nu är vi på gång

jag tror bestämt att jag hade lite v'äl bråttom tillbaka till jobbet. jag har varit som en liten zombie hela dagen och alla jag mött har kommit med kommentaren: är du verkligen helt frisk? du ser inte riktigt kry ut. jäjäjäjäjäjä, jag har känt mig bättre, helt klart. men nu ikväll känns det faktiskt helt ok. och vet ni vad: DET ÄR TÖVÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!! hallelujah vad härligt det är. äntligen kommer våren :) på med löpardojjorna och ut i spåret!! nu vill jag bara ha sol konstant så är jag nöjd!

jag gissar att det är inte bara jag som sitter och väntar på att Grey´s äntligen ska dra igång igen. 21,00 smäller det, för er som missat det :P det ska bli så härligt. jag är ju lite av en seriefreak. så nu när allting drar igång igen så är livet bra. det måste finnas minst en bra serie varje kväll tycker jag. tyvärr så är det ju så att fredagar råkar suga jämt en måndag till torsdag brukar vara tiptop. tyvärr så kommer det ki förekomma en del krockar men det får vi lösa....... mtt liv har stått på paus men nu drar det igång igen!! 18 min kvar...

imorgon jobbar jag mellan 08,00 och 19,00. ni kan ju tänka er hur lockande det är. jag vet ju att när man nu är nyutbildad så ska man vara heltänd på allt. men jag tycker faktiskt inte att möten är speciellt roliga. speciellt inte när dom är på kvällen. inte lockande alls faktiskt. men men, bara till att ta det...

jag vaknade...

jag vaknade första gången vid 06 imorse. jag går upp och stegar mot medicinskåpet: två alvedon och nässpray + snytpapper. sen var det bara att somna om igen :) känns bättre idag så det blir jobb imorgon. skönt att det inte blev något långdraget. nu sitter jag och väntar på hem till gården :) det var faktiskt allt från mig just nu!


snart är detta jag!!

fredrik kom ...

fredrik kom hem med ett choklad till mig. eftersom jag var sjuk sa han. väldigt snällt tycker jag. så jag sparade det till klockan 20 då det var familjen annorlunda på tv. oj vad jag såg fram mot det. jag tar den första efterlängtade tuggan. DET SMAKAR INGET!!!! aaaaaaah. jävla förkylningar sabbar allt!! så det var bara att lägga chokladet i skafferiet och hoppas att det är bättre tider imorgon. vilken besvikelse!

jag får vara hemma imorgon igen. feber fortfarande och förkylningen är inget rolig alls. jag tror tyvärr att jag nästan är lika gnällig som fredrik brukar vara när han är förkyld. inte riktigt så illa men nästan. till och med fredrik har kommenterat mitt gnäll. jäjä, även jag har dåliga dagar ju.

nu ska jag krypa ner i sängen tror jag.

sov sött!

sjuk... igen

feber och förkylning igen. känns ju så där lagom roligt eftersom det bara är en månad sedan jag var sjuk senast. men det är dock inte så konstigt eftersom det varit mycket förkylningar på förskolan både bland barnen och personalen. vissa föräldrar skickar sina barn till förskolan trots att barnen är sjuka, tyvärr. visst, dom förlorar ju pengar på att vara hemma men hur kul kan det vara att behöva gå till förskolan när man inte är kry. jaja, kan inte göra så mycket åt det tyvärr. mer än att ringa och be dom komma och hämta om det är så att vi märker att barnet har feber eller liknande. men nu har jag feber och jag stannar minsann hemma.... igen!

jag har en fråga: varför får man ont i kroppen när man är sjuk? jag har ont i axlar, armar och knän. någon som vet svaret? för jag har inte en aning. idag blir det såklart inte mycket gjort. tror jag kommer att simsa lite och sedan ska jag titta på hem till gården. är ju omöjligt att följa det nu när jag jobbar så jag passar på när tillfälle ges. det är ju såååå bra :) blev inget gjort med datorrummet igår. jag var sjuk och fredrik var slapp. vi har ju heller ingen slipmaskin som fungerar så det måste fixas först, på något sätt. någon som har en att låna?

jag vill inte ha mer snö nu. är fruktansvärt less på den. igår regnade det så då hoppades jag att den skulle regna bort helt, men icke sa nicke. den ligger allt envist kvar och stirrar på mig och hånler. PFFFT! jag vägrar tolerera snö i mars!! så är det bara!!!

näe, frulle.. om jag pallar!

ciao


schlager

idag vaknade jag med förkylning, halsont och ont i kroppen. varför blir jag kass hela tiden?? förmodligen för att jag blir nyst, hostad och snorad på dagarna i ända just nu iofs. men det känns ju så där roligt. får hoppas att det inte blir värre för jobba måste jag. kunde ju vara kul att få en hel månad utan sjukdom :P

igår satte vi iaf igång med renoverandet av datorrummet. vi var och hämtade tapeter och färg och annat som vi behöver. tyvärr så blev det så att efter att ha slipat halva rummet så pajade slipmaskinen så vi fick avbryta. får se om vi kan lösa det idag på något sätt. jag börjar tro att det inte är meningen att vi ska fixa och trixa. hoppas iaf vi kommer någonstans idag!!!

så, vad tyckte vi om schlager igår då? lite smått segt tycker jag. som vanligt! men troget fan som jag är så tittade jag på varenda sekund (förutom rickfors för han var lite tråkig). men jag tycker helt klart att det var rätt låtar som gick vidare. det var schlager i dom bägge två. vad tyckte ni förresten om markoolio förra lördagen hihihihihi, shit vad jag skrattade! det var ju såååå klockrent. en parodi på den ryske vinnaren förra året. kolla in:


Markoolio - kärlekssång från mig

jag gillade verkligen cookies´n beans förra lördagen. låten var riktigt bra måste jag säga. det var ju ingen schalgerdänga precis men en bra låt.

                                         

cookies´n beans - what if

häpp, nu tror jag att jag ska simsa lite. klockan är lite efter 8 så det är rätt dött här hemma. kanske lite frulle oxå...

ciao

06,42

snart ska jag bege mig till busshållplatsen för att ta mig till jobbet. ja, ni läste rätt, busshållplatsen. igår när jag var på väg till jobbet så ville bilen inte längre ta mig framåt. de rök från baken och den ville inte hålla mina 90 längre. så det blev till att stanna vid vägkanten med varningsblinkers på. en snäll kille stannade för att hjälpa mig men det fanns tyvärr bara en sak att göra, sätta upp varningstriangeln! och snäll som han var så skjutsade han mig till jobbet fastän han inte alls skulle till lidköping. så han räddade en flicka i nöd helt enkelt. men den där jäääääla bilen blir jag knäpp på nu. det var inte längesen vi fixade den ju!!!! nu står den iaf på saab så dom tittar förmodligen på den idag. så får vi se vad domen blir. förmodligen dyyyyrt!!!

jaja. till jobbet kom jag iaf. vi var på teater med 5-6 åringarna. teatern hette lilla farbrorn. ungarna ääääälskade. skrattade som tokiga så det måste ju betyda att den fick bra betyg :)

näe, nu ska jag fixa det sista och sen bege mig.

hare göttit!!

schlager

så, nu är det om 5 minuer dags för schlager och jag är laddad. ja, jag är är ju en av nördarna som ser på detta. inte slaviskt dock. blir det för trist zappar jag. men jag har laddat upp med lite gott :) ska bli coolt att se Lili och Susie. jag var ju heeelt besatt av dom när jag var liten så nu ska jag se om mina idoler håller måttet fortfarande :P

en solig vinterdag som denna

vilket väder det är. jag klagade ju igår men idag är en riktigt perfekt vinterdag tycker jag. -10 grader, vitt på marken, blå himmel och solsken!! riktigt fint är det. jag borde ta en promenad men fredrik är iväg och jobbar och jag känner inte alls för att promenera själv. får se om jag kan övertala honom sen när han kommer hem igen.

vi har iaf varit inne i staden idag och kollat på tapeter. det blev till och med så att vi beställde :) det kändes riktigt skönt. vi gick där inne i över en timme innan vi (jag) fastnade för en. nu finns ju risken att jag var så utmattad och trött att jag valde en som ser heeeelt tokig ut. men allt är ju iofs bättre än så som det ser ut idag. knallblått just nu. tapeterna vi beställde var åt det beiga hållet med vitt i. dom kommer på onsdag så jag hoppas ju såklart att vi kan sätta igång nästa helg. men så är det ju så att vi måste spackla och slipa som tokiga innan vi ens kan börja. tror vi får "hyra in" vissa personer som kan hjälpa :) ska bli sååå skönt att äntligen få fint i rummet. självklart ska ni få se när det är färdigt!

jag har suttit och tittat på damernas alpina eller något sådant. ni v et anja & co. blev inga medaljer i år och alla skriker fiasko överallt. måste vara hemskt jobbigt och otacksamt att vara idrottare. när det går bra så är alla med en. man är älskad och hyllad. men gud nåde dig om det går "dåligt" en säsong för då halshuggs du på offentlig gata och slängs ut ur de svenska hemmen. heja anja säger jag!!!!

aj aj aj

så går det när man blir för stursk (stavning?). när jag skrivit det förra inlägget, som faktiskt var ganska långt så gick det inte att publicera. stod bara error hela tiden. oj vad jag slet mig i håret av ilska. men envis som jag är så fixade jag det till slut. men så går det.....

den 13:e.....

så, fredag den13:e minsann. jag vågar knappt skriva att det inte har hänt något dåligt idag för min del för då kommer det väl slå ner som en blixt från klar himmel! fast jag har faktiskt aldrig någonsin varit vidskeplig tror jag. inte på riktigt iaf. när jag spelade fotboll och handboll ville jag alltid har nummer 13 just för att det anses vara ett oturstal. men eftersom jag alltid spelat som en gud så måste det ju vara heeelt fel :P (tar i trä som en galning)

"Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi." (wikipedia)


idag slutade jag 12,30!! himmel vad skönt. så skulle man haft det lite oftare tycker jag. jag har det bara så var fjärde fredag. men det gör väl att jag uppskattar det desto mer antar jag. dagen idag gick iaf sketa fort. men trots att jag bara jobbat 5 timmar så är jag tröttis nu. funderar på att ta en liten tupplur innan fredrik kommer hem. jag hade tänkt träna idag men jag sket faktiskt i det. har tränat måndag och onsdag och det gick bra. men jag har nu tröttnat på den sketna isbanan som är överallt där man går. jag vill ju ut och jogga oxå men det vågar jag inte än. så jag hoppas på 20 grader och tö :P

alla hjärtans dag imorgon. någon som ska göra något? vi ska inte göra något speciellt faktiskt. tror inte att vi någonsin gjort något på alla hjärtans dag faktiskt. vi är inte mycket för sånt tjafs haha. men vi ska iaf till målaraffären å kolla tapeter å färg till datorrummet. ÄNTLIGEN. ja har ju varit där själv förut men nu ska jag dra med fredrik. tyvärr så har han ju jouren nu så det lär ju ringa precis innan vi ska dra så får jag åka själv ändå. det har hänt förr så jag vet minsann vad jag pratar om!!!!

Livet leker och jag är laddad nu!!

ja, jag tittade på melodifestivalen igår. hela. men jag måste erkänna att det var lite av en besvikelse. lite som det brukar vara nu för tiden. dem stora besvikelsen var ju såklart att lidköpings stolthet Scotts inte gick vidare. dock så skyller jag det helt och hållet på svt eftersom en sjabblade till det under "Duellen". annars hade dom ju såklart gått vidare :P det var bara segt och Mede var lite smått överdrivet. det roligaste var när en reporter i ett inslag presenterade sig:

-jag heter Pål Potter. men jag är inte släkt med Harry.

hihihihihi, jag ni kan ju tänka er hur underhållande mello var då!

annars har det bara varit städning och slappe på schemat i helgen. idag tog vi dock en promenix i skogen. shit vilket fint väder det har varit idag. snö, kallt men solsken. skitfint verkligen!! imorgon är det jobb igen. just nu är det lite knas för vi (läs dom) är lite smått oense om var jag ska vara. jag är nämligen 50 % på en avdelning och där har jag fasta tider och dagar. men de andra 50 % är mer rörliga och jag är där jag behövs typ. så just nu är dom väldigt oense om var jag borde vara så dom drar i mig från båda håll. det som är jobbigast är nog mest att dom pratar över mitt huvud och inte med mig om det. så jag får höra allt i andra och tredje hand. det känns ju så där. men jag får se om det löser sig i veckan. för just nu är det inte så roligt!

efter jobbet imorgon ska jag äntligen börja träna på korpen inne i staden. perfekt eftersom jag jobbar där nu. så jag sticker dig direkt efter jobbet, lite efter 16. så jag har laddat upp till max inför detta:

Ny Ipod nano - den är underbar och nu har jag laddat det med perfekt träningsmusik

MB754.jpg
Nya träningsskor - de andra jag hade var innefotbollsskor och de är minst 10 år gamla!!!

Ny träningsväska - Puma och underbar :P


Nya träningslinnen - viktig att känna sig het hahaha





så nu är jag laddad!!

ni missar väl för tusan inte Beck idag!!!!

nu ska jag gå och duscha och ta på mig pyjamas och sedan bädda ner mig i soffan med lite popcorn och saft som jag tränar bort imorgon ;)

natti natti

fredag imorgon

ja, imorgon är det minsann fredag. veckorna går väldigt fort nu för tiden. men det måste väl ändå betyda att jag har det roligt om dagarna,för det har jag för det mesta. men jag ska erkänna att det faktiskt kan sega lite ibland. men för det mesta går der riktigt bra :) jag trivs fortfarande riktigt bra. jag verkligen ääälskar ungarna som är på avdelningen. dom är helt undebrara. riktiga busungar förstås men där är många charmtroll som gör att jag smälter! just nu har vi praktikanter från en klass 8:a. två stycken. jag blir knäpp på dom. dom sitter bara och glor i soffan eller så bär dom rundor på vars en av småttingarna och gör inget vettigt. och inte säger de ett knyst heller. jag tycker ju ändå att nu när de varit hos oss hela veckan så vet de ju en del rutiner så dom borde kunna hjälpa till lite men dom cirkulerar bara på avdelningen som två andar eller något. det är ju inte det att vi inte har försökt att få med dem mer men det hjälper ju inte. vad ska man göra lixom...

vi var hos emma och robert i helgen och tog en fika. jag och emma satt och pratade en hel del och det är så bra med emma för det går att diskutera allt möjligt med henne och jag tycker alltid att det är roligt att snacka med henne. jag var riktigt glad när vi körde därifrån :) nu bir ju emma i halmstad ett tag så det blir ju inte så ofta som vi kan träffas. vilket är tråkigt men vi får passa på när det tillfälle ges.
Valfritt innehåll
RSS 2.0