fredag imorgon

ja, imorgon är det minsann fredag. veckorna går väldigt fort nu för tiden. men det måste väl ändå betyda att jag har det roligt om dagarna,för det har jag för det mesta. men jag ska erkänna att det faktiskt kan sega lite ibland. men för det mesta går der riktigt bra :) jag trivs fortfarande riktigt bra. jag verkligen ääälskar ungarna som är på avdelningen. dom är helt undebrara. riktiga busungar förstås men där är många charmtroll som gör att jag smälter! just nu har vi praktikanter från en klass 8:a. två stycken. jag blir knäpp på dom. dom sitter bara och glor i soffan eller så bär dom rundor på vars en av småttingarna och gör inget vettigt. och inte säger de ett knyst heller. jag tycker ju ändå att nu när de varit hos oss hela veckan så vet de ju en del rutiner så dom borde kunna hjälpa till lite men dom cirkulerar bara på avdelningen som två andar eller något. det är ju inte det att vi inte har försökt att få med dem mer men det hjälper ju inte. vad ska man göra lixom...

vi var hos emma och robert i helgen och tog en fika. jag och emma satt och pratade en hel del och det är så bra med emma för det går att diskutera allt möjligt med henne och jag tycker alltid att det är roligt att snacka med henne. jag var riktigt glad när vi körde därifrån :) nu bir ju emma i halmstad ett tag så det blir ju inte så ofta som vi kan träffas. vilket är tråkigt men vi får passa på när det tillfälle ges.
Kommentarer
Postat av: Marlen

PRAO-elever från högstadiet är INTE gamla! Det är högst ovanligt att de tar egna initiativ, och då menar jag inte att vara elak. Man måste stoppa uppgifter i händerna på dem, tala om att detta SKA de göra, NÄR det ska ske, och HUR det ska ske.

Sedan finns det ju undantag...

2009-02-05 @ 22:02:14


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0