tjatter på tjejer

god morgon god morgon, idag vaknade jag till en stråååålande sol.. som nu är försvunnen bakom stora trista gråa moln. jag skymtar den bara ibland :P men nu har värdergurusarna sagt att det ska bli finare väder framåt helgen så det tror jag på :) precis lagom till att emmie börjar jobba igen dock. typiskt.

jag hade iaf ställt klockan på 0900 idag och då gick jag oxå upp, hoppade i träningskläderna och cyklade till gymet. det gick bra att träna tycker jag. tar det lugnt i början och får trappa upp sen. jag måste verkligen bli envisare med att hålla träningen igång. det är alltid bra de första veckorna men sen sinar intressset. jag måste ta mig förbi det där och sluta träna så där sporadiskt!!! skärpning skärpning på mig!!!

vad är det med tjejer/kvinnor när de är på gymet egentligen. inte alla men många står och tjattrar hur mycket som helst och det ser inte ut som att de får speciellt mycket gjort och träningen är inte ett dug intensiv. när jag är och tränar så tränar jag lixom. jag står inte och händer bredvid en maskin som en säckpotatis och pladdrar en massa. då är det väl bättre de drar iväg och tar en fika. ett tag när jag tränade idag så var det två "gäng" med kvinnor som "tränade" och himmel vilket tjatter. en jäkla tur jag hade ipod annars hade jag blivit knäpp.

idag händer det inte så mycket tror jag. vi ska riva ut hyllor och annat bröte i vår klädkammare för vi vill sätta in helt nya hyllsystem så att det bli organiserat där inne. nu är det ett enda kaos. så det är väl det som står på schemat. nu ska jag in i duschen sen är det frukost och hem till gården som gäller :)

ciao
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0