sabbat humör

just nu sitter jag hemma hos fredriks föräldrar framför deras dator och är lite smått irriterad, förbannad, sur, besviken bla bla bla... jag vaknade med ett skitbra humör. hoppade upp ur sängen klockan 08,00 och började med att städa och skura toaletten. jag vet, lite crazy men jag kände för en gångs skull för att städa. otroligt ovanligt som ni kanske förståt vid det här laget. fredrik ligger kvar i sängen. inget konstigt med det eftersom han är världens slöhög. men nu kommer vi till det stora MEN. när han väl går upp och ser att jag städar och är hur redig som helst så gör han iiiingenting. han sitter i fåtöljen och ser på när jag fixar och donar i vardagsrummet. meeen jag håller humöret uppe och påpekar bara att han oxå ska städa. snart, får jag som svar. jaja, jag fortsätter. men som ni nog redan listat ut så gör han INGENTING utan tittar på när jag städar hela huset!!!! eller ja, han dammsög lite halvt i vardagsrummet och köket. men på vissa ställen fick jag dammsuga igen eftersom han gjort det så förbannat kasst. så, jag är skitförbannad just nu. till och med så dom märkt det här och dom är förstås på min sida. dom har en slöhög till son!!!!! och det jag är mest förbannad över är att han sabbat mitt humör. jag var skitglad imorse och såg fram mot dagen men nu är den förstörd för att han inte kunde hjälpa till!!! och han fjäskar såklart som faen. köpte choklad till mig och en dricka när vi var på väg hit. tsssssss, det brukar funkar hahahahaha.. men inte idag. i´m pissed!!!

klockan 20,00 ikväll ska vi se Joe Labero uppträda i staden. ska bli riktigt roligt. jag hade velat se han när han var i gbg men det blev så dyrt med hotell och uppträde och allt annat så vi skippade det. vi får iaf se lite trolleri... eller magi kanske det heter?! det ska iaf bli kul. synd bara att jag glömde kameran hemma!!! gah. ska kolla med mia om jag kan låna deras.

häpp, nu ska jag ner och sura lite med på fredrik.

Dagens YesYes: Joe Labero (hoppas jag)
Dagens NoNo: pojkvänner som pillar naveln!!

ingenting här, ingenting där... poff *borta*

Linas kvällsdagbok

hahaaha, vilken knasfilm. jag kände ganska snabbt att jag var lite för gammal för att se den filmen men det fanns ingen annan att hyra som vi inte redan sett så det fick bli Linas kvällsdagbok.  ojojojojoj, vad jag har skrattat, skämts, varit generad å deras vägnar :P är det verkligen så att vara tonåring?! tror jag missade det i så fall :) kommentarerna i filmen var så sköna ibland:

Linas kompis förklarar hur hennes kille är:

-Han är snygg och kul. Det är typ alla rätt!

Lina och hennes kille Danne:

Danne - Vad är det för parfym?
Lina- Jag vet inte. Jag tror det är från tröjan.

Lina efter att hon runkat av Danne för första gången:

-Ja, vad ska man säga. Det ju gick ju bra trots kletet!

fanns hur många sådana kommentarer som helst. kan man göra annat än fnissa hihihihihihihi...

äntligen ledig igen :P

ja, då va man äntligen ledig igen efter att ha varit en hel dag i skolan den här veckan. vilket slit det var hahaha. introduktionerna igår var väl inte mycket att hänga i julgranen. jag hade hoppats på lite mer viktig information om uppgifter och examensarbete men istället står de och pratar i timmar om annat som man kan lista ut själv och som är mindre viktigt. så jag/vi (tror att frida håller med mig) blev inte mycket klokare egentligen. snarare mer ångestfulla :P men första dagen är iaf gjort och vi är nu på väg mot en examen!!

annars igår så var jag själver på kvällen eftersom fredrik är och skjuter på torsdagkväller. finns ju absolut ingenting att glo på på tv eftersom ingenting har dragit igång än. så det blev ett samtal till emmie och lite cigg. bra kombo. :) senare på kvällen fick jag skallebank och illamående så när fredrik kom hem var jag lagom "det- är- så- synd- om- mig" :) så jag fick huvudmassage så skallebanken släppte och jag gick och lade mig innan klockan ens blivit 22,00.

idag är det en helt vanlig dag. solen skiner som attans så jag och katterna är ute och leker som galna. oj vad de myser i solen :) jag var ute och gick i förmiddags innan frukost. riktigt varmt och härligt. fick lite "theo flashbacks" så det blev allt lite tårar oxå. saknar ju min lille vovve fortfarande. det känns att det fattas en theo när jag är ute och går.

jag blir själv ikväll oxå för fredrik ska med en kompis och kolla på pistol. fredrik har ju klarat utbildningen nu och får ha pistol så han är sugen på att köpa en såklart. men det är inte helt billigt, vilket det väl inte ska vara heller. och han måste ju ha ett vapenskåp först så det kikar han efter nu. får se vad det blir för något.

jag borde städa (gjorde ju inte det sist när jag skrev att jag skulle göra det), jag har en trollhassel i trädgården som jag borde klippa, jag har ogräs som jag borde rensa... bla bla bla, och jag har tråkigt så det borde vara lätt att ta tag i de sakerna men jag vill ju verkligen inte. det var emot så in i.... nä, får ta fredrik till hjälp imorgon så får vi göra en riktig kraftansträning. men det är märkligt att jag inte bara kan göra det eftersom jag ändå inte gör något annat. självdisciplinen är låååååååååg.

näe, nu ska jag gå och göra ingenting hihi...

Dagens YesYes: sommardagarna som vi kan njuta av nu innan hösten sveper in.
Dagens NoNo: att det redan är de sista sommardagarna.

skolstart

ja, då var det dax för terminens första skoldag. känns väl helt ok skulle jag tro. inte störtkul men heller inte skittråkigt.

men vi börjar med gårdagen eftersom jag inte skrev någonting igår för jag hade ingen lust alls. på dagen var det inmte mycket som hände. sedan kom fredrik hem. han hojtar från dörren att jag ska komma och möta juh!!! så jag rusar. hahaha, där står han nyklippt (han hade världens kaluffs förut) och med en röd ros mellan tänderna :) vilken syn. han är för söt min pojke!!!! så snygg i sin nya frisyr och ett riktigt charmtroll med ros mellan tänderna .) han kan allt förvåna ibland :) sen for vi in till staden för att käka. jag ville göra något när det nu var min sista dag i frihet. så vi åkte in och åt gott gott gott. satt och pratade och mös! sen for vi ut till fredriks föräldrar för lite allmänt tjatter. sen hem igen och sängen. så det blev en bra dag :)

och snart ska jag dra iväg till skolan så nu ska jag fixa det sista.

ciao

tisdag

och regnet det bara öser ner... vi har faktiskt haft najs väder de senaste dagarna men idag har det vänt. grått grått grått och det har regnat nu på morgonen.
katterna far runt som galningar här hemma. dom är precis överallt och slåss och busar gör dom. och just nu gick lilla lisa förbi med raggen rest och hon smög efter leo. det kallar jag inlevelse haha.

de senaste dagarna har varit väldigt slappa. men jag sa ju att jag skulle slappa nu innan skolan så att jag verkligen är uttråkad och ser fram mot skolan. vet inte om jag ser fram mot den precis egentligen. jag har 4,5 månad kvar av skolan och det känns mest som att jag får kämpa mig genom det. jag tror det kommer bli ganska så tufft nämligen. det är ju vad alla säger iaf :/ så idag kommer jag nog inte göra speciellt mycket heller. ska äta frukost nu, sen ska jag städa (som vanligt) och sen är det två härliga avsnitt av hem till gården :) sen får vi se vad som händer i eftermiddag. jag och fredrik ska iaf iväg och simma i simhallen sen när han kommer hem. vi ska försöka bli lite sundare. fredrik tycker inte om gym alls men at simma är helt ok så det får vi göra då. jag är inte överförtjust i det men det är ju träning så det är bara att göra :) igår var jag iaf lite duktig. jag var ute och gick på morgonen innan frukost. en riktig långis och sen tog jag en promenad till med fredrik sen på kvällen :) duktiga jag hihi.

näe, nu blir det frukost!

morrn morrn

"..så ligger han ner med släckta ögon.."

jag har alltid gillat våra grannar faktiskt. aldrig haft någon som helst anledning till att inte göra. idag satt jag och fredrik ute och katterna sprang omkring. grannarna mittöver var ute och vår andra granne stod och pratade med dom. då stack såklart Leo över till dom och fjäskade lite. nyfiken som få är han. då får jag och fredrik helt plötsligt höra vår närmsta granne (inte dom mittöver) säga att om han ser katten på sin tomt så kommer han se till att katten ligger ner med släckta ögon. alltså att han kommer döda katten om den är på hans tomt!! vad ska man tro när han säger något sådant?! ska man ta det på allvar lixom?! jag tyckte det lät så jäkla otäckt. fick kalla kårar och ville nästan gråta. jag har så svårt för att folk ska känna så. vi har själva aldrig reagerat när katter varit på vår tomt eller legat på våra dynor på utemöblerna. det bekommer oss inte alls. nu har ju inte denna grannen några djur men va fasen gör det om katten går på tomten. jag förstår om katten förstör eller pinkar på möbler eller något liknande. men Leo ska ju kastreras så så kommer han inte hålla på. jag blir fan irriterad och förvånad över att människor håller på så. nu vet jag ju inte hur seriös han var i sitt uttalande men skulle det hända våra katter något så kommer det fan vara han som ligger med släckta ögon på sin tomt!!!

jag blir iaf orolig. jag har inte ens tänkt på detta förräns idag och nu kommer jag ju vara orolig varje gång katterna går över till honom. för det har dom gjort några gånger redan. hoppas han kommer och pratar med oss om han tycker det stör. enligt lagen så är det vår granne som ska se till så att katterna inte är på hans tomt. genom lagliga metoder naturligtvis.


inte vill man göra dom illa

"det är inte plogat ända fram"

peter stormar verkar vara en riktigt skön snubbe haha. han var med i OlssonsStudio idag och då kom dom in på Phelps och hur de lyfter fram honom i media i USA (stormare bor ju där tydligen) först gör Stormare en klockren imitation av Phelps och sen avslöjar han att Phelps är en charmig typ men det märks att "det inte är plogat ända fram" hahahaa, vad jag skrattade. ett uttryck som jag inte hört förut iaf :)

idag har jag inte gjort ett skit faktiskt. så mer har jag inte att skriva om :P

Dagens YesYes: Peter Stormare - en skön snubbe!
Dagens NoNo: allt mimande på Os-avslutningen - trist som faen!

kom precis in...

kom precis in efter att ha tagit en kvällspromenix med fredrik. det behövdes verkligen. vi har suttit framför tvn och moffat big time haha. först var det fläskfilé med vitlöksklyftpotatis och sedan en stooooor påse med godis hihi. så vi kan väl säga att vi rullade fram. nästan jobbigt att gå när man är så mätt. känns som att magsäcken är så stor att lungorna inte får plats så man inte kan andas längre.

jaja, dagen i övrigt. inte gjort så där väldigt mycket. städade mitt datorbort så nu kan man faktiskt se bordsskivan igen :) det var längesen kan jag säga haha. fredrik satte äntligen upp hyllan ovanför bordet så där har jag organiserat allt nu! mucho bravo!! ordning och reda två miljoner på fredag eller hur är det den går :) annars har vi inte gjort så mycket vad jag kan komma på. skolan börjar ju snart så det kommer väl vara slappe på hög nivå innan den drar igång. fredrik börjar ju jobba igen på måndag efter 3 veckors semester. vi har lite smått ångest båda två. fredrik mest dock :P

nu är jag helt redo för bädden så dit ska jag dra mig nu.

natti på er alla!!


hittade förresten den här undebara bilden på lillkillen. men här är han verkligen liiiten :) så jäkla söt ju!!! och skallig hihi. underbaringen!!!

varma varma sängen

klockan var ställd på 03,50. det här skulle vi inte missa!! klockan ringer första gången. jag som sov så gott. jaja, vi snoozar lite. det där lite blir till en timme och sen stänger jag av klockan helt och hållet som somnar om. oj, så skönt :) ja, vi skulle då ha sett Jörgen Perssons semi men vi svek. sängens värme slog högre haha. han förlorade ju dock så.. men nu är det bronsmatch idag och den måste ses.

idag står det absolut inget alls på schemat så vi får se vad som händer. igår gjorde jag ju omtentan och jag tror det gick rätt så bra. blev lite klokare iaf :)

nu är det klarblå himmel här så jag tror att jag ska ta en powerwalk!!

ciao

3 min

3 minuter!! ja, jag putsade min tid med 3 minuter idag. självklart talar jag om min joggingtur :) jag springer 5 km och vanligtvis springer jag den på 27 min men idag lyckades jag pressa mig själv och sprang på 24 min. det var riktigt gött!! dock så känns det i benen nu efteråt. men det är väl så det ska vara tycker jag. lite träningsvärk har väl aldrig skadat någon :)

har varit och sletet hos frida hela dagen idag. fy farao vad vi är duktiga :P något åt det hållet iaf. och frida bjöd på riktigt smarriga burritos. mums mums. men nu ska jag gå och ta lite äppeljuice, sätta mig i soffan, slå på tvn och plugga lite till min tenta imorgon. ska inte göra så mycket. mest markera lite i boken och kolla igenom den gamla tentan. börjar kl 08,15 imorgon :O inte allt för skoj.

jäjä, ciao

guten morgen

skulle egentligen ha tagit en joggingtur nu på morgonen, eller ja för en timme sen men jag sov så dåligt inat så jag behövde den sista lilla sömnen. hoppas att jag hinner med det ikväll. för snart ska jag dra till frida. vi ska fixa med lite skola :/ inte så roligt men det får gå ändå. sen imorgon har jag min omtenta som egentligen skulle ha varit gjord i juni men då var inte den bästa tiden i livet så jag får göra den imorgon. jag ska förbereda mig för den ikväll. vet ju vad den handlar om och så där men det var ju ett tag sen jag skrev den första så jag behöver läsa igenom den igen.

igår hände inte ett smack så det var därför jag inte skrev ett smack heller. och nu ska jag gå och fixa min frukost. jag har verkligen fastnat för mannagrynsgröt (som jag gör själv) så jag ska ta och koka lite sådant och sen blir det även lite knäckebröd :) gott gott (låter som mamma märker jag!!!)

näe, ha en najs dag på er.

ciao

guld guld guld

ser på film.. soooom vanligt haha :) har blivit en del film i sommar. kan ju bero på det extremt tråkiga vädret. nu är det en film som går på en av filmkanalerna. Next, med Nicholas Cage. får la se om det är något att ha, som fredrik skulle säga.

idag kom stefan holm på 4:e plats i höjdhoppet. är det dåligt egentligen. visst, han vann förra OS men är det då ristat i sten att han ska göra det igen. jag har verkligen tröttnat på hur media beskriver sveriges os-deltagande som ett fiask och ett misslyckande. det jämförs med andra länder hur många medaljer alla fått. jag skulle vilja se snubbarna i medievärlden ens försöka prestera det som idrottarna gör. utstå den press som sätts på dem. att de hela tiden måste prestera och råkar det vara så att de inte tar medalj, kanska kommer "bara" 4:a så ses det som ett fiasko. jag tycker det är helt absurt. att pricka in formen till ett eller två speciella datum på ett helt år är jävligt svårt. man måste ha en jäkla tur oxå. se på kallur. hon var "för" het och snubblar på häcken. det gjorde även hennes största konkurrent i finalen idag. ingen medalj där heller. detta är människor som satsar hela sitt liv och sin själ på detta. för att representera sitt land i olika tävlingar, stora som små. och tar de inte hem en medalj så skäms vi för dem. de möter världens bästa. allt kan kan hända och det gäller alla. alla länders deltagare. jag vill inte påstå att jag blir besviken på våra svenska idrottare om de inte kommer hem med medalj. jag lider mer med dom tror jag. för att de kämpat så in i bomben. alla som deltar förtjänar en medalj för att de lägger hela sitt liv på idrotten. det är väl en fantastisk prestation i sig. det är beundransvärt. sluta klaga!!!

dagens YesYes: träningsvärk
dagens NoNo: klagandet på Sveriges brist på medaljer i OS

ny dator??!!

kollade på klockan imorse. lite efter 5 var hon. hör hur fredrik fixar med något ute i köket. vad fan gör han?! sov människa!!! så kommer han intassandes. han meddelar att det är sverige - norge i handboll så det var bara att masa sig upp. kommer ut till tvn. då står frukosten framdukad och han har tänt ljus. det är så fint så :) ibland kan min älskling verkligen överraska :) damerna förlorade iofs men det var mysigt trots den tidiga timmen.

vi har varit med missarna på djursjukhuset idag. första vaccineringen och det var inga problem. så duktiga så. och nu har jag sett tydliga prov på Leos glupskhet. sköterskan hade inget kattgodis så hon lade lite hundgodis framför Leo när han skulle få spruta. jag tänkte direkt att det där vill han ju inte ha. HA, han gluffsar i sig alla bitarna, och vill ha mer!! haha, så han får även Lisas bitar sen för hon var måttligt intresserad av dom. små sötingar där.

i början av sommaren var emmies kille eddo snäll och formaterade om min dator. den hade segat som faen ett tag så jag antog att det var det som behövdes. sen har jag inte haft datorn igång så där överdrivet mycket sen dess. installerade doch office på den idag. och nu segar den igen. den är ju för farao bara 3 år gammal. det är väl inte mycket.. inte enligt mig iaf. men fredrik sa att så är det typ. den är gammal och jag borde köpa en ny. men jag vill inte det. dels för att jag tycker dom ska hålla fleeeera år så jag vill inte lägga pengar på det. det är tråkiga pengar. den funkar ju i övrigt men den segar!!!! vill inte slösa pengar på det. helt onödigt känns det som. blääää..

"hon ramlar"

jag sitter i soffan. förväntansfull och extremt jäkla nervös. kändes nästan som att det var jag som stod vid starten. hon ser skittaggad ut. starten går och hon är snabb snabb snabb. första häcken.... hon faller... hon är inte med mer.. vad fan hände... hon trillade... men... vilken tomhet. sanna kallur är inte längre med i os för hon ramlar vid första häcken i semifinalen. många skiter kanske helt i det för ni har inget intresse av os. men jag har sett fram emot sanna. följt hennes år. hur grym var hon inte inomhus lixom. får skador så jag trodde ett tag att det inte skulle bli något os men så vänder det och hon är med igen. men faller!!! fy fan vad jag tycker synd om henne. hon har satsat på detta så jäkla länge. usch, hon vad så ledsen när hon blev intervjuad. jag fick oxå tårar i ögonen. det var inte så de skulle bli. hon skulle gå till final och kämpa om medaljerna ju. det var inte rättvist. jag ville att hon efter vm förra året där hon blev 4:a skulle visa att hon förtjänar en medalj. och alla vet att hon förtjänar en medalj. fy fan!!! jag lider med henne. ja, fy fan!!! och den jäkla reportern som intervjuade henne. kunde han inte avslutat när han såg att hon inte längre kunde hålla tillbaka tårarna?!! hon ville ju bara därifrån. vilken klant.

finn ju lite annat att följa i os men hon var det jag sett fram emot. jaja, bara att släppa det för något annat kan man inte göra. men det är inte rätt ju!!!

idag har jag iaf varit och tränat nu på förmiddagen. jag kände mig typ som hulken idag vilket gjorde att det blev en bra och rolig träning. nu har jag ont lite överallt men det är så det ska vara ju :) när jag kom hem så var fredrik igång med att sätta upp en spegel i hallen. inte lite vågat att göra det utan min övervakning. men det blev bra ändå :)

nä, snart ska vi åka och storhandla lite.

usch, stackars sanna!!!!


det var så här vi ville se henne

flykten till grannen...

missarna är ute och leker i trädgården rätt så mycket och jag har blivit mycket coolare och är inte alls så hönsig som jag varit. lämnar dom till och med helt själva. men när de igår stack över gatan och in hos grannen så kom hönan i mig tillbaka haha. men de kom ju tillbaka igen :) nu vet jag det.

tycker det här kortet blev sjukt bra på Lisa. ser nästan ut som ett proffs tagit det :) riktigt nöjd är jag.


dom älskar att klättra i vår trollhassel. den är på lagom höjd och det finns massa grenar att klättra på.


haha, söting där :)

lite bilder på missarna får ni allt stå ut med. jag håller ju till och med tillbaka med dom så att ni inte ska bli helt uttråkade :P

oj så fel jag hade

filmen var en av de bästa jag sett på ett bra tag. jag har aldrig riktigt gillat Val Kilmer men i denna filmen var han riktigt jäkla bra. det är en väldigt rå film som utspelar sig i ett fängelse. och fy fan för att vistas i ett sådant fängelse. pojkarna där är ju som monster. jag vet ju att det var på film men jag förutsätter att det är verklighetsförankrat. jag tycker att filmen var extremt bra. jag hade ju inga höga tankar om den men oj så fel jag hade :P ruggigt bra
DVD Film: Felon
Felon

för tillfället sitter det 23 miljoner människor i USA:s fängelser och det ökar med 1000 personer varje vecka.

nöt-créme

jag älskar nöt-créme.verkligen. tycker absolut att det är en av de godaste godisarna som finns. så just nu sitter jag och trycker i mig sådana. ja, för trycker gör man ju absolut haha. inte som emmie som gojjar in hela i munnen och sen drar mer hjälpa av tänderna. det är heeeelt fel. trycke och knipsa av lixom haha. ja då vet ni hu det går till att käka nöt-créme the right way :) gott som fasen är det iaf.

jag har helt glömt att skryta denna veckan!!! glömt att informera om min träning. tro inte att jag säckat ihop redan lixom. no no no. denna veckan har jag tränat 3 gånger. tis tors och lör. jag är stolt som faen. hållt träningen igång en hel vecka!!! tis och tors var det på gymet. igår ställde duktiga elin klockan på 06,00 och 06,20 var hon ute ur huset och på språng. gör om det om ni pallar era slöfockar!! ;) jag kan ju säga att det inte var en enda själ ute och det var så svalt och skönt. man kunde ju hoppas på att jag kunde göra så när skolan börjat. ut i spåret så tidigt innan skolan. vi får väl se. men där tänker jag inte lova något haha. jaja, var tvungen att skryta lite.

fredrik håller just nu på att fixa med vår nya tv-bänk. eller rättar sagt kablarna i bakom. dom ska ju döljas så jag slipper se skiten. men jag flydde iag fältet när han började skälla och svära på kablarna och kabellisterna när de var för långa. konstigt att många killar förvandlas till neandertalare så fort det ska fixas och trixas. ni ska höra min pappa när förtältet till husvagnen ska sätta upp. hihihihi, han svär, gormar, svettas och förväntar sig att alla ska vara tankeläsare så han slipper säga vad som han behöver hjälp med. och när sista pinnen är upp så förvandlas han till ett fromt lamm igen. mycket märkligt. men nu när jag blivit lite äldre och inte längre bryr mig om hans humör så kan jag bara skratta åt det. det är ju riktigt komiskt som han håller på haha!! fredriks förvandling är inte lika stor men den finns där. och då är det bättre att pysa till en annan del av huset. för annars blir det mitt fel om det går galet :P

ikväll händer det inte mycket mer än att vi fixar med möbler och grejar. skulle kolla på någon film med Val Kilmer (stavas det så??) känner inte att den filmen lockar men i brist på annat antar jag att det kan gå. kommer inte ihåg vad den hette dock. jäjä.

jag tänkte förresten härma min kusin lite. på hennes blogg har hon alltid hiss och diss för dagen. så det tror jag att jag ska haka på. så here it comes:

dagens YesYes: nöt-créme
dagens NoNo: neandertalarförvandlingen hor våra pojkar

03,00

jag har varit uppe nästan hela natten inatt. gick och lade mig lite efter 4 men vaknar ändå vid 9. dock så tvingade jag mig själv att ligga kvar till nu. inatt var det ju en viktig match för handbollsdamerna så jag och fredrik ville vara lite patriotiska och stanna uppe och hejja på dem. det var hur lätt som helst fram till 3 då matchen började. sen blev såklart ögonen bara tyngre och tyngre. jag kämpade fram till kl var lite efter 4 sen gick jag till sängs. då var det ca 5 min kvar av matchen :P så patriotisk var jag haha. men de vann ju iaf!! så nu är det kvarten för dem. riktigt bra gjort enligt mig.

så, igår var det ju IKEA på schemat :) och oj vad det är underbart på IKEA haha. massor åkte ner i vagnen såklart. finns farligt mycket bra att ha grejer där men jag tycker jag var duktig ändå. höll mig till min inköpslista först och went crazy först efter det :P så mitt i natten stod jag och fredrik och satte ihop lite möbler. brist på annat att göra i väntan kan man ju säga. vi är nöjda med allt faktiskt. men mest nöjd är jag med mitt underbara vitrinskåp. oj vad bra det blev. och idag ska jag fylla det med glas och allt möjligt :) supernajs blev det.

jag och fredrik har en förmåga att alltid bli småsura på varandra när vi går på IKEA. ni måste fatta vad jag menar. folk överallt. tanter som står mitt i gången så man inte kommer fram. dessa tanterna förvirrade gubbar som kommit bort från tanten, ungar som springer överallt så man inte kommer fram, extrem parfymdoft (var med om det igår!!!) sen att man inte hittar det man ska direkt utan måste leta lite, det man vill ha finns inte för det har utgått.. ja, det finns många moment som kan göra en irriterad. vilket jag och fredrik alltid brukar lyckas att bli på varandra. men igår vad det minsann bara idel leenden! otroligt faktiskt haha.

kallur och holm idag. det missar ni väl inte!! kallur 13 och holm efter 14 någon gång tror jag. jag kommer vara så jäkla nervös när kallur ska springa. hujedamäj!!!! nää, om man skulle ta och plocka upp allt jäkla karton som ligger och skräpar överallt i huset nu. det är det enda negativa med IKEA, all kartong som man blir tvungen att forsla bort efter alla inköp!

ciao

Hennes katt Miffo torterades till döds

Hennes katt Miffo torterades till döds - Kom hem med tungan avklippt och hål i huvudet (Aftonbladet.se)

läste precis om katten Miffo som blev torterad till döds. på djursjukhuset sa dom att det var den värsta tortyr de någonsin sett och att det definitivt var en människa som gjort katten illa. jag förstår inte hur en människa kan vilja göra en sådan sak. vad är det som gör att man ens kommer på en sådan tanke och sedan utför den?? vad hade katten gjort för att den skulle utsättas för en sådan tortyr?? jag tycker det är så hemskt. allt våld är för jävligt men våld mot djur och barn är det absolut värsta. hur fan kan man sjunka så lågt. så jävla barbariskt!!!!



mina underbaringar, vet inte vad jag skulle göra om de hade utsatts för något sådant!

en lång väntan

har ingen större lust att skriva för tillfället men jag gör en liten uppdatering nu iaf. brist på annat att göra.

hela den här veckan har känts som en enda lååång väntan. väntan på vad undrar ni :P vi drar ju till IKEA imorgon och jag ska shoppa järnet haha. äntligen!!! ska bli sååå jäkla skoj att äntligen komma iväg dit. har ju velat detta ett bra tag nu. vi kör väl vid 0800 så vi är där tidigt. tar ju en stund att åka till jönköping och fredrik ville att det typ ska vara tomt på parkeringen så han slipper snirkla fram med släpet. :)

idag har det varit en snubbe här som funderar på att köpa vår älskade saab. han har inte hört av sig än så vi får se hur det blir. vi har ju en bil till så därför känns det onödigt att behålla saaben. men visst tar det emot. jag älskar ju min saab :) bästa bilen ever. men just nu är det för dyrt att ha två bilar. vi fick nämligen marikas bil när hon gick bort. vilket innebär att det är en bil utan lån och det är även en liten billig och ny bil. känns dumt att man gynnas av hennes bortgång men det är så det är. så därför vill vi sälja saaben.

har det hänt något mer idag? njaaa, faktiskt inte. tittat på os-fotbollen men det blev en förlust tyvärr. men det var ju väntat men hoppat är det sista som lämnar en människa säger dom ju :P

nä, jag ska återgå till soffan nu!!

ciao

varm o´boy

jag är sjukt sugen på varm o´boy!!! hahahaha, jag kanske är, enligt vissa, för gammal för att ens gilla det men jag håller inte alls med :) och ikväll är jag sjukt sugen så jag tror bestämt att jag ska värma en kopp sen!

vi har precis varit ute på en promenad. det smådroppade hela tiden och när vi kommit innanför dörren så börjar det regna ordentligt. bra tajming. annars idag. var ju hos frida. jag behöver väl knappt skriva om vad vi gjorde :P vi satt och snacka skits om vanligt haha. alltid najs ju!!

inget vettigt att skriva ikväll.

natti på er!

Buzzscout

genom en annan blogg jag följer så blev jag tipsad om en sida där man tar del av olika kampanjer gällande olika produkter (kläder, skönhetsvård, inredning, sport, djur osv.) och sedan ska man sätta betyg på produkterna man har testat. så man får testa en massa nya grejer helt gratis. därför tipsar jag er om detta. allt är helt gratis och alla kampanjer är alltid frivilligt. vill man inte delta i just den kampanjen som man blivit utvald till så kan man bara säga nej :) perfekt tycker jag :) trck på länken nedan om ni vill veta mer:

http://www.buzzscout.se/?mref=1724






 

2 os-medaljer

varför är det så att när sverige vinner eller får medalj så är det alltid "vi" som tagit medalj. inte bara den stackare som sletet häcken av sig för att lyckas utan heeeela duktiga svenska folket har åstadkommit denna prestation. men sen om det är så att personen/laget "misslyckas" så slipper svenska folket drabbas av de misslyckandes för då är det helt plötsligt han/hon/dom som var dåliga. vi är med i medgång men i motgång hackar vi ut ögonen på idrottaren. kom bara att tänka på detta helt apropå :P sveriges os-landslag har ju nu tagit 2 silvermedaljer i cykel. och det har även varit 2 cyklister som ingen riktigt räknat med. jag tycker alltid att det är extra roligt då :)

har precis suttit ute med missarna i 2 timmar. riktigt skönt att bara sitta där och filosofera om allt möjligt. lite kyligt är der dock men det fick gå. sen kom fredrik upp efter en timme och då fixade jag frukost som vi åt ute på terrassen :) det är sommar det :) jag ska snart börjar gör mig iordning för jag ska pysa in till frida och umgås lite. vad som händer där vet jag inte :P

ha en underbar dag

tjatter på tjejer

god morgon god morgon, idag vaknade jag till en stråååålande sol.. som nu är försvunnen bakom stora trista gråa moln. jag skymtar den bara ibland :P men nu har värdergurusarna sagt att det ska bli finare väder framåt helgen så det tror jag på :) precis lagom till att emmie börjar jobba igen dock. typiskt.

jag hade iaf ställt klockan på 0900 idag och då gick jag oxå upp, hoppade i träningskläderna och cyklade till gymet. det gick bra att träna tycker jag. tar det lugnt i början och får trappa upp sen. jag måste verkligen bli envisare med att hålla träningen igång. det är alltid bra de första veckorna men sen sinar intressset. jag måste ta mig förbi det där och sluta träna så där sporadiskt!!! skärpning skärpning på mig!!!

vad är det med tjejer/kvinnor när de är på gymet egentligen. inte alla men många står och tjattrar hur mycket som helst och det ser inte ut som att de får speciellt mycket gjort och träningen är inte ett dug intensiv. när jag är och tränar så tränar jag lixom. jag står inte och händer bredvid en maskin som en säckpotatis och pladdrar en massa. då är det väl bättre de drar iväg och tar en fika. ett tag när jag tränade idag så var det två "gäng" med kvinnor som "tränade" och himmel vilket tjatter. en jäkla tur jag hade ipod annars hade jag blivit knäpp.

idag händer det inte så mycket tror jag. vi ska riva ut hyllor och annat bröte i vår klädkammare för vi vill sätta in helt nya hyllsystem så att det bli organiserat där inne. nu är det ett enda kaos. så det är väl det som står på schemat. nu ska jag in i duschen sen är det frukost och hem till gården som gäller :)

ciao

jag älskar dig, elin <3

kom precis in efter att ha tagit en sen sen sen kvällspromenad med fredrik :) riktigt skönt att gå när det är mörkt och upplyst och så där tyst som det bara är på kvällen/natten. mysfeeling!! vi gick och pratade om allt möjligt som vanligt. jag med mitt tjatter om ingenting lixom haha. men jag tycker sådana stunder är så jäkla härliga. bara jag och fredrik och vi pratar om allt möjligt och har roligt tillsammans :)

emmie och noel har såklart åkt hem nu. känns faktiskt lite tomt när vi inte har duracellkaninen här längre haha. han är ju verkligen världens härligaste lille unge. visst kan jag bli trött på han ibland men för det mesta är han helt underbar!! speciellt när han säger: jag älskar dig, elin :) jag smälter ju helt!!

näe, nu ska jag dra mig till sängen. har känt mig trött de senaste dagarna och jag vet inte varför. känns inte som att jag sovit ut riktigt. vaknat många gånger av olika anledningar. imorgon ska jag försöka sova lite längre. men jag ska till gymet på förmiddagen så allt för länge kan jag inte sova heller :P

näe, sängen var det ja

natti på er...

Måndag 080811

regn regn och åter regn. undrar om vi kommer få tillbaka sommaren eller kommer den regna bort nu och gå över till höst. det skulle verkligen vara deprimerande, usch!! jag behöver allt solsken, bad och solande innan skolan drar igång igen. jag vill helst vara trött på sommar och sol innan skolan drar igång igen. då ser jag alltid mer fram mot skolan och får en mycket bättre start på terminen! så solen måste visa sig igen denna sommaren!!!

idag åker emmie och noel hem till stora staden igen. dom har varit här lite mer än en vecka men tanken var två veckor från början men vi har ju inte precis haft tur med vädret så vi kan inte göra mycket mer nu känns det som. vi har ju gjort en del ändå :) och vsst ska det bli skönt att det bara blir jag och fredrik nu, det ska jag inte ljuga om. har varit skitkul att ha alla här, det är det alltid. men det ska allt bli skönt att få vara själva oxå nu. men de åker inte förrän 17,48 så vi har hela dagen idag oxå. jag har lovat noel att vi ska spela star wars lego på playstation så det kommer vi göra när han känner för det :)

näe, tandborstning är ett måste :P

ciao

playstationdag

jag är lite småkass på att skriva för tillfället och varför vet jag inte. ingen inspiration :P det har iaf regnet hyfsar mycket idag så vi har hållt oss inomhus och spelat playstationen som galningar... eller jag har varit som en galning förresten. jag lät knappt noel spela. vilken hemsk moster jag är!! men han vill ju bara banka på fienderna hela tiden och inte lösa alla "pusslen" (vi spelar indiana jones) så vi kommer ju inte framåt när han spelar. och då blir jag aningens tokig... och ego!!! mohahahahahha!!! så jag hade väl kontrollen mest men lite fick han spelar, liiiiiiiiite :)


annars har det inte hänt ett jota faktiskt. så mer har jag väl inte att berätta. förutom att vi nyss har sett filmen spiderwick. är en film med massa magi och monster och sådant ääälskar jag. och den var riktigt bra gjord oxå så jag slapp sitta och störa mig på det :) ännu ett tips från mig, alldeles gratis. ni borde se den :)

de foooor

idag kände jag att jag behövde en liten paus från alla våra "gäster" så jag och fredrik drog in till staden och hade lite quality time. först blev det lite shopping för min del. först in på vero moda där jag hittade en väldigt fin tunika att ha inför hösten och till den köpte jag även ett linne att ha under. kommer bli suuperfint i höst!!! :) sedan drog vi vidare till gina där det fick bli en lång kofta som jag kan ha till mina gråa byxor eller som den är till ett par leggings och snygga stövlar :) riktigt nöjd med mina inköp. blir inga bilder för det här är minsann ingen jäkla modeblogg hahaha. sedan var det dax för en välbehövlig fika. jag käkade värsta mumsiga kladdkakan med grädde och fredrik tog en stooooooor amerikansk chokladmuffins :) gott gott gott var det. sedan kände vi att vi fått vår paus så vi drog hemåt igen. blev lite os-invigning men det är ju måttligt intressant så jag såg inte så mycket på den.

mia och johnny kom sen för att säga hej då till fanny. mamma och pappa åkte nämligen nu ikväll så de ville träffa fanny en sista gång för nu ska hon ju bo hos mamma och pappa.

inget intressant inlägg det här men det skiter jag i. nu är det skrivet iaf :P

natten för mig!!

natti

Hells Kitchen



ni som inte tittar på hells kitchen måste ju bara börja med det :) han är ju så jäkla coool hahaha. svär som en galen men han har ju rätt... dom är ju värdelösa ibland lixom :P

inget på tv

varför är det alltid så att under sommaren, då man har all tid i världen att glo på tv, så är det aldrig något på tv?! jag är ett stoooooort fan av tvn och glor jäkla massa, följer typ allt nästan. så på sommaren kan ni ju tänka er att jag blir lite smått knäpp när jag zappar fram och tillbaka utan att hitta någonting att titta på. gaaaaah, och ikväll är absolut ännu en sådan kväll. finns iiiiingenting. jag tror jag får abstinens haha. snart börjar iaf os och då ska jag sitta bänkad. kan ju slå vad om att det kommer blir skitfint väder under heeeela os så jag kommer få dåligt samvete när jag sitter framför tvn dagarna i ända. jäjä.. det är ju bara os vart 4:e år lixom :)

mamma, pappa och fanny kom över nu på eftermiddagen och vi käkade tacos. det var inte så gott som det brukar vara men det slank såklart ner. jag är ju som en levande slaskhink hihihihi. dom åker förmodligen hem imorgon, då har dom varit här i två veckor. trodde aldrig att de skulle stanna så länge så jag är helt klart positivt överraskad :P synd att de inte följt med på våra små äventyr bara... men men.. man kan inte få allt!

nä, nu ska jag återgå till min välfyllda godispåse och kassa tvunderhållning!!

ciao

en smörgås kvar

sitter här och njuter av min uuunderbara frukost. frukostbullar med leverpastej och gurka och sedan en med skinka och tomat :) och ett stort glas med o´boy :) riktigt jäkla gott och mätt som en plätt blir jag oxå minsann :) idag är det riktigt mulet ute. har inte riktigt börjat regna än men det hänger absolut i luften. vi passade på att ha missarna ute en timme nu på förmiddagen för sen vet vi inte hur vädret blir. men jag tror vi kan släppa ut dom lite sen i eftermiddag oxå om det inte regnar.

mamma, pappa och fanny kommer hit idag så ska vi käka tacos. ännu en utsökt maträtt idag!!! jag tror att de åker hem vilken dag som helst nu så vi får passa på att träffa dem nu tycker jag. sen vet jag inte när vi ses igen ju. mer händer det nog inte idag eftersom vädret är så där lagom bra. men i helgen ska det tydligen bli bättre så då hoppas vi på lite bad i solskenet :)

inatt drömde jag att det var dagen som skolan drar igång igen och jag hade vääärldens ångest i drömmen. det har jag iofs irl oxå men jag vet att när det sedan verkligen närmar sig så kommer jag se fram emot det. tills vi gått några dagar och jag inser att det är megajobbigt. då önskar jag att jag har lov igen :P men jag börjar för fasiken sista terminen. snart är jag lärare. snart ska jag klarar av det alldeles själv. HUH!!! skrämmande är det allt. svårt att fatta att jag snart är där lixom. lilla lilla jag.... knasigt haha.

Robyn



har precis tittat på Kobra där de hade en intervju med Robyn. jag tycker verkligen att hon är så jäkla cool. hon verkar ha ett sådant självförtroende och har verkligen vågat satsa allt nu. jag diggar hennes stil något grymt. jag ska erkänna att jag lyssnar inte på all hennes musik men en del av den är riktigt bra. sedan har hon även en skön klädstil. jag skulle aldrig i hela mitt liv klä mig som hennes för jag tycker inte det är snyggt alls. men det är verkligen hennes egen stil och hon gör som hon vill och blandar allt möjligt. tänk om man vågat det!! jag tycker helt enkelt att hon är grym och jag hoppas verkligen att hon slår igenom rejält nu!!!!

Skara sommarland

idag när jag vaknade såg jag en klarblå himmel mellan persiennerna så jag hoppades direkt på en varm och solig dag såklart. vi hade inte bestämt vad vi skulle göra men efter lite om och men så bestämde vi oss för att åka till skara sommarland :) emmie har pratat (tjatat) om detta ett tag så jag hade förmodligen blivit halshuggen om jag vägrat haha.



alla som varit på skara sommarland vet ju såklart att de har två ekorrar som maskotar och de var oxå det första vi såg när vi hade gått innanför portarna till sommarlandet! noel var inte halv av sig alls utan gick fram och kramade bägge två :) han är ju så goer!!!


hihi, visst jag blundar men ni ska bara se den bilden som togs som vi sen köpte hahahaahha. ingen vacker syn men vi var ju precis på väg att bli dränkta lixom :P



runt hörnan stod det två stycken som snurrade och snirklade med ballonger och tillverkade det som barnen önskade sig. såklart att noel skulle ha en sådan :) han fick en blå och röd orm. hur fasikens dom lyckades med det där det har jag inte förstått men duktiga var dom iaf. men noel lyckades förstås smälla sin orm efter ett tag haha. men den var fin ett tag iaf :)

ni som inte vet så består skara sommarland av ett karusellområde där det mest är karuseller som passar barn egentligen. men självklart åkte jag ändå haha. sen finns där även ett stooooort badomåde med allt möjligt. riktigt jäkla häftigt är det. tyvärr så har det inte varit speciellt varmt idag, eller iaf inte tillräckligt varmt för att vi skulle kunna njuta av badandet. så vi badade väl i 10-15 min sen höll både jag och noel på att förfrysa.


(ja, jag är världens blekfis men solen har ju lyst med sin frånvaro så sluta glo på min bleka kropp)












självklart fanns det så att man kunde klättra, åka rutschkana och allt möjligt annat som små knoddar behöver göra när de har massa spring i benen :) dock så fick noel för sig att han skulle stick iväg till ett annat ställe i närheten så jag lyckades tappa bort han.....



...och här hittade jag han haha. jäkla litet busfrö är vad han är!!! men världens sötaste för det :)


det finns även ett gult tåg som vi åkte med som åker runt hela stället så vi fick se allting på skara sommarland. lite mysigt så där faktiskt. noel vinkade åt lite allt möjligt folk :)

så, vår dag på skara sommarland var helt klart lyckad. vi åkte en massa karuseller, vi fick bada lite iaf, vi käkade korv och glass precis som man ska göra när man åker karusell och sedan försökte vi även vinna gosedjur och choklad men lyckades inte alls med det. vi gjorde helt klart alt enligt regelboken :)





Äventyrsbadet i Vänersborg

vilket väder det var igår!! det regnade och blåste som bara den hela dagen. det var verkligen inte väder för ett besök på skara sommarland. och det såg ut som att det skulle bli en trist dag spenderad hemma. men så kläckte jag ur mig att vi ju kunde åka och bada. min tanke var ju att åka till badhuset här i götene eller möjligtvis i lidköping. men fredrik letade upp äventyrsbad och såg att de hade ett i vänersborg. perfekt tänkt vi och drog dit :)



det var verkligen jättefint där. där fanns grottor som man simmade in i, strömt vatten, gigantiska rutschkanor, väääldigt lutande rutschkanor, bubbelvatten, många olika djup osv. tycker absolut att det var helt perfekt. jag och noel badade i 3-4 timmar. men självklart var vi tvungna att ta en liten glasspaus oxå. vad är badande utan en glasspaus lixom.



som ni kan se så är det riktigt fint där och det var riktigt roligt att bada där. jag är inte så där jättemycket för att bada annars och när vi bestämde att vi skulle åka så vet jag inte om jag kände för det. gjorde det helt klart för noels skull. men när vi väl var där och plaskade rundor så ska jag faktiskt erkänna att jag hade riktigt roligt :) vi åkte den röda rutschkanan x antal gånger och jag tyckte det var roligt varenda gång haha. noel var helt orädd. han var undervatten hur många gånger som helst, jag "slängde iväg" han flera gånger, den branta rutschkanan åkte han helt utan rädsla medan jag tyckte att den var lite väl brant :P den lille krabaten är helt orädd. han fick några kallsupar men det bekom honom inte :) han är för skön lixom.



jag kan bara avsluta med att skriva att vi hade skitkul på Vattenpalatset i Vänersborg och alla som inte varit där eller på något annat äventyrsbad råder jag att åka, ung som gammal :) det är så mycket roligare, mysigare, finare, häftigare och bättre än vanliga badanläggningar. det blir helt klart en väldigt rolig upplevelse. :)

kasst väder

ser inte ut som att det blir något skara sommarland idag. himlen är helt grå och det är småkyligt. fan v ad typiskt!! man kan ju alltid hoppas på att det helt plötsligt ska spricka upp och bli uuuunderbart väder höhö. antar att ni höll tummarna på tok för dåligt :P

så vad händer idag istället då? inte en aning faktiskt. finns inte överdrivet mycket att göra känns det som. jag ska ta en joggingtur hade jag tänkt. men jag vill inte bli dyblöt när jag springer så därför är jag lite tveksam men jag hoppas på´t.

men men, får se vad som händer...


noel är lite smårädd för katterna men igår lekte han med dem som en tok.
rädslan kanske släpper lite nu.




söndagkväll

datorn segar lite för tillfället så jag får väl se om detta inlägg vill publiceras eller inte.

igår kom iaf emmie och noel till oss :) alltid lika jäkla roligt när vi ses och jag vet att vi kommer ha skoj skoj skoj. jag hämtade dem i skövde igår på kvällen och när vi kom hem igen så var våra föräldrar och fredriks föräldrar där och maten stod serverad på bordet :) hur läckert är inte det. blev smarrig potatisgratäng med antingen korv eller flintastek. naturligtvis valde jag den utsökta steken mohahahah. underbart och gott!! det pimplades en hel del öl såklart. inte av mig så men :P men inget pinsamt hände denna gången faktiskt. föräldrarna lyckades hålla sig på mattan! blev inte så sent men det kändes ta mig tusan (vilket knasigt uttryck) som om klockan var massor mer!!! så jag somnade i hyfsad tid.

idag åkte vi (jag, emmie, noel och mamma) till skara och köpstaden. noel ville leka i den gigantiska klättergrejen som vi gjorde förra sommaren men när vi kommer tid så är den puts väck!!! hur dåligt var inte det. besvikna blev vi allihopa. men det blev lite annan lek och lite käk och glass på sibylla. helt ok men klättergrejen hade varit det optimala helt klart.

nu har vi precis glott på hancock.  will smith och charlize theron är med. tycker filmen var helt ok. alla sådana däringa superhjältefilmer är ju hyfsat likadana men den här var faktiskt bra ändå. var ju komedi oxå. tycker absolut att ni ska ta och glo på den :)

imorgon hoppas vi på fint väder så att vi alla kan åka till skara sommarland. noel skulle äääääälska det ju!!!! massa bad och karusellåkning :) så allihopa, håll tumme för fint väder :)

Blottare?!

förut i veckan så hade två kompisar till oss, tommi och annika en blottare i deras affär!. det var inte någon av dem som stod där utan annikas lillasyster som är runt 14-15 år. och in kommer en gubbe i 60-årsåldern men kuken utanför byxorna.. och stånd hade han oxå. han ställde sig framför kassan och gick sen runt i affären. men då stoppade han in spektaklet igen. tjejen som stod i affären var helt själv så hon ringer upp tommi och ber han komma. tommi slänger sig såklart i bilen och kör dit (är inte alls långt dit) med en hammare i högsta hugg. rusar typ in i affären och hotar snubben att om han försöker sticka så kommer han inte att tveka att använda hammaren. kanske låter lite hårt men jag tycker att han gjorde helt rätt. tre poliser kommer dit och förhör alla inblandade. snubben tar de med till stationen men släpper honom sen. mer har jag inte hört. men jag fattar verkligen inte vad det är som får en snubbe att blotta sig? vad får man ut av det lixom? vill man visa upp sig på något vis och tycker det är upphetsande? konstigt tycker jag iaf. även om blottare oftast är "harmlösa" och skadar ingen fysiskt så skrämde han ju tjejen som stod i affären och hon vill ju inte stå där själv längre. han är ju ute på gatan igen och man vet ju inte om han kommer igen. vore ju otroligt korkat i så fall men det verkar ju inte som att han hade alla hemma heller. jag fick även reda på att det finns 25 dömda sexförbrytare i götene. det tycker jag är rätt mycket i en sådan här liten håla. och det finns 60 st i lidköping. lite skrämmande faktiskt.

Blottare kallas en person som har en sjuklig drift att visa upp sina könsorgan för det motsatta könet i ett sammanhang som inte är socialt accepterat. Blottaren är vanligtvis en man som blir sexuellt upphetsad av att visa upp sin penis i slakt eller styvt tillstånd. Blottare är i regel harmlösa, men kan skrämma människor genom sitt socialt oaccepterade beteende. (susning.nu)

over and out

jajjemän, nu var man då färdig med jobbandet för denna gången. tror dock inte att någon av er har missat detta haha. så som jag tjatat och räknat ner sedan dag 1 :) jäjä, nu slipper ni det iaf. sa hej då till dom små tanterna på hemmet. några kommer jag allt sakna lite. stack över en runda till mamma och pappa på campingen efter jobbet. firade med en chokladbiskvi och iskall fanta. det var grejer det kan jag lova :)

har nu haft världens längsta paus mellan dessa två styckena. fredrik ringde och tyckte vi skulle dra och handla taco så det var bara att rusa eftersom han hämta mig direkt :P men nu är jag tillbaka. mätt och belåten. imorgon vet jag inte vad som händer riktigt. vet bara att mamma och pappa kommer hit för att glo på fotboll (ifk gbg - mff) och emmie och noel kommer oxå imorgon. så det händer allt lite iaf :) ska se om mamma vill en sväng in till staden och fabriksbutiken. får väl se lite hur vädret blir oxå. ser ju inte så lovande ut. men men...

näää, inget vettigt här inte.

natti på er
Valfritt innehåll
RSS 2.0