Han har det bäst

Är hösten här för att stanna nu? Har vi sagt adjö till sommaren och börjat nedräkningen till jul? Det känns faktiskt så. Höstrusket är här nu och mörkret sluter sig om oss. Ja för nog kommer mörkret fortare på kvällarna nu. Innan vi vet ordet av så är det mörkt när vi åker till jobbet och mörkt när vi kommer hem igen. På torsdag går vi in i september. Jag har njutit av sommaren och fått ut så mycket av den. Många fina äventyr, både små och stora, har jag fått dela med nära och kära. Jag kanske kommer att få äta upp detta sen, men det gör mig inte något att hösten och mörkret kommer. Jag är laddad och ser fram mot det :) Och som alltid så börjar jag min nedräkning till julen tidigt haha. Snart är den här and i LOVE it!!
Liam hade blivit så besviken idag när han var på dagis. Dom var ute på gården och det hade kommit en sådan bil som vi har. Han rusade fram till grinden men där kom ju inte hans mamma utan det var någon annan som blev hämtad. Oj vad han hade blivit besviken och blivit jätteledsen. Samtidigt var det många andra barn som blev hämtade, men inte han. När jag väl kom så blev han jätteglad och berättade för fröken att det var hans mamma som kommit :) Det var bara han kvar på gården och det skär alltid lite i mitt mamma hjärta. Han har bara en lång dag men jag hatar den dagen. 16.30 är ju inte superduperlänge men det är ändå länge och jag vill ju inte att han ska behöva vara där så länge. Samtidigt vet jag att han har det bra på dagis och han har roligt. Nu får jag knappt en kram av honom innan han går in på morgonen. Han har inte riktigt tid med mig längre haha. Vilket ju är bra :)
Som förälder känner man nog aldrig sig tillräcklig för sitt barn. Det finns alltid något som man oroar sig över eller som man önskar att man kunde ändra på för att ens barn ska få det ännu bättre. Men nog vet jag att Liam har det bra, han har det bäst <3
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0