och tog en bakad potatis på Grafiti :) Sen blev det en tur på stan. Det var verkligen roligt att få prata med Maria igen och få reda på vad som försiggick där. Hon berättade att hon var i Oslo när det hemska hände. Hon hade gått på gatan där sprängningen skett dagen innan det hände. Obehagligt att tänka på. Men som tur var så var dom inte i närheten när det väl hände. Annars var allt bra med Maria och vi lovade att inte vänta så länge till nästa gång :)

Dax att packa om


Nu är vi hemma igen :) Alltid skönt att komma hem tycker jag. Det känns som att vi har fått ladda våra batterier, vi har fått rå om varandra, slippa bry oss om några måsten, inga rutiner och bara gjort det som vi har känt för. Precis vad vi behövde. Vi hade ju inte planerat in någonting i gbg utan vi fick se vad vi kände för och det tyckte jag var perfekt. Vi behövde inte rusa omkring för att hinna med så mycket som möjligt innan det var dax att åka hem igen. Vi tog det bara lugnt och det var så skönt.

Imorgon är det Skåne som gäller. Jag, Liam, Emmie och Noel åker och är borta till vi tröttnar eller blir utslängda. Jag är ledig i två veckor så därför är det knappast någon stress men det brukar bli runt en vecka. Och ni alla vet att jag längtar alltid ner till Skåne och det är likadant denna gången :) Det ska bli så kul och jag har redan fullbokat schema, precis som det ska vara!!!

En paus i strosandet. Öl till Fredrik och ...

img_2003 (MMS)

En paus i strosandet. Öl till Fredrik och varm choklad och kaka till mig. Härligt

Hotellfrukosten

img_3426 (MMS)

Hotellfrukosten

Bröllopsdagens morgon

Grattis på vår bröllopsdag :) klockan 11 idag är det 1 år sedan vi sa ja till varandra. Jag trodde aldrig att vi skulle gifta oss för vi hade aldrig sådana planer, förrän Liam kom. Då växte tanken på giftermål, mycket för att det är det smidigaste om något skulle hända oss. Men även för att vi älskar varandra obeskrivligt mycket :) Jag är glad att Fredrik ville bli min make och jag hoppas vi har många fina år framför oss. Jag har duschat och klätt mig i dagens utstyrsel och nu väntar jag på min make som håller på att göra sig färdig. Som jag ser fram mot hotellfrukosten idag :) Jag hoppas att den inte gör mig besviken!!! Gårdagen var lugn. Vi drog iväg för att äta ganska efter att vi lämnat våra saker på rummet. Sen vandrade vi omkring i staden i lugnt tempo. Det var så skönt att stressa ner och bara vara. Hur ofta har man tid med det annars? Alldeles för sällan iaf. Sen kom vi till rummet och spenderade resten av kvällen i sängen. Nu har vi sovit gott och är hungriga. Skynda Fredrik!!!!!

Nu har vi lämnat Liam hos farmor och gamla...

img_2446 (MMS)

Nu har vi lämnat Liam hos farmor och gamlafarmor och vi är på väg till Gbg. Den här helgen kommer bli så skön!!

En helg i lyx

Imorgon den 6 augusti har jag och Fredrik varit gifta i ett år. Det är alltså vår bröllopsdag. Vi har bokat in oss på Riverton Hotel i Göteborg, fre-sön. Ett 4-stjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg, precis vid Göta älv. Liam kommer vara hos farmor och farfar så vi är alldeles allena. Än så länge har vi inte bestämt vad vi ska göra i storstan men vi kommer ha det lugn och skönt iaf :)
Vårt hotell
(bilder från tvtrip.se)

Hostigt och snorigt

Liam ligger på golvet bredvid mig. Han gosar med sin jättekrokodil. Det skulle ju egentligen varit dagis och jobb för oss idag men Liam vaknade igårkväll innan jag hunnit somna. Han var hostig och snorig och han somnade inte på en bra stund. Hostan och snoret finns kvar idag så därför är vi hemma. Jag tror han ska sova snart för efter en natt med dålig sömn så brukar det inte ta så lång tid innan det är dax för sova.
Så nu har min semester börjat kan vi säga. Härligt!!

Tar en liten paus tillsammans med herr Gro...

img_5439 (MMS)

Tar en liten paus tillsammans med herr Groda och snaskar havre puffar. Livet är skönt

Liam tittar på Rorri Racebil och äter havr...

img_8338 (MMS)

Liam tittar på Rorri Racebil och äter havrepuffar (nya favvisen) medan jag förbereder tacomiddag! När som helst kommer våra middagsgäster Emmie och Noel. Då blir det först bad i poolen och sen god middag. Nu ska vi byta om till badkläder.

Hämtade Liam från dagis nyss. Första dagen...

img_7222 (MMS)

Hämtade Liam från dagis nyss. Första dagen efter semestern hade gått fint. Hem och direkt ner i baljan :)

I en badbalja hos Oskar

Man behöver ju faktiskt ingen stor pool för att kunna bada. Våra killar nöjde sig med badbaljan som Oskar hade när han var mini. Liam parkerade rumpan i den baljan och ville inte gå upp sen :) Dom lekte så fint tillsammans och skrattade så mycket.
Under tiden så kunde Matilda berätta hur deras vigsel hade varit. Dom gifte sig i all hemlighet den 9 juli. Det var bara jag och deras vittne som visste om det och det har faktiskt varit riktigt roligt att få vara med på den hemligheten :) Dom hade haft det jättefint. Dom gifte sig vid havet i Kungshamn och sov sedan på hotell. Jag fick se bilder och det såg så fint ut.

Finns det hjärterum så finns det stjärterum

Valfritt innehåll
RSS 2.0