schlager

idag vaknade jag med förkylning, halsont och ont i kroppen. varför blir jag kass hela tiden?? förmodligen för att jag blir nyst, hostad och snorad på dagarna i ända just nu iofs. men det känns ju så där roligt. får hoppas att det inte blir värre för jobba måste jag. kunde ju vara kul att få en hel månad utan sjukdom :P

igår satte vi iaf igång med renoverandet av datorrummet. vi var och hämtade tapeter och färg och annat som vi behöver. tyvärr så blev det så att efter att ha slipat halva rummet så pajade slipmaskinen så vi fick avbryta. får se om vi kan lösa det idag på något sätt. jag börjar tro att det inte är meningen att vi ska fixa och trixa. hoppas iaf vi kommer någonstans idag!!!

så, vad tyckte vi om schlager igår då? lite smått segt tycker jag. som vanligt! men troget fan som jag är så tittade jag på varenda sekund (förutom rickfors för han var lite tråkig). men jag tycker helt klart att det var rätt låtar som gick vidare. det var schlager i dom bägge två. vad tyckte ni förresten om markoolio förra lördagen hihihihihi, shit vad jag skrattade! det var ju såååå klockrent. en parodi på den ryske vinnaren förra året. kolla in:


Markoolio - kärlekssång från mig

jag gillade verkligen cookies´n beans förra lördagen. låten var riktigt bra måste jag säga. det var ju ingen schalgerdänga precis men en bra låt.

                                         

cookies´n beans - what if

häpp, nu tror jag att jag ska simsa lite. klockan är lite efter 8 så det är rätt dött här hemma. kanske lite frulle oxå...

ciao
Kommentarer
Postat av: Emmie

ska bli kul att se hur du har valt att fräscha upp datarummet! =)

2009-02-22 @ 12:44:23
URL: http://frokenemmie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0