03,00

jag har varit uppe nästan hela natten inatt. gick och lade mig lite efter 4 men vaknar ändå vid 9. dock så tvingade jag mig själv att ligga kvar till nu. inatt var det ju en viktig match för handbollsdamerna så jag och fredrik ville vara lite patriotiska och stanna uppe och hejja på dem. det var hur lätt som helst fram till 3 då matchen började. sen blev såklart ögonen bara tyngre och tyngre. jag kämpade fram till kl var lite efter 4 sen gick jag till sängs. då var det ca 5 min kvar av matchen :P så patriotisk var jag haha. men de vann ju iaf!! så nu är det kvarten för dem. riktigt bra gjort enligt mig.

så, igår var det ju IKEA på schemat :) och oj vad det är underbart på IKEA haha. massor åkte ner i vagnen såklart. finns farligt mycket bra att ha grejer där men jag tycker jag var duktig ändå. höll mig till min inköpslista först och went crazy först efter det :P så mitt i natten stod jag och fredrik och satte ihop lite möbler. brist på annat att göra i väntan kan man ju säga. vi är nöjda med allt faktiskt. men mest nöjd är jag med mitt underbara vitrinskåp. oj vad bra det blev. och idag ska jag fylla det med glas och allt möjligt :) supernajs blev det.

jag och fredrik har en förmåga att alltid bli småsura på varandra när vi går på IKEA. ni måste fatta vad jag menar. folk överallt. tanter som står mitt i gången så man inte kommer fram. dessa tanterna förvirrade gubbar som kommit bort från tanten, ungar som springer överallt så man inte kommer fram, extrem parfymdoft (var med om det igår!!!) sen att man inte hittar det man ska direkt utan måste leta lite, det man vill ha finns inte för det har utgått.. ja, det finns många moment som kan göra en irriterad. vilket jag och fredrik alltid brukar lyckas att bli på varandra. men igår vad det minsann bara idel leenden! otroligt faktiskt haha.

kallur och holm idag. det missar ni väl inte!! kallur 13 och holm efter 14 någon gång tror jag. jag kommer vara så jäkla nervös när kallur ska springa. hujedamäj!!!! nää, om man skulle ta och plocka upp allt jäkla karton som ligger och skräpar överallt i huset nu. det är det enda negativa med IKEA, all kartong som man blir tvungen att forsla bort efter alla inköp!

ciao
Kommentarer
Postat av: Emmie

aah visst e de jobbigt, varenda gång man köper något så får jag fetångest över all kartong som vi aldrig kan bli av med för att de stängt vårt grovsoprum!!

Just det; HEJA SVERIGE

2008-08-17 @ 12:03:41


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0