Skara sommarland

idag när jag vaknade såg jag en klarblå himmel mellan persiennerna så jag hoppades direkt på en varm och solig dag såklart. vi hade inte bestämt vad vi skulle göra men efter lite om och men så bestämde vi oss för att åka till skara sommarland :) emmie har pratat (tjatat) om detta ett tag så jag hade förmodligen blivit halshuggen om jag vägrat haha.



alla som varit på skara sommarland vet ju såklart att de har två ekorrar som maskotar och de var oxå det första vi såg när vi hade gått innanför portarna till sommarlandet! noel var inte halv av sig alls utan gick fram och kramade bägge två :) han är ju så goer!!!


hihi, visst jag blundar men ni ska bara se den bilden som togs som vi sen köpte hahahaahha. ingen vacker syn men vi var ju precis på väg att bli dränkta lixom :P



runt hörnan stod det två stycken som snurrade och snirklade med ballonger och tillverkade det som barnen önskade sig. såklart att noel skulle ha en sådan :) han fick en blå och röd orm. hur fasikens dom lyckades med det där det har jag inte förstått men duktiga var dom iaf. men noel lyckades förstås smälla sin orm efter ett tag haha. men den var fin ett tag iaf :)

ni som inte vet så består skara sommarland av ett karusellområde där det mest är karuseller som passar barn egentligen. men självklart åkte jag ändå haha. sen finns där även ett stooooort badomåde med allt möjligt. riktigt jäkla häftigt är det. tyvärr så har det inte varit speciellt varmt idag, eller iaf inte tillräckligt varmt för att vi skulle kunna njuta av badandet. så vi badade väl i 10-15 min sen höll både jag och noel på att förfrysa.


(ja, jag är världens blekfis men solen har ju lyst med sin frånvaro så sluta glo på min bleka kropp)












självklart fanns det så att man kunde klättra, åka rutschkana och allt möjligt annat som små knoddar behöver göra när de har massa spring i benen :) dock så fick noel för sig att han skulle stick iväg till ett annat ställe i närheten så jag lyckades tappa bort han.....



...och här hittade jag han haha. jäkla litet busfrö är vad han är!!! men världens sötaste för det :)


det finns även ett gult tåg som vi åkte med som åker runt hela stället så vi fick se allting på skara sommarland. lite mysigt så där faktiskt. noel vinkade åt lite allt möjligt folk :)

så, vår dag på skara sommarland var helt klart lyckad. vi åkte en massa karuseller, vi fick bada lite iaf, vi käkade korv och glass precis som man ska göra när man åker karusell och sedan försökte vi även vinna gosedjur och choklad men lyckades inte alls med det. vi gjorde helt klart alt enligt regelboken :)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0