kom precis in...

kom precis in efter att ha tagit en kvällspromenix med fredrik. det behövdes verkligen. vi har suttit framför tvn och moffat big time haha. först var det fläskfilé med vitlöksklyftpotatis och sedan en stooooor påse med godis hihi. så vi kan väl säga att vi rullade fram. nästan jobbigt att gå när man är så mätt. känns som att magsäcken är så stor att lungorna inte får plats så man inte kan andas längre.

jaja, dagen i övrigt. inte gjort så där väldigt mycket. städade mitt datorbort så nu kan man faktiskt se bordsskivan igen :) det var längesen kan jag säga haha. fredrik satte äntligen upp hyllan ovanför bordet så där har jag organiserat allt nu! mucho bravo!! ordning och reda två miljoner på fredag eller hur är det den går :) annars har vi inte gjort så mycket vad jag kan komma på. skolan börjar ju snart så det kommer väl vara slappe på hög nivå innan den drar igång. fredrik börjar ju jobba igen på måndag efter 3 veckors semester. vi har lite smått ångest båda två. fredrik mest dock :P

nu är jag helt redo för bädden så dit ska jag dra mig nu.

natti på er alla!!


hittade förresten den här undebara bilden på lillkillen. men här är han verkligen liiiten :) så jäkla söt ju!!! och skallig hihi. underbaringen!!!
Kommentarer
Postat av: Emmie

men herregud , ja känner knappt igen mitt eget barn!!!

2008-08-23 @ 23:38:01


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0