nöt-créme

jag älskar nöt-créme.verkligen. tycker absolut att det är en av de godaste godisarna som finns. så just nu sitter jag och trycker i mig sådana. ja, för trycker gör man ju absolut haha. inte som emmie som gojjar in hela i munnen och sen drar mer hjälpa av tänderna. det är heeeelt fel. trycke och knipsa av lixom haha. ja då vet ni hu det går till att käka nöt-créme the right way :) gott som fasen är det iaf.

jag har helt glömt att skryta denna veckan!!! glömt att informera om min träning. tro inte att jag säckat ihop redan lixom. no no no. denna veckan har jag tränat 3 gånger. tis tors och lör. jag är stolt som faen. hållt träningen igång en hel vecka!!! tis och tors var det på gymet. igår ställde duktiga elin klockan på 06,00 och 06,20 var hon ute ur huset och på språng. gör om det om ni pallar era slöfockar!! ;) jag kan ju säga att det inte var en enda själ ute och det var så svalt och skönt. man kunde ju hoppas på att jag kunde göra så när skolan börjat. ut i spåret så tidigt innan skolan. vi får väl se. men där tänker jag inte lova något haha. jaja, var tvungen att skryta lite.

fredrik håller just nu på att fixa med vår nya tv-bänk. eller rättar sagt kablarna i bakom. dom ska ju döljas så jag slipper se skiten. men jag flydde iag fältet när han började skälla och svära på kablarna och kabellisterna när de var för långa. konstigt att många killar förvandlas till neandertalare så fort det ska fixas och trixas. ni ska höra min pappa när förtältet till husvagnen ska sätta upp. hihihihi, han svär, gormar, svettas och förväntar sig att alla ska vara tankeläsare så han slipper säga vad som han behöver hjälp med. och när sista pinnen är upp så förvandlas han till ett fromt lamm igen. mycket märkligt. men nu när jag blivit lite äldre och inte längre bryr mig om hans humör så kan jag bara skratta åt det. det är ju riktigt komiskt som han håller på haha!! fredriks förvandling är inte lika stor men den finns där. och då är det bättre att pysa till en annan del av huset. för annars blir det mitt fel om det går galet :P

ikväll händer det inte mycket mer än att vi fixar med möbler och grejar. skulle kolla på någon film med Val Kilmer (stavas det så??) känner inte att den filmen lockar men i brist på annat antar jag att det kan gå. kommer inte ihåg vad den hette dock. jäjä.

jag tänkte förresten härma min kusin lite. på hennes blogg har hon alltid hiss och diss för dagen. så det tror jag att jag ska haka på. så here it comes:

dagens YesYes: nöt-créme
dagens NoNo: neandertalarförvandlingen hor våra pojkar
Kommentarer
Postat av: Marlen

Och alla i hela Sverige vet väl var denna lilla godsak kommer från?! Tänk att det låg sådana i ens godispåse då man var liten! De är ju faktiskt till för bakverk...

Kusinen i nötcremens stad

2008-08-20 @ 18:25:31


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0